896
Ti mit gondoltok rólunk? Vajdasági magyarokról.
  • Láma!
    "Nincs olyan szerelem ami el nem múlik."
    értelmezzük ezt a mondtatot. az én értelmezésem szerint annyit jelent,hogy minden szerelem elmulik. ha ezt akarom tagadni,az annyit tesz,hogy egy szerelem se mulik el. tehát az eredeti tagadás vhogy igy hangzik az én értelmezésemben: nincs olyan szerelem ami elmulik.
    te pedig az irtad:Van olyan szerelem ami el nem múlik.
    a jelentése, van oly szerelem ami nem mulik el, ami nem egyenlö azzal, hogy egy szerelem se mulik el.
    akkor most ki butit kit, és meddig merre hogyan?
  • Gorvik #488
    Nehéz elhinni
  • grizzly21
    http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=18
    http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_fl.pdf <-feladatsor (itta z elején van kb a kérdés)
    http://www.felvi.hu/img/dload/erettsegi/2005/emelt/e_mat_ut.pdf <-javitás
  • Gorvik #486
    Meglátszik hogy Téged is butítanak Grizzly.
    Valahogy az az érzésem, hogy nem a saját ujjadból szoptad ki, hogy a kormány felelős azért, mert könnyebb lett az érettségi.
    Tudtad, hogy nem Feri és Bálint ül le, és találja ki a kérdéseket? És valóban, nem ők. A kormánynak, pártoknak közük sincs hozzá.

Amúgy addig örülj, míg könnyűek a kérdések.
  • grizzly21
    nem hisze?
  • Gorvik #484
    "matek emelt szint:egyik kérdése"
    Na jól van...
  • Láma!
    nézd, a gimiben, és középsuliban, ha csökkent a követelmény, szerintem az sem a bal ötlete volt, hanem az EU miatt, kellett. de cáfold meg ha rosszul tudnám
  • grizzly21
    középszinten IS gyenge lenne
  • Gorvik #481
    Nem kell kapkodni, gondolkozz, kreáld meg fejedben a mondatot, majd aztán írd le. Ráérünk...
  • grizzly21
    Van olyan szerelem ami el nem múlik.
    mi ebben a nehéz? középszinten és gyenge
  • grizzly21
    azt a rendszert nem a bal találta ki, az külföldről jön be (bolognai képzés).
    most az egyetemen már mindegy, mert akit felvesznek az már annyira nem buta, de a gimnáéziumről középsuliról beszélek főleg
  • Láma!
    kérlek old meg.
    most komolyan kérem.
  • Láma!
    nem késöbb, hamarabb, de ez csak kekeckedés:)
    nézd most jött be az a rendszer, illetve fog bejönni, hogy kevesebb egyetemi diplomás ember lesz, a bsc-s képzés miatt. ezt is a butitás kategoriába sorolod?
    mert akkor szivesen vitáznék veled.
  • grizzly21
    helyesebben a megfogalmazás akkor (gyengébbek kedvéért):
    mert különben kilépéssel fenyegetőzik és nincs többség
  • grizzly21
    én láttam a próbaérettségit.
    ja! matek emelt szint:egyik kérdése:
    tagadja a következő mondatot:
    Nincs olyan szerelem ami el nem múlik.
  • Gorvik #474
    "az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség"
    "mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetőznének."

Ellentmondasz magadnak
  • grizzly21
    te nem tudod mert később érettségiztél, és az 1 dolog hogy te is a drog ellen vagy, de sokan leszarják
  • Láma!
    :PP
  • Láma!
    ezek szerint még csak el sem olvasod amit irunk...
    épp az imént mondtam, hogy egyetértek veled abban hogy NEM szabad legalizálni a drogokat. a butitást meg az érettségi könnyebségével magyaráztad csak, amire szintén reagáltam.
  • Gorvik #470
    LOL
    bye
  • grizzly21
    csak azt mondom, hogy ha akarnák akkor megcsinálnák.
    és te vagy az: mert nyilván nem lépnének ki, csak fenyegetőznének.
  • Gorvik #468
    na haggyatok :)
  • grizzly21
    a lényeg hogy meghallgatom de válaszolok is rá érvekkel.
    na megyek, ennek igy nem sok értelme van, ti sem probáljátok meg elfogadni amit mondok, lehet a drog legális, mehet a butitás, igy nem lehet meggyőzni titeket..
  • Láma!
  • Láma!
    ok, akkor ezzel a zsido témát le is zárhatjuk:)
    legalábbis részemröl kimeritettük.
  • Gorvik #464
    Ha az MSZP-nek mindegy lenne, akkor már el lenne fogadva egy törvény.
    Ezért kilépni a koalicióból... ki is az "éretlen"?
  • Láma!
    "most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?"
    innen látszik, hogy abszolut elutasito vagy, bárki bármit mond, aki nem veled szimpatizál.
    igy nem lehet nézni a dolgokat.
    mindennek két oldala van, midnen rosszban van jo, és forditva, de te vagy csak a rosszat, vagy csak a jot látod/akarod látni.
  • grizzly21
    nagyon is azok, de ez megint hogy jön ide? a médiában tulnyomo többségben vannak és SZDSZ szimpatizánsok. nekem van 1 zsidó származásu ismerősöm és jol kijövök vele semmi gond nincs. csak a "nagyágyukról" beszélek.
  • grizzly21
    az MSZP nek mindegy, ha az SZDSZ akarja az lesz, mert különben kilép és nicns meg a többség
  • Láma!
    hm, rendben hogy vannak kivételek, persze hogy mindenhol vannak, ez a természet rendje. mondjuk halkan jegyzem meg, hogy a zsidok azért elég egységesek
  • grizzly21
    most nem hallgatom a hülyeségeitekeT?
  • grizzly21
    a követelmény: nem kell lexikális adat, maga a feladat főleg középszinten a szövegértés. röhej az egész
  • grizzly21
    a nagyrészük az! vááááááá. most találtál 2 jó példát. hogy is lehetne egy népcsoport ennyire egységes? készek vagytok
  • Láma!
    az hogy érettségit könnyebb szerezni, ehhez nem tok szolni, mert énmég a régi rendszerben tettem de az sem volt nehéz, mint ahogy az érettségi SOHA nem is volt nehéz annak, aki csak egy kicsit is komolyan vette.
  • Láma!
    sem meghallgatni
  • Gorvik #454
    Viszont az MSZP nem, és nélkülük aligha lehetne
  • Láma!
    még szép hogy azért mondtam, arra reagálva, hogy a zsidok szdsz.esek
  • Gorvik #452
    Nem kezdek el vitázni, hogy ki az, és ki nem, mert rohadtul nem érdekel.

Nem érettség kérdése mindez :)
  • Láma!
    1000% hogy nem ismersz fel az utcán egy zsidot, ha nem a tipikus, fekete ruha+kalap-ban van.
    egyébként szerintem te sem élettapasztalat miatt vagy ilyen elfogult, hanem mert vki elmagyarázta ezeket, és a másik oldalt már nem voltál hajlandó elfogadni.
  • grizzly21
    olyan itt nincs