896
Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
-
#366 így kezdődött a mondat: ha
Arról, hogy ki kelt gyűlöletet, beszélhetnénk...
Amúgy elárulnád, hogy egy 56-os megemlékezésen, mért nem 56-ról emlékeznek meg...? -
#365 Mármint a külföldi magyarokhoz? Ha el is jutott volna, szerinted mennyit számítana?
Elhúzták az orruk előtt a mézesmadzagot (Fidesz), majd azt látták, hogy a fél ország felháborodott (MSZP megaszonta, hogy erre komolyan ráfázunk, de feléjük ezt tényleg nem kommunikálta, hogy miért).
Aztán túl lazán támogatja románia csatlakozását (MSZP).
Mindkettő bűn, és meg nem mondanám, hogy melyik a nagyobb.
Más. Most olvastam, hogy németek meg akarják fizettetni a lengyelekhez átcsatolt területek árát
Precedens értékű lehetne, mi akkor mit is kapnánk :)))
Lenne miből kifizetni az államadósságot :))) -
#364 csak azt ne mond, hogy a tvk nem baloldali kézen vannak.
vagy gyorsan irok? A k k o r l a s s a n i r o m , h o g y m i n d e n k i e l t u d j a o l v a s n i. -
#363 Kicsit mostmár lassíts, lécci!
Ez már nem a kultúrált vita kategória.
Köszi előre is. -
#362 tinédzserek... -
#361 a fidesz ilyet soha nem mondott, hogy hazaáruló aki nem vesz kokárdát: azt mondta, hogy fejezzük ki hovatartozásunkat a kokárdával. nem kell a ferde tükör itt is, elég az ami a TVken megy -
#360 ezt is egy jobboldali oldalon találtam:
kép
messze a jobb oldal foglalkozik többet a vajdasági magyarokkal.
azt hittem elsírom magam, amikor dec5én kiderült a szavazás: voltak emberek, akik a nem-re szavaztak. van jóérzés az ilyenekben?
az mszp meg elérte a célját: megosztotta a társadalmat igy sokan: "Najo szarok bele" és nem mentek el szavazni. maga a rendszer volt szar: ha ketten mennek el szavazni akkor az a 2 ember döntsön, aki nem megy el szavazni azt ugyse érdekli hogy mi lesz.. -
#359 A baj az, hogy ennek a kommunikációja nem jutott el sokakhoz, akiket érintett a dolog. -
#358 Ha jól emlékszem a Fidesz keményen nyomatta előző választásokkor, hogy aki nem vesz fel kokárdát, az hazaáruló. Nos, ilyenkor előbújik belőlem a kisördög, és csakazértse :)
És hogy a topicnál maradjunk, Garfield írta le legjobban azt, hogy miért kellett ilyen eredménynek lennie a kettős szavazáson. Itt a tartózkodom volt az egyetlen elfogadható és tisztességes szavazat. -
#357 Persze, hogy baj ha nem teszi ki.
Nem látszik rajta, hogy mekkora nagy magyar is ő.
Ezt muszály mutatni ugyanis. -
#356 én a kínaiakat nem ba**tattam soha, igazad van az olákkal kapcsolatban...
és nem így van: jobboldali rendezvényen is van néhány ember aki nem vesz kokárdát (mert nem talált, elfelejtett stb), és semmi gond nincs azzal. ha a miniszterelnök nem vesz, vagy a jobboldalára rakja ki a kokárdát, az már baj... -
#355 ha nem tudod hogy ez soha nem történhetett volna meg akkor nem ismered egyik pártot sem. ez nem azon múlt, hogy ki találja ki hamarabb. a miép fidesz rendezvényeken mindig is rengeteg magyar zászló volt, ezzel jelezve a nemzeti érzelmeket. mszp gyűléseken max vörös MSZP-s zászlókat lengetnek. -
#354 Persze az is furcsa, hogy aki nem hord kokárdát az hazaáruló, az aljas komcsi megmiegymás, szóval ennek az éremnek is két oldala van.
Amúgy kínaiakat kéretik nem b.szatni, az összes oláht lecserélném kínaira (ha lehetne) -
#353 Ha az mszp kezdte volna el a kokárdában való flangálást, akkor meg az lenne a bajod, hogy merték a komcsik kitűzni magukra... -
#352 nektek különösen ajánlom:
kép -
#351 január, február,március, április
lol
körülbelül akkor volt, de hogyha télen lett volna, az se változtat a lényegen...
lol
-
#350 párszor már megszóltak balosok hogy miért van kokárda rajtam, meg hogy kurva fideszes, meg másokat is hallottam, de nem zavar, csak furcsa, hogy egy országban ha valaki az ország szimbólumait hordja, akkor már az azt jelenti hogy egy adott párt szavazótáborába tartozik. ezen el lehet gondolkodni hogy hogy jutott el idáig a bal. -
#349 Április 7.
Április 21.
lol -
#348 az első kör márc15 után nem sokkal volt -
#347 egyértelműen a baloldalé -
#346 Hiszen pontosan azért teszi ki, hogy mindenkivel tudassa pártállását.
Olyan ez, mint a rasmus feliratú pólók. -
Garfield #345 Tegyük hozzá, hogy a kokárda március 15-re való. Ha meg más ember nem teszi ki március 15-én kívül, csak a FIDESZ/MIÉP, akkor miért probléma, hogy ezalapján tudják a pártállásod? -
#344 Hát igen, fasza ember az, ki kokárdával megy szavazni... -
#343 és ez szerinted kinek a hibája? -
#342 na igen ez már a vajdasági probléma, tudom hogy nagyon nehéz ott...
itt ugy képzeld el a helyzetet, hogyha kiteszed a zászlót már tudják hogy jobboldali vagy, ha kokárdával mész szavazni már tudják hogy fideszes/miépes vagy -
Impi #341 Te nagyon szerencsés vagy, hogy úgy akarsz másokat meggyőzni, hony nincs benned ellenséges hangulat.
De, hogy győzöd meg azt, akinek családját kisemmizték és két nap alatt elkellett hagynia az otthonát azért, mert kitett a házára egy nemzetiszínű lobogót, vagy és írhatnék még életemből pár sérelmet, amiből senkinek sem kívánok egyet sem.
Ezért nehéz átérezni azok helyzetét akik a Vajdaságban, vagy máshol "kívülrekedtek" és nap mint nap sérelmek érnek. -
Garfield #340 De talán erről a feltétlen meggyőzésni akarásról kellene leszokni sürgősen, mert semmi sem szól amellett, hogy tied az egyetlen hiteles álláspont és hogy attól lesz jobb a jövő, amit te képviselsz. -
#339 Hopp, meg is találtam -
#338 amit éjszakánként be kellett csukni mert páran nem tudtak normálisan irogatni :( -
#337 Nekem is az rémlik. -
#336 A kettős állampolgárság megszavazásánál volt topik, arra emléxem. -
#335 Asszem, legutóbb volt valami ilyesmi.
Egy pár napig majd talán bejárok, de elharapóznak hamar az indulatok és az imént említett szavakkal lesz a legtöbb jelzős szerkezet.
Majd a másik oldal megunja és nyugi lesz, mert a szokásos Seszták-Bencsik-Lovas-féle egymásra licitálás veszi át a terepet:) -
#334 kérdés Lteebee-nek: 2006-ban fogtok majd indítani a választások környékén topikot? Ahogy elnézem elkerülhetetlen lesz... -
#333 De aminimális zsidózástól és komcsizástól eltekintve kultúrált keretek között maradt a dolog. -
#332 részemről abbahagytam -
#331 Már az elején láttam, hogy ennek ez lesz a vége.
-
#330 jön az magától, nem kell behozni -
#329 Nem kell a politikát behozni az SG-re. -
#328 mert én most tisztán látom a helyzetet (vagy legalábbis ugy érzem), mindjárt hosszabban értekezek, de elvből nem szavaznék olyanra, aki leterroristáz egy egész országot. Ne mondjátok hogy kit érdekel, mert sok arab ujságiro irt cikket róla, és egyre rosszabb az otszág image-e. persze a fidesz sem tökéletes, ott kezdődik a hiba, hogy nem azzal fogalkozik, hogy ő mit csinál hanem leáll szocsatázni az ilyenekkel -
#327 najó hozzátok képest lehet h gyerek vagyok, de én épp ezért nem ellenségeskedésből vitatkozom hanem hogy meggyőzzelek titeket és jobb legyen a jövőnk.