ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA VIOLA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ez nem rossz...de azért ebben hogy vezetünk Lobontnak sem kis szerepe van...valamit jóvátett a Milan elleni meccsbõl...😊
maradjon is így...😄
FORZA VIOLA! FORZA RAGAZZI! FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
LUCAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Ez gyorsan ment!!
😄😄:😄
Fiorentina 1:0 AS Roma
FORZA GRANDE VIOLA!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
levadásszuk a farkast...és a frakkját kitesszük a vitrinbe...😊
32. forduló: AC Fioretina - AS Roma H --> 3
33. forduló: Juventus FC - AC Fiorentia D --> 1
34. forduló: FBC Treviso - AC Fiorentina V --> 3
35. forduló: AC Fiorentina - Empoli Calcio H --> 3
36. forduló: US Palermo - AC Fiorentina D --> 1
37. forduló: AC Fiorentina - Reggina Calcio H --> 3
38. forduló: Chievo Verona - AC Fiorentina V --> 3
ez összesen 17 pont...ennyivel szinte biztos hogy megvan a 4. hely...de szerintem kevesebb is elég lehet, ha legyõzzük a hétvégén a Romát...akkor talán Torinoban vagy Palermoban belefér egy vereség, de lehet hogy mindkét helyen...ezektõl félek legjobban...optimális esetben olyan 13-15 ponttal már meglehet...
nézzük a Roma meccseit:
32. forduló: AC Fiorentina - AS Roma H --> 0
33. forduló: AS Roma - US Lecce H --> 3
34. forduló: US Palermo - AS Roma D --> 1
35. forduló: AS Roma - UC Sampdoria D --> 1
36. forduló: Chievo Verona - AS Roma D --> 1
37. forduló: AS Roma - FBC Treviso H --> 3
38. forduló: AC Milan - AS Roma H --> 0
ez annyi mint 9 pont...és akkor még nem kalkuláltuk bele, hogy Palermoban és Veronában sem nehéz pontot veszteni...
tehát akkor most 1 ponttal megyünk a Roma elõtt, ha ezek bejönnek és mi szerzünk 13-at mondjuk a Roma pedig okéoké...legyen 10, akkor 4 ponttal megelõzzük õket a végén...a sorsolásunk nekünk jobb, mivel ugyanúgy játszunk a:
- egymással
- Trevisoval
- Palermoval
- Chievo Veronával
és amíg mi játszunk a Regginával, Empolival, Juventussal,
addig a Roma a Sampdoria, Lecce, Milan trióval...
tehát a Milan és a Juve nagyjából egy súlycsoport, a Lecce és az Empoli is nagyjából, viszont a Reggina Samp párosból a mi ellenfelünk a könnyebb feladat...
na hát ez egy röpke kis fejszámítás volt...vasárnap már többet tudunk majd...
FORZA VIOLA PER SEMPRE!
FORZA VIOLA!
Ilyen hurka gólokat kapni.. <#falbav>#falbav> Egyedül Kaká gólja volt szép.
az elsõ milán gól...sevcsenko szionte nullszögbõl meglövi a rövidre...Lobont beleüt, és a labda befelé pattan...1-1...
második gól...kaka 20 méterrõl fejelt, Lobont késõn indult, természetes hogy gól...2-1
harmasdik milán gól...gattuso megküldi a tizenhatos sarkától...Lobont beleüt, a labda megint befelé pattan...
Lobont mindhárom gólban nyakig benne volt, kettõ pedig az õ közremûködésével éerte el a hálót belülrõl...ejpaszmek...kiakasztó...sebaj...Forza Viola per Sempre!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jah és részvétem 😞

Forza Viola!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
faszkivanmár...Toni 1-0-nmál fejwelt egy kapufát...2-0-nál...mindegy...a sportban nincs ha...de a kapufák megcsókolhatják a seggem partját...😞
végeredmény:
Milan 3:1 Fiorentina
G: Toni <0-1>0-1>, Shevcsenko <1-1>1-1>, Szarcsimbók (Kaka) <2-1>2-1>, Pankrátor (Gattuso) ❤️-1>3-1>
nem baj...ez bele volt kalkulálva...csak a Roma torinoi pontszerzése nem...de jövõ héten Fiorentina-Roma a Franchiban...ott majd sokmindne kiderül...
Forza Grande Fiorentina per Sempre! Italia solo Firenze!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csak egy percet siettél 😊
De már 1-1 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
13' Gol! Milan 0, Fiorentina 1. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di destro da posizione molto ravvicinata palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Tomas Ujfalusi con suggerimento di testa.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
jó kis Chianti? 😛
kezõdik e meccs! FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!
AC Milan 1 AC Fiorentina 2
G:
Luca Toni 12' <0-1>0-1>
A. Gilardino 74' <1-1>1-1>
Luca Toni 91' <1-2>1-2>
és akkor a jól ismert rigmus: Mindenki szurkoljon! 😄😄
Forza Grande Fiorentina per Sempre! (Firenzében ezt mindenki így mondja)
Toscana solo Firenze!
Forza Grande Fiorentina per Sempre!
mostmár itthon....😊 20 azaz húsz órát ment a vonat hazafelé...kissé fárasztó volt...lassan el is teszem magam holnapra....😊
buona notte per tutti 😊 FORZA GRANDE FIORENTINA PER SEMPRE!
FORZA VIOLA!