Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valaki írjon már erre a fórumra...
[email protected]
Valaki tud segiteni abban, hogy:
elakadtam az elején... megszereztem a ruhát. DE NEM TUDOK BESZÉLNI AISÁVAL. Valószínû a patch miatt, vagy a magyarítás miatt. Megnéztem az összes walktrough-t és jól csinálok mindent. De amikor a parfûmrõl kéne beszélnem, akkor nem tudok beszélni AISÁVAL...
Valaki segitsen please... Akár egy saved game is megteszi... Csak jussak túl ezen már...
KÉRLEK VALAKI SEGITSEN....
nincs megvalakinek a videók angol szöveganyaga pölö .txt-ben?
olvasva még-még, de hallásból abszolút nem megy
de ha a magyar van meg, azt is megköszönném ^^
az #516-os üzit neked szántam, csak rossz helyre volt a kat.
még majd gyakorlom.
lehet, hogy ez a gond a #515-ben leírtaknál is? <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem nem befolyásolja a storyt a video. Inkább kiegészíti azt, átvezeti a történetet, legfeljebb azt nem fogod érteni, miért onnan folytatódik ahonnan, h került oda a fõhös?
Jó játékot!
Ott tartok, h elkaptak a lázadók, és lógok a szeren (benne a ketrecben) Tudna vki segíteni vmilyen bölcs tanáccsal h tudom rendesen himbálni? alig megy fel félig, utánna meg lelassul. Mindegy hová kattintgatok?
Elõre is köszi
SAjna nem bírom ki tovább, úgyhogy elkezdem videók nélkül a játékot. AZ lenne a kérdésem, hogy ez mennyire rontja a stori élvezhetõségét, ill. nincsen e valahol meg a videók magyar szövegezése, hogy legalabb tudjam mirõl szólnak.
(AZ már csak félve kérdezem meg, hogy Imykének mikor nete, hogy fel tudja rakni a videó magyarítást?)
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Amúgy eléggé gebasz volt az h a csajjal le kellett feküdni és erre nem utal semmi! Vagy csak én nem vettem figyelembe vmit?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Jó kis játék viszont problémába ütköztem. Nema gondolkodás esik nehezemre, hanem a game kilép!! Még az elején teszi, miután megszereztem a tiptop csajszinak a ruháját, papol a szobalány valamit, h kéne parfüm is, neki is lódulok, de a game 1xûen kilép!!! HELP, mert épp kezdtem belemelegedni és szeretném végigtolni!
Lenne egy kérdésem. Kb. mikorra kerül ki a Videókkal felvértezemm magyarítás. Tányleg nem sürgetni akarok senkit, csak kérdezem, mert szeretném a teljes magyarítással élvezni a játékot.
Elõre is köszi.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mi a jelszó a magyarítás telepítésénél?
"Át kell jutni a Palmetteken. Amelyik Palmette fölé kerül a sólyom, a homokba ássa magát. Ilyenkor szabad az út.Ha átjutottunk, menjünk tovább balra le"
És egyszerûen nem tudok lejutni, mert szétesik a képernyõ. Az összes fellelhetõ patch is fenn van. Esetleg tudna vki közvetlenül ez utáni mentést adni? Vagy bármmi javallat is érdekelne, mi lehet az oka. Gép konfig biztos nem, mert eddig gond nélkül ment...
Valami katartikus, monumentalis befejezesre szamitottam; hat ez elmaradt, mondhatni nincs vege (?)
Én a végén tartok.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ja es igen, 1.1-es US patch van fenn.
Patchet felraktad?
Nekem ilyennél derült ki hogy rossz helyre raktam.
Nézz utánna!

Video akkor lesz ha Imyke feltölti, de neki perpill nincs internete egy ideig. Addig be kell érnetek a szöveges fordítással, ami 99.9%-ot jelent, hiszen annyi angolul beszélõ video nincs a játékban😊
Amint Imyke feltölti, kirakom azt is webre.
[merlinw.org]
Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB
hmmm, errõl hol van bõvebb info? Én nem találtam.
Tölthetõ lesz valahonnan, mert engem nagyon érdekelne!
Kössz szépen a fáradtságos munkátokat!! 😊
2 hozzászólással elõtte írta i2k:
"HAMAROSAN!
Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthetõ: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/"
Tud-ni-ké-ne ol-vas-ni...
Ne legyetek már ilyen szûkszavúak. Honnan lehet letölteni a magyarítást?
A használata le van írva valahol? El lehet távolítani, ha mégsem kell?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Majd rárakom magamnak, vagy olvasom lapról! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az engem is nagyon érdekelne!
Én is nagyon szeretnék egy kis infot 😊)
Elõre is köszönöm.
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
ja, és utólag is HBD imyke 😊
A játék felénél tartok, az addig talált hibák korrigálva vannak - a játék véletlenszerû sortéreseivel nem tudok sejna mit kezdeni, így azok nem tekinthetõk hibának, a szövegekben nincs hiba - , a héten mindenképp felcsúszik a netre.
Türelmet kérnék, most egy kicsit összejött a melóhelyen is, magánéletben és egészségügyben is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönöm!<#vigyor2>#vigyor2>
Kezdjek bele valamilyen játékba vagy nemsokára kész?!(néhány nap).
Melyik verzióval lessz kompatibilis?
Akadnak kicsit - a szükségesnél - hosszabb dialógusok, amiket nem lehet elolvasni, olyan hosszúak és olyan gyorsan letudja a karakter...