ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
elég durva...én dobtam egy hátast...:( de nem húzom fel magam ezen sem huszadszorra...ezvan...ha 5.-ek leszünk, akkor is tisztességgel helytálltunk, arról meg hogy egyes csapatok ilyen feltûnõen jó kapcsolatot ápolnak egyes sporikkal, már nem mi tehetünk...akármi lesz...a fiúk kitettek magukért...és ez becsülendõ szerintem...míg a negyedik, akit oda segítenek esetleg, magába nézhet majd, és értékelheti a sikerüket...és nagyon büszke lehet majd rá...ha a gyzõztesek nem is, de az erkölcsi gyõztesek mindenképpen mi leszünk, sõt, már most is mi vagyunk...ezt nem veszik el tõlünk...csakazértis Forza Viola! :P

<és tényleg nem foglalkozom ezzel többet, mert már remeg a kezem az idegtõl...>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
ez így van...teljesen megy át bulvárba...és ami a legvisszataszítóbb benne, az az, hogy ami kis kevés olasz focit leközölnek, ha egyáltalán leközölnek, akkor is csak a három nagyról áradoznak...a JUve, a Milan és az Inter...mintha a többi csapat nem is lenne...spanyolországban dettó...az nsnek a spanyoloktól csak a barca és a real létezik...nagyo szar ez így...ezért indítottuk be egy barátommal a magyar fijó honlapot...hogy legyen valami "médium" ami pontos tájékoztatást ad...de ha jól gondolom a te palermo oldalad is hasonló funkciókat is betölt...
a tévékrõl még nem is beszéltünk...kisebb illetve kis csapatokat csak akkor láthatunk, ha valami naggyal játszanak...ez sem tetszik...személyszerint én sokkal szívesebbne megnéznék egy Reggina-Lazito mint azt, hogy a Juve hogy veri tönkre a kiesõ leccét......de nem...a juve megy...meg a többi dollármillirádos klub...na de ezen sem baszom fel az agyam sokadszorra...úgysem tudok rajta változtatni...akárhogy is...Forza Fiorentina! Solo La Fiorentina!...csakazértis! :P

gabber_saviola
meg persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
az nso egyre szarabb ez így igaz

-mikor elvertük a Milánt a kupában csak 2 nappal utánna elmítették pár sorban.....
-mikor elvertük a Romát, 2 sor volt az említés
-mikor elvertük az Intert 3 sor volt az említés
-és egyre kevesebb az olasz hír, csak a gagyi Magyar foci megy ....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
amúgy megnézted a linket?

mindenkinek tudom ajánlani, hogy néze meg, mert nem kamuzok...nem a fejembõl pattant ki a gondolat...és felettébb elgondolkoztató a dolog...és sokmindent elõre vetít...:(:(

bmffm856
hát igen...egy másik fórumon meg tömik az agyam azzal, hogy a romát egyáltalán nem nyomják a sporik...hát...gondolkozzon el, nézze vissza a videókat, és aztán beszéljen...engem nem zavarna, mert semmi bajom a romával, sõt...még valamilyen szinten komálom is õket...de így hogy a mi rovásunkra tolják õket, így már kifejezetten irritál...de ahogy mondod...nincs mit tenni...:(

gabber_saviola
a spori nagy úr, néha meg lehet dumálni az agyát.....sajna nincs mit tenni :(

bmffm856
jaja...és ami szintén dühít...egy bizonyos NS rövidítésû szennylap leközölt egy cikket, melyben azt írta, szarul játszottunk...ez pedig nem így van...az összefoglaló alapján a 67. percben történt incidensig jobbak voltunk...sõt...szinte, egy-két kivételt leszámítva csak nekünk volt helyzetünk...de onnantól hátrányban és emberhátrányban nem volt esély...magyar média és tömegtájékoztatás...hihetetlen ez is...kamuznak a szennylapok...undor...:(

bmffm856
azért döbbenetes, hogy mik megtörténhetnek...komolyan kezd elmenni az egésztõl a kedvem...már nemcsak itthon, de külföldön, ráadásul nyugaton, ios korrupálják a bírókat...engem ez nagyon taszít...nem tudom te hogy vagy vele gabber...

bmffm856
de sajnos igaz...nézd meg...itt a link...február 10-én tették fel a cikket, a meccs 12-én volt...szóval nem kamu és nem utólag...Serie A 25. forduló: meccsek és játékvezetõk minden meccs dirigense ott van, a városával együtt...nem csak ez...

gabber_saviola
nem semmi, remélem nem igaz

bmffm856
egy kis érdekesség...csakhogy a Livorno-Fiorentina meccset valóban a Roma érdekeiben csalta el De Santis sporttárs, és hogy nem a levegõbe beszélek...eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne íme a bizonyíték:

12 Febbraio 2006, Livorno, Stadio Picchi:
AS Livorno - AC Fiorentina
Arbitro: De Santis M. Di Roma

ugye milyen érdekes, hogy pont a roma jön mögöttünk gõzerõvel, és mit ad Isten, De Santis sporttárs is Rómából való? micsoda véletlenek vannak...hihetetlen...az meg még hihetetlenebb, hogy a livorno hogy hogy nem ajándék tizit kap...ezt a tizit relatíve a roma kapta...mert ezzel õk húztak hasznot...nem is kicsit...errõl ennyit...ez asszem elég egyértelmû innentõl...kurva anyád De Santis...

bmffm856
oké :) ezzel így látatlanban kiegyeznék :P most viszont elteszem magam holnapra...holnap azért mégiscsak suli van..ha már csak 2 és fél hónap van belõle életemben akkor is...köszi mindent gabber...jóéjszakát...remélem a fiúk is kitesznek majd magukért...ti mindkétszer, mi meg hétvégén...na...joccakát...buona sera e grazie mille! :P <#wave><#wave>

gabber_saviola
nah akkor ezt megdumáltuk :P

Fio és a Palermo nyer, a Roma és a Lácsijó kikap

bmffm856
:P

bmffm856
igyekszünk, igyekszünk....de motívál, hogy mi is jól járunk, és a másik igencsak kedvelt csapatom, a Palermo is jól járna...márcsak ezért is nyerünk...ez ilyen...egyet nyeer kettõt kap...a roma is kikaphatna...:P az lenne igazán jó :P

gabber_saviola
nemokés :P

bmffm856
mostmár okés :P

gabber_saviola
jah és a lácsijót verjétek nagyon, mert kéne az elõzéshez nekünk :P

gabber_saviola
a kijelzõ nemokés

bmffm856
megtanultam péhápéül :P

gabber_saviola
juj de hamar ment :DDDDDDDDDDDDDdddddddd

bmffm856
köszi szépen...<#worship><#worship><#law><#law><#worship><#worship>

gabber_saviola
rakd má fel :P

bmffm856
ziher hogy nem probléma?

bmffm856
a bannert :P é csináltam :P [ de tudom, te ennél jobbat csinyász :P] de momentán örülök mint majom a farkának..legalább nem vagyok egyedül, és a topikot is csicsázom :P]

bmffm856
cikk a livorno elleni meccsrõl az AC Fiorentina Magyarország honlapon...[ a banner alatti kiírás :P]

gabber_saviola
mit kell itt nézni?

bmffm856
hát emberek mekkora kamutizit kapott a livorno...meg is lepõdtem volna ha szabályos...egyik védõnkre sem jellemzõ az aprítás...mindegy...hétvégén laziot kell verni...Forza Fiorentina! Solo la Fiorentina! Tutti merda arbitri italiani scopana!

bmffm856
na...végre van banner...egész jó lett szerintem...:) most hogy már ketten vagyunkm, elkezdem pofásítgatni a topikot..Solo la Fiorentina!

bmffm856
Na szóval...a mérkõzés tanulsága: ami nem megya, azt ne erõltessük. Gondolok itt arra, hogy Luca az, aki a világon mindent tud a fociról, bármikor, bárhonnan képes gólt rúgni. Csak tizenegyesbõl nem. Ez a második volt amit elrontott. És ezen ment el szerintem a meccs. 1-0-ás félidõvel minden más lett volna. Nem értem, hogy mért nem rúgja mondjuk Fiore, aki stabilan lüövi a büntetõket. Ezt nem tudom hová tenni. Luca a Serie A legnagyobb csatára, de tizenegyest nem tud rúgni, ezt már észre kéne venni. Azonban a sorsunk nem csak itt dõlt el, hanem a Livorno büntetõjénél, és Dainelli ezzel egyidejû kiállításáról. Ezzel kapcsolatban a következõ éerdekességeket fedeztem fel:

- Dainellit a bíró kartárs pofázásért szórta ki, ez nevetséges, mivel ezzel eldöntötte a meccset. Azonban ne menjünk el mellette ennyivel. Felmerült bennem egy érdekes kérdés:
- Totti miként maradhat a pályán minden meccsen, amikor nincsen olyan találkozó, hogy ne pofázna a sporival...feltételezem, nem az esti kártyapartit beszélik meg ilyenkor, és amikor köp, azt sem hinném, hogy a túlzott szeretetõl teszi...
- a livorno tizenegyese kamu volt, sõt, még annál is kamubb...

Összegzés:
ha nincs a livorno tizije és a kiállítás, nincs 1-0 se, és 2-0 se. akkor bármi lehetett volna. A spori, azzal hogy befújta a büntetõt, és kivágta Dainellit, megpecsételte a sorrsunkat...

gratulálok tisztelt olasz bírói kar...

a romának pedig kívánom, hogy továbbra is ekkora hurrikánt kapjanak a vitorlájukba...de Firenzében megállj lesz...ezt megígérem...

errõl ennyit...tovább kell lépni, jövõ héten Lazio hazai pályán. 3 pont kell...

A Roma hazai pályán az Empolival játszik, a Milan szintén otthon a Cagliarit fogadja. Nehéz helyzetbe kerültünk, de remélem kilábalunk belõle.

Forza Fiorentina! Merda arbitri italiani.

Reméljük este kikap az inter és akkor nincs gond <#eplus2><#eplus2>

bmffm856
szövegért? na bakker...akkor azt nem értem, hogy Totti hogy fejezi be a mevccseit?! õt mért nem basszák ki? pedig akkor apofája van, hogy a dunát kiihatná vele...hihetetlen...kamu tizi, kamu kiállítás...valami rómabérenc bíró lehetett...ááá..de indegsítõ...

Azt pont nem láttam mer kisebb gondjaim vannak a streamekkel de a livornóét épp láttam. Az biztos nem volt az, a kiállítás meg szövegér volt <#mf3>

bmffm856
hát igen...a mi tizink jogos volt?

holnap kíváncsi leszek az összefoglalóra...a livorno tizijére...meg a kiállításra...hamár LUca nem lõtte be, akkor ha tényleg kamu volt a tiz és a kiállítás is, akkor megköszönöm a sporinak...mert hamár Toni nem rúgta be, ha nincsen a tiz és a kiállítás, kihúzzuk 0-0-lal...mert 10 emberrel 1-0-nál már veszve volt...kíváncsi leszek...

megjegyzem azt is, hogy a tizenegyest be kell rúgni...

ja és mégegy érdekesség...Toni második tizenegyesét hibázta el...ezt nem hiszem el...õ az a játékos, aki bármikor bárhonnan tud gólt rúgni...helyzet sem kell neki...erre ott van a 100%-os ziccer, a 11-es, és bakker kihagyja...ez az amit ne tudok felfogni...és a roma csk jön jön jön...bár inkább így: és a romát csak tolják, csak tolják, csak tolják...várom mire leszünk képesek a lazio ellen...

Ha belõjjük a 11-est akkor meglett volna. Erre kapott a livornó egy mókás 11-est + kiállítás nálunk és kész...

bmffm856
hát ezt megszoptuk...jövõ héten nyerni kell...mert a sporikkal feltûnõen jó viszont ápoló fõvárosi barátaink nagyon jönnek...már komoly veszélyt jelentenek...legközelebb nyernek, mi meg nem, akkor aztán cumi van...akkor még a 4. hely is elúszhat...

gabber_saviola
buktam rajtatok :(

bmffm856
mi a cím?

az hagyján...már 2-0...

Streamen
És még dainellit is kiállította :(

bmffm856
hol látod?
adja valami?

Ez nevetséges milyen 11-est adott a livornónak a bíró...

Sheva
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bmffm856
igen...bassza is az ideg az agyam rendesen...második félidõben ynerni kell...

Wáá Toni büntetõt hibázott :((

bmffm856
na...akkor livorno verésre fel! FORZA FIORENTINA!

Helló! <#wave>

bmffm856
ohooo! gondoltam hogy Fios vagy, de mostmár tudom is :):) üdvözöllek a klubban :) végre nem egyedül tartom a viola frontot! :D:D

gabber_saviola
:DDDDDDDDDddddd

bmffm856
meglesz az...:) ha olyan játékkal rukkolnuk elõ mint az inter ellen, megfûszerezve pár Tonigollal, akkor 3 lesz közte...Merda Livorno! Forza Fiorentina! <#worship>