896
Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
-
#449 ez nem szöveg hanem tény...legalizálni akarják -
#448 a baloldal butít:
könyebb az érettségi, egyre kevesebb a szint szinte minden tantárgyból, 1.2.osztályban nem lehet buktatni, ezek mind nagy nagy butitások -
Prank #447 a legjobb a középút
-
#446 noha nem értek egyet most magammal, de kénytelen vagyok a te szavaiddal élni: tipikus jobboldali szöveg -
#445 mert magyarok -
#444 ezt most viccből mondod? egyértelműen kimondta hogy a jobboldallal szimpatizál!! -
#443 a kérdésed hogy miért butitja a magyarságot a bal oldal.
akkor hát nézzük.
de mindenek elött szögezzük le, hogy senki sem anyázott és sem gorvik sem az én stilusomhoz nem is tartozik hozzá.
de.
pl én sem értek egyet a könnyü drogok legalizálásával, és nem értem hogy miért lene rá szükség, ebben egyetértek veled.(látod, ilyet jobb oldalitol ritkán hallani, nem ismeri be ha egyetért)
az hogy a baloldal butit?
ha ezt jobban kifejtenéd, talán könnyebb lenne rá reagálni, mert szerintem a jobb oldal sem épp okit. -
#442 korodat meghazuttolóan éretlen vagy.
Deutch Tamás az. és? Kivételek mindig vannak, én nem vagyok antiszemita, hogy jön ide hogy felismerem az utcán???? //egyébként valszeg igen
-
#441 hát naja :D -
#440 Elhiszem, és tudom hogy vannak nagyon szegények.
De most mért sajnáljam őket? -
#439 teller ede is szegény szdszes volt ám bizony:D -
#438 háháháhá, a nevedben is benne van hogy mit gondolok rólad, és ha igy álltok az egészhez és nem válaszoltok erre:#418 , csak anyáztok akkor én részemről befejeztem ezt a topikot. -
#437 Aha, és te egyből felismersz egy zsidót az utcán.
Az Orbán-kormány egyik minisztere zsidó volt. Jól titkolta, hogy SZDSZ-es...
ÓÓ, szegény palesztinok, hogy sajnálom őket :) -
#435 mindenhol vannak gazdagabbak is.
akkor hogy festette le? ez igy volt ez egy történet -
#434 :DDDDDD -
#433 a kérdés nem az volt hogy a zsidok mijen párttal szimpatizálnak, hanem az, hogy a médiához hogy jönnek a zsidok... -
#432 Voltam Erdélyben, én nem tapasztaltam ezt. Persze nyílván nem gazdagok, de azért annyira nem kell sajnálni őket.
+ a volt erdélyi osztálytársam sem így festette le a kinti helyzetet, ahogy te írtad -
#431 most meg utálnak mi?
néztél mostanáan tv-t, olvastál ujságot, vagyhallgattál rádiot?
mert a miniszterelnök most romániában volt, és ö is, és a szóvivöje is elég nagy ellentüntetésre számitott, és láss csodát, egy tüntetö se volt ott (nemtom pontosan melyik városban).
ezen érdemes elgondolkoznod -
#429 Nemtom, Sodi valahogy "normálisabbnak" tűnik... -
#428 ugyan. nem voltatok még Erdélyben és nem látjátok a helyzetet? távolról könnyű okosnak lenni. Menj el meg fog változni a véleményed: a következő a történet: a románok elnyomják őket, sokszor van magyarverés (főleg SZabadkán igaz ott nem a románok), de mindenhol. Erdélyben a zászlók románok alig van magyar felirat. a dákó román elmélet is non szensz. Az itteni emberek olyan végtelenül rendesek (voltak->dec5) mindig a magyarokhoz hogy el nem tudod hinni budapesti fejjel. SZinte semmijük sincs, és mégis odaadják mindenüket. AMikor ott volt 1 ismerős mesélte, hogy már nem birta azt a tulzott vendégszolgáltatást, mert látta, hogy iszonyat szegények és igy is főztek, óriási ebédet adtak, nem törődtek semmivel csak a magyarokkal. -
#427 tudod, ö jobboldali!!!!
[megsug] -
#426 igen, ott kiélheti magát, haverkodjon csak össze sodi-va:D -
#425 Zsidók? Hogy jönnek most ide? -
#424 még nem tűnt fel, hogy a fenti 2 TV még sose emlitette a hiradojában a márciusi "oktoberi miép gyűléseket amiken szinte mindig a legtöbb ember vesz részt, beteritve a hősök terét?"
ember te miröl beszélsz??????????
uristen, a miép gyüléseken az legtöbb ember vesz részt???
na most vagy én vagyok tájékkozatlan, vagy rengeteg antiszemita él kis fövárosunkban -
#423 ...és fidesz tökéletes...
amúgy itt éld ki magad, de csak finoman -
#422 ha te mindig csak a tanáraidra hallgatsz, akkor rég rossz uton jársz... -
#420 Ők tehetnek róla, hogy NEM AKARNAK VISSZACSATLAKOZNI !
Ha akarnának lenne módja saját országukon belül (ha akarnák), de mivel nem erőszak a disznótor .... -
#419 2 milliónan élnek Erdélyben. Sosem hallottam, hogy megmozdulnának kollektíve az autonómiáért. Románia a EU ajtaján kopogtat, ha most megmozdulnának nagyon sokan, talán elérhetnének valamit, de mindenképpen megizzaszthatnák a kormányt, vagy felhívhatnák magukra a figyelmet nyugaton a belépés előtt.
De nem teszik. -
#418 látom más közelitésből kell megfogni a dolgot mert igy nem birok veletek:) (tényleg SGn nincs egy darab jobbos se?:o )
az SZDSZ legalizálni akarja a drogokat, álliberalista párt, pont mint a drog:szabad leszel tőle, de valójában pont anélkül vagy szabad.
az MSZP butítja a magyarságot: ezt egy baloldali volt töritanárom is elismerte, ilyen érettségi és rendszer mellett ez egyértelmű.
a kérdés hogy vajon miért? -
#417 "a manipulálás elsődleges fegyvere a média: ez a baloldal kezében van...."
LOL
és a média melyik része van a bal oldal kezében barátom? -
#416 meg hát, teljesen érthető. ki is kellene menni és elpusztitani az összeset ne szenvedjenek már -
#415 sem a fidesszel sem a miéppel nem vagyok megelégedve tökéletesen. ennyit az istenítésről. a manipulálás elsődleges fegyvere a média: ez a baloldal kezében van....
-
#414 Ha te mondod... :) -
#413 igaz!!! ők tehetnek róla, hogy elszakadtak a kis mocskok! fujj mit akarnak ezek? oldják meg önerőből! ott ugyis nagy a jólét, van rá idejük meg erejük, nehogymár segitsen valaki! -
#412 Igen, nézz szemétnek/önzőnek, de engem a saját és családom boldogulása érdekel.
Ez ráadásul egybevág a nemzet érdekével is, tehát teljes a morális támogatottságom.
És ha belegondolsz, hogy a többek érdeke a keveseké felett, akkor még a logika oldaláról is meg van támogatva ... -
#411 nézd, nem tudom hogy neked ezeket ki mondta, mámint amiket eddig irtál, de hogy nagyon tud manipulálni, az fix. nézd, egy értelmes ember mindig megnézi az érem mindkét oldalát. te csak vagdalkodsz, és istenited a jobboldalt, mintha az hibátlan lenne, pedig mindnyájan tudjuk hogy közel sem az. neked is kicsit ki kéne szélesiteni a látóköröd, mielött bárkivel vitába bocsájtkozol, legalábbis eröteljesen ezt javaslom. -
#410 Ugye? :D -
#409 pedig tuti hogy igaz.
és ha azt mondom hogy 3% kal kevesebbet fizetett? akkor már elhiszed? a szám is lehet kamu... -
#408 mennyi szép magyar zászló...ez nem álhonhűség, meg zagyvaság. és igaza van, amit mondott. -
#407 Nem volt türelmem, de részleteket már láttam belőle.
Megint a szenvedő ország duma?
Tipikus pozitív kampány.