573
-
juharfalvi #493 "Felraktam, már tölthető."
Ne legyetek már ilyen szűkszavúak. Honnan lehet letölteni a magyarítást?
A használata le van írva valahol? El lehet távolítani, ha mégsem kell?
-
#492 Felraktam, már tölthető. -
#491 Akkor csak a videó text -et rakd már ki, az pár kb. Légyszi!!!
Majd rárakom magamnak, vagy olvasom lapról! :) -
#490 HAMAROSAN!
Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthető: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/ -
cockafej #489 Sziasztok!
Az engem is nagyon érdekelne! -
kvalentin #488 hello ! nem tudja valaki hogy a "Road to India"-t honnan lehet letölteni? -
#487 IMYke
Én is nagyon szeretnék egy kis infot :))
Előre is köszönöm. -
#486 Én is, én is! -
Csoder #485 Én is érdeklődnék iránta :)
ja, és utólag is HBD imyke :) -
zpeti #484 Nagyon várom a honosítást, és már lassan két hét telt el az utolsó üzeneted óta i2k, kérlek adj vmi infót hogy hol tart a fordítás... Mikorra várható? -
#483 Előre is köszönjük a munkát és időt amit belefektettél. Várjuk. Üdv -
#482 Fennforgás van. Hosszú lenne.
A játék felénél tartok, az addig talált hibák korrigálva vannak - a játék véletlenszerű sortéreseivel nem tudok sejna mit kezdeni, így azok nem tekinthetők hibának, a szövegekben nincs hiba - , a héten mindenképp felcsúszik a netre.
Türelmet kérnék, most egy kicsit összejött a melóhelyen is, magánéletben és egészségügyben is...
-
#481 Na, már jövő hét közepe van.
Mikor lesz elérhető?
Sikerült letesztelni? -
#480 Az már nagyon jó
Köszönöm! -
#479 Jövő héten már neten lesz a magyarítás - mivel rohadt nagy a mérete, s nekem napi 500 MB kimenő limitem van - link lesz.
-
#478 Azért éedeklődöm mert most van 2 hét pihi valamivel játszani szeretnék,rég játszottam valami jót -
#477 Aha ,köszi!
Kezdjek bele valamilyen játékba vagy nemsokára kész?!(néhány nap).
Melyik verzióval lessz kompatibilis? -
#476 Javítgatom.
Akadnak kicsit - a szükségesnél - hosszabb dialógusok, amiket nem lehet elolvasni, olyan hosszúak és olyan gyorsan letudja a karakter...
-
#475 Hogy megy a tesztelés? -
#474 jajdejó, nagyon köszike, még nem játszottam le, de így neki fogok ugrani mert úgyis elvagyok akadva:)) -
Csoder #473
A napokban játszottam végig a Syberia 1, 2-t, kircsi, hogy ehhez is elkészült a magyarítás. :) -
#472 Nagyszerű!Köszönet érte! -
#471 A Paradise HUN by i2k mérete: 436 MB
Tartalma:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes videofeliratozás.
Tesztelés után jövő héten már tölthető lesz.
A késedelem oka egyébiránt a grafika- és a videofordítás volt. -
#470 Eltévesztetted a topikot...
Ezt a Dungeon Siege 2-be írd!
-
Danika87 #469 Hello Sziasztok! Lassan 40 lvl-em és szeretnék egy Little Wing-et magamnak, tom h a küldit Giranban a pet managernél lehet felvenni, de nemtom mit kell csinálni valaki tudna nekem segíteni? előre is köszi :) Sziasztok -
GigiGat #468 Ohh megoldódott felraktam a US patch-et eddig EU-s volt és most yó lett! lehet hogy nem attól! De most mehettem tovább! -
GigiGat #467 Palmette-éknél elakadtam ahol le kell lökni a farönköt! Ugye elméletileg ott kell tovább menni a farönkön keresztül! Vagy tévedek? És nem enged! Pedig már lelöktem! Ez is egy bug sztem! Már visszatöltöttem a korábbi mentést is mikor még a palotába vagyok de úgyse took tovább menni! Hihetetlen! A Syberia-ba soha nem voltak ilyen kolosszális hibák! Ráadásul ez már a 1.1.1-es patch! Nevetséges! Bár én most nem nevetek, szeretnék inkább tovább jutni de sehogy nem megy! -
#466 Paradise:
A videok feliratozásánal, hallás után kell feliratot gyártanom, s most erősem meg vagyok lőve!
Aki nagyon profi - én nem - a hallás utáni angol fordításban, vagy jól beszéli és érti a beszélt angolt, kérem, mihamarabb jelentkezzen! Küldenék neki hangot és gyárthatna nekem belőle szövegkönyvet néhán film alá...
Máskülönben, nem tudom az összeset feliratozni... -
#465 Köszi -
#464 Paradise HUN [.:i2k:.]:
Szöveg: 100%
Grafika: 100%
Video feliratozás / visszakódolás: 2/9 film
-
#463 Hali!
Csak érdeklődnék hogy áll a magyarítás meló, na nem türelmetlenkedés képpen, csak mi zu? -
#462 HI! Másnál is kiírt egy csomó hibát a telepítésnél hogy nem tudja olvasni a fájlokat?Pl a startup.exe az kéne.... -
#461 Már nem emlékszem, de én a végigjátszás alapján mentem, és azon kívül, hogy az elején nem néztem meg a leopárdot, mert azt hittem, nem lesz jelentősége, pedig meg kell nézned ahhoz, hogy majd aludni tudj; könnyen végigvittem. -
Tufir Havat #460 Köszi!
Én ott már békén hagytam, mert azt hittem, azt akarja, hogy békénhagyjam már...
És a boltívek alatt az a kazán szerűség, meg a msik helységben az ékszíjas tárcsák mire szolgálnak? Mikor kell velük foglalkozni?
Volna még pár kérdésem, de nem akarlak zaklatni, csak ha lehet :-) -
#459 Maga a hercegnő mondja, hogy csinálj neki sütit (de tulajdonképpen meg kell találni), mikor mindent megkérdeztél tőle, elmegy, és újra mindent megkérdezel tőle a nagy madárketrecnél. -
Tufir Havat #458 Sziasztok!
Nagyon az elején vagyok a játéknak, de csak kolbászolok összevissza, mert keresem a korsót, amit a végigjátszásban írnak. Habár már mindenkivel beszéltem, senki nem mondta, hogy csináljak a hercegnőnek sütit. Csak a leírásból következik.
Tud valaki segíteni, -
#457 gyere privibe
-
suno #456 Már 2*verziót is /isos/ letöltöttem, de nem találok benne cracket, és ezért kéri inditáskor a helyes cd-t. Bemountolom, installálom, de ennyi.
-
#455 mi a gond?
-
suno #454 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem Paradise feltelepitéséhez.
Ha valaki már töltötte, és szánna rám egy kis időt megköszönném