Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flame ghost
Hi all!Tud vlk segíteni?Nem tudok beszélni a szemüveges csávóval!Már megpiszkáltam a 3 összetett bottal a párducot stb.

Akkor sajna elõrõl kell kezdeni... de azért az ritka, meg hát ilyen játékokban nem a tereket kell bejárni, hanem ált. helyi fejtörõk vannak, szóval ha elszúrod, és ha a pálya elején rögtön mentesz, utána csak az adott pályát kell esetleg újrakezdeni, az meg nem olyan eget rengetõ idõ...
Andra
Köszi! Rá nem jöttem volna soha, ha nem olvaslak benneteket. Akkor lehet, hogy nekifutok még egyszer a Black Mirrornak, mert jó kis játék, csak meguntam, hogy nem jutottam sehova sem.
Most lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de mi van, ha rossz állást mentesz. Pl. ezt a varázslóst te sem tudtad elsõre és mi van, ha akkor mented el a játékot, mikor már odaadtad neki a növényt? Ilyenkor kezdheted elõrõl, vagy van erre is megoldás?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom.<#vigyor5>

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Azt, hogy sûrûbben mentesz, mert pl én is, amikor véletlenül odaadtam a dzsungelben az egyik növényt a varázslónak (aki mindent elfogad, és köszöni szépen, nem adja vissza), elõtte mentettem a pálya elején, így újrakezdtem és már tudtam, hol a bug, és nem adtam a varázslónak 2x semmit. <#ejnye1>
Amúgy sztem a dzsungeles pálya után szinte sétagalopp, olyan könnyû a játék, végig is vittem tegnap este segítség nélkül. Remélem, lesz folytatás... aki elakadna, szóljon.
Andra
Köszi!
És ilyenkor mit tudok tenni? A Black Mirrort annak idején azért hagytam abba, mert nem tudtam továbblépni, pedig megnéztem a végigjátszást is és mindent megcsináltam. Akkor lehet, hogy az is bug volt?<#vigyor5>
Miután napokig keringtem a kastély körül és nem jutottam sehova, meguntam és letöröltem az egész játékot.<#vigyor5>

MerlinW
csak guglizni kell...😊
dvd cover

[merlinw.org]

MerlinW
csak guglizni kell...😊
dvd cover

[merlinw.org]

doncarlos
én véletlen belementem a párduccal a madárketrecbe (beleolvadt) és ott kiszálltam az álomból, mert sehova nem ment tovább

doncarlos
nnna Még egy halp!!! Nem is 3 süti kell neki, hanem a 2. után meg kell húzni a zsákoknál (amit leöntöttünk vizzel) Egy kallantyút, és fel kell mászni a "lift"re

doncarlos
Szal én is ott szoptam a sütiknél...Ajánlom MINDENKI figyelmébe, hogy miután adtunk 2 sütit a csajnak, utánna VISSZAKERÜL az üres kancsó az eredeti helyére.... csak egy kis help!

szewa minenki, nemrakna fel nekem wlki 1dvd cowert ha wan, megköszöném, megköszönöm thx szépnapot4ewery1

MerlinW
türelem

[merlinw.org]

rovarírtó..
zsanet
Sziasztok!Mi a megoldás a bugokra?

bug = játékhiba. Sajnos hemzseg ez a játék az irdatlan sok hibától meg logikátlanságtól...
MerlinW
ha a bugról olvastál akkor ugyanugy tudsz a megoldásról is: bekszörcs😊

[merlinw.org]

Andra
Sziasztok!

Én még nem kezdtem bele a játékba, de már többször olvastam, hogy bug-ba szaladtok bele. Elmagyarázná nekem valaki, hogy mi az és mit kell ilyenkor csinálnom?<#vigyor5> Csak hogy tudjam, ha megakadnék, mit csináljak.
Köszi elõre is.

rucinho
megvan csak bug gecis volt ez a sz@r 😊

zene egyenlő élet

rucinho
segítsen valakííííí!!!már írtam korábban hogy : megszereltem a dobot aztán ott vége a mutatványnak...nem szólal meg sehogy...meg én 3 növényt adtam a horgász csákinak mert csak akkor volt hajlandó nekem bõrt csinálni...a másik meg ott lent ahol ugye bándzsi dzsámpilgolni kell van valami csapda oda felraktam a kampót azt vekk...please help!!!!

zene egyenlő élet

Én már uninstalláltam a játékot, de azért próbáld már meg, hogy mivel jobbra kel menni, azon sz úton amin áll, asszem mögötted van egy lépcsõ is, menj jobbra. Tuti hogy így kell, én is megakadtam ott egy idõree és azt hittem hogy kifagyott vagy mi.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Jah csak az abaj hogy mindenhova kattinttam, az útra is, semmi se történik.
Lehet azóta már rájöttél, hogy ha jobbra kattintasz valahova az útra akkor veled együtt megindul a kamera is. Szal nem kell ilyen szarságokon beparázni.

Ti amikor dumáltatok a herceggel, egybõl kijutottatok a városba?
Mert okés, dumáltam vele, és azonnal kimentem a Hárembõl, mármint akartam.
Amint kiértem, ugye ott volt a városka képe, de a csaj sehol a képernyõn.
Az egeret tom mozgatni, de sehol egy nyíl, hogy erre eltok menni, sehol egy akció gomb. És vissza se tok menni. Mi lehet a gond? Kellett volna csinálnom valamit, mielõtt kimegyek a Hárembõl?
doncarlos
óóóóó tényleg wazze... köszi,köszi... de egyébként ez a legszarabb a kalandjátékokba...nincs egy kis függetlenség se....Ha van az a qrva medence, miért nem lehet bárhonnan merni vizet? Sose fogom megérteni....

bogyoka
ne a lányoknál próbáld,a lépcsõ felé mennyél vissza, de ne menj tovább, és ott engedi😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Megint eljutottam odáig, és megint lefagyott az egér, elegem van belõle! MIt csináljak vele?
doncarlos
szal...egy dolgot nem értek...azt mondja mindenki hogy a játék lején a kancsóba vizet kell meríteni a medencébõl...melyik részén? Mert sehol nem jelenik meg kis "használ ikon"... nemtok meríteni vizet, pedig ez volt az elsõ gondolatom, mikor ráleltem kancsóra.... csak azért kell elolvasnom ezt a fórumot, mert vmi nem úgy mûködik sztem ahogy kéne... Elmondaná vki, hogy a medence pontosan melyik részérõl lehet merni? De vajon miért nem lehet bárhonnan????

Valaki el tudná küldeni azt a mentést amikor a kókuszt kell csinálni vagy mi mert ott tartottam, lefagyott és utoljára a faluban mentettem el. elõre is thx:
[email protected]
bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elírtam a spoiler-t <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

A két virág majd a hasított bõr elkészítéséhez kell. Ahhoz szerezz még egy bõrt is, a pecabottal. De azt majd késõbb. Most a kókuszos cuccnál, méresd le magad annál a 3 forgó kókuszdiónál, és jegyezd meg, hogy hogy volt a te esetedben a felállás, talán két teli és egy fél. Aztán egyet mész jobbra beteszel egy diót a tartóba, és a vágó részét több helyre is teheted (attól függ melyik részére kattintasz a kókusznak) aztán nyomod hátulról bele a bökõt, szóval más adagokban tudod kinyerni belõle a löttyöt. Minden egyes dió után mutatja a mérlegen az eredményt. Ha végül kijön az aminek ki kell, akkor menj a szoba legszélére, tekered meg a kart, hogy csináljon neked egy rugalmas kötelet.

Kamisama help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Helló!

Végignyomtam a gamét, a vége elég könnyû volt a többi részhez képest. Nem igazán értettem hogy mi történt. Szal ha vki van aki már végig vitte akkor mondja már el nekem hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért lõtte agyon a faterját ez a büdös ribanc?

A dzungel városban már felvettem a kampót,a két féle virágot meg a nutsot azt letudtam fejezni azzal a szerkezettel de semmi!PLZ help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Má mind1... elkezdtem elõröl és 1bõl megtaláltam a medencénél..vmi bug volt mert annál a résznél is kererstem..
<#help>
Helloo!
Végre én is megszereztem a játékot, de még eléggé az elején tartok...
Segíccség kéne... sütit kell csinálni, tom kancsóba vizet azt a zsákra...
megvan a kancsó... de melyik medencénél kell feltölteni? Megnéztem a kintieket is de a víznél semmit se todtam csinálni... visszaolvastam és csak azt láttam hogy a medencénél kell...próbáltam a bentin is de sehol se tudtam feltölteni.. lehet hogy bug, vagy hülye vagyok de lécci segíccsetek...<#zavart2>
A dzungelben bementem a városba és tt dumáltam mindenkivel,láttam azt a szerkezetet,felvettem a növényt és elakadtam!

Megvan!😊

A dzsungelben vagyok és ott átmentem az utolsó ház tetején és ott van a ház falán egy lyuk azt csá!

Kijutottam az esõbe!

rucinho
megszereltem a dobot oszt utána mit löll csináni???

zene egyenlő élet

rucinho
ahol odaadtad neki a parfümöt 😊

zene egyenlő élet

vaaki tdna dobni egy linket a cd borítójához???
Ott vok kész van a fotó kocsi kihúzva,és utána kéne a herceg aláírása.És hol van a herceg?

Yulcsa
hát bocs, ez a spoiler szöveg nem jött össze😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
sziasztok!

elkezdtem játszani a játékkal, el is jutottam benne addig, amíg meg nem csináltam a fürdõt. minden simán ment, éppen meggyújtottam, a lángok is égtek, majd beindult a cinema. eddig minden okés volt. azután bejött egy kép, és nem ment tovább a játék. se egér, se esc, se semmi nem segített

a zene szólt, de szerintem lefagyott valaki tudna segíteni, hogy mi lehettt a baj?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Igaz, bár én csak bug miatt használtam, a dzsungelesben ugye, amikor a varázsló szépen lenyúlja az egyik növénykédet, aztán lehetetlenség anélkül továbbmenni. Nekem a kanna nem okozott gondot, íme:

Jobbra van egy kis kerülõút, és nem bemártani kell a vízbe, hanem alátenni a kompnak. Ha megvan, kicsit emelkedik, de nem eléggé, újra vissza az autóhoz, újabb kannát kell felvenni. Aztán 3x is. Majd az állatkát ráállítani a kompra, hogy tekerhesse a lábával a lapátokat.
Amúgy igen sok a bug, pl. a denevérem amikor meglett, rohantam a kampóra akasztani, aztán nem lehetett, csak miután beszéltél a nemtudomkivel, holtot egyértelmû lenne. Szóval túl egyenesvonalú a menete, és ettõl idegesítõ, mintsem nehéz. Inkább Benoit a Syberia 3-ra fordította volna az energiáját...
MerlinW
ha nagyon nem megy ott van #321 -ben a végigjátszás.

[merlinw.org]

Nyugi már én is nyomatom, de semmi 2 napja. Fogalmam sincs hol kellene bemártani azt a szart. Vagyis lenne, ahol a komp félig bele van merülve a vízbe, de oda meg nem ugrik át a qrva nem úgy mint a dzsungeles résznél.
Ha megvan a megoldás pls írd be.

Segítsetek kérlek! Már három napja klikkelgetek a kompnál, hogy az olajos kannával valamit tudjak csinálni de bug ,vagy mifene miatt egyszerûen sehol nincs az a fránya hot spot.Már minden pontjára rámentek a helyszínnek de sehol semmi. Egyedül az irány jelzést,illetve tárgy felvételét mutatja a kurzor,de akció lehetõség sehol. Az az érzésem,hogy csak egy save fájl tudna segíteni abban hogy végre tovább tudjak játszani.Ha valaki volt olyan szerencsés és túljutott ezen a részen kérem tegyen közzé egy mentést. Szerintem másoknak is lesz ezzel a résszel problémájuk és õk is hálásak lennének a segítségért velem együtt.