20
-
dez #20 Ja, amúgy, már bocs, de ez most uszoda látványterv akar lenni, vagy amatőr sportanimáció, dramatikai betétettel? :) -
dez #19 AMD Athlonból nincs 3GHz-es, akkor azzal már nem is érdemes próbálkozni? :)
Egy éve van a videokártyákban WMV gyorsítás is, csak le kell tölteni hozzá egy patch-t a MS-tól, akkor 1GHz-es proci is elég. -
Riddick #18 Úgy is megtörik...:d
-
adam0 #17 HDTV video tölsd le!
Saját készítéső HDTV videomat tölsd le.
1080i szabvány Windows media player kell.
és minimum 3GHz proceszor.
www.polar.hu/latvanyterv
Margitszigeti Hajos Alfréd sportuszodában játszodik. (fedett részén)
Kiss Ádám
[email protected] -
#16 remélem ez az egész hamvába hal ... -
#15 Ezek a gyermekvédelm rendszerek általában visszafelé sülnek el, azaz a gyerek zárja el szülő elől, vagy a szülő lezárja véletlenül, és a gyerektől kér segítséget a kinyitásához :D. -
#14 Nem tudom mit erölködnek, lassan minden stúdió a Blu-Ray mellett áll, az MS egyedül marad a HD DVD-vel.... -
pemga #13 Igen, és én tudom hogy úgyis elgépelem :). Akkor miért ÉN csináljam :). Csinálja az, aki abban jó. :) Láttam embert aki fejben számol logaritmust, ql, és? Mátrixműveleteknél meg lehagyja az embert :)). Az ilyen emberi feat-ek eléggé mulandóak :(. A sok nyelven tudás is addig hasznos képesség, amíg buták a gépi fordítók. Egyelőre én hajszolom az x-edik nyelvem, mert bízom abban, hogy az még jó lesz egy ideig (meg tetszik :)), de a többit (pl. kínai) már én is géppel nyomom. Szegény festők is hogy visszaestek, ahogy megjelentek az első fényképezőgépek... A kódexmásolókról nem is szólva. Az email is alaposan felforgatta a levelezési szokásokat.
Az időbeli limit az ql lehet, kb. ilyesmit sugall: "Nem érdekes, hogy megcsinálod-e a munkád, elég ha türelmes vagy." :). Szerintem át fog menni a haverjához megnézni azt a filmet :). Hacsak nem akarják a szülők felügyelni a gyerkőc mozgását, nyomnak egy GPS jeladót a bőre alá, majd az áram jól megvágja ha ki akar lépni a lakásajtón tiltott időszakban... Csak nehogy véletlenül beszélni kelljen vele bármiről is... :DD -
Hegyikecske #12 "Mindig is lesznek gépek akik gyorsabban és pontosabban adnak össze, mint az emberek." Ez szerintem nem igaz, mivel a gépnél is van egy emberi tényező, magától nmem fogja tudni a feladatot, vagy amit bepötyögsz neki, és míg beírod h 6 X 8= az sokkal több ideőbe kerül mintha ránézel a feladatra és már bennedvan h 48! -
Hegyikecske #11 Szerintem itt egyszerűen egy időbeli korlátra gondolnak pl hogy mondjuk reggel 8tól délután 3ig tanulás utána nézhetik... ezt meglehet oldani scriptekkel (ahogyan kijátszani is ki lehet) de sztem sokkal többet költenek a másolásvédelemre mint magára a filmekre, mégsincsennek ( vagy pont ezért?) olyan filmek amiket érdemes lenne többször is megnézni.. -
Hegyikecske #10 Áááááá, komolyan már vártam egy ilyenkaliberű cikket.. TÚl szép lett volna az élet h blurayen van védelem hd-dvdn meg nincs.. A végén kiderül h már csak azért 45giga egy lemez tárhelye h ne lehessen csak úgy berippelni, majd neten küldeni... Ennek én már semmi értelmét nem látom, de azt nem fogom tűni, h engem lekorlázozzanak, annak mindig csak rossz vége van jogszerű felhasználásnál is... Pl gépen programot kell a lejátszáshoz telepíteni (audiócdknél) vagy az autórádió nem játsza, szal egyéb finomságok... Nekem az ilyenekből van elegem amig nem lesz valami normális érv mellette nem fogok váltani se blu-ray, se hd-dvdre... -
pemga #9 Gyerekkoromban sem tudtam összeadni... Sosem értettem, miért jó ha X+Y modell ugyanazt írja le, akkor minek konkrét számokkal behelyettesíteni :(. Mindig is lesznek gépek akik gyorsabban és pontosabban adnak össze, mint az emberek. Ráadásul nem tudtak negatív korongokat adni, tudod: hányan kell hogy felszálljanak a buszra, hogy üres legyen :)). Aki viszont pipec volt osztás-szorzásban, később nem értette hogy miért jó, hogy van értelme a gyök minusz egy-nek :DD.
Szerintem kultúránként máshogy mérjük a butaságot... US-ben leginkább pénzzel. Lehet venni könyvelőt, aki tud a CEO helyett számolni... De vajon ki csinálja a pénzt? (Mondom, ez US felfogás, a ki nevet a végént lehet nagyobb léptékben is játszani...) Szerintem a butaság a birkasággal egyenlő, mindent elhinni és követni anélkül, hogy akárcsak elgondolkodnánk rajta... Lehet, hogy ez túl magasröptű volt, de szerintem fontos... -
snorbi #8 "Erdekes, hogy a technika fejlodesevel az emberek egyre butabbak."
Ez tuti így van :)
Pl. manapság már a legtöbb 18 év fölötti alig tud fejben összeadni. Az egyetem csak ront a helyzeten :DDD -
Theodora #7 Majd jön egy "patch" ami javítja az ellenőrzési hibát :-), és onnantól minden lemezt bármikor, akányhányszor le lehet majd játszani. -
davos80 #6 De faszság,fejlesszenek inkább mégegy xboxot,vagy kettőt... -
#5 Mennyivel egyszerubb lenne ertelmesen nevelni egy gyereket, es nem a MS-ra bizni... Erdekes, hogy a technika fejlodesevel az emberek egyre butabbak.
Es hogy honnan fogja tudni hogy valaki vegzett a hazival? Hat gondolom mar arra is van terve, hogy behalozza kamerakkal a lakast. Aztan nemcsak a gyerek, de apuka anyuka se nezheti meg a filmet ha nem vette meg arra a napra a licenszet -
pemga #4 Hmm, én nem érteni: Az új másolásvédelmi szoftver létre fog hozni egy licenckulcsot, aminek segítségével a felhasználónak abszolút hozzáférési és ellenőrzési joga lesz egy adott adattároló tartalma fölött. Mindez azt jelenti, hogy egy adott filmet akár csak egyszer is meg lehet tekinteni vagy csak egy adott időszakban lehet megnézni. Na most akkor abszolut hozzáférési jogom van, vagy sem?
Másrészt, ha digitális gyerekfelügyeletként akarják alkalmazni, az azt jelenti, hogy anyuci/apuci ÍRJA meg a lemezt, hiszen csak így lehet beállítani rajta a jogosultságokat. A boltból már csak nem így veszik meg, hogy rajta van: Pistike nem nézheti meg, amíg nem ette meg a spenótot... Vagy ha ezt a lemezhez kapcsolódó id alapján dönti el a Windows, akkor meg minek használja Pistike a gépen levő Win-t, szépen bebootol valami cd-s oprendszerről és megnézi. Vagy ha nem geek, akkor elmegy a haverjához és megnézi nála :). Vagy ez a bejárati ajtót is lockolni fogja? :). -
#3 csak egyszer kell lejáccani...akkor is HD DVD shrink-el...azt csá...onnantól meg már akármivel akárhányszor :PPPPP -
#2 Engem nem érdekel már ki mit csinál ezekkel a nagykapacitású lemezekkel, csak lehetne már kapni. -
FTeR #1 majd megkeressük, melyik regKey-jel lehet letíltani :P