ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah. Amúgy sima meccs lesz, ha el nem csalják :))

bmffm856
nyerni kell hétvégén...romanisták nagyon jönnek...a szófukar kis tottikájukkla együtt...annyira szeretem tottit...mindig tudja, mikor kell csendben maradni...:P:P

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
még szép :))

alap :))

bmffm856
jaja...végre adnak valamit...Fiorentina-Lazio...vasárnap 15:00-kor...akkor majd gyülekezni a tv elõtt...:P

Most nézem, hogy vasárnap fio meccs a sport1-en :PP

bmffm856
én sem...régebben...de ezt pont láttam...és megteszett...:P:P kurva nagy arc a figura :DDDDDDDDDddd

Nem szoktam nagyon nézni SP-ot :))

bmffm856
amúgy láttad ezt a részt?

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

:DDDDDDDDDDDD

bmffm856
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1> ez most saját...:P

bmffm856
megtörtént <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

bmffm856
kibasznak...de betehetem...:):)

gabber_saviola
hang vagy berakni a Juve topikba :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

szerencsére :))

bmffm856
csak a délelútti témához egy kicsit...hogy mennyire nem a csapaton múlt...hanem azona görény Gecchi Gorin, és az olasz szövetség "jóindulatán"...

A 2001/2002-es olasz futballszezon során a Serie A-ból kiesett Fiorentinát anyagi problémák miatt kizárták a másodosztályból is. Az olasz szövetség kimondta: a csõdbe jutott egyesület nem nevezhet be a Serie B-be sem, ami azt jelenti, hogy a lilák a következõ idényt a harmadik vagy a negyedik ligából kezdhetik. Viszont már nem AC Fiorentina néven, ugyanis anyagilag már lehetetlen megmenteni az 1926. augusztus 26-án alapított klubot.

Mindez azt jelenti, hogy a nagymúltú (egykor a liláknál játszott Roberto Baggio és Gabriel Batistuta is) csapat sztárjai ingyen igazolhatóvá váltak: Enrico Chiesáért a Juventus, Nuno Gomesért a Sporting és (egykori csapata) a Benfica, Angelo Di Livióért pedig a Roma jelentkezett be.

csõstül jött a gond....nem volt pénz, visszasorolás, és még a játékosok is elmentek..nem mindenki...mert Di Livio például maradt...

régen volt...ma azért sokkal sezbb napokat élünk :D :P

bmffm856
ezt nem is tudtam eddig...

"Cristiano Zanetti Ferrarában látta meg a napvilágot 1977. április 14-én, elsõ klubja pedig a Fiorentina volt."

nyáron jöhetne vissza hozzánk :D

bmffm856
E naturalmente grazie nel nome degli altri viola! :P:P

bmffm856
Grazie mille nel nome di gabber! :P

Sheva
nice banner <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bmffm856
csak aztán vigyázz...nehogy elvigyem az árvíz...illetve az árkönny...:D:P

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

gabber_saviola
hétvégén Istvánt fogom vígasztalni, mert nagyon rossz hangulatban lesz :DDDDDDDDDDDDDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
gyerekek mennyi hozzászólás lett itt hirtelen...:D:D

hétvégén is jöhetnétek szurkolni a láció ellen :P

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Palermo cimbi! :P

gabber_saviola
SEMPRE PALERMO!!!!!!!

<#hehe>

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bmffm856
CSAKAZÉRTIS! FORZA VIOLA! SOLO LA FIORENTINA!

gabber_saviola
Palermo-t maga a Palermo város tartja el

bmffm856
igen...nálunk is...ha Della Valléék nem állnak mögénk, akkor még most is a C-2-ben szívjuk a fogunkat...nagyon sokat számít ez...

bmffm856
:DDDDDDDDDDDDDD sebaj...

gabber_saviola
Zamparini még meg nem jelent, addig mi is vitézkedtünk mindenféle ligágban

9csöves9
rátapintottál a lényegre :)

de ha nem rühellném alapból,akkor ez Bianconeriként a kötelességem lenne:D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
sejtettem hogy valahonnan innen fúj a szél...:P mostmár azt is sejtem, hogy te marhára rühelled a Fiorentinát...:P de nem baj...van ilyen :D:D

bmffm856
van lé...ez tény...de akkor amiatt a görényarc miatt nem volt...és miért egy csapat, és x ezer szurkoló szívjon, azért mert egy fasz elbalfaszkodja a pénzét...

9csöves9
hát ez igaz:) nem véletlenül van olyan Juves dal hogy Grazie Gecchi Gori:D

bmffm856
igen...csak ne feledd, hogy mi megnyertük a C-2-t...ergo jogosan jutottunk fel...a Pizzighettone mögöttünk végzett...tehát nem érdmelete volna meg...mi igen...de az elõbb írtam, hogy eleve a Serie C-2-be tazsítást gusztustalannak tartom és tartottam mindig is...

McFrost
5 éve elfogyott a pénz....csõdeljárás.....kizárás.....5 év után serie A 4. hely ....van lé....Toni-Jörgensen-Bojinov-Újfalusi szintû játékosok.....mibõl....miért...és lehet megint jön a csõd.....érdekes...tiszta nem mondom de magyar csapatra gondoltam

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
hogy akkor oda süllyedt, arról egyetlen ember tehet...a neve: Gecchi Gori...és ezért nem a csapatot kellett volna szopatniuk...már akkor is undorítónak taartottam az eljárást...

9csöves9
ha a Pizzighettone áll olyan helyen hogy õk érdemlik a feljutást akkor nekik kell feljutniuk,az mindegy hogy kiestek volna vagy sem

a Chievoról sem gondolta senki hogy lesz vmi esélyük aztán szenzációsan nyomultak:)

bmffm856
én meg erre próbáltam rávilágítani...:P

bmffm856
igen...de nem is volt Gecchi Gori-tok...mibnt nekünk...ezt se feledd...

Jó de nem azért került oda mert olyan szar lenne hanem más okokból

McFrost
tod az a szégyen hogy akkor oda süllyedt , hol volt akkor a maffia pénze?
sehol , itt nincs maffia, Juvét az afrikai arab olajsejkek tartják el, Palermot Szicília tartomány, Chievot egy pék cég és pár befektetõ, a Milant az ország,

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
az más volt...az nem segítség volt, hanem szerencse...szerencse, hogy pont akkor bõvítették a B-t...és urambocsá, hamár valakit feljuttatnak, akkor ne egy Pizzighettone vagy akármilyen kis nulltörténelmû csapatot...hanem akkor már olyat, amelyik mint látod, megállja a helyét a nagyok közt is...szerinted ha mondjuk vegyük ismét a Pizzighettonét, ha õket juttatják fel, bennmaradtak volna? szerintem postafordultával pottyantak volna ki...annak meg túl sok értelme nem lett volna...

9csöves9
a nagy múltú csapatok meg gondolom kitudják harcolni maguktól a feljutást

McFrost
a Paks mögött:P

bmffm856
igen...de akkor az olasz futball egyik legnagyobb multtal rendelkezõ csapatával lenne szegényebb...:P

9csöves9
ég és föld a különbség a két helyzet között