Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de mi van, ha rossz állást mentesz. Pl. ezt a varázslóst te sem tudtad elsõre és mi van, ha akkor mented el a játékot, mikor már odaadtad neki a növényt? Ilyenkor kezdheted elõrõl, vagy van erre is megoldás?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom.<#vigyor5>#vigyor5>
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Amúgy sztem a dzsungeles pálya után szinte sétagalopp, olyan könnyû a játék, végig is vittem tegnap este segítség nélkül. Remélem, lesz folytatás... aki elakadna, szóljon.
És ilyenkor mit tudok tenni? A Black Mirrort annak idején azért hagytam abba, mert nem tudtam továbblépni, pedig megnéztem a végigjátszást is és mindent megcsináltam. Akkor lehet, hogy az is bug volt?<#vigyor5>#vigyor5>
Miután napokig keringtem a kastély körül és nem jutottam sehova, meguntam és letöröltem az egész játékot.<#vigyor5>#vigyor5>
dvd cover
[merlinw.org]
dvd cover
[merlinw.org]
Én még nem kezdtem bele a játékba, de már többször olvastam, hogy bug-ba szaladtok bele. Elmagyarázná nekem valaki, hogy mi az és mit kell ilyenkor csinálnom?<#vigyor5>#vigyor5> Csak hogy tudjam, ha megakadnék, mit csináljak.
Köszi elõre is.
zene egyenlő élet
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Mert okés, dumáltam vele, és azonnal kimentem a Hárembõl, mármint akartam.
Amint kiértem, ugye ott volt a városka képe, de a csaj sehol a képernyõn.
Az egeret tom mozgatni, de sehol egy nyíl, hogy erre eltok menni, sehol egy akció gomb. És vissza se tok menni. Mi lehet a gond? Kellett volna csinálnom valamit, mielõtt kimegyek a Hárembõl?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
[email protected]
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Végignyomtam a gamét, a vége elég könnyû volt a többi részhez képest. Nem igazán értettem hogy mi történt. Szal ha vki van aki már végig vitte akkor mondja már el nekem hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Végre én is megszereztem a játékot, de még eléggé az elején tartok...
Segíccség kéne... sütit kell csinálni, tom kancsóba vizet azt a zsákra...
megvan a kancsó... de melyik medencénél kell feltölteni? Megnéztem a kintieket is de a víznél semmit se todtam csinálni... visszaolvastam és csak azt láttam hogy a medencénél kell...próbáltam a bentin is de sehol se tudtam feltölteni.. lehet hogy bug, vagy hülye vagyok de lécci segíccsetek...<#zavart2>#zavart2>
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
elkezdtem játszani a játékkal, el is jutottam benne addig, amíg meg nem csináltam a fürdõt. minden simán ment, éppen meggyújtottam, a lángok is égtek, majd beindult a cinema. eddig minden okés volt. azután bejött egy kép, és nem ment tovább a játék. se egér, se esc, se semmi nem segített
a zene szólt, de szerintem lefagyott valaki tudna segíteni, hogy mi lehettt a baj?
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Amúgy igen sok a bug, pl. a denevérem amikor meglett, rohantam a kampóra akasztani, aztán nem lehetett, csak miután beszéltél a nemtudomkivel, holtot egyértelmû lenne. Szóval túl egyenesvonalú a menete, és ettõl idegesítõ, mintsem nehéz. Inkább Benoit a Syberia 3-ra fordította volna az energiáját...
Ha megvan a megoldás pls írd be.