Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
Sziasztok! Én még csak most kezdtem el, de sajna Geforce Fx5200-am van, és nem bírja antializinget... Nektek milyen kártyátok van? Melyik az alap ami már bírja antializing?

Amilyen a jó napot, olyan az adjon isten...
Talán vehetnéd a fáradtságot, és megvizsgálhatnád a válaszom tárgyát... <#wilting>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elöször vörösre szeded a villanyt, utánaa negatívokat rárakod arra a kerek bigyuszra utána megnyomd az orát kiveszedátviszed a másik gáphez van felül egy lyuk az alá kell betenni a fényképet, majd alá egy papírt megint visszakapcsolod a lámpát vörörsre a hapek miatt, majd megnyomos a gép melletti gombot, a papírt belerakod a vízbe, kiveszed és egyberakod az ID-s bigyusszal, amit a kapuõr adott ennyi.
De a fotózást nem tom hogy kell megcsinálni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Aki ilyen stílusbn ír, hát az sem lehet valami IQ betyár. <#nevetes1>
Eleget játszottam már egyedül és ezt meguntam!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Sztem hagyd, mert téged fognak bannolni... aki tud segít, aki meg teljesen egyedül játszik, úgysem érdekli a megoldás.

A pump-ot kösd rá az autó mellett legszélen, jobbra lévõ tartályra, tök sötétben van, én is alig vettem észre...
Szánalmas balfék vagy, aki még a *****-val sem tud egyedül játszani... Óvoda...

VNM te ki a kurva anyádat kérdezte te nyomorék!<#mf1><#boxer><#banplz><#duhos2><#action><#ticking>

ezt kinek írtad?

majmok elzavarása, bemész a kamerás helyiségbe, és akamerára rányomod a fa álarcot, ezzel elijeszted a majmok egy részét, az uccsó majomnak meg odaadod a maradék smaragdot és ad érte egy belépõkártyát, egy másik helyiségben lesznek a dobok, ahova a belépõkártyával jutsz be.. a majmok a földrõl eszegetnek, nincs azzal gond.
Te most játszol, vagy minden lépésnél segítséget kérsz?!?!
EGYEDÜL JÁTSSZ EMBER!!

Kiszabadítottam a kocsit és elakadtam!

Az automatice rákerül az autóra, nem kell vele törõdnöd...
De az a fiú hozott a kezébe vmi kereket azt az hol van?

Állati idegesítõ, hogy sosem lehetek biztos benne, hogy egy bug miatt akadtam el, vagy pedig én vagyok a béna. Volt már hogy bug miatt köröztem órákig a Molgrave faluban, majd egy korábbi mentett állás visszatöltésével viszont tovább lehetett menni gond nélkül. Mentsetek gyakran! Szóval, lenne kérdésem, az utolsó helyszínen szenvedek:
El kéne zavarnom a majmokat a tvszobából, és sikeresen feltettem nekik melegíteni a konyhában a babkonzervet. De nem tudom a kaját levenni a tûzhelyrõl és odaadni nekik. Ez bug? vagy tennem kell elõtte valamit? A vudu szertartást már elkészítettem, a dobokat viszont még nem láttam.

A rugót nem ADNI kell, hanem a fodrász széke alatt van egy hely, oda tedd be. Kereket a dokknál találsz, Aischa öccse cipeli majd neked. Fotólabor kulcsa a kocsmárosnál van. Ha bemész van egy kapcsoló a bejárat mellett, azzal tudsz vörös fényben elõhívni. Elõhívási útmutató a felsõ fiókban.
Amúgy engem az zavar a játékban, hogy némely sarok olyan bûnsötét, hogy semmit sem látok, és ezért nem tudok tovább menni. Pl. a zsákok után nem láttam a kampót a 3. sütihez vagy a benzines hordót a garázsban jobb szélen. Pedig a monitor 100% brightness, a játékban meg nem lehet állítani...

De a rugót nem tudom oda adni!Van egy aksim,ilyen pump,pass,úsgág asszem.Mi kell még?

most fotózni kéne,hol keressek kereket?

a fodrász kérte hogy csináld meg a fodrászszéke forgóját (lent),egy rugóval, cserébe odaadja a ventit, keresek hozzá kereket, meg egy aksit,és bepakolod õket a kocsiba.asszem, meg feltöltöd majd benzinnel
Ott vok az utcán és ott mit kell csinálni?fodrásznál voltam animáció jött be és még mit kell csinálni?

wolfio
hiába van meg a kép, elõször a kocsit rakd össze,utána tudsz csak visszamenni a palotában,beszélgetsz vele, és majd aláírja.
a párducból én is kiléptem mert olyan bugos volt hogy minden tereptárgyban elakadt. elõfordul olyan bug, hogy nem találsz meg egy tárgyat. A vége felé sokszor mentettem és kiléptem, mikor láttam hogy tuti egy bizonyos helyre kell lerakni valamit és mégsem engedi.kiléptem és vissza aztán engedte.
A törzs tagjai közül volt olyan ,aki mindent elfogadott tlem. elõször örültem hogy végre megtaláltam mit kell csinálni, aztán a végére gyanús lett, hogy minden tárgyat amit felajánlottam,elszedett és ott álltam semmi nélkül. ez spec. egy öreg volt a nagy fatörzsben, aki törökülésben gubbaszt ott. 😊szóval save
Amikor a párducot kell irányítani kell akkor hova kell menni vele és kilehet lépni belõle mert én kiléptem!

Végre megvan... iszonyat kell figyelni a lüke nyilakra, merre lehet mászkálni... nem semmi ez a Sokal. Sztem a Syberia-k azért könnyebbek voltak.
Madarak?! Asszem valamirõl lemaradtam... 😊
Van egy olyan menüpont a beszélgetésénél hogy Favorit arra kell rámenni utána meg arról a témáról lehet vele beszélni amit enged.Hogyha azt mondja hagyd magára másról kérdezd utána bemegy a madarakhoz és ott beszélsz vele és a végén kér sütit.
No várjál csak... én beszéltem vele mindenrõl a kertben, de sütirõl nem volt szó, viszont már újra nem tudok vele beszélni, mert a madam azt mondja, nem enged be hozzá. Hmm... most kezdtem újra, de most meg kidobott 2 perc után. <#wow3>
shyning:
Tehát a princess már kérte a sütit és nincs a fekete csajszi melett lenn a tálcán egy jar. Akkor nem tudom lehet hogy egy kis hiba. Próbáltad már újratölteni?
Szia Mariann!

Nos pont ez az érdekes, hogy semmiféle kancsó nincs az inventory-mban, így meríteni sem tudok. Ja, és eleve nem volt kancsó a tálcán, szóval félek, hogy bug...
megvan a kép, csak a truck-hoz kell még néhány dolog. De visszamehetnék már a palotába?
Valamiér nem lehet még visszamennem?
Nemtudok visszajutni a palotába. Lehet hogy oihennem kéne egy kicsit?😊
nah kész, kijátszottam, ha elakadtok szóljatok 😊 4 napomba telt😊
megvan
Akkor jó helyen vagyok.
Rendben má csak fényképet kell csinálnom de ezt nem értem hogy mit kell csinálni a második gépnél.Felülre raktam a negatívokat aztán a papírt alulra és most?
kert bejarataval szemben a kis szokokut mogott.

De hol van a nagykapu?
ha jól emlékszem a herceg azt mondta hogy szabad vagy és kimehetsz a városba a nagykapun...
csabarinkoo

Én is elkezdtem játszani.
Nem mondom, hogy rossz, de azt sem,hogy itt fogok ülni a gép elött egésznap és addig nem állok fel, míg végig nem tolom.
Játszhatósággal kicsit gondok vannak. Úgy értem ,hogy nem lehet egyszerre végigvinni 😊
Amúgy ha valaki szereti az Adventure fajtáju játékokat és imádja benne a rejtvényeket az okvetlenül töltse le a Keepsake-t. Én végigtoltam és játszható nomeg percenként jönnek a rejtvények 😊

Beszéltem a herceggel utána mit kell csinálni?
ha a kancsó nálad van, a medencébõl meríts bele vizet, ha meg üres a tálca nem egyértelmû hogy felvetted a kancsót ? 😊
én már a játék vége felé járhatok, minden kép helyreállt és minden kis "titok" kiderült 😊
musha
nekem tulajdonképp tökmindegy, csak hangulata legyen, és lehetõleg, gyorsan, egyszerûen kezelhetõ. Final Fantasyk-tõl a F.E.A.R.-en át a Heroes of Might & Magic-en keresztül a Toca Race Driver-ig mindenfélét tudok szeretni, ezt nem.

musha
bocs, de ezt a mondatot nem bírom értelmezni <#nemtudom>

musha
ehe...neked is hasonló jókat! <#eljen>
szerintem már csak koromnál fogva is több egeret fogtam, mint te, úgyhogy hagyjuk a személyeskedést ^^

A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülõ néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?!

Na, még1x... csak nem lehetek ekkora <#lama><#ijedt>
Ez a spoiler dolog nem megy, bocs, gõzöm sincs hogy kell...
Spoiler szöveg
A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülõ néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?!
Spoiler szöveg

Spoiler szöveg
A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülõ néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?! <#confused>
Beaver
ehh. végre kint vagyok a hárembõl.

Nama.. what?!