Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki megfejti az egyes talányokat, egyre közelebb juthat a "szent link" eléréséhez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A magyarítás jövõ héten lesz letölthetõ.
Holnap már kész is lesz.
Grafikai munka pedig hétvégéig.
Utána pedig jöhet a tesztelés.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"javitás érkezett"
Tegnap felraktam ezt az 1.1-et, és kellemetlen meglepetésként ért, hogy a játék nyelve franciára változott! Remélem lesz más nyelven is, mert így nem igazán tudok vele játszani... 😞
Az, hogy amikor megoldottál a játékban egy helyzetet sikeresen, akkor elmented a játékot. Ha késõbb elakadsz valahol a program hibája miatt, akkor ezt a mentett állást vissza tudod tölteni, és azt a részt újra tudod játszani, tehát véglegesen nem akadsz el.
A fákon lévõ faluban elakadtam. A horgász csávónál, ahol a nagyítóval szeretném megnézni, mit is csinál, kiakad a játék... elkezd villódzni a kép, aztán összefolyik az egész. Mentettem, újraindítottam, huszonötször, eredmény ugyanaz. Eddig csak a jó öreg CtrlAltDel Úr segített, dehát ezzel nem vagyok elõrébb. Patch-et kerestem, eddig nem találtam sehol.
Hasonló a helyzet a kiskunyhóban, ahol a horgásszal és a Jóreggelt Fazonnal álldogálok értetlenül, igaz, ott nem villódzik semmi, viszont nem jön be a menü, mintha lefagyott volna, csak épp az egeret lehet mozgatni... de se nyíl, se semmi, minden elûnik. 😞
Ha valakinek van ötlete, segítsen már, kéremcépen. 😞((
Elõre is köszi!
Hol van a dokk? Merre? Nem találom!! Plííz!
Lenne egy problémám segítséget kérek ha van rá egyáltalán.
Elvagyok keseredve mert a bennszülötteknél járok, ott tartok, és az inventorymat nem tudom, vagyis nem jön elõ. Egy ismerõsömnél is pont ennél a résznél így van. Most aki végigjátszotta nem volt ilyen problémája?
Mit lehet csinálni? Nem tudok vele játszani így <#szomoru1>#szomoru1>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
zene egyenlő élet
A folyamat buktatóit nem részletezném (pl. rendes átlátszóság a .bik fileokban, amelyet csak .tga fileból tud rendesen kivenni a RAD Tools, de azt is inverz, stb.). Ha érdekel valakit, este el tudom küldeni.