Játékok LAN Partykra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos szar. 10-bõl jó, ha 3-4 gámát végig tudunk nyomni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként Supreme Commander :-)
Bughalmaz, néha eldobja kapcsolatot, néha sync errorral sõt néha a gáma megfagyásával leáll a játék ... és mégis, nincs egy sem ami utolérte volna játékélményben.
Sõt, az AI patch-el annyira durva lett, hogy az eddig 8/10 alkalommal lenyomott 2vs8 gép elleni pályákon a gyõzelmi arány hirtelen 1/10-re csökkent
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ami már volt: generals+zh (bugos szar, multiban még szarabbul fut, na meg random mismatcholás), aoe3 rakás fos, sehogy sem lehet látni egymás játékát overrideolt ip-vel sem sem direkt ip-vel(bár lehet hogy az azonos cd kulcs miatt, de nem találok másik mûködõt), warhammer 40k dawn of war ment de a hõsös faszság meg a multiban iszonyú durván csaló és rusholó ai miatt gáz(skirmishben meg nem ugyanolyan beállításokkal), starcraftot utálom és uncsi, warcraft3 egy gagyi rpg inkább. world in conflict single nagyon jó de a multi unalmas.
Red alert 2 még jó lenne de sok a szopás azzal hogy csak ipx/spx-et támogat, na meg win7-en sem hiszem hogy jól menne.
Igazából olyan rts kéne, ami nem ilyen fantazi spészhíró rpg fos, hanem normális valósághoz közel álló stratégia mint pl a generals is (csak kevésbé bughalmaz formában).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Hoth-i csata örök kedvenc :D
olyan játékot keresek, ahol a LAN szerveren be lehet állítani gépi játékosokat is.
Mivel általában kevesen játszunk.
battlefield 2 stílusú érdekelne
vagy kell hozzá joy?
esetleg valami más ötlet arra hogyan lehet ketten fifázni?
mi annó a Far Cry hoz találtunk egy cooperative módot egész jó volt néhol oda kellett figyelni a bugokra
ha jól emlékszem a rainbow six sorozatokba van ilyen konkrétan én a vegas-ban láttam co-op modot
Elõre köszi ha tud valaki!
Am. legjobbak részemrõl:
Starcraft (BW) (örök kedvencem)
WH40K akármelyik része
Battlefieldek
Call of Duty-ik
AVP
Jedy Academy
Warcraft 3 Frozen Throne
Quake 3
UT 2004<#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
És autós játékok? Nem lenne hátrány ha szimulátor lenne, és nem nagyon arcade. (NFS sorozat tehát kilõve.)
- warhammer 40000 dawn of war és összes küldilemez
- settlers 4 + trojai
-S.T.A.L.K.E.R. (mindkét része)
-bármelyik Battlefield
-Turok
-Solder Of Fortune Payback
-Farcry2
...........mi ezekkel szoktunk nyomulni :)
SWAT4,UT2004/UT3,Worms sorozaat újabb részei,Battlefield,Splinter Cell
(mi legalábbis ezekkel szoktunk nyomulni)
és a nem olyan jó gépekre :
SWAT3(a grafika nem olyan jó de a játékélmény annál jobb),Wormsok régebbi részei(gondolok itt:armageddon,world party)UT 99
(tudom naggyából leirtátok már mindet de szerintem ezek a legjobbak)
Egyébként az 1 valahogy élvezetesebb volt játékélmény szempontjából (még ha nem is volt olyan szép mint a 2)
2-nek teljesen elqrták a lobbyját, rendszeresen megesett hogy véletlen net game-t indítottam LAN helyett (mert ahhoz már programozni kell tudni, hogy megjegyezze az elõzõ beállításokat)
Engem olyan játék érkelne amit 2 gépen lehet játszani(szóval lehesen berakni bot-ot) ja és ne CS-t.
Elöre is köszi
régebbi gépekre (p3 933, 256sd)Fontos lenne ha tudtok segítsetek
-BATTLEFIELD 1942 Secret Weapons
-ALIEN vs PREDATOR
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
SW Battlefront 2 nekem jobban tetszett multiban is mint az 1, de mind2 jó, és sok letölthetõ mód van mind a 2-höz.
De ha star wars akkor már inkább Jedi Academy :)
CO-OP -ban meg a SWAT 4 ami szerintem nagyon jó, csak az az idegesítõ, hogy a géped alapban legkeményebbre rakja olyankor, de ettõl függetlenül király :D Meg nem tudom, a delta force-nek is mintha lett volna coopja de azt nem ismerme.
www.enemy-territory.hu :)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
és még FlatOut2
Transport tycoon deluxe + openttdl 4.8 <#idiota>#idiota>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Sw Battlefromt-ból inkább az egy, annak valahogy van feelingje (meg párszáz spéci pálya hozzá, pölö a real Hoth :)), a 2 már olyan nemistudom milyen lett
Amúgy nem sok egyéb játékba van coop, merthogy azzzza buli ha X+10-szer levadászhatom a Joe-t (IQ_Lite <#idiota>#idiota>)
De a Fist alphában és a battlefrontban is jó coop-ban nyomulni. Ezeken kívül milyen játékoknak van kooperatív módja?<#confused>#confused>
Egyébként interneten Lanpartyhoz Hamachi-t kell installálni, ott létrehozni egy jelszóval védett minilant magatoknak, és minden game úgy fut mintha ténylegesen egy Lan-on lennének (azaz mintha direktbe össze lennének egy patch kábellel vagy switch-el kötve).
Mostanság így nyomogatjuk a Generals-t, mert lusták vagyunk gépeket cipelni
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Na de ezekhez egy kis innivaló is társulhat:P nem árt :))
Legközelebb mi autósjátékokkal fogjuk tolni, kormánnyal, ha összejön a lan!! Toca, NFSMW, de lehet lesz más is...
Nem tudna valaki segíteni abba, hogy hogyan lehet játszani multyba?
a cd key-vel van a baja
Star Wars BattleFront 1-2, azzal nem kell így hülyéskedni :p
Csinálsz egy servert, a többiek rákeresnek, de nem lépnek be. Majd a serveres elindítja ugyanazt a pályát szinglibe a többiek ekkor csatlakoznak. Tádáááám....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...