896
Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
-
#489 "Nincs olyan szerelem ami el nem múlik."
értelmezzük ezt a mondtatot. az én értelmezésem szerint annyit jelent,hogy minden szerelem elmulik. ha ezt akarom tagadni,az annyit tesz,hogy egy szerelem se mulik el. tehát az eredeti tagadás vhogy igy hangzik az én értelmezésemben: nincs olyan szerelem ami elmulik.
te pedig az irtad:Van olyan szerelem ami el nem múlik.
a jelentése, van oly szerelem ami nem mulik el, ami nem egyenlö azzal, hogy egy szerelem se mulik el.
akkor most ki butit kit, és meddig merre hogyan? -
#488 Nehéz elhinni -
#487 http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=18
http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_fl.pdf <-feladatsor (itta z elején van kb a kérdés)
http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_ut.pdf <-javitás -
#486 Meglátszik hogy Téged is butítanak Grizzly.
Valahogy az az érzésem, hogy nem a saját ujjadból szoptad ki, hogy a kormány felelős azért, mert könnyebb lett az érettségi.
Tudtad, hogy nem Feri és Bálint ül le, és találja ki a kérdéseket? És valóban, nem ők. A kormánynak, pártoknak közük sincs hozzá.
Amúgy addig örülj, míg könnyűek a kérdések. -
#485 nem hisze? -
#484 "matek emelt szint:egyik kérdése"
Na jól van... -
#483 nézd, a gimiben, és középsuliban, ha csökkent a követelmény, szerintem az sem a bal ötlete volt, hanem az EU miatt, kellett. de cáfold meg ha rosszul tudnám -
#482 középszinten IS gyenge lenne -
#481 Nem kell kapkodni, gondolkozz, kreáld meg fejedben a mondatot, majd aztán írd le. Ráérünk... -
#480 Van olyan szerelem ami el nem múlik.
mi ebben a nehéz? középszinten és gyenge -
#479 azt a rendszert nem a bal találta ki, az külföldről jön be (bolognai képzés).
most az egyetemen már mindegy, mert akit felvesznek az már annyira nem buta, de a gimnáéziumről középsuliról beszélek főleg -
#478 kérlek old meg.
most komolyan kérem. -
#477 nem késöbb, hamarabb, de ez csak kekeckedés:)
nézd most jött be az a rendszer, illetve fog bejönni, hogy kevesebb egyetemi diplomás ember lesz, a bsc-s képzés miatt. ezt is a butitás kategoriába sorolod?
mert akkor szivesen vitáznék veled. -
#476 helyesebben a megfogalmazás akkor (gyengébbek kedvéért):
mert különben kilépéssel fenyegetőzik és nincs többség -
#475 én láttam a próbaérettségit.
ja! matek emelt szint:egyik kérdése:
tagadja a következő mondatot:
Nincs olyan szerelem ami el nem múlik. -
#474 "az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség"
"mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetőznének."
Ellentmondasz magadnak -
#473 te nem tudod mert később érettségiztél, és az 1 dolog hogy te is a drog ellen vagy, de sokan leszarják -
#472 :PP -
#471 ezek szerint még csak el sem olvasod amit irunk...
épp az imént mondtam, hogy egyetértek veled abban hogy NEM szabad legalizálni a drogokat. a butitást meg az érettségi könnyebségével magyaráztad csak, amire szintén reagáltam. -
#470 LOL
bye -
#469 csak azt mondom, hogy ha akarnák akkor megcsinálnák.
és te vagy az: mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetőznének. -
#468 na haggyatok :) -
#467 a lényeg hogy meghallgatom de válaszolok is rá érvekkel.
na megyek, ennek igy nem sok értelme van, ti sem probáljátok meg elfogadni amit mondok, lehet a drog legális, mehet a butitás, igy nem lehet meggyőzni titeket.. -
#466 #386 -
#465 ok, akkor ezzel a zsido témát le is zárhatjuk:)
legalábbis részemröl kimeritettük. -
#464 Ha az MSZP-nek mindegy lenne, akkor már el lenne fogadva egy törvény.
Ezért kilépni a koalicióból... ki is az "éretlen"? -
#463 "most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?"
innen látszik, hogy abszolut elutasito vagy, bárki bármit mond, aki nem veled szimpatizál.
igy nem lehet nézni a dolgokat.
mindennek két oldala van, midnen rosszban van jo, és forditva, de te vagy csak a rosszat, vagy csak a jot látod/akarod látni. -
#462 nagyon is azok, de ez megint hogy jön ide? a médiában tulnyomo többségben vannak és SZDSZ szimpatizánsok. nekem van 1 zsidó származásu ismerősöm és jol kijövök vele semmi gond nincs. csak a "nagyágyukról" beszélek. -
#461 az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség -
#460 hm, rendben hogy vannak kivételek, persze hogy mindenhol vannak, ez a természet rendje. mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a zsidok azért elég egységesek -
#459 most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?
-
#458 a követelmény: nem kell lexikális adat, maga a feladat főleg középszinten a szövegértés. röhej az egész -
#457 a nagyrészük az! vááááááá. most találtál 2 jó példát. hogy is lehetne egy népcsoport ennyire egységes? készek vagytok -
#456 az hogy érettségit könnyebb szerezni, ehhez nem tok szolni, mert énmég a régi rendszerben tettem de az sem volt nehéz, mint ahogy az érettségi SOHA nem is volt nehéz annak, aki csak egy kicsit is komolyan vette. -
#455 sem meghallgatni -
#454 Viszont az MSZP nem, és nélkülük aligha lehetne -
#453 még szép hogy azért mondtam, arra reagálva, hogy a zsidok szdsz.esek -
#452 Nem kezdek el vitázni, hogy ki az, és ki nem, mert rohadtul nem érdekel.
Nem érettség kérdése mindez :) -
#451 1000% hogy nem ismersz fel az utcán egy zsidot, ha nem a tipikus, fekete ruha+kalap-ban van.
egyébként szerintem te sem élettapasztalat miatt vagy ilyen elfogult, hanem mert vki elmagyarázta ezeket, és a másik oldalt már nem voltál hajlandó elfogadni. -
#450 olyan itt nincs