A Vajdasági magyarok helyzete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
"Nincs olyan szerelem ami el nem múlik."
értelmezzük ezt a mondtatot. az én értelmezésem szerint annyit jelent,hogy minden szerelem elmulik. ha ezt akarom tagadni,az annyit tesz,hogy egy szerelem se mulik el. tehát az eredeti tagadás vhogy igy hangzik az én értelmezésemben: nincs olyan szerelem ami elmulik.
te pedig az irtad:Van olyan szerelem ami el nem múlik.
a jelentése, van oly szerelem ami nem mulik el, ami nem egyenlö azzal, hogy egy szerelem se mulik el.
akkor most ki butit kit, és meddig merre hogyan?

Gorvik
Nehéz elhinni

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

grizzly21
http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=18
http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_fl.pdf <-feladatsor (itta z elején van kb a kérdés)
http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_ut.pdf <-javitás

Gorvik
Meglátszik hogy Téged is butítanak Grizzly.
Valahogy az az érzésem, hogy nem a saját ujjadból szoptad ki, hogy a kormány felelõs azért, mert könnyebb lett az érettségi.
Tudtad, hogy nem Feri és Bálint ül le, és találja ki a kérdéseket? És valóban, nem õk. A kormánynak, pártoknak közük sincs hozzá.

Amúgy addig örülj, míg könnyûek a kérdések.

grizzly21
nem hisze?

Gorvik
"matek emelt szint:egyik kérdése"
Na jól van...

Láma!
nézd, a gimiben, és középsuliban, ha csökkent a követelmény, szerintem az sem a bal ötlete volt, hanem az EU miatt, kellett. de cáfold meg ha rosszul tudnám

grizzly21
középszinten IS gyenge lenne

Gorvik
Nem kell kapkodni, gondolkozz, kreáld meg fejedben a mondatot, majd aztán írd le. Ráérünk...

grizzly21
Van olyan szerelem ami el nem múlik.
mi ebben a nehéz? középszinten és gyenge

grizzly21
azt a rendszert nem a bal találta ki, az külföldrõl jön be (bolognai képzés).
most az egyetemen már mindegy, mert akit felvesznek az már annyira nem buta, de a gimnáéziumrõl középsuliról beszélek fõleg

Láma!
kérlek old meg.
most komolyan kérem.

Láma!
nem késöbb, hamarabb, de ez csak kekeckedés😊
nézd most jött be az a rendszer, illetve fog bejönni, hogy kevesebb egyetemi diplomás ember lesz, a bsc-s képzés miatt. ezt is a butitás kategoriába sorolod?
mert akkor szivesen vitáznék veled.

grizzly21
helyesebben a megfogalmazás akkor (gyengébbek kedvéért):
mert különben kilépéssel fenyegetõzik és nincs többség

grizzly21
én láttam a próbaérettségit.
ja! matek emelt szint:egyik kérdése:
tagadja a következõ mondatot:
Nincs olyan szerelem ami el nem múlik.

Gorvik
"az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség"
"mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetõznének."

Ellentmondasz magadnak

grizzly21
te nem tudod mert késõbb érettségiztél, és az 1 dolog hogy te is a drog ellen vagy, de sokan leszarják

Láma!
😛P

Láma!
ezek szerint még csak el sem olvasod amit irunk...
épp az imént mondtam, hogy egyetértek veled abban hogy NEM szabad legalizálni a drogokat. a butitást meg az érettségi könnyebségével magyaráztad csak, amire szintén reagáltam.

Gorvik
LOL
bye

grizzly21
csak azt mondom, hogy ha akarnák akkor megcsinálnák.
és te vagy az: mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetõznének.

Gorvik
na haggyatok 😊

grizzly21
a lényeg hogy meghallgatom de válaszolok is rá érvekkel.
na megyek, ennek igy nem sok értelme van, ti sem probáljátok meg elfogadni amit mondok, lehet a drog legális, mehet a butitás, igy nem lehet meggyõzni titeket..

Láma!

Láma!
ok, akkor ezzel a zsido témát le is zárhatjuk😊
legalábbis részemröl kimeritettük.

Gorvik
Ha az MSZP-nek mindegy lenne, akkor már el lenne fogadva egy törvény.
Ezért kilépni a koalicióból... ki is az "éretlen"?

Láma!
"most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?"
innen látszik, hogy abszolut elutasito vagy, bárki bármit mond, aki nem veled szimpatizál.
igy nem lehet nézni a dolgokat.
mindennek két oldala van, midnen rosszban van jo, és forditva, de te vagy csak a rosszat, vagy csak a jot látod/akarod látni.

grizzly21
nagyon is azok, de ez megint hogy jön ide? a médiában tulnyomo többségben vannak és SZDSZ szimpatizánsok. nekem van 1 zsidó származásu ismerõsöm és jol kijövök vele semmi gond nincs. csak a "nagyágyukról" beszélek.

grizzly21
az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség

Láma!
hm, rendben hogy vannak kivételek, persze hogy mindenhol vannak, ez a természet rendje. mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a zsidok azért elég egységesek

grizzly21
most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?

grizzly21
a követelmény: nem kell lexikális adat, maga a feladat fõleg középszinten a szövegértés. röhej az egész

grizzly21
a nagyrészük az! vááááááá. most találtál 2 jó példát. hogy is lehetne egy népcsoport ennyire egységes? készek vagytok

Láma!
az hogy érettségit könnyebb szerezni, ehhez nem tok szolni, mert énmég a régi rendszerben tettem de az sem volt nehéz, mint ahogy az érettségi SOHA nem is volt nehéz annak, aki csak egy kicsit is komolyan vette.

Láma!
sem meghallgatni

Gorvik
Viszont az MSZP nem, és nélkülük aligha lehetne

Láma!
még szép hogy azért mondtam, arra reagálva, hogy a zsidok szdsz.esek

Gorvik
Nem kezdek el vitázni, hogy ki az, és ki nem, mert rohadtul nem érdekel.

Nem érettség kérdése mindez 😊

Láma!
1000% hogy nem ismersz fel az utcán egy zsidot, ha nem a tipikus, fekete ruha+kalap-ban van.
egyébként szerintem te sem élettapasztalat miatt vagy ilyen elfogult, hanem mert vki elmagyarázta ezeket, és a másik oldalt már nem voltál hajlandó elfogadni.

grizzly21
olyan itt nincs

grizzly21
ez nem szöveg hanem tény...legalizálni akarják

grizzly21
a baloldal butít:
könyebb az érettségi, egyre kevesebb a szint szinte minden tantárgyból, 1.2.osztályban nem lehet buktatni, ezek mind nagy nagy butitások

a legjobb a középút
<#banplz>
Gorvik
noha nem értek egyet most magammal, de kénytelen vagyok a te szavaiddal élni: tipikus jobboldali szöveg

grizzly21
mert magyarok

grizzly21
ezt most viccbõl mondod? egyértelmûen kimondta hogy a jobboldallal szimpatizál!!

Láma!
a kérdésed hogy miért butitja a magyarságot a bal oldal.
akkor hát nézzük.
de mindenek elött szögezzük le, hogy senki sem anyázott és sem gorvik sem az én stilusomhoz nem is tartozik hozzá.
de.
pl én sem értek egyet a könnyü drogok legalizálásával, és nem értem hogy miért lene rá szükség, ebben egyetértek veled.(látod, ilyet jobb oldalitol ritkán hallani, nem ismeri be ha egyetért)
az hogy a baloldal butit?
ha ezt jobban kifejtenéd, talán könnyebb lenne rá reagálni, mert szerintem a jobb oldal sem épp okit.

grizzly21
korodat meghazuttolóan éretlen vagy.
Deutch Tamás az. és? Kivételek mindig vannak, én nem vagyok antiszemita, hogy jön ide hogy felismerem az utcán???? //egyébként valszeg igen

Gorvik
hát naja 😄

Gorvik
Elhiszem, és tudom hogy vannak nagyon szegények.
De most mért sajnáljam õket?