ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nélküle is nyerhetünk. Sztem egész jók voltunk széllel szembe is 😊

bmffm856
800! FORZA VIOLA! SOLO LA FIORENTINA! ITALIA SOLO FIRENZE!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
és bazki...mégcsak annyi elõnyünk sem lesz belõle, hogy Toni játszhat majd a folytatásban...mert nem nevezték...ha legalább a cserepadra leült volna, akkor pályára léphetne -csereként- a maradék 60 percben...de nem...a kurva kibaszott életbe...hogy pont velünk történik ez...

bmffm856
igen...de már lényegtelen...lefújta...éntõlem innentõl az égig fújhatja a bírót is...az se érdekel...

bmffm856
Partita sospesa per maltempo, Cagliari 0, Fiorentina 0.
30' Primo tempo terminata, Cagliari 0, Fiorentina 0.

na...60 percet kell majd lenyomnunk...huh bazki milyet tudnék most üvölteni, és szitkozódni...

McFrost
ami még eltart egy ideig😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
ne is mondd...a faszom a kibaszott szélbe...kisgyerekkorom óta gyûlölöm...enyhén baszta csak fel az agyam...

McFrost
annyira gyöngék vagytok , hogy lefújta😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
igen...lesz...vége...😞😞 lefújta...

bmffm856
na visszajön a kép...remélem lesz valami...

bmffm856
lassan letelik a 15 perc...ha még nem telt le...de szerintem a szél nem állt el...Eekatl lehetne egy kcisit kegyesebb is...

bmffm856
én is remélem...de azokat sazokták is...😄

akkor remélem az elhalasztott meccset is közvetítik 😊

bmffm856
igen...de csak 15 percre...de szerintem nem igazán lesz ma folytatása...15 perc után Rodomonti azt fogja mondani, hogy ennyi...kivéve ha elállna az a kibaszott geci szél...

livescore szerint: Susp. Cagliari 0 - 0 Fiorentina

jajám <#nyes><#hehe><#ravasz1>

bmffm856
bazze...Ascoli 3:0 Roma <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

akármikor lesz befejezve ez a meccs...be kell húzni a 3 pontot...FORZA VIOLA!

bmffm856
is-is...a szél miatt irreális a játék, a plexi meg ha leszakad életveszélyes...de remélem nem lesz vége...csak 15 percig szünetel...még negyed órát kéner kibírni széllel szemben, aztán minket segítene...

de a legjobb az lenne ha elállna...

De most a szél miatt fejezték be vagy amiatt a leszakadt panel miatt?

bmffm856
15 perces szünetet rendelt el Rodomonti...remélem ez a telibekúrt szél leáll addigra...

bmffm856
jaja...fontos lenne...roma ég mint a reichstag...

húú pedig most nagyon nyerni kéne:
35' Ascoli 2 - 0 AS Roma

bmffm856
az bazki hihetetlen...le fogják fújni...de lehet hogy jobb is lenne...😞

faszom a szélbe...mindig is útáltam...

kurva szél <#boxer><#boxer><#violent><#violent><#gunyos1>

bmffm856
igen...eszméletlenül dühít is...

köszi...😊 a tied is...😊

Jah egy tornádó közepén 😄DD
Amúgy jó az új logód 😊

bmffm856
9 perc és kezdõdik a meccs! FORZA VIOLA!

bmffm856
Gianluca Fiorentini il mascotte della tema Fiorentina nel Foro SG.hu

bmffm856
na...kitaláltam egy nevet...

Gianluca Fiorentini

ez lesz...😄 diktatórikus módon elneveztem...😊

😄DDD

bmffm856
egyre jobbakat találsz ki 😛

bmffm856
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

McFrost
Lúká Bözsezini

bmffm856
én is passzolok...de kabalának nem rossz...😄😄

bmffm856
akkor gondoltban nem jártam messze tõle...😛

ööö passz

McFrost
ez a lila és az idióta összeolvadásából ered

bmffm856
Zséé, kedves topiktársam...mit javasolsz névnek? <#idiota><#idiota>

bmffm856
és ez mit jelent? <#idiota>

McFrost
Liladióda

bmffm856
íme legújabb liliomos cimboránk...😊 kéne neki valami nevet adni...😊 de mit?

bmffm856

bmffm856
végül egy jó hír is: Paolo Berrettini, az olasz U19-es válogatott szövetségi kapitánya behívta a nemzeti csapatba Davide Briviot, a Fiorentina fiatal tehetségét.

Firenzében komoly utánpótlásnevelés folyik, az U21-esek közt is, a magyar korosztályos válogatottat búcsúztató olasz válogatott góljait két firenzei: Donadel és Pazzini szerezték.

Forza Fiorentina!

bmffm856
A Siena elleni meccsen kifordult Pazienza térde. A játékos szalagszakadást szenvedett, és elõreláthatólag 5-6 hónap kényszerpihenõ vár rá.

Jobbulást Michele! Téged is várunk vissza!

bmffm856
Frey újra Firenzében edz. A napokban tért vissza a toszkán fõvárosba, és most a rehabilitáció második szakasza következik...remélhetõleg hamarosan rendbe jön, és a szezon végére talán már vissza tud térni a kapuba...ami viszont érdekes, és elgondolkodtató, az amit Frey elmondott:

"Hogy Zalayeta elnézést kért-e tõlem? Azóta sem történt semmi megkeresés sem a játékos sem a Juventus részérõl."

érdekes...de ezt betudjuk jellemhibának...mind moggi mind zalayeta részérõl...ja...és persze tehetnek egy szívességet mindketten: megcsókolhatják a jóédesanyjuk pirosrapaskolt seggét... bravo moggi! bravo zalayeta!

Sebastien! Várunk vissza!

bmffm856
érdekes kép...<#idiota><#idiota><#idiota>

mikori lehet?

valahogy a lila jobban áll neki...<#idiota><#idiota><#idiota>

bmffm856
Pár hír az esetleges nyári igazolásokkal kapcsolatban:

Freyt mindenképpen meg akarjuk venni, de nehéz lesz, mert a Milan és az Inter is érdeklõdik iránta.
Diana, a Sampdoria középpáylása...vele már folynak a tárgyalások, semmi konkurencia nincsen, nagy valószínûséggel jövõre nálunk folytatja. 😄😄
Fiore...a Valencia tulajdona, de DDV meg szeretné tartani...azonban az Inter iránta is érdeklõdik...2 és fél millió euró lenne az ára...ha az Inter elvinné, vagy csak simán nem maradna, tervbe van véve a Lazios Liverani iagzolása Fiore helyére...de ahogy elmondta, maradni szeretne Firenzében...
Prandelli szeretné leigazolni Bonerát, és Simpliciot a Parmából...
Donadelt is teljesen meg akarja venni a klub, 1 millió eurót kell érte lepengetni a Milannak
Espositoval a Cagliari csatárával is felvették Firenzébõl a kapcsolatot, már télen, azonban akkor meghiusult a szerrzõdés, de a csatár nyáron már szívesen tárgyal, és ahogy elmondta, lenne kedve Firenzében játszani...
Tárgyalások folynak Massimo Mutarellivel, a Palermo középpályásával, akit klubja elengedne, és a következõ szezontól õ is szívesen költözne a liliomos városba...
Télen szó volt a veronai Semioli szerzõdtetésérõl...nos...errõl azóta semmi hír, tehát minden bizonnyal nem lett semmi a dologból...

végül egy már ténynek számító átigazolás: a Sampdoria védekezõ középpáylása, Max Tonetto a nyártól már egészen biztosan lilában folytatja pályafutását...

röviden ennyi...szerintem nem rossz tervek ezek...csak sok pénz kell hozzá...de asszem az megvan...

FORZA FIORENTINA!

bmffm856
tök véletlenül nem vette fel valaki?

bmffm856
láttam...és a guta majd meg ütött...keresem a fényképezõgépet, hogy lekapom...megvan...próbálom bekapcsolni, nincs benne elem...keresek elemet, találok, beteszem a gépbe, le van merülve...egyszerûen az ideg majd meg vágott...pont ilyenkor döglik be minden...hihetetlen...

egyébként tényleg nevetséges kérdés...😄😄😄

FORZA FIORENTINA!

nevetséges kérdés 😄DD