ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
lehet...kis költõi túlzás és dramatizálás...de elenyészõ a többihez képest...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

9csöves9
erre próbáltam kilyukadni:)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Úgy ahogy a BFC most nb2-ben van :DDD

9csöves9
:DDDDDDDDDDDdddd

McFrost
ha minden törvényt betartanak ma nem lenne Fijjorentína ezt ne feledd el!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
aha :P de akkor veletek játszuk a feljutási rangadót a Serie B-ben...:D

9csöves9
hát azért a lófasz túlzás,de tény hogy nem fújnak ennyire látványosan az említett csapatoknak

azért a hátszéllel kapcsolatban ne felejtsd el pl hogy hogyan ugrottatok 2 év alatt 3 osztályt:)

bmffm856
ezt én sem tagadom...valóban ti vagytok a legjobbak, az idén legalábbis...nem is ezzel van a gond...hanem pl a parma meccsen az a tizi tök értelmetlen volt...hamár ti vagytok a legjobbak, legalább egy kiesés ellen küzdõ csapatot ne szívassanak ellenetek...de ismétlem...a fõ hunyó a róma...

McFrost
a rémlik az a boszorkány kurva:DDDDDDDDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A csijévó elõtt :DD

bmffm856
Románia...arról egy osztálytársam tudna mesélni...szerinte az egész román államot a korrupció tartja össze...Olaszországban meg a maffiának van meglehetõs befolyása...szóval el tudom képzelni, hogy a maffia erre is rátette a kezét...fasz se tudja milyen érdekeltségük van ebben, vagy mit akarhatnának ezzel...ezt csak õk tudják...ami bizonyos, igen sok bírói tévedés volt mostanában a serie a-ban, és most nem csak a kiemelkedõen nagy hátszéllel vitorlázó rómára gondolok...ami viszont bizonyos...hogy se a Fio, se a Chievo, Palermo, Lazio, Samp, és a hasonló kaliberû csapatok nem kapnak lófaszt sem a bíróktól...nem mintha hiányolnám, csak megjegyzem...és így nem meglepõ, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerülnek...

9csöves9
nekem fordítva rémlik:D

gabber_saviola
:DDddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

McFrost
ja kiestek:P

Sorry nem vagyok vip, és jövõre már lehet máshogy néz ki a tabella <#ravasz1><#wink>

McFrost
misem kaptunk meg egy tizit valami csikos csapat ellen:P

McFrost
sírni fogsz a vállamon tesókám:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

9csöves9
na ze már tetszik,csak az "idén" szóval és a kisbetûvel vannak fenntartásaim:D

Nem azt mondtam, hogy a juve javára fújnak, hanem úgy általában nagyon sokat hibáznak egyértelmû helyzetekben...
Amúgy tény, hogy a juve idén a legjobb és nem a bírók miatt :))

gabber_saviola
még mindig pugos a fényújság

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

9csöves9
pedig biztos lehetsz benne

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDd

nem bántjuk mi õt...nem vele van a gond...hanem a fényújságban is szereplõ sporttárssal, és társaival...

bmffm856
nektek lehet...bár ebben a 2-ben nem vagyok biztos...de a téma tárgya a róma...akiknek a római születésû, és a történtek alapján nyilvánvalóan róma szimpatizáns de santis és társai az utsó fordulókban nem keveset segítettek...

gabber_saviola
nah Lajos, most megtaláltak a Violák és neked kicsögettek :DDDDDDDDDdddd

bmffm856
teljesen igazad van...azok könnyen beszélnek, akik a haszonélvezõi a dolgoknak...így a rómások is...

9csöves9
egész szezonban 2 meccs volt,ahol érdekesen fújtak a javunkra.azzal még nem lehet scudettot nyerni

Azért elég érdekes dolgokat csinálnak mostanában olaszba is, ami neked nem gond mert nem a juve kárára :)) De lehet, hogy sokat kocsmáznak a meccsek elõtt a bírók :DD

9csöves9
az ilyen " itt született a bíró ezért nekik fúj" dolgokat én csak önámításnak,vigasztalásnak fogom fel.Románia az a hely ahol a bírókat megvesztegetik,nem Itália

gabber_saviola
"fontos Európai kupaszereplésünk után elkapjuk otthonában a makker sárgákat :P "

gabber_saviola
faszikám nyugi nem foglak megcsalni :DDDDDDDDDDD

Jah olvastam! Amúgy az elõzõ fordulóban is volt egy érdekes 11-es valamelyik csapatnak (16-os elõtt 2 méterrel volt a szabálytalanság), lehet épp a livornónak és most így kapták vissza. Collinát kéne feltámasztani :DD

bmffm856
nem engem illet a dícséret :) gabber alkotta meg...én csak behelyettesíetettem a dolgokat...:) neki gratulálj :) :P

jaja! egyébként üdv ismét itthon :P

oolvastad a bírói dologról amit írtam kicsivel lejjebb? ha nem mindenképpen...érdemes, mert érdekes :P

Helló! <#wave>

47 új üzenet? Mi történt itt? <#wow1>

Amúgy jó lett az új design <#eljen> Grat hozzá!

bmffm856

<#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor>

bmffm856
jahhhj...de úútálom a rókákat...:P:P<#help><#wow1><#pardon1><#schmoll2>

McFrost
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
addig mi keresztrejtvényt fejtünk?

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
benyalsz-e?:)

bmffm856
ma hazajöttem a suliból...mert szarul éreztem magam...szarul aludtam az éjjel, és fáradt is vagyok, meg valószínûleg beteg is...ezért vagyok ilyen korán itthon...most kajáltam...:P szóval mostmár jobb...de ma nem lesz meccs...illetve...lesz...Real Madrid-Zaragoza...kupavisszavágó...a spanyol foci mint mondtam volt, még elmegy nálam...be kell ismerni, szépen játszanak...az meg különösen érdekel, hogy a Realt hogyan picsázza el a Zaragoza :P 6:1 :D:D :P:P ...asszem hogy azt egy darabig nek felejtik el bákámék :P remélem a Fio bejut a BLbe és a következõ BL szezonban törlesztünk az 56/57-es BL döntõért a madridnak...egy 6:1-gyel ki is egyeznék :P:P

bmffm856
grazie mille :P

gabber_saviola
szépen eltársalogtunk az élet dolgairól, be is raklak (topikod) a kedvencek közé :P

bmffm856
a spanyolt még úgy ahogy megnézem...de az sem köt le...ellenben ha olasz meccs van, csak beforgatom a székem, és máris mehet a menet...internet és olasz meccs együtt...:P plusz még ha itt van valamelyik haver, akkor sör...:P azám az igazi...:D:P

bmffm856
igen...sajnos tényleg így van...ez az egész világra jellemzõ amerikanizálódási folyamat...ennek egy megnyilvánulási formája hazánkban az amit leírtál te, és amit én is...ez a már-már beteges megalománia...nagycsapatok, nagyplázák, minden nagy...nézd meg az amerikai városokat ott is...minden hatalmas...hatalmas felhõkarcolók...hatalmas családi házak...hatalmas ez...hatalmas az...egy szó: megalománia...és ez jellemzi manapság, hogy a focira visszakanyarodjak, a hazai focirajongók többségét...sajnos...de így van...

gabber_saviola
nekem a Szombati 2 meccses spanyol meccses darálástól van herótom

gabber_saviola
sajnos ez a társadalmi réteg elég régota jelen van Magyarországon.....csak a csillogás; sikeresség; megfelelés jellemzi Õket

gyakorlatilag a plázák megjelenése és az amerika iránti rajongás (pl. bézból kosárlabda és a amerikaifoci) hozta hozzánk

bmffm856
amúgy a hétvégén relatíve el leszünk kényeztetve...csak a milan és az inter kerül képernyõre...a juve kiscsapatagyalása nem...az inter is felvételrõl...

a sport TV-k olasz foci programja a hétévégn:

szombat: ÉLÕ 20:30 Labdarúgás. Milan-Cagliari, olasz bajnokság, 26. forduló
vasárnap: ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Fiorentina-Lazio, olasz bajnokság, 26. forduló

azonban megközelíthetjük a dologt onnan is, hogy ismét csökkent egyel az közvetített olasz meccsek száma...elõbb 4-rõl 3-ra...most meg 3-ról 2-re...a végén elfogy...akkor már inkább a juve...:P

bmffm856
:P:P

bmffm856
hát igen...plasztik társadalom...ez tetszik...:P

gabber_saviola
jah Sempre Palermo :P

gabber_saviola
minden betüddel egyet értek, csak a mai plaszik társadalmat SAJNOS pont ez "a Juve hogy veri tönkre a kiesõ leccét" érdekli