Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom miez, talán bugos a játékom, de annak a komának, aki arról papol, hogy találjam meg a horgászt, annak oda tudom adni az összes tárgyamat, és nem kapom vissza. A horgásznak meg hiába adom a ráját meg a növényt , semmit nem tudok neki adni. Ti már találkoztatok ilyennel?
De valaki írjon már erre a fórumra...
Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy hol tudom megvásárolni a játékot! Ha nincsen magyarországi vásárlási lehetõség akkor e-mail-ben várom a warez elérhetõséget. De inkább megvenném, nem vagyok warez hívõ. Várom válaszotokat, és köszönöm a segítséget!

[email protected]
sziasztok, segítsetek légyszi, hogy amikor a leopárdot kell terelni, és forgatni a ketreceket, ott hol van az a ketrecforgató. Már elolvastam a végigjátszást, de biztos én vagyok a sügér, mert sehol se találom. Köszi
Sziasztok!
Valaki tud segiteni abban, hogy:
elakadtam az elején... megszereztem a ruhát. DE NEM TUDOK BESZÉLNI AISÁVAL. Valószínû a patch miatt, vagy a magyarítás miatt. Megnéztem az összes walktrough-t és jól csinálok mindent. De amikor a parfûmrõl kéne beszélnem, akkor nem tudok beszélni AISÁVAL...
Valaki segitsen please... Akár egy saved game is megteszi... Csak jussak túl ezen már...
KÉRLEK VALAKI SEGITSEN....
hmm, kár
nincs megvalakinek a videók angol szöveganyaga pölö .txt-ben?
olvasva még-még, de hallásból abszolút nem megy
de ha a magyar van meg, azt is megköszönném ^^

berczy!

az #516-os üzit neked szántam, csak rossz helyre volt a kat.
még majd gyakorlom.
lehet, hogy ez a gond a #515-ben leírtaknál is? <#nevetes1>
Szia4

Szerintem nem befolyásolja a storyt a video. Inkább kiegészíti azt, átvezeti a történetet, legfeljebb azt nem fogod érteni, miért onnan folytatódik ahonnan, h került oda a fõhös?
Jó játékot!
Üdv mindenkinek!
Ott tartok, h elkaptak a lázadók, és lógok a szeren (benne a ketrecben) Tudna vki segíteni vmilyen bölcs tanáccsal h tudom rendesen himbálni? alig megy fel félig, utánna meg lelassul. Mindegy hová kattintgatok?
Elõre is köszi
berczy
Hello!

SAjna nem bírom ki tovább, úgyhogy elkezdem videók nélkül a játékot. AZ lenne a kérdésem, hogy ez mennyire rontja a stori élvezhetõségét, ill. nincsen e valahol meg a videók magyar szövegezése, hogy legalabb tudjam mirõl szólnak.
(AZ már csak félve kérdezem meg, hogy Imykének mikor nete, hogy fel tudja rakni a videó magyarítást?)

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Probléma megoldódott, kellett neki a Patch.
Amúgy eléggé gebasz volt az h a csajjal le kellett feküdni és erre nem utal semmi! Vagy csak én nem vettem figyelembe vmit?

ibrik
imyke bár már készen van azzal is, de mivel most egy jóideig nincs internetje, addig is be kell érned a videók nélküli magyarítással.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali!
Jó kis játék viszont problémába ütköztem. Nema gondolkodás esik nehezemre, hanem a game kilép!! Még az elején teszi, miután megszereztem a tiptop csajszinak a ruháját, papol a szobalány valamit, h kéne parfüm is, neki is lódulok, de a game 1xûen kilép!!! HELP, mert épp kezdtem belemelegedni és szeretném végigtolni!

berczy
Hi!

Lenne egy kérdésem. Kb. mikorra kerül ki a Videókkal felvértezemm magyarítás. Tányleg nem sürgetni akarok senkit, csak kérdezem, mert szeretném a teljes magyarítással élvezni a játékot.

Elõre is köszi.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Basszus, kétszer is körbenéztem az oldalon, de nem találtam... Már megvan. Thx.

http://2bmagic.sytes.net/tljhun/

ki van írva piros betûkkel 😊

berczy
Sziasztok!

Mi a jelszó a magyarítás telepítésénél?

Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni a játék elindításával kapcsolatban?Kéri a helyes cd-t és nem találok crack-et.Ha itt gond, jöhet email-ben. [email protected] . elõre is köszi
Üdv Mindenkinek. Találkozott vki ezzel a bug-gal: Itt tartok játékban
"Át kell jutni a Palmetteken. Amelyik Palmette fölé kerül a sólyom, a homokba ássa magát. Ilyenkor szabad az út.Ha átjutottunk, menjünk tovább balra le"

És egyszerûen nem tudok lejutni, mert szétesik a képernyõ. Az összes fellelhetõ patch is fenn van. Esetleg tudna vki közvetlenül ez utáni mentést adni? Vagy bármmi javallat is érdekelne, mi lehet az oka. Gép konfig biztos nem, mert eddig gond nélkül ment...
<#worship>

magyarvok
Akkor sztem várható a folytatás. Syberia esetében is így volt.

Siffredi
Hm...vegigvittem...
Valami katartikus, monumentalis befejezesre szamitottam; hat ez elmaradt, mondhatni nincs vege (?)

nagykispeter
Hát igen kár érte.
Én a végén tartok.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Siffredi
Thx, kozben megoldodott. Visszatoltottem egy regebbi allast akkor jo lett. Mellesleg azota meg 3 ilyen szitum volt... Nagyon nagyon kar hogy ilyen bug-okkal van tele ez a jatek :-\

Ja es igen, 1.1-es US patch van fenn.

nagykispeter
Vannak ilyenek.
Patchet felraktad?
Nekem ilyennél derült ki hogy rossz helyre raktam.
Nézz utánna!

Siffredi
Talalkozott valaki ilyen buggal? Ann nem tud felmenni es beszelni Dada-val, es ebbol a kepbol ki se lehet vele jonni :S

magyarvok
OK, Kössz a választ.

MerlinW
Ahogy a honlapon is fel van tüntetve a The Longest Journey topik az otthona a cuccnak😊

Video akkor lesz ha Imyke feltölti, de neki perpill nincs internete egy ideig. Addig be kell érnetek a szöveges fordítással, ami 99.9%-ot jelent, hiszen annyi angolul beszélõ video nincs a játékban😊

Amint Imyke feltölti, kirakom azt is webre.

[merlinw.org]

magyarvok
Viszont i2k, ezt írtad (vagy nem te) honlapon:

Feliratozott videókkal és extrákkal: 483 MB

hmmm, errõl hol van bõvebb info? Én nem találtam.
Tölthetõ lesz valahonnan, mert engem nagyon érdekelne!

Kössz szépen a fáradtságos munkátokat!! 😊

magyarvok
Ne legyél már ilyen balf@sz.

2 hozzászólással elõtte írta i2k:
"HAMAROSAN!

Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthetõ: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/"

Tud-ni-ké-ne ol-vas-ni...

"Felraktam, már tölthetõ."

Ne legyetek már ilyen szûkszavúak. Honnan lehet letölteni a magyarítást?
A használata le van írva valahol? El lehet távolítani, ha mégsem kell?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

MerlinW
Felraktam, már tölthetõ.

[merlinw.org]

kirol
Akkor csak a videó text -et rakd már ki, az pár kb. Légyszi!!!
Majd rárakom magamnak, vagy olvasom lapról! 😊

IMYke2.0.0.0
HAMAROSAN!

Paradise 1.1 HUN NoVideo by i2k letölthetõ: http://2bmagic.sytes.net/tljhun/

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Az engem is nagyon érdekelne!
hello ! nem tudja valaki hogy a "Road to India"-t honnan lehet letölteni?

Judit
IMYke
Én is nagyon szeretnék egy kis infot 😊)
Elõre is köszönöm.

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

kirol
Én is, én is!

Én is érdeklõdnék iránta 😊
ja, és utólag is HBD imyke 😊

Nagyon várom a honosítást, és már lassan két hét telt el az utolsó üzeneted óta i2k, kérlek adj vmi infót hogy hol tart a fordítás... Mikorra várható?
nocomment
Elõre is köszönjük a munkát és idõt amit belefektettél. Várjuk. Üdv<#integet2>

IMYke2.0.0.0
Fennforgás van. Hosszú lenne.
A játék felénél tartok, az addig talált hibák korrigálva vannak - a játék véletlenszerû sortéreseivel nem tudok sejna mit kezdeni, így azok nem tekinthetõk hibának, a szövegekben nincs hiba - , a héten mindenképp felcsúszik a netre.
Türelmet kérnék, most egy kicsit összejött a melóhelyen is, magánéletben és egészségügyben is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Na, már jövõ hét közepe van.<#vigyor5>
Mikor lesz elérhetõ?
Sikerült letesztelni?

nagykispeter
Az már nagyon jó
Köszönöm!<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Jövõ héten már neten lesz a magyarítás - mivel rohadt nagy a mérete, s nekem napi 500 MB kimenõ limitem van - link lesz.

nagykispeter
Azért éedeklõdöm mert most van 2 hét pihi valamivel játszani szeretnék,rég játszottam valami jót

nagykispeter
Aha ,köszi!
Kezdjek bele valamilyen játékba vagy nemsokára kész?!(néhány nap).
Melyik verzióval lessz kompatibilis?

IMYke2.0.0.0
Javítgatom.
Akadnak kicsit - a szükségesnél - hosszabb dialógusok, amiket nem lehet elolvasni, olyan hosszúak és olyan gyorsan letudja a karakter...

nagykispeter
Hogy megy a tesztelés?

bogyoka
jajdejó, nagyon köszike, még nem játszottam le, de így neki fogok ugrani mert úgyis elvagyok akadva😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!