A Vajdasági magyarok helyzete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Orbán-kormány egyik minisztere zsidó volt. Jól titkolta, hogy SZDSZ-es... <#nyes>#nyes>
ÓÓ, szegény palesztinok, hogy sajnálom õket 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
+ a volt erdélyi osztálytársam sem így festette le a kinti helyzetet, ahogy te írtad
néztél mostanáan tv-t, olvastál ujságot, vagyhallgattál rádiot?
mert a miniszterelnök most romániában volt, és ö is, és a szóvivöje is elég nagy ellentüntetésre számitott, és láss csodát, egy tüntetö se volt ott (nemtom pontosan melyik városban).
ezen érdemes elgondolkoznod
ember te miröl beszélsz??????????
uristen, a miép gyüléseken az legtöbb ember vesz részt???
na most vagy én vagyok tájékkozatlan, vagy rengeteg antiszemita él kis fövárosunkban
Ha akarnának lenne módja saját országukon belül (ha akarnák), de mivel nem erõszak a disznótor ....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De nem teszik.
az SZDSZ legalizálni akarja a drogokat, álliberalista párt, pont mint a drog:szabad leszel tõle, de valójában pont anélkül vagy szabad.
az MSZP butítja a magyarságot: ezt egy baloldali volt töritanárom is elismerte, ilyen érettségi és rendszer mellett ez egyértelmû.
a kérdés hogy vajon miért?
LOL
és a média melyik része van a bal oldal kezében barátom?
Ez ráadásul egybevág a nemzet érdekével is, tehát teljes a morális támogatottságom.
És ha belegondolsz, hogy a többek érdeke a keveseké felett, akkor még a logika oldaláról is meg van támogatva ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
és ha azt mondom hogy 3% kal kevesebbet fizetett? akkor már elhiszed? a szám is lehet kamu...
Megint a szenvedõ ország duma?
Tipikus pozitív kampány.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem voltam egy csatoljuk vissza párti, de látva a német példát azt mondanám, hogy ha a 2 legnagyobb ki akarná harcolni az autonómiáját (majd esetleg visszacsatlakozását), akkor összejöhetne.
De mivel errõl a témáról mindenki csak szemlesütve mer beszélni, mint a szexrõl, ezért nem lesz belõle semmi.
Ja, és nem az anyaország segítõkészségét kell keresni.
Kezdjenek aláírásgyüjtésbe, vigyék a parlamentjük elé, ha azok fafejûsködnek (fognak), vonják be az EU-t (mivel csatlakozáshoz alapkövetelmény az autonómiát kérõ részek részére azt megadni!), ésatöbbi, ésatöbbi. Ne tõlünk várják már, hogy kiássuk nekik a gesztenyét!
És hidd el, hogy igazat mondott?
Elhiszed?
Én nem hinném el.
(nem is hiszem el)
Egyébként nem lakcímhez kötött sem a nyugdíj, sem az ellátás.
A nyugdíj itt ledolgozott, fizetett járulékkal rendelkezõ évek után jár.
TB ellátás meg itt fizetett járulék, vagy itt dolgozó közeli hozzátartozó után, aki után fizetik a járulékot.
De ki beszélt anno ilyesmirõl?
Egyébként ha valaki ilyesmit akar változtatni, tegye meg, amikor õ kormányoz.
egyébként meg voltál már Erdélyben? 30 éves lemaradés mo.hoz képest. õk egyáltalán nem kiskapuznak élni szeretnének.
Csak az a baj, hogy mindenki csinálja is.
(#380)
Semmibe sem kerül a rokon/barát címére bejelenteni +5 embert ideiglenesre
És a többi, nyugdíj, szavazás, EU állampolgárság .... ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
)