A Vajdasági magyarok helyzete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem ez miatt beagyaazodott a szerbek logikajaba az hogy a magyar gyerek verheto.
[IMG]http://files.andreib.com/2004/10/31/eminem_final.jpg[/IMG]
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
másfelöl, a mai napig érezhetö németország "2 része". pedig nem most egyesültek ujjá! de megnézheted hogy mikor.
Hisz' azok ugye minek vannak magyarorszagon? Csak elösködnek a gecciiik... meg a kinaiak is...
Mi mindenkivel azt csinalunk, amit akarunk, csak velünk ne merjenek geccciiizni a gecciiii kötsögök, mert minya nyitok egy forumot, ahol lehet szidni öket es csinalok magamnak jo kis o-magyarorszagos loggót...gecciiii...aszt majd meglatjak, ki az ur a vilagon...
lassan Kosovot is elvesziti, megasztan miert ne onallusulhatna Wajdasag?
Ezek utan egy legypiszok marad majd Szerbia az atlaszban.
csak említettem 2 híres történelmi személyt, akik a magyarság
szarból való kihúzására törekedtek,
amúgy 2. Rákóczy Ferencre gondoltam
\"For those about to rock-we salute you!\"
a suliba, de megis a szerbek kurvara osszetartanak, a magyarok meg szarnak egymasra.<#szomoru1>#szomoru1>
Fõleg Rákóczi általad ismert írásmódja tetszik.
Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon sokat kell még olvasnod, tanulnod ahhoz, hogy képviselhesd azokat az eszméket, amiket ma anélkül érzel sajátodnak, hogy ismernéd õket.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
fogjatok össze, ne hagyjátok magatokat, gondoljatok
Rákóczyra vagy Horthy Miklósra
Ott van 2-3 m-re egy serb banda(valami 4-5 szerb) es latom hogy a legkissebb kocsog mutogat a baratomra es beszel a nagyobbal...
Azt allitotta hogy 'csunyan nezett ra a baratom es most el akarjak bunyozni'
Szerencsere tapasztalt vagyok az ilyen helyzetekben es sikerult bunyo nelkul elintezni...de a baratom meg mindig nem erti hogy hogy lehet valakit ok nelkul
megvadolni es cseszegetni csak azer mer magyar.(nemreg jott el szabadtkarol,es ott nem olyan kemeny a helyzet mint palicson)
azaz holnap.
már 3hete várom hogy leteljen.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Volt 3 testvér: Romulus, Remus és Romanus. A farkasnak azonban csak 2 melle volt, így a 3.testvérnek, Romanusnak csak a farka jutott, innen a dákó-román elmélet.😊
Egyébként kitartás testvér, nem tudom, hogy mit mondjak, mert a helyedben én biztos Magyarországra jönnék, de akkor egyre kevesebb lesz a magyar Szerbiában.😞
Ha van rá lehetõséged gyere fel okt.23-án Budapestre
-lehet véleményt elmondani, kultúráltan vitatkozni, stb.
-nem lehet személyeskedni, sértegetni, ide-oda küldözgetni egymást
Meg fogsz lepõdni.
Na mindegy, minden jot nektek! Aztan vigyazzatok, ne veressetek az orrotokat sokszor veresre!
mer nem sokáig élnél ha hazajönnél
remélem ott döglesz meg az osztrák faszagyerekekkel együtt
Nekem nem a magyarokkal van bajom, hanem a roman-magyarokkal, mivel talalkoztam nehannyal, es szerintük mi(ti, a magyarorszagiak) csak bitoroljuk az orszagot es igazabol az az övek, mert ök az "igazi" magyarok.
Feltetelezem, hogy azok, akik itt engem most elhordtak mindennek, szinten erdelyiek.
Tisztelet a kivetelnek, de en igy ismertem meg öket es ezert nem csipem öket.
A szlovak magyarok, a szerb magyarok, az ukran magyarok, a burgenlandi magyarok sosem akarjak ilyen faszsagokkal leterhelni a magyar allamot. Ök ott vannak, ahol vannak es ha nem tetszik nekik, akkor elmennek. Egyedül a romaniai magyarok csinaljak a cecot.
Ennyi volt az, amit el akartam mondani.
Azert, mert en ausztriaban elek, gondolom sokaknak mar alapbol az a kep jön le, hogy en csak felvagni, meg kiralykodni jarok ide. Ez mindenkinek a sajat joga, hogy ugy lassa. Akik ismernek, azok tudjak, hogy nem igy van.
De hat vegülis mindegy. Ha en vagyok a bunko, mert el merem mondani a politikailag nem korrekt velemenyemet, es ti vagytok a jok, mert szitjatok a gyülöletet es meg lovat is adtok a kisebbsegek ala, hogy igenis kell az a gyülölet, akkor tessek, sok szerencset a problematok megoldasaban.
És ezek még nem a legdurvább dolgai voltak, olyanokat írt hogy a végén már biztos voltam benne hogy Törökországban az oktatásügyi és a propaganda minisztérium egy és ugyanaz <#hehe>#hehe>
(Mondjuk ezzel a gyerekkori kvázi agymosással is lehet erõsíteni a nemzeti öntudatot, szerencse hogy mi már ezen a korszakunkon rég túlvagyunk)
fura. amúgy ez jellemzõ kisembertõl NAGYEMBEREG a magyarokra. nincs összetartás. sajnos<#schmoll2>#schmoll2>
most ne sértõdj meg de önszántamból én sem akarok dél-kóreai lenni, mint ahogy te sem akarsz magyar lenni. gondolom. dél-kóreai akarsz lenni Magyarországon. ennyi. (magánvélemény😊
volt egy kollégám, aki vajdasági magyar-(v.M.). már elõször is furcsa volt, amikor nevetett, hogy az elsõ 3 foga nem olyan színû, mint a többi. aztán elmondta, hogy a szerbek minden ok nélkül megverték õt és a barátait (illetve az ok az volt hogy MAGYAR)! eltörték az orrát és kirúgták 3 fogát. nem tudták feljelenteni sem õket. aztán bátorkodtak egyesével megkeresni õket és visszaadták, amit kaptak. azóta Magyarországon van és nem szívesen megy vissza, pedig kemény melós legény. (megértem) a szerbeket viszont nem értem...??? (elfogult vagyok ezért mindegyik egy IDIÓTA MAJOM!!!)SzerinTEM!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
sajnos