ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
30' Primo tempo terminata, Cagliari 0, Fiorentina 0.
na...60 percet kell majd lenyomnunk...huh bazki milyet tudnék most üvölteni, és szitkozódni...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
akármikor lesz befejezve ez a meccs...be kell húzni a 3 pontot...FORZA VIOLA!
de a legjobb az lenne ha elállna...
35' Ascoli 2 - 0 AS Roma
faszom a szélbe...mindig is útáltam...
köszi...😊 a tied is...😊
Amúgy jó az új logód 😊
Gianluca Fiorentini
ez lesz...😄 diktatórikus módon elneveztem...😊
Firenzében komoly utánpótlásnevelés folyik, az U21-esek közt is, a magyar korosztályos válogatottat búcsúztató olasz válogatott góljait két firenzei: Donadel és Pazzini szerezték.
Forza Fiorentina!
Jobbulást Michele! Téged is várunk vissza!
"Hogy Zalayeta elnézést kért-e tõlem? Azóta sem történt semmi megkeresés sem a játékos sem a Juventus részérõl."
érdekes...de ezt betudjuk jellemhibának...mind moggi mind zalayeta részérõl...ja...és persze tehetnek egy szívességet mindketten: megcsókolhatják a jóédesanyjuk pirosrapaskolt seggét... bravo moggi! bravo zalayeta!
Sebastien! Várunk vissza!
mikori lehet?
valahogy a lila jobban áll neki...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Freyt mindenképpen meg akarjuk venni, de nehéz lesz, mert a Milan és az Inter is érdeklõdik iránta.
Diana, a Sampdoria középpáylása...vele már folynak a tárgyalások, semmi konkurencia nincsen, nagy valószínûséggel jövõre nálunk folytatja. 😄😄
Fiore...a Valencia tulajdona, de DDV meg szeretné tartani...azonban az Inter iránta is érdeklõdik...2 és fél millió euró lenne az ára...ha az Inter elvinné, vagy csak simán nem maradna, tervbe van véve a Lazios Liverani iagzolása Fiore helyére...de ahogy elmondta, maradni szeretne Firenzében...
Prandelli szeretné leigazolni Bonerát, és Simpliciot a Parmából...
Donadelt is teljesen meg akarja venni a klub, 1 millió eurót kell érte lepengetni a Milannak
Espositoval a Cagliari csatárával is felvették Firenzébõl a kapcsolatot, már télen, azonban akkor meghiusult a szerrzõdés, de a csatár nyáron már szívesen tárgyal, és ahogy elmondta, lenne kedve Firenzében játszani...
Tárgyalások folynak Massimo Mutarellivel, a Palermo középpályásával, akit klubja elengedne, és a következõ szezontól õ is szívesen költözne a liliomos városba...
Télen szó volt a veronai Semioli szerzõdtetésérõl...nos...errõl azóta semmi hír, tehát minden bizonnyal nem lett semmi a dologból...
végül egy már ténynek számító átigazolás: a Sampdoria védekezõ középpáylása, Max Tonetto a nyártól már egészen biztosan lilában folytatja pályafutását...
röviden ennyi...szerintem nem rossz tervek ezek...csak sok pénz kell hozzá...de asszem az megvan...
FORZA FIORENTINA!
egyébként tényleg nevetséges kérdés...😄😄😄
FORZA FIORENTINA!