Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A napokban játszottam végig a Syberia 1, 2-t, kircsi, hogy ehhez is elkészült a magyarítás. 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Tartalma:
- teljes szöveges magyarítás
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes videofeliratozás.
Tesztelés után jövõ héten már tölthetõ lesz.
A késedelem oka egyébiránt a grafika- és a videofordítás volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt a Dungeon Siege 2-be írd!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A videok feliratozásánal, hallás után kell feliratot gyártanom, s most erõsem meg vagyok lõve!
Aki nagyon profi - én nem - a hallás utáni angol fordításban, vagy jól beszéli és érti a beszélt angolt, kérem, mihamarabb jelentkezzen! Küldenék neki hangot és gyárthatna nekem belõle szövegkönyvet néhán film alá...
Máskülönben, nem tudom az összeset feliratozni...
Szöveg: 100%
Grafika: 100%
Video feliratozás / visszakódolás: 2/9 film
Csak érdeklõdnék hogy áll a magyarítás meló, na nem türelmetlenkedés képpen, csak mi zu?<#eljen>#eljen>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Én ott már békén hagytam, mert azt hittem, azt akarja, hogy békénhagyjam már...
És a boltívek alatt az a kazán szerûség, meg a msik helységben az ékszíjas tárcsák mire szolgálnak? Mikor kell velük foglalkozni?
Volna még pár kérdésem, de nem akarlak zaklatni, csak ha lehet :-)
Nagyon az elején vagyok a játéknak, de csak kolbászolok összevissza, mert keresem a korsót, amit a végigjátszásban írnak. Habár már mindenkivel beszéltem, senki nem mondta, hogy csináljak a hercegnõnek sütit. Csak a leírásból következik.
Tud valaki segíteni,
Egy kis segítségre lenne szükségem Paradise feltelepitéséhez.
Ha valaki már töltötte, és szánna rám egy kis idõt megköszönném
Õszintén mondom, örülök, hogy ilyen kedves, segítõkész és hozzáértõ válaszokat kaptam!
Üdv, jó játékot (hamarosan én is csatlakozom ismét<#nevetes1>#nevetes1>:
Doro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek közül igazából csak az MX440 a gáz, nekem is ilyen volt korábban... 😞
Ha újabb videókártyát akarsz venni, akkor elõtte ajánlom figyelmedbe a
Prohardver oldalait, ezen belül elsõsorban a teszteket. Itt konkrét típusra is lehet keresni (ha már kinéztél valamit) illetve a tesztekbõl kiválaszthatsz magadnak néhány jónak tûnõ típust.
Az 512 MB RAM elég egy ilyen játékhoz, tehát ezt nem muszáj bõvíteni!
A 2 GHz-es proci is megfelelõnek tûnik.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Sajna marad a beruházás, az extrákat már korábban levettem, hogy hátha...
De végülis talán nem is sajna, legalább felturbózzuk a gépet és - öhm - nagy lépést teszünk a technika útján... <#hawaii>#hawaii>
Üdv <#integet2>#integet2>
Doro
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
- "GeForce4 MX440" - ez egy DirectX 8-as kártya (az ajánlott DirectX 9.0c-vel szemben) és bár DirectX 9 kompatibilisnek mondható, mégis ottvan a nevében az "MX", ami azt jelenti, hogy eleve egy butított nVidia kártya
- a "fél giga memória" csak az "512 MB" szebben megfogalmazva, vagyis ezt nevezik "parasztvakításnak"... <#vigyor>#vigyor> - tehát a gép "memóriailag" megfelel a minimális követelményeknek, de csak minimálisan (ma már szinte alap, hogy egy gépbe minimum 1 GB memória ajánlatos, ha játékra használják).
Vagyis a konklúzió:
- vagy fejlesztitek a gépet minimum még 512 MB RAM-al és egy valódi DirectX 9-es videokártyával (mondjuk talán már egy ATI 9600XT is megtenné, de akkor már érdemesebb egy GF 6600GT-be beruházni)
- vagy minden extra szolgáltatást kikapcsoltok a játék video beállításainál, ahol lehet, mindenhol a minimum értékeket választani, de még ebben az esetben sem biztos, hogy minden tökéletes lesz a mûködéssel kapcsolatban
GeForce4 MX440 van. A párom hozzá tétette velem, hogy fél giga memória + 2 gigahz processzor. (Na ez nekem szuahéli...<#rolleyes>#rolleyes>)
Egészen a halászós jelenetig el-elment a játék, csak lassú volt (olyankor kipislantottam a tv-re...<#vigyor2>#vigyor2>), meg néha lefagyott úgy, hogy kép volt, a figurák álltak egymással szemben, de az egér nem volt aktív, ki se tudtam lépni a menühöz. De ezt még megoldottam úgy, hogy gyakran mentettem, ha lefagyott, kiléptem, aztán vissza.
A halászósnál viszont villogó képernyõ, minden kezelõfelület eltûnik, nem reagál egérre, ilyesmi. Úgyhogy egyelõre nem tudok továbbmenni.
Köszi, hogy reagáltál, ha tudsz valami okosat ajánlani, az nagyon jó lenne <#worship>#worship>.
Üdv
Doro
A videokártya-(és egyéb)igényrõl a játék kapcsán csak ennyit sikerült kiderítenem:
System Requirements:
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: Pentium® IV or AMD Athlon" 1.5 GHz equivalent or higher
RAM: 512 MB
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0c-compliant video card supporting 32-bit color
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
Milyen videokártyád van? Nem indul el a játék vagy valami grafikai rendellenességet tapasztalsz?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
Ez kicsit nagyobb méretû is lesz, de cserébe:
- teljes szöveges
- teljes grafikus dokumentum magyarítás
- teljes video feliratozás.
Utóbbival dolgozom már.
Most kezdtem neki a játéknak, beizzítottam a hercegnõnek amit kért. Most nem tudom mi jön, de nem szeretnék a végigjátszás alapján haladni, inkább egy magyarítást szeretnék, ha lehet 😊) Segítenétek ???
Tudtok videokártyát ajánlani? Nem nagyon ismerem én ezt az egész videokártyás dolgot... Mármint hogy melyik jó, melyik terhelné már le nagyon a gépet, stb.
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még csak az elsõ pályán tartok, követtem a leírás utasítását,de így is elakadtam: megcsináltam a gõzfürdõt a hercegnõnek, megvan a fekete ruha, beszéltem már mindenkivel, de a beigért videó csak nem akar jönni!
Help!
De sajnos ott is várni kell még. 😞((
Sebaj majd ha meglesz azt se fogom tudni hogy melyikkel kezdjem! 😊))
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
Légyszi ha megvan küldj egy E-mailt mert már alig tudom kivárni. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nem tud valaki a KEEPSAKE gaméhoz magyarítást ???
Elõre is köszike és hali mindenkinek .<#integet2>#integet2>
A grafikák nincsenek készen!