573
-
VNM #293 Amilyen a jó napot, olyan a fogadj isten... tanuld ezt meg egy életre! -
VNM #292 10 újjal gépelés közben elég sok hiba becsúszhat, ha az ember egy -nek repostol...
-
veri5 #291 Írni se tud! -
shyning #290 Sztem az ilyen reagálás legalább olyan primitív szintet mutat, mint aki részt vesz benne. Amúgy az "eddz" szó nem két z, hanem két d. -
veri5 #289 -
VNM #288 Mi van te torz, gyűszűnyi agyú placenta kezdemény...?! Te még a világon se voltál, amikor én már neteztem és az első képeket begyűjtöttem Marilyn Monroe-ról...
-
VNM #287 Akkor 7 + 5 [amit írtam] = 12 évesen talán már fel is éri a PC-asztalt... -
veri5 #286 De te is nyomorék ide se írtál ezelőtt most meg csak így beállítasz azt mindenkit lehordasz te nyomorék! -
VNM #285 Gyenge próbálkozás. Edzz még egy kicsit a sok köcsög barátoddal... 5 év múlva jó kezdő leszel. -
shyning #284 És mi van, ha tényleg csak 7 éves?! -
veri5 #283 Nyomorék! -
VNM #282 Próbálkozol, próbálkozol kisfiú... a WC-n tedd, rendben? -
veri5 #281 Na mond meg te! -
VNM #280 Úristen... -
veri5 #279 De hol van tükör? -
#278 Tükör elé állsz, lehetőleg alacsonyabban tartva a fényképezőgépet, hogy ne takarja el az arcod. Utána kis fotosop és meg is vagy. -
veri5 #277 De hogy kell magunkat lefotózni? -
#276 jó8
-
#275 nem vok láma tom hogy híjják tsak így 1xóbb leírni... a legújabb van fenn..... -
#274 Az nem lizing hanem aliasz Egyébként már a GF2 is tud AA-t. Ha nem lenne, tegyél fel forceware drivert (www.nvidia.com) -
#273 Sziasztok! Én még csak most kezdtem el, de sajna Geforce Fx5200-am van, és nem bírja antializinget... Nektek milyen kártyátok van? Melyik az alap ami már bírja antializing? -
VNM #272 Amilyen a jó napot, olyan az adjon isten...
Talán vehetnéd a fáradtságot, és megvizsgálhatnád a válaszom tárgyát... -
wolfi0 #271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször vörösre szeded a villanyt, utánaa negatívokat rárakod arra a kerek bigyuszra utána megnyomd az orát kiveszedátviszed a másik gáphez van felül egy lyuk az alá kell betenni a fényképet, majd alá egy papírt megint visszakapcsolod a lámpát vörörsre a hapek miatt, majd megnyomos a gép melletti gombot, a papírt belerakod a vízbe, kiveszed és egyberakod az ID-s bigyusszal, amit a kapuőr adott ennyi. -
veri5 #270 De a fotózást nem tom hogy kell megcsinálni? -
shyning #269 Aki ilyen stílusbn ír, hát az sem lehet valami IQ betyár. -
veri5 #268 Eleget játszottam már egyedül és ezt meguntam!
-
shyning #267 Sztem hagyd, mert téged fognak bannolni... aki tud segít, aki meg teljesen egyedül játszik, úgysem érdekli a megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pump-ot kösd rá az autó mellett legszélen, jobbra lévő tartályra, tök sötétben van, én is alig vettem észre... -
VNM #266 Szánalmas balfék vagy, aki még a *****-val sem tud egyedül játszani... Óvoda...
-
veri5 #265 VNM te ki a kurva anyádat kérdezte te nyomorék! -
veri5 #264 ezt kinek írtad?
-
mariann84 #263 [spoiler] majmok elzavarása, bemész a kamerás helyiségbe, és akamerára rányomod a fa álarcot, ezzel elijeszted a majmok egy részét, az uccsó majomnak meg odaadod a maradék smaragdot és ad érte egy belépőkártyát, egy másik helyiségben lesznek a dobok, ahova a belépőkártyával jutsz be.. a majmok a földről eszegetnek, nincs azzal gond.
-
VNM #262 [b]Te most játszol, vagy minden lépésnél segítséget kérsz?!?!
EGYEDÜL JÁTSSZ EMBER!! -
veri5 #261 Kiszabadítottam a kocsit és elakadtam! -
shyning #260 Az automatice rákerül az autóra, nem kell vele törődnöd... -
veri5 #259 De az a fiú hozott a kezébe vmi kereket azt az hol van? -
Flora2 #258 Állati idegesítő, hogy sosem lehetek biztos benne, hogy egy bug miatt akadtam el, vagy pedig én vagyok a béna. Volt már hogy bug miatt köröztem órákig a Molgrave faluban, majd egy korábbi mentett állás visszatöltésével viszont tovább lehetett menni gond nélkül. Mentsetek gyakran! Szóval, lenne kérdésem, az utolsó helyszínen szenvedek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El kéne zavarnom a majmokat a tvszobából, és sikeresen feltettem nekik melegíteni a konyhában a babkonzervet. De nem tudom a kaját levenni a tűzhelyről és odaadni nekik. Ez bug? vagy tennem kell előtte valamit? A vudu szertartást már elkészítettem, a dobokat viszont még nem láttam. -
shyning #257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rugót nem ADNI kell, hanem a fodrász széke alatt van egy hely, oda tedd be. Kereket a dokknál találsz, Aischa öccse cipeli majd neked. Fotólabor kulcsa a kocsmárosnál van. Ha bemész van egy kapcsoló a bejárat mellett, azzal tudsz vörös fényben előhívni. Előhívási útmutató a felső fiókban.
Amúgy engem az zavar a játékban, hogy némely sarok olyan bűnsötét, hogy semmit sem látok, és ezért nem tudok tovább menni. Pl. a zsákok után nem láttam a kampót a 3. sütihez vagy a benzines hordót a garázsban jobb szélen. Pedig a monitor 100% brightness, a játékban meg nem lehet állítani...
-
veri5 #256 De a rugót nem tudom oda adni!Van egy aksim,ilyen pump,pass,úsgág asszem.Mi kell még? -
veri5 #255 most fotózni kéne,hol keressek kereket? -
mariann84 #254 [spoiler] a fodrász kérte hogy csináld meg a fodrászszéke forgóját (lent),egy rugóval, cserébe odaadja a ventit, keresek hozzá kereket, meg egy aksit,és bepakolod őket a kocsiba.asszem, meg feltöltöd majd benzinnel