112
Best of lan party játékokat ide
-
#72 Vagy ha egy gépbe több hálókártya van, akkor ott bridge connections, és annyi gépet lehet közvetlen rákötni. Ha újabb gigabites ethernet hálókártya van valamelyik gépben, akkor ott jó a szimpla patch kábel is, mert ezek a kártyák már autofordítósak
Egyébként interneten Lanpartyhoz Hamachi-t kell installálni, ott létrehozni egy jelszóval védett minilant magatoknak, és minden game úgy fut mintha ténylegesen egy Lan-on lennének (azaz mintha direktbe össze lennének egy patch kábellel vagy switch-el kötve).
Mostanság így nyomogatjuk a Generals-t, mert lusták vagyunk gépeket cipelni -
Indigo #71 Vajon mivel Hálózati kábellel. Ha csak simán a két gépet akarod összekötni, akkor egyetlen CROSS kábelt vegyél. De ha rám hallgatsz, vesztek közösen egy SWITCH-et is (ocsóér van már), és akkor többen is tudtok játszani egyszerre. Ekkor viszont PATCH kábelt vegyél, mégpedig annyit, ahány gépet akartok összekötni. -
#70 Lehet hogy hülyének fogtok tartani:D de mivel kell össze kötni a gépeket hogy Lanon toljuk haverokkal??? gondolom kábelel de milyennel és hova??? -
#69 Kingpin !!! Ketten próbáltuk egyszer úgy is nagyon jó volt, de többen már nagyon király lehet. Aki nem ismeri egy régebbi Q3 motoros játék, de szebb a Q3-nál, gettoban játszodó lölödözős, nagy darab emberkékkkel. Igazi élmény. Szerezzétek be. -
dave42 #68 a joint operations-t honnan szereztétek meg... én nem találtam sehol -
PeeVee #67 Én is ajánlanám a generals:zero hour-, jó játék! De lehet Age of Mithology/Titans.. Imperium Galactica!:D
Na de ezekhez egy kis innivaló is társulhat:P nem árt :))
Legközelebb mi autósjátékokkal fogjuk tolni, kormánnyal, ha összejön a lan!! Toca, NFSMW, de lehet lesz más is... -
Zsolti14 #66 Republic commandoval -
Zsolti14 #65 Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni abba, hogy hogyan lehet játszani multyba?
a cd key-vel van a baja -
#64 Húúúúúú, na ez majdnem olyan egyszerű, mint a féllábon ugrálva jobbkézzel balfül vakargatás ....
Star Wars BattleFront 1-2, azzal nem kell így hülyéskedni :p
-
#63 Lehet játszani BF2-őt botok ellen.
Csinálsz egy servert, a többiek rákeresnek, de nem lépnek be. Majd a serveres elindítja ugyanazt a pályát szinglibe a többiek ekkor csatlakoznak. Tádáááám.... -
dead555 #62 én a soldatot ajánlom -
#61 cooperativ modban -
#60 ÉN a Swat 4 et ajánlom:P elöször aszittük hogy kaki de aztán nagyon zsír hangulata van ahogy ügyetlenkedve kommandozunk::P -
#59 Red alert 2-vel hogyan lehet játszani 5-en? -
Idegroncs #58 Hello... Mi Far Cry, Mohpa, Cod2, Postal2STP, UT2004. Stratégiát hanyagoljuk mert annak lassu a játékmenete és uncsi egy idő után... Serius Sam2 Coperativban(ha sokan vagyunk, hard fokozaton elég élvezetes ;), FEAR-t majd most akarjuk kipróbálni de biztos jó... Hát mi ezekkel szoktuk tolni.... Bocs ha oylat írtam amit már írtak elöttem... Na csáó és jó lanozást! -
#57 Na toltunk vasárnap este cod2 vel. tök kira volt -
#56 the BEST! :D -
#55 Star wars battlefront 2 -
#54 Splinter Cell3+F.E.A.R. -
#53 Fekete Macska -
#52 Age of Mythology, UT 2004 (beszteszt) -
#51 Talán Star Wars: Republic Commandó? -
#50 hamarosan eljő a lanparty ideje.... -
#49 ^^ -
#48 most wantedbe is jó lesz szerintem a multi rész -
#47 Sztem nincs 14, csak 12 playeres, de oly rég volt már :)))
A legtöbb RTS 8 userrel is már belassul (vagy diasó), annyi pozitívuma volt, hogy ez ment (persze egységlimittel könnyű :)). Ja, meg talán ez volt, amelyik ha szétszakadtak a játékosok, akkor elmentette az állást, és lehetett folytatni (mennyire hiányzik ez Generalsban :))
Egyébként bugyuta :) -
#46 Na ezek közül párat kipróbálok mert az őszi szünetben fogok rendezni egy lan-partyt a haverokkal. nagyon várom már. Az underground 2 -t lehet tört gammával lanba nyomatni? -
#45 De több mint 8 és szerintem 14. Ez a lényeg, mert ha pl. 9-en vannak ott a vége a legtöbb RTS-nek. De valóban bugyuta, ebben eddig is egyetértettünk. -
#44 Mythology uncsi a bugyuta egységlimitje miatt :)
(egyébként 10, vagy 12-en játszható) -
#43 c & c renegade -
#42 Starcraft ! DE lehet még Battle for Middle Earth-öt nyomni és jóak a Age of Mythology is (azt asszem lehet 12-en, avagy 14-en is) !
Amúgy meg amit mrzed kollega írt ! -
#41 Battlefield2-t hogy játszanának már hatan ?! Mi nem találtunk lehetőséget arra, hogy botokat is lehessen betenni multiban (mint az BF1942-ben), úgy meg elég uncsi lehet hatuknak nem ?!! Igaz nem is nagyon kerestük, mert volt jobb... -
Unreal1942 #40 1 et értek. Re-Volt 4 ever!
Ezen kívűl levezetésnek jó a worms valamelyik darabja is.
Nagyon jó tud még lenne az Aline vs Predator.
Illetve ha stratégia akkor Warcraft3
-
#39 Az lehet hogy te megveszed de ha csak kiakarnak valamit próbálni LAN-on nembiztos, hogy egyből kiadnak 5-10E forintot ! Netről ingyenes DOWNLOAD aztán ha nagyon tesszik akkó lehet megvenni eredetibe! -
#38 az aztán durván izgalamas lehet:))))))))))))) ( akkor pakolnák össze lanon ha valamelyik láma azzal kezdene el gémelni ) -
Livius #37 Battlefield 2
FIFA 2006
Aliens vs. Predator 2 -
#36 CMR 1-2 a többi annyira nem jó multiban nem leht annyit szórakozni... -
#35 Miről beszélsz ???????
Minden game-t amit elöttem felsoroltak meg kell venni boltban!!!!!!!!!!!
De az army-t ingyen adják -
#34 vaksi nem látsz már irtam pandoráról hárommal alattad -
#33 az én koromban még Death Rally-ztunk négyen