ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyugodtam...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A 19 éves támadó nyáron valószínûleg távozik Hollandiából, hiszen több játéklehetõségre vágyik. A fiatal játékos a januári átigazolási szezont követõen szorult ki a kezdõcsapatból, miután klubja leigazolta Klaas Jan Huntelaart, aki nem mellesleg vezeti a holland góllövõlistát.
A Violák mindenképpen szeretnének csatárt igazolni, hiszen a bolgár Valerij Bojinov nagy valószínûség szerint nyáron távozik.
A háromszoros holland válogatott talentum megfelelõ helyettes lehetne, ha az árában sikerül megegyeznie a két klubnak.
Az amszterdami egylet azonban még nem tágít a 10 millió eurós eladási ártól.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Zaragoza 6:1 Real Madrid
ez sem semmi...
FORZA FIORENTINA! IRÁNY A DOBOGÓ!
egyébként...a Rom ameccsre kíváncsi leszek a holnapi összefoglalóban...felettébb gyanús ez a rendszeres tizenegyegyes osztogatás a Romának, pláne hogy mostanában kettesével kapják...de nem mondok semmit..holnap megnézzük...
FORZA FIO!
Grat a Palermonak is!
végeredmény: Serie A TIM, 24. forduló,
AC Fiorentina 2:1 FC Internazionale
Gól: Brocchi, Jimenez; ill. Recoba
Fiorentina 2:0 Inter FC
G: Brocchi, Jimenez
Fiorentina 1:0 Inter FC
G: Brocchi
Szar Bayern, szar Bayern :)
FILE INFO:
Size: 31.4 mbs
Duration: 6.23 min
Music:
Intro: Akon- Locked up
Rest: P.Diddy- Come with me
16 Fiorentina-s, pár olasz válogatott beli és rengeteg Palermo-s gól.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Semioli Viola? A Chievo szélsõje, Franco Semioli egyre közelebb kerül a Fiorentinához, akik most is kapcsolatban állnak a Palermoval a küzéppáláys, Massimo Mutarelli szerzõdtetésének ügyében, akinek lejár a szerzõdése a Rosanerokkal, és a szélsõvel, Santanaval. Ha Semioli elmegy a Chievoból, a Pistoese játékosa, Parolo lehet az utódja"
"Az utóbbi idõben ismét elõtérbe került Valeri Bojinov szerzõdtetése (az Internél). Visszajelzések érkezetek Firenzébõl is. Az egésznek a kulcsa Franco Semioli, szélsõ támadó, akit a Chievo eladólistára tett."A Fiorentina ajánlatával szemben, egy másik fontos ajánlatunk is volt." mondta a Veneto tartománybeli klub szóvívõje. A Semioliért folytatott menetbõl tegnap kiszállt a Palermo. "Campedelli túl sokat kért..." -mondta Zamparini"
4. AC Fiorentina 21 13 4 4 38-22 43
Otthon: 11 10 - 1 25-11 30
Idegenben: 10 3 4 3 13-11 13
Góllövõlista:
21: Luca Toni
5: Stefano Fiore, Martin Jörgensen
3: Giampaolo Pazzini
2: Valeri Bozsinov
1: Marco Donadel, Tomas Ujfalusi
Következõ meccs: Udinese (i), Friuli
Forza Viola!
A csapat többi tagja is nagyon jó, és a CSAPAT mint olyan, nagyon együtt van...van összhang, kitartás, és képesek egymásért is küzdeni...régen láttam ilyet akármelyik csapatnál is, de most Firenzében ez meg van...nagyra hivatott csapat a miénk...:) Reszkess Európa! jövünk! :D:D
na...ennyi... FORZA VIOLA! FORZA FIORENTINA! GRAZIE GRANDE LUCA TONI!
ui: nem tudja valaki, hogy honnan a bánatból lehetne elõásni egy Fio mezt? mert sehol de sehol nincsen...Debrecentõl Zalaegerszegig, Szegedtõl Sopronig, Nyíregyházától Pécsig, Budapestet is beleértve végigtelefonáltam a potenciális boltokat, de sehol semmi...ha valéaki tudna ilyet légyszi írja be...köszi elõre is! hello!
12' sárga F. Cristante
20' sárga T. Ujfalusi
45' <1 - 0>1 - 0> L. Toni
54' sárga R. Rezaei
73' <2 - 0>2 - 0> L. Toni
1. Juventus
2. Fiorentina
:)
Összegzésképpen mégegyszer csak annyit, hogy egyszerûen felháborítónak tartom, hogy egy Magyarrországon nem kis szurkolótáborral rendelkezõ csapat (Fiorentina) ennyire ne kapjon médiát itthon, míg a többi, szintén nagy szurkolótáborral bíró csapat megkapja ezt. A tisztelt NS, S1 és a többi hasonlóan szelektáló sportmédium pedig jobban tenné ha valóban az olvasóközönség teljes, de legalábbis legnagyobb hányadának az igényeit kielégítené, mert ha így folytatják, többen, mint pl. én is, megunják ezt a "globalista-pénzdominanciát" és nem fogják olvasni, ill. nézni az adott lapot, csatornát. Röviden ennyit szerettem volna, ha valaki egyetért vagy nem, vagy szimplán valami vélweménye van, várom válaszát. Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! (még akkor is ha itthon ezt marhára nem veszik figyelembe)
kis kiegészítés, afféle utóirat: Vasárnap este a S1 olasz bajnokit közvetít. Történetesen a Fiorentina-Messina találkozót, ez dícséretes. Az azonmban nem, hogy ezt akár csak egy reklámban is megemlítenék, mert hogy basznak csak egy bevillanó képkockát is "Fiorentina-Messina, Vasárnap, 20:30" felirattal elhelyezni a mûsorukon, míg a Milan és az Inter meccsét orrba-szájba reklámozzák...pedig valljuk meg...a Siena-MIlan sem egy nagyobb meccs, mint a Fiorentina-Messina, a múltheti Juventus-Reggináról nem is beszélve, ezek mégis nagyobb médiahátteret kapnak, de ezt már fent kifejtettem. Ennyi.
jaja McFrost! egyébként grat a Juve ellen...szép volt...:)