573
  • Imperat
    Helló! Lenne egy porblémám. Amikor kijövök a bányász irodájából, ill kiszöktetem a főhőscsajt, akkor kilép a ajtón, és ott ül a sebesült zagyvabeszédű ürge. És nem tudok elmenni tőle. Mivel a karakter meg sem mozdul. Hibáa nyomigálok bárhova. Csak vissza tudok menni oda ahonnan jöttem. Ott meg megjeleneik a bányaigazgató újra. Úgy, hogy tulajdonképpen nem is ment be... mert nem látszott volna hogy visszament. A lényeg, hogy nem tudok kiszökni a bányákhoz. Ez valami bug, vagy kell itt csinálni valamit.
    Fel van telepítve a 1.1.3-as patch. És már bányászruhában van a főhősnő.
  • rencsi32
    Köszike!de a végigjátszás nekem is megvan!azt tudom mit kell csinálni de hogy hogyan azt nem!Például ami nekem kellene az ez:Kombináljuk az inventoryban a három göcsörtös faágat (drag & drop módon) és az így kapott rúddal piszkáljuk meg a fa tetejét.
    Na de én ebből még nem tudom hogy hogyan kell csinálni!
  • peeter22
    Itt van leírás mit hogyan kell néhány dolgot még képpel is illusztárlnak. Sok sikert.
  • rencsi32
    sziasztok!Segitséget szeretnék kérni!Nem tudok tovább menni onnan ahol a 3 göcsörtös faágat kellene kellene összeilleszteni és leverni a fáról a mandulát.Nem tudom összeilleszteni a faágakat.Légyszi segitsetek!Előre is köszönöm!
  • heaven

Itt nem tudok tovább menni, pedig a képernyő bal alsó sarkában lévő fatörzset elgördítettem a helyéről.
  • Spei
    Hellótok
    Lécci segítsetek, elakadtam a játékba amior a virágnak kéne kinyílni.
    Leszedtem végigjátszást és az azt írja hogy menjek ki az erkélyre ahol az őr van és ott kéne jönnie 1 videónak. Na nekem ez a videó nem jön be. Légyszi segítsetek!!!
    Előre is kösz
  • csrita
    Sziasztok!
    Tud valaki esetleg valami elérhetőséget, hogy honnan lehet megszerezni a játékot? E-mailben is jo, ha valakinek van valami ötlete...
    Előre is köszi!
    [email protected]
  • pekka2
    szívesen befejezném pedig...
    Kellene valami patch.. egyet már letöltöttem, de sokmindent az sem oldott meg..
    Valaki nem tud hozzá valami jó patchet?
  • kirol
    Hát az egész egy kalap sz@rt se ér. Pedig hogy vártam.
  • pekka2
    annyi ki..szott bug van ebben a játékban.....
  • pekka2
  • pekka2
    Nem tudom miez, talán bugos a játékom, de annak a komának, aki arról papol, hogy találjam meg a horgászt, annak oda tudom adni az összes tárgyamat, és nem kapom vissza. A horgásznak meg hiába adom a ráját meg a növényt , semmit nem tudok neki adni. Ti már találkoztatok ilyennel?
    De valaki írjon már erre a fórumra...
  • kassaidezso
    Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy hol tudom megvásárolni a játékot! Ha nincsen magyarországi vásárlási lehetőség akkor e-mail-ben várom a warez elérhetőséget. De inkább megvenném, nem vagyok warez hívő. Várom válaszotokat, és köszönöm a segítséget!

[email protected]
  • pekka2
    sziasztok, segítsetek légyszi, hogy amikor a leopárdot kell terelni, és forgatni a ketreceket, ott hol van az a ketrecforgató. Már elolvastam a végigjátszást, de biztos én vagyok a sügér, mert sehol se találom. Köszi
  • p4t4
    Sziasztok!
    Valaki tud segiteni abban, hogy:
    elakadtam az elején... megszereztem a ruhát. DE NEM TUDOK BESZÉLNI AISÁVAL. Valószínű a patch miatt, vagy a magyarítás miatt. Megnéztem az összes walktrough-t és jól csinálok mindent. De amikor a parfűmről kéne beszélnem, akkor nem tudok beszélni AISÁVAL...
    Valaki segitsen please... Akár egy saved game is megteszi... Csak jussak túl ezen már...
    KÉRLEK VALAKI SEGITSEN....
  • Csoder
    hmm, kár
    nincs megvalakinek a videók angol szöveganyaga pölö .txt-ben?
    olvasva még-még, de hallásból abszolút nem megy [minden részletet érteni akar, telhetetlen]
    de ha a magyar van meg, azt is megköszönném ^^
  • Bukephalos
    berczy!

az #516-os üzit neked szántam, csak rossz helyre volt a kat.
    még majd gyakorlom.
    lehet, hogy ez a gond a #515-ben leírtaknál is?
  • Bukephalos
    Szia4

Szerintem nem befolyásolja a storyt a video. Inkább kiegészíti azt, átvezeti a történetet, legfeljebb azt nem fogod érteni, miért onnan folytatódik ahonnan, h került oda a főhös?
    Jó játékot!
  • Bukephalos
    Üdv mindenkinek!
    Ott tartok, h elkaptak a lázadók, és lógok a szeren (benne a ketrecben) Tudna vki segíteni vmilyen bölcs tanáccsal h tudom rendesen himbálni? alig megy fel félig, utánna meg lelassul. Mindegy hová kattintgatok?
    Előre is köszi
  • berczy #514
    Hello!

SAjna nem bírom ki tovább, úgyhogy elkezdem videók nélkül a játékot. AZ lenne a kérdésem, hogy ez mennyire rontja a stori élvezhetőségét, ill. nincsen e valahol meg a videók magyar szövegezése, hogy legalabb tudjam miről szólnak.
    (AZ már csak félve kérdezem meg, hogy Imykének mikor nete, hogy fel tudja rakni a videó magyarítást?)

Előre is köszi!
  • Cyrus666
    Probléma megoldódott, kellett neki a Patch.
    Amúgy eléggé gebasz volt az h a csajjal le kellett feküdni és erre nem utal semmi! Vagy csak én nem vettem figyelembe vmit?
  • ibrik
    imyke bár már készen van azzal is, de mivel most egy jóideig nincs internetje, addig is be kell érned a videók nélküli magyarítással.
  • Cyrus666
    Hali!
    Jó kis játék viszont problémába ütköztem. Nema gondolkodás esik nehezemre, hanem a game kilép!! Még az elején teszi, miután megszereztem a tiptop csajszinak a ruháját, papol a szobalány valamit, h kéne parfüm is, neki is lódulok, de a game 1xűen kilép!!! HELP, mert épp kezdtem belemelegedni és szeretném végigtolni!
  • berczy #510
    Hi!

Lenne egy kérdésem. Kb. mikorra kerül ki a Videókkal felvértezemm magyarítás. Tányleg nem sürgetni akarok senkit, csak kérdezem, mert szeretném a teljes magyarítással élvezni a játékot.

Előre is köszi.
  • berczy #509
    Basszus, kétszer is körbenéztem az oldalon, de nem találtam... Már megvan. Thx.
  • Csoder

ki van írva piros betűkkel :)
  • berczy #507
    Sziasztok!

Mi a jelszó a magyarítás telepítésénél?
  • kukori
    Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni a játék elindításával kapcsolatban?Kéri a helyes cd-t és nem találok crack-et.Ha itt gond, jöhet email-ben. [email protected] . előre is köszi
  • Bukephalos
    Üdv Mindenkinek. Találkozott vki ezzel a bug-gal: Itt tartok játékban
    "Át kell jutni a Palmetteken. Amelyik Palmette fölé kerül a sólyom, a homokba ássa magát. Ilyenkor szabad az út.Ha átjutottunk, menjünk tovább balra le"

És egyszerűen nem tudok lejutni, mert szétesik a képernyő. Az összes fellelhető patch is fenn van. Esetleg tudna vki közvetlenül ez utáni mentést adni? Vagy bármmi javallat is érdekelne, mi lehet az oka. Gép konfig biztos nem, mert eddig gond nélkül ment...
  • Csoder
  • magyarvok
    Akkor sztem várható a folytatás. Syberia esetében is így volt.
  • Siffredi
    Hm...vegigvittem...
    Valami katartikus, monumentalis befejezesre szamitottam; hat ez elmaradt, mondhatni nincs vege (?)
  • nagykispeter
    Hát igen kár érte.
    Én a végén tartok.
  • Siffredi
    Thx, kozben megoldodott. Visszatoltottem egy regebbi allast akkor jo lett. Mellesleg azota meg 3 ilyen szitum volt... Nagyon nagyon kar hogy ilyen bug-okkal van tele ez a jatek :-\

Ja es igen, 1.1-es US patch van fenn.
  • nagykispeter
    Vannak ilyenek.
    Patchet felraktad?
    Nekem ilyennél derült ki hogy rossz helyre raktam.
    Nézz utánna!
  • Siffredi
    Talalkozott valaki ilyen buggal? Ann nem tud felmenni es beszelni Dada-val, es ebbol a kepbol ki se lehet vele jonni :S

• magyarvok
    OK, Kössz a választ.
  • MerlinW
    Ahogy a honlapon is fel van tüntetve a The Longest Journey topik az otthona a cuccnak:)

Video akkor lesz ha Imyke feltölti, de neki perpill nincs internete egy ideig. Addig be kell érnetek a szöveges fordítással, ami 99.9%-ot jelent, hiszen annyi angolul beszélő video nincs a játékban:)

Amint Imyke feltölti, kirakom azt is webre.
  • magyarvok
    Viszont i2k, ezt írtad (vagy nem te) honlapon:
    Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB

[Ezt sajnos már nem tudom feltölteni... részletek az SuperGamez-en...]

hmmm, erről hol van bővebb info? Én nem találtam.
    Tölthető lesz valahonnan, mert engem nagyon érdekelne!

Kössz szépen a fáradtságos munkátokat!! :)
  • magyarvok
    Ne legyél már ilyen balf@sz.

2 hozzászólással előtte írta i2k:
    "HAMAROSAN!

Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthető: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/"

Tud-ni-ké-ne ol-vas-ni...