ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
cikk a Roma elleni meccsrõl a szájton...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
azért ezt az egy pontot megérdemelte a roma...akármennyire is szar ezt így beismerni...végig nyomtak...megint ugyanaz volt, mint Romában...magunkra húztuk õket...csak ott 1-1-nél, itt meg 1-0-nál...hát...ez van...maradt az 1 pont elõnyünk, és jobb a sorsolásunk...majd meglátjuk mi lesz...

FORZA VIOLA!

1-1

kurva élet 1-1

bmffm856
na...félidõ 1-0...😄😄

ez nem rossz...de azért ebben hogy vezetünk Lobontnak sem kis szerepe van...valamit jóvátett a Milan elleni meccsbõl...😊

maradjon is így...😄

FORZA VIOLA! FORZA RAGAZZI! FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!

bmffm856
azér már lassan 19 az a 17...😛

gabber_saviola
17 évesen? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
Erre sörikét kell bontani 😄😄😄😄

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 1-0!! <#taps><#taps>

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

LUCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Ez gyorsan ment!!

😄😄:😄

Fiorentina 1:0 AS Roma

FORZA GRANDE VIOLA!

gabber_saviola
há-há 1-0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
na akkor FORZA VIOLA!

levadásszuk a farkast...és a frakkját kitesszük a vitrinbe...😊

bmffm856

bmffm856
Kicsit szábavéve az elõttünk álló hetek mérkõzéseit (mellette a negyedik helyhez elméletileg elégséges eredmény):

32. forduló: AC Fioretina - AS Roma H --> 3
33. forduló: Juventus FC - AC Fiorentia D --> 1
34. forduló: FBC Treviso - AC Fiorentina V --> 3
35. forduló: AC Fiorentina - Empoli Calcio H --> 3
36. forduló: US Palermo - AC Fiorentina D --> 1
37. forduló: AC Fiorentina - Reggina Calcio H --> 3
38. forduló: Chievo Verona - AC Fiorentina V --> 3

ez összesen 17 pont...ennyivel szinte biztos hogy megvan a 4. hely...de szerintem kevesebb is elég lehet, ha legyõzzük a hétvégén a Romát...akkor talán Torinoban vagy Palermoban belefér egy vereség, de lehet hogy mindkét helyen...ezektõl félek legjobban...optimális esetben olyan 13-15 ponttal már meglehet...

nézzük a Roma meccseit:

32. forduló: AC Fiorentina - AS Roma H --> 0
33. forduló: AS Roma - US Lecce H --> 3
34. forduló: US Palermo - AS Roma D --> 1
35. forduló: AS Roma - UC Sampdoria D --> 1
36. forduló: Chievo Verona - AS Roma D --> 1
37. forduló: AS Roma - FBC Treviso H --> 3
38. forduló: AC Milan - AS Roma H --> 0

ez annyi mint 9 pont...és akkor még nem kalkuláltuk bele, hogy Palermoban és Veronában sem nehéz pontot veszteni...
tehát akkor most 1 ponttal megyünk a Roma elõtt, ha ezek bejönnek és mi szerzünk 13-at mondjuk a Roma pedig okéoké...legyen 10, akkor 4 ponttal megelõzzük õket a végén...a sorsolásunk nekünk jobb, mivel ugyanúgy játszunk a:

- egymással
- Trevisoval
- Palermoval
- Chievo Veronával

és amíg mi játszunk a Regginával, Empolival, Juventussal,
addig a Roma a Sampdoria, Lecce, Milan trióval...
tehát a Milan és a Juve nagyjából egy súlycsoport, a Lecce és az Empoli is nagyjából, viszont a Reggina Samp párosból a mi ellenfelünk a könnyebb feladat...

na hát ez egy röpke kis fejszámítás volt...vasárnap már többet tudunk majd...

FORZA VIOLA PER SEMPRE!

bmffm856
na ennek örülök...😊 <#worship><#worship>

Komoly! Nagyon tetszik! <#eljen><#taps><#taps>

bmffm856
na...csináltam egy új bannert fentre...😊 remélem jó ...😊

FORZA VIOLA!

Jobb lenne Frey-t végleg megvenni. Nemtom opciónk van e rá...
Ilyen hurka gólokat kapni.. <#falbav> Egyedül Kaká gólja volt szép.

bmffm856
itt a videó: Grazie Bogdan!

bmffm856
aztakurvaélet...most lettem nagyon nagyon ideges...megnéztem a meccs összefoglalóját...bazki! ez a Lobont mi a faszt csinált?

az elsõ milán gól...sevcsenko szionte nullszögbõl meglövi a rövidre...Lobont beleüt, és a labda befelé pattan...1-1...
második gól...kaka 20 méterrõl fejelt, Lobont késõn indult, természetes hogy gól...2-1
harmasdik milán gól...gattuso megküldi a tizenhatos sarkától...Lobont beleüt, a labda megint befelé pattan...

Lobont mindhárom gólban nyakig benne volt, kettõ pedig az õ közremûködésével éerte el a hálót belülrõl...ejpaszmek...kiakasztó...sebaj...Forza Viola per Sempre!

bmffm856

bmffm856
köszi szépen...😊 hát...ez van...de jövõ héten farkasvadászat...<#vigyor1><#vigyor1>

bmffm856
nem tudom...ha egyedül voltam akkor igen...😊 ha többen, akkor mindenkinek...😊

McFrost
magadnak köszönöd?😛P

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

forzajuve5
kár hogy nem gyõztetek a Milan ellen, de ez van, azért jó csapat vagytok

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

jah és részvétem 😞

bmffm856
jövõ héten ez lesz...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

bmffm856
nem...ez bele volt számolva...de 1-0 nál azért hittem a csodában...sõt...1-1-es félidõnél is...de nem jött be...mindegy...jövõ héten elpicsázzuk a farkasokat, oszt meglesz a 4. hely...köszi mindnekinek egyébként aki nekünk szurkolt ma...😊

Forza Viola!

McFrost
ejj, pászmek , semmi gond!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
ha mégegy kapufát rúgunk a bajnokságban ami nem pattan befelé...én komolyan mondom, hogy körbejárom az összes budapesti focipályát, és láncfûrésszel szedem darabokra õket...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

faszkivanmár...Toni 1-0-nmál fejwelt egy kapufát...2-0-nál...mindegy...a sportban nincs ha...de a kapufák megcsókolhatják a seggem partját...😞

végeredmény:

Milan 3:1 Fiorentina

G: Toni <0-1>, Shevcsenko <1-1>, Szarcsimbók (Kaka) <2-1>, Pankrátor (Gattuso) ❤️-1>

nem baj...ez bele volt kalkulálva...csak a Roma torinoi pontszerzése nem...de jövõ héten Fiorentina-Roma a Franchiban...ott majd sokmindne kiderül...

Forza Grande Fiorentina per Sempre! Italia solo Firenze!

bmffm856
azért remélem nem lesz...de ez a vereség bele volt kalkulálva...😞

Kaplan
3-1. Ebbõl még gálameccs is lehet 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
1-1...😞 de még sok van hátra...AVANTI VIOLA!

Kaplan
12. perc mi? 😄
Csak egy percet siettél 😊
De már 1-1 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
azért még nem iszom elõre a medve bõrére...de ha itt nyerünk, felbontom a Chiantit amirõl az elõbb beszéltem...😄😄

McFrost
höhhõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõjjjjjjjjjjjj

gabber_saviola
ejpaszmek, grat Tonyi 😛

bmffm856
Milan 0:1 Fiorentina

13' Gol! Milan 0, Fiorentina 1. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di destro da posizione molto ravvicinata palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Tomas Ujfalusi con suggerimento di testa.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

bmffm856
nehogy azt hidd, hogy rendszeresen...18 szülinapomon engedtem meg magamnak egy keveset...külüönben soha nem sizom egy korsó sörnél töbet...azt is csak elvétve...

gabber_saviola
ilyen fiatalon már iszol? <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

bmffm856
jaja...😊 a Chianti finom...amikor nyáron kint voltam Firenzében, hoztam be vagy 10 üveggel...el is fogyott...😊 illetve nem...egy van még...a ballagásomra tartogatjuk...😛😛

gabber_saviola
1et már elfogyott, de jó tényleg 😛

bmffm856
igya meg a ma esti gyõzelmünkre 😛😛

jó kis Chianti? 😛

kezõdik e meccs! FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!

gabber_saviola
Tesóm barátjának ma van a születésnapja és beszereztem 3 üveg Toszkán bort 😛

bmffm856
amúgy...meg is tettem tippmixen...még egy Juve gyõzelem jöhetne hozzá, meg egy Inter pontvesztés Parmában...de ne legyünk telhetetlenek...elõbb legyen meg a mi gyõzelmünk...(ami a lent leírtakhoz igazodva) valószínûleg tényleg csak egy álom...de az életben két dolog biztos...az adó meg a halál...FORZA VIOLA!

bmffm856
nakéremszépen...megálmodtam az eredményt...ez lesz...:

AC Milan 1 AC Fiorentina 2

G:
Luca Toni 12' <0-1>
A. Gilardino 74' <1-1>
Luca Toni 91' <1-2>

és akkor a jól ismert rigmus: Mindenki szurkoljon! 😄😄

Forza Grande Fiorentina per Sempre! (Firenzében ezt mindenki így mondja)
Toscana solo Firenze!

bmffm856
holnap Milánóban tesszük tiszteletzünket...hát...õszintén nem sok jóban bízom, az idegenbeli mérlegünk, és a Milan hazai mérlege, és tavaszi idénybeli veretlensége is erre utal...azonban ne feledjük, hogy a Serie A-ban bármi megtörténhet...pl. a Parma ponttal távozott Torinóból, tehát azért nem írom le a meccset elõre...de itt most be kell látni, hogy az esélyesek nem mi vagyunk...ettõl függetlenül egy x még benne is lehet, amivel tökéletesen elégedett lennék...cikk még ma vagy holnap a honlapon...😊

Forza Grande Fiorentina per Sempre!

bmffm856
<#wave><#wave>

mostmár itthon....😊 20 azaz húsz órát ment a vonat hazafelé...kissé fárasztó volt...lassan el is teszem magam holnapra....😊

buona notte per tutti 😊 FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!

McFrost
<#eljen><#wave><#wink>

bmffm856
akit érdekelnek utazásunk képei, és a beszámolók, akkor az a AC Fiorentina Magyarország honlapon megnézheti õket...a beszámolók a hírek közt az elsõ kettõ, a képek pedig a fõmenü Firenze címszava alatt érhetõk el...érdemes megnézni...😊

FORZA VIOLA!