Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#finom>
A napokban játszottam végig a Syberia 1, 2-t, kircsi, hogy ehhez is elkészült a magyarítás. 😊

nagykispeter
Nagyszerû!Köszönet érte!<#wave>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
A Paradise HUN by i2k mérete: 436 MB
Tartalma:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes videofeliratozás.

Tesztelés után jövõ héten már tölthetõ lesz.
A késedelem oka egyébiránt a grafika- és a videofordítás volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Eltévesztetted a topikot...
Ezt a Dungeon Siege 2-be írd!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello Sziasztok! Lassan 40 lvl-em és szeretnék egy Little Wing-et magamnak, tom h a küldit Giranban a pet managernél lehet felvenni, de nemtom mit kell csinálni valaki tudna nekem segíteni? elõre is köszi 😊 Sziasztok <#help>
Ohh megoldódott felraktam a US patch-et eddig EU-s volt és most yó lett! lehet hogy nem attól! De most mehettem tovább!
Palmette-éknél elakadtam ahol le kell lökni a farönköt! Ugye elméletileg ott kell tovább menni a farönkön keresztül! Vagy tévedek? És nem enged! Pedig már lelöktem! Ez is egy bug sztem! Már visszatöltöttem a korábbi mentést is mikor még a palotába vagyok de úgyse took tovább menni! Hihetetlen! A Syberia-ba soha nem voltak ilyen kolosszális hibák! Ráadásul ez már a 1.1.1-es patch! Nevetséges! Bár én most nem nevetek, szeretnék inkább tovább jutni de sehogy nem megy!
IMYke2.0.0.0
Paradise:

A videok feliratozásánal, hallás után kell feliratot gyártanom, s most erõsem meg vagyok lõve!
Aki nagyon profi - én nem - a hallás utáni angol fordításban, vagy jól beszéli és érti a beszélt angolt, kérem, mihamarabb jelentkezzen! Küldenék neki hangot és gyárthatna nekem belõle szövegkönyvet néhán film alá...
Máskülönben, nem tudom az összeset feliratozni...

nocomment
Köszi<#finom>

IMYke2.0.0.0
Paradise HUN <.:i2k:.>:
Szöveg: 100%
Grafika: 100%
Video feliratozás / visszakódolás: 2/9 film

nocomment
Hali!

Csak érdeklõdnék hogy áll a magyarítás meló, na nem türelmetlenkedés képpen, csak mi zu?<#eljen>

aricsi
HI! Másnál is kiírt egy csomó hibát a telepítésnél hogy nem tudja olvasni a fájlokat?Pl a startup.exe az kéne....

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

reménytelen
Már nem emlékszem, de én a végigjátszás alapján mentem, és azon kívül, hogy az elején nem néztem meg a leopárdot, mert azt hittem, nem lesz jelentõsége, pedig meg kell nézned ahhoz, hogy majd aludni tudj; könnyen végigvittem.
Köszi!
Én ott már békén hagytam, mert azt hittem, azt akarja, hogy békénhagyjam már...
És a boltívek alatt az a kazán szerûség, meg a msik helységben az ékszíjas tárcsák mire szolgálnak? Mikor kell velük foglalkozni?
Volna még pár kérdésem, de nem akarlak zaklatni, csak ha lehet :-)
reménytelen
Maga a hercegnõ mondja, hogy csinálj neki sütit (de tulajdonképpen meg kell találni), mikor mindent megkérdeztél tõle, elmegy, és újra mindent megkérdezel tõle a nagy madárketrecnél.
Sziasztok!

Nagyon az elején vagyok a játéknak, de csak kolbászolok összevissza, mert keresem a korsót, amit a végigjátszásban írnak. Habár már mindenkivel beszéltem, senki nem mondta, hogy csináljak a hercegnõnek sütit. Csak a leírásból következik.
Tud valaki segíteni,
zsanet
gyere privibe

Már 2*verziót is /isos/ letöltöttem, de nem találok benne cracket, és ezért kéri inditáskor a helyes cd-t. Bemountolom, installálom, de ennyi.
zsanet
mi a gond?

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem Paradise feltelepitéséhez.
Ha valaki már töltötte, és szánna rám egy kis idõt megköszönném
Sokat segítettetek mind, köszi-köszi! <#vigyor2>

Õszintén mondom, örülök, hogy ilyen kedves, segítõkész és hozzáértõ válaszokat kaptam!

Üdv, jó játékot (hamarosan én is csatlakozom ismét<#nevetes1>:
Doro
reménytelen
Már nem kell, az volt a hiba, hogy a leopárdot még nem szemléltem meg közelebbrõl.
reménytelen
Olvassátok el, sürgõs lenne!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez nem igaz... egyszerûen nem jön be az a rövid átvezetõ a virág nyílásáról! Pedig már mindent megcsináltam, barbary víz, õrölt mandula, beszéltem mindenkivel, megvan a ruha is, belenéztem a toronyban a távcsõbe, de ha odamegyek az ajtóõrhöz, nem történik semmi! Mit kell még csinálni???
"GeForce4 MX440 van ... fél giga memória + 2 gigahz processzor"

Ezek közül igazából csak az MX440 a gáz, nekem is ilyen volt korábban... 😞

Ha újabb videókártyát akarsz venni, akkor elõtte ajánlom figyelmedbe a
Prohardver oldalait, ezen belül elsõsorban a teszteket. Itt konkrét típusra is lehet keresni (ha már kinéztél valamit) illetve a tesztekbõl kiválaszthatsz magadnak néhány jónak tûnõ típust.

Az 512 MB RAM elég egy ilyen játékhoz, tehát ezt nem muszáj bõvíteni!
A 2 GHz-es proci is megfelelõnek tûnik.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Köszi az egészet! <#eljen>

Sajna marad a beruházás, az extrákat már korábban levettem, hogy hátha...
De végülis talán nem is sajna, legalább felturbózzuk a gépet és - öhm - nagy lépést teszünk a technika útján... <#hawaii>

Üdv <#integet2>
Doro
ibrik
Mondjuk próbáld meg azt, hogy kikapcsolod az Antialising-ot, az árnyékokat (Shadows) 2D-re teszed, és persze a speciális effekteket is ki lehet kapcsolni...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Nos csak csipegetve a leírásodból:
- "GeForce4 MX440" - ez egy DirectX 8-as kártya (az ajánlott DirectX 9.0c-vel szemben) és bár DirectX 9 kompatibilisnek mondható, mégis ottvan a nevében az "MX", ami azt jelenti, hogy eleve egy butított nVidia kártya
- a "fél giga memória" csak az "512 MB" szebben megfogalmazva, vagyis ezt nevezik "parasztvakításnak"... <#vigyor> - tehát a gép "memóriailag" megfelel a minimális követelményeknek, de csak minimálisan (ma már szinte alap, hogy egy gépbe minimum 1 GB memória ajánlatos, ha játékra használják).

Vagyis a konklúzió:
- vagy fejlesztitek a gépet minimum még 512 MB RAM-al és egy valódi DirectX 9-es videokártyával (mondjuk talán már egy ATI 9600XT is megtenné, de akkor már érdemesebb egy GF 6600GT-be beruházni)
- vagy minden extra szolgáltatást kikapcsoltok a játék video beállításainál, ahol lehet, mindenhol a minimum értékeket választani, de még ebben az esetben sem biztos, hogy minden tökéletes lesz a mûködéssel kapcsolatban

Szia 'Juharfalvi'!

GeForce4 MX440 van. A párom hozzá tétette velem, hogy fél giga memória + 2 gigahz processzor. (Na ez nekem szuahéli...<#rolleyes>)

Egészen a halászós jelenetig el-elment a játék, csak lassú volt (olyankor kipislantottam a tv-re...<#vigyor2>), meg néha lefagyott úgy, hogy kép volt, a figurák álltak egymással szemben, de az egér nem volt aktív, ki se tudtam lépni a menühöz. De ezt még megoldottam úgy, hogy gyakran mentettem, ha lefagyott, kiléptem, aztán vissza.

A halászósnál viszont villogó képernyõ, minden kezelõfelület eltûnik, nem reagál egérre, ilyesmi. Úgyhogy egyelõre nem tudok továbbmenni.

Köszi, hogy reagáltál, ha tudsz valami okosat ajánlani, az nagyon jó lenne <#worship>.

Üdv
Doro
"Tudtok videokártyát ajánlani?"

A videokártya-(és egyéb)igényrõl a játék kapcsán csak ennyit sikerült kiderítenem:

System Requirements:
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: Pentium® IV or AMD Athlon" 1.5 GHz equivalent or higher
RAM: 512 MB
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0c-compliant video card supporting 32-bit color
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)

Milyen videokártyád van? Nem indul el a játék vagy valami grafikai rendellenességet tapasztalsz?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

valaki, plz<#rinya><#rinya>
Judit
még jó, hogy nem sikerült...mert az a barna csali 😊 nem a pirossal lehet kifogni, hanem a barnával !!

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Judit
Ha rájövök, hogy hogyan kell ezeket a rájákat eltenni "láb alól", akkor az összeset kinyírom. Megõrülök tõlük !!! Mit csinálok rosszul?? (piros csalival)

akkor megvan már a parfûm?
IMYke2.0.0.0
A 45 fokos szögben megdöntött könyv nincs még kész. Azzal majd megküzdök.

nagykispeter
A grafikus már kész?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Judit
😊) Köszönöm...természetesen megvárom. Már az oldalon is néztem, de semmi infot nem találtam róla, hogy mikor várhatom.

IMYke2.0.0.0
Van egy félig kész magyarítás - de ha van türelmed és minõségi munkával akarod végigjátszani a játékot, akkor megvárod az én verziómat.
Ez kicsit nagyobb méretû is lesz, de cserébe:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes video feliratozás.

Utóbbival dolgozom már.

Judit
Sziasztok.
Most kezdtem neki a játéknak, beizzítottam a hercegnõnek amit kért. Most nem tudom mi jön, de nem szeretnék a végigjátszás alapján haladni, inkább egy magyarítást szeretnék, ha lehet 😊) Segítenétek ???

Sziasztok, én is úgyjártam, mint Aisha 😞

Tudtok videokártyát ajánlani? Nem nagyon ismerem én ezt az egész videokártyás dolgot... Mármint hogy melyik jó, melyik terhelné már le nagyon a gépet, stb.

Köszi
már az is megvolt: meghúztam, aztán a szobámban találtam magam az egyik háremhölgygyel. Beszéltem vele a parfümrõl, aztán a Madammal is beszéltem és most itt tartok. Kérlekkk segíttsetekk!!!! Nagyon szeretnék továbbjutni!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj fel a hercegnõ szobájába és húzd meg a kart
Hali!
Még csak az elsõ pályán tartok, követtem a leírás utasítását,de így is elakadtam: megcsináltam a gõzfürdõt a hercegnõnek, megvan a fekete ruha, beszéltem már mindenkivel, de a beigért videó csak nem akar jönni!
Help!

Köszike az infót. 😊
De sajnos ott is várni kell még. 😞((
Sebaj majd ha meglesz azt se fogom tudni hogy melyikkel kezdjem! 😊))
<#vigyor2><#vigyor2><#integet2>
ibrik
Az AdventureGames.hu készítette - jelenleg tesztelés alatt.

Szia.

Légyszi ha megvan küldj egy E-mailt mert már alig tudom kivárni. <#vigyor2><#vigyor2>
Nem tud valaki a KEEPSAKE gaméhoz magyarítást ???
Elõre is köszike és hali mindenkinek .<#integet2>
zsanet
oké várok türelemmel

IMYke2.0.0.0
#413!
A grafikák nincsenek készen!

zsanet
nincs még kész?

hol van a hercegnõ, mert kerestem ott ahol a végigjátszás írta, de arra nincs, és sajna nem is lehet menni 😞 valaki tudna nekem egy shotot berakni, mert nem szeretnék már az elején beakadni 😞
IMYke2.0.0.0
Amikor készen lesz minden.