Windows helyett villogó kurzor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nekem pont ilyen volt régebben, nemis új alaplapnál, mondjuk egyszer elindult, egyszer jött a kurzor, aztán kivettem a videokártyát, és visszatettem, és mexûnt. Jameg sípolt is közbe kicsit.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

RaSTaBaNDiTa
hasonlóan jártam, ki kell venni a bios aksiját 1 percre az lenullázódik és utánna müködni fog

BIOS-ban van valahol egy virus scan opció, azt kapcsold ki

Dzsega
attól hogy a másik alaplapon jó a proci meg a ram nem biztos hogy ezen is jó!
ha több ramod van akkor csak 1 et rakjál be a gépbe és próbáld úgy. valamint nézd meg az ide kábelt (cseréld ki, vagy cseréld meg a cd és a winyó ide kábelját) mert azzal már egyszer megszoptam (hasonló hibajelenség).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

leveskocka
csinalsz win98 alatt boot lemezt(floppy😊.inditasz.particiozol.formattalsz.vinyara felmasolod i386 konyvtart.dos alatt onnan inditod winnt.exe-filet.
hmhm
A régi win partíciót töröld le, hátha az galibás!
ACPI vagy hasonló rövidítésû beállítást tiltsál le a Biosban, linuxoknál szokott ilyet adni 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

vikusz
Már próbáltam a Fail-Safe és az Optimized alapbeállításokat is, de semmi.
Chipset, proci, ram mind OK, ha a másik gépbe visszateszem mûxik.

\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)

Ja. Ebbõl szerviz lesz...Hardverhiba gyanús...

Frank99
ha a chipset azonos, nemigen lehet komoly baja.

ha merõben más, akkor reinstall.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Biost állítsd vissza defaultra!

(tudom hogy woodoo és hülye ötlet de nekem egyszer már bejött 😛)

Atkamon
Az azért már elég nagy probléma, ha a windows-t se tudod már felinstalálni!

akkor valami el van szállva... chipset, proci, ram ^^
vikusz
Pont azért cseréltem ki az alaplapot, mert az elõzõ gajjá ment.
Újratelepíteni - mint írtam - nem tudom, mert a CD-rõl való bootolás után is lefut a gép ellenõrzése, utána jön a villogó kurzor. <#zavart2>

dester
A windows már akkor is teleptve volt amikor kicserélted?
Akkor ne csodálkozz, hogy az új alaplappal nem fog indulni.😊

Rakd vissza a régi alaplapot és próbáld meg így:

Link

gz8
Cseréld vissza az alaplapot... Az xp iszonyat nyûgös, ha új vasat (értsd: alaplapot) teszel alá az esetek 99,5%-ában feldobja a talpát, lehet újratelepíteni. <#szomoru1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

vikusz
Sziasztok!
Lenne egy problémám: ma kicseréltem egy minden-rá-van-integrálva alaplapot egy másik gépbõl kivett, (ott mûködõ) alaplapra. Eleinte benne hagytam a kártyákat, most már csak egy AGP-s kártya van az egész alaplapon. Mikor indítani akarom a gépet (Windows-t), egy ideig töltöget, de utána csak egy fekete képernyõ marad villogó kurzorral.
Gondoltam, újratelepítem a WinXP-t az új hardverek miatt, de a telepítés is csak egy ideig zörög, megint elõjön a bal felsõ sarokban a villogó kurzor, oszt vége.

Tud valaki tanácsot adni? Elõre is köszi...