573
  • flame ghost
    Hi all!Tud vlk segíteni?Nem tudok beszélni a szemüveges csávóval!Már megpiszkáltam a 3 összetett bottal a párducot stb.
  • shyning
    Akkor sajna előről kell kezdeni... de azért az ritka, meg hát ilyen játékokban nem a tereket kell bejárni, hanem ált. helyi fejtörők vannak, szóval ha elszúrod, és ha a pálya elején rögtön mentesz, utána csak az adott pályát kell esetleg újrakezdeni, az meg nem olyan eget rengető idő...
  • Andra
    Köszi! Rá nem jöttem volna soha, ha nem olvaslak benneteket. Akkor lehet, hogy nekifutok még egyszer a Black Mirrornak, mert jó kis játék, csak meguntam, hogy nem jutottam sehova sem.
    Most lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de mi van, ha rossz állást mentesz. Pl. ezt a varázslóst te sem tudtad elsőre és mi van, ha akkor mented el a játékot, mikor már odaadtad neki a növényt? Ilyenkor kezdheted előről, vagy van erre is megoldás?
    Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom.
  • shyning
    Azt, hogy sűrűbben mentesz, mert pl én is, amikor véletlenül odaadtam a dzsungelben az egyik növényt a varázslónak (aki mindent elfogad, és köszöni szépen, nem adja vissza), előtte mentettem a pálya elején, így újrakezdtem és már tudtam, hol a bug, és nem adtam a varázslónak 2x semmit.
    Amúgy sztem a dzsungeles pálya után szinte sétagalopp, olyan könnyű a játék, végig is vittem tegnap este segítség nélkül. Remélem, lesz folytatás... aki elakadna, szóljon.
  • Andra
    Köszi!
    És ilyenkor mit tudok tenni? A Black Mirrort annak idején azért hagytam abba, mert nem tudtam továbblépni, pedig megnéztem a végigjátszást is és mindent megcsináltam. Akkor lehet, hogy az is bug volt?
    Miután napokig keringtem a kastély körül és nem jutottam sehova, meguntam és letöröltem az egész játékot.
  • MerlinW
    csak guglizni kell...:)
    dvd cover
  • MerlinW
    csak guglizni kell...:)
    dvd cover
  • doncarlos
    én véletlen belementem a párduccal a madárketrecbe (beleolvadt) és ott kiszálltam az álomból, mert sehova nem ment tovább
  • doncarlos
    nnna Még egy halp!!! Nem is 3 süti kell neki, hanem a 2. után meg kell húzni a zsákoknál (amit leöntöttünk vizzel) Egy kallantyút, és fel kell mászni a "lift"re
  • doncarlos
    Szal én is ott szoptam a sütiknél...Ajánlom MINDENKI figyelmébe, hogy miután adtunk 2 sütit a csajnak, utánna VISSZAKERÜL az üres kancsó az eredeti helyére.... csak egy kis help!
  • dalks
    szewa minenki, nemrakna fel nekem wlki 1dvd cowert ha wan, megköszöném, megköszönöm thx szépnapot4ewery1
  • MerlinW
    türelem
  • el bruja
    rovarírtó..
  • zsanet
    Sziasztok!Mi a megoldás a bugokra?
  • shyning
    bug = játékhiba. Sajnos hemzseg ez a játék az irdatlan sok hibától meg logikátlanságtól...
  • MerlinW
    ha a bugról olvastál akkor ugyanugy tudsz a megoldásról is: bekszörcs:)
  • Andra
    Sziasztok!

Én még nem kezdtem bele a játékba, de már többször olvastam, hogy bug-ba szaladtok bele. Elmagyarázná nekem valaki, hogy mi az és mit kell ilyenkor csinálnom? Csak hogy tudjam, ha megakadnék, mit csináljak.
    Köszi előre is.
  • rucinho
    megvan csak bug gecis volt ez a sz@r :)
  • rucinho
    segítsen valakííííí!!!már írtam korábban hogy : megszereltem a dobot aztán ott vége a mutatványnak...nem szólal meg sehogy...meg én 3 növényt adtam a horgász csákinak mert csak akkor volt hajlandó nekem bőrt csinálni...a másik meg ott lent ahol ugye bándzsi dzsámpilgolni kell van valami csapda oda felraktam a kampót azt vekk...please help!!!!
  • Kamisama
    Én már uninstalláltam a játékot, de azért próbáld már meg, hogy mivel jobbra kel menni, azon sz úton amin áll, asszem mögötted van egy lépcső is, menj jobbra. Tuti hogy így kell, én is megakadtam ott egy időree és azt hittem hogy kifagyott vagy mi.
  • el bruja
    Jah csak az abaj hogy mindenhova kattinttam, az útra is, semmi se történik.
  • Kamisama
    Lehet azóta már rájöttél, hogy ha jobbra kattintasz valahova az útra akkor veled együtt megindul a kamera is. Szal nem kell ilyen szarságokon beparázni.
  • el bruja
    Ti amikor dumáltatok a herceggel, egyből kijutottatok a városba?
    Mert okés, dumáltam vele, és azonnal kimentem a Háremből, mármint akartam.
    Amint kiértem, ugye ott volt a városka képe, de a csaj sehol a képernyőn.
    Az egeret tom mozgatni, de sehol egy nyíl, hogy erre eltok menni, sehol egy akció gomb. És vissza se tok menni. Mi lehet a gond? Kellett volna csinálnom valamit, mielőtt kimegyek a Háremből?
  • doncarlos
    óóóóó tényleg wazze... köszi,köszi... de egyébként ez a legszarabb a kalandjátékokba...nincs egy kis függetlenség se....Ha van az a qrva medence, miért nem lehet bárhonnan merni vizet? Sose fogom megérteni....
  • bogyoka
    ne a lányoknál próbáld,a lépcső felé mennyél vissza, de ne menj tovább, és ott engedi:))
  • wolfi0
    Megint eljutottam odáig, és megint lefagyott az egér, elegem van belőle! MIt csináljak vele?
  • doncarlos
    szal...egy dolgot nem értek...azt mondja mindenki hogy a játék lején a kancsóba vizet kell meríteni a medencéből...melyik részén? Mert sehol nem jelenik meg kis "használ ikon"... nemtok meríteni vizet, pedig ez volt az első gondolatom, mikor ráleltem kancsóra.... csak azért kell elolvasnom ezt a fórumot, mert vmi nem úgy működik sztem ahogy kéne... Elmondaná vki, hogy a medence pontosan melyik részéről lehet merni? De vajon miért nem lehet bárhonnan????
  • wolfi0
    Valaki el tudná küldeni azt a mentést amikor a kókuszt kell csinálni vagy mi mert ott tartottam, lefagyott és utoljára a faluban mentettem el. előre is thx:
    [email protected]
  • Kamisama
    bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elírtam a spoiler-t
  • Kamisama
    [sPolier] A két virág majd a hasított bőr elkészítéséhez kell. Ahhoz szerezz még egy bőrt is, a pecabottal. De azt majd később. Most a kókuszos cuccnál, méresd le magad annál a 3 forgó kókuszdiónál, és jegyezd meg, hogy hogy volt a te esetedben a felállás, talán két teli és egy fél. Aztán egyet mész jobbra beteszel egy diót a tartóba, és a vágó részét több helyre is teheted (attól függ melyik részére kattintasz a kókusznak) aztán nyomod hátulról bele a bökőt, szóval más adagokban tudod kinyerni belőle a löttyöt. Minden egyes dió után mutatja a mérlegen az eredményt. Ha végül kijön az aminek ki kell, akkor menj a szoba legszélére, tekered meg a kart, hogy csináljon neked egy rugalmas kötelet.[/sPolier]
  • veri5
    Kamisama help!

• Kamisama
    Helló!

Végignyomtam a gamét, a vége elég könnyű volt a többi részhez képest. Nem igazán értettem hogy mi történt. Szal ha vki van aki már végig vitte akkor mondja már el nekem hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért lőtte agyon a faterját ez a büdös ribanc?
  • veri5
    A dzungel városban már felvettem a kampót,a két féle virágot meg a nutsot azt letudtam fejezni azzal a szerkezettel de semmi!PLZ help!
  • el bruja
    Má mind1... elkezdtem előröl és 1ből megtaláltam a medencénél..vmi bug volt mert annál a résznél is kererstem..
  • el bruja
  • el bruja
    Helloo!
    Végre én is megszereztem a játékot, de még eléggé az elején tartok...
    Segíccség kéne... sütit kell csinálni, tom kancsóba vizet azt a zsákra...
    megvan a kancsó... de melyik medencénél kell feltölteni? Megnéztem a kintieket is de a víznél semmit se todtam csinálni... visszaolvastam és csak azt láttam hogy a medencénél kell...próbáltam a bentin is de sehol se tudtam feltölteni.. lehet hogy bug, vagy hülye vagyok de lécci segíccsetek...
  • veri5
    A dzungelben bementem a városba és tt dumáltam mindenkivel,láttam azt a szerkezetet,felvettem a növényt és elakadtam!
  • veri5
    Megvan!:)
  • veri5
    A dzsungelben vagyok és ott átmentem az utolsó ház tetején és ott van a ház falán egy lyuk azt csá!
  • veri5
    Kijutottam az esőbe!