ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsee! szurkold ki holnap a gyozelmet a Cagliari ellen! FORZA VIOLA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Hát azért elég meleg volt a vége 😊 Hazai pályán egy Ascoli ellen simábban kellene mennie, de fõ hogy megvan<#nyes>#nyes> További jó nyaralást! <#wave>#wave><#ravasz1>#ravasz1>
Minden Violanak jo szurkolast a Cagliari meccsen, en akkor leszek uton hazafele, de lelekben ott leszek!
Forza Viola! Arrividerci tutti!
A lelatorol nezve, abszolute megerdemelt gyozelem volt, foleg a masodik felidei teljesitmenynek koszonhetoen, az elsoben viszonylag gyengen jàtszottunk, de a kozonseg atsegitette a fiukat a krizisen 😊
Brocchi goljanal a stadion egz vadaszrepulogep altal okozott hangrobbanashoz hasonlithato oromujjongasban tort ki, de ami nagyon megfogott, es hazai (magyar) palyakon ismeretlen, hogy vesztes allasnal is ugyanugy buzditottak a csapatot, mint az elott, illetve az utan. A legjobban Donadel es Brocchi jatszott, igen odatettek magukat, es ugz tunik Luca is atlendult a holtponton, mert ismet sikerult betalalnia. Luca szuletett zseni...egeszen kiveteles kepessegu jatekos...eloben fokozottan lathato, az ami tv-ben is, hogy minden megmozdulasa eletveszely...o is nagyon nagyot focizott...de az egesz csapat kitet magaert, es ez hogy nem adtak fel vesztes allasnal ismet azt bizonyitja amit mar tobbszor megfigyelhettunk, hogz kepesek egzmasert kuzdeni, mint egy igazi Csapat...mindenkinek kivanom hogy egyszer jusson el ide es nezzen meg legalabb egy meccset eloben...
az arak abszolute elviselhetoek, enblock minden olyan 50 ropi korul van, ugy hogy 4 napot toltunk meg a varosban, ami nem mellekesen gyonyoru...😊
na...most ennyi...😊
sikeresen szurkoltunk mindannyian, tovabbi szep napot es jo ejszakat mindenkinek...😊
FORZA VIOLA PER SEMPRE!
Udv: Peti
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA VIOLA!

FORZA VIOLA!
majd innen küldök postagalambot is...😄
Vasárnap azért szakította félbe a 29. percben a találkozót Pasquale Rodomonti játékvezetõ, mivel a viharos erejû szélben irreálissá vált a mérkõzés folytatása."
akkor az nem olyan sokára lesz...jövõ hét szerda...de "sajna" nem fogom látni, mert éppen vonatozni fogok hazafelé Firenzébõl....így viszont annyira nem bánom... csak legyen meg a 3 pont, és akkor elmehetünk a romától...
jaja...még egy kis érdekesség ezzel a meccsel kapcsolatban:
A Cagliari meccsen játszhat majd Luca Toni hiába nem volt benevezve. Az elmaradt meccsek pótlásakor minden benevezett és el nem ltiltott játékost lehet a keretbe jelölni. A hazaiaknál lecserélt játékos viszont már nem léphet majd pályára.
ennél jobb hírt nem is olvashattam volna!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA VIOLA!