Játékok LAN Partykra

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Csakis Wolfenstein - Enemy Territory ráadásul ingyenes (gondolom nem mintha számítana) 😊

z0ty
goldeneye 4en n64en egy óriási tv-n!!! 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

zolo
Stronghold Crusader,F1CH,RFactor.Most ennyi juttott az eszembe.

http://flickr.com/photos/zolika90/

akyyy
egy gépre netet rákötni, aztmegosztania többivel, feljönni sg-re, regelni, gumiszoba, és szpemmelni ezerrel<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Red alert 2, Generals, Empire Earth ezekkel ellehet jáccani 5-6an 1 pályát reggeltõl estig😄 tapasztalat nagyon álat.. azt este jöhet hajnalig csé 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mrzed001
Szerinted 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sland
ezek lehet tört játékkal is játszani vagy csak eredetivel?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DotA.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mrzed001
Nos, mi csak a Cooperative játékokat szeretjük, szóval
FPS:
Serios Sam 1-1,5
Star Wars BattleFront (van 1,5 GB extra map hozzá 😊))

RTS:
Generals Zero:Hour
Act of War

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sland
jaja. nekem bejön de már unják a többiek. de akkor is rájuk erõszakolom.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aquir
Counter-Strike + Source, egyéb fps

Soldat 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sland
Nos! Szoktam egy pár haverral (átlagban 6 fõ) olyan 2-3 hónaponként Lan Party-zni. (Egy hétvégére szoktunk összeülni) És a legutóbbi Party-n jöttünk rá, hogy már kezdjük unni a játékokat, amikkel eddig játszottunk. ( Cod, Mohaa, Empire, NFSU, stb..) Sajnos nagyon kiment a fejeinkbõl a kreativitás mostanában. ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy adjatok 5leteket, mégis milyen játékokat érdemes Lan Party-n elõvenni!
Bocs ha már van ilyen topic de én nem találtam a keresõben..

← ElőzőOldal 3 / 3