2122
ACF Fiorentina 1926
-
nekünk otthon reggina nekik otthon treviso...mindkettő országos 1-es... -
Zséé #1241 1 pont minimum kell palermóból. Jövő heti program milesz nekünk meg rómának? -
jaja...de sok van még hátra... -
Zséé #1239 mégis 1-3
-
Tedesco lesérült...Conteh áll be a Palermoba....egész jó kis meccs lehet...a Roma tizit hibázott...:D:D -
na akkor hajrá! Forza Viola! -
háromnegyed óra...:D:D FORZA VIOLA! -
"a Pazzini Ferrari cserét meg nem is tudom hogy gondolta a Roma"
nem tudom ők hogy gondolták...én így gondolom:

-
a Tuttosport már többször eladta nekünk Vierit pl szal azsem a legmegbízhatóbb forrás
a Pazzini Ferrari cserét meg nem is tudom hogy gondolta a Roma -
Zséé #1233 Valahogy sose szerettem. Na mind1! -
középpálya. Szerintem csak afféle biztosíték lesz...ámbátor fene tudja... -
Zséé #1231 Liverani elég öreg már. nem vagyok benne biztos hogy ő kellett. ő milyen posztra van? -
Liverani már aláírt. Ez már 100%. :)
Tavanonak és elsősorban Dianának én is nagyon örülnék. és a másik kettővel is egyet értek. Pazznak maradnia kell, és ilyen módon Ferrari sem kell.
FORZA VIOLA! -
Zséé #1229 Tavano jöhetne, Ferrari nemkell, Pazzini maradjon, Diana kell, Liverani is biztos hogy jön? -
újabb hírek...csak röviden...
- A Juve garantálta a Fiorentinának, hogy nem szeretné Pasqualt kivásárolni az Arezzotól. (akkor nem értem hogy a tisztelt torinoi tuttosport mért terjesztette a hírt...de bevehetik)
- Maggiot és 3 millió eurót ajánlott Corvino a Lazionak Oddoért.
- Riganó június végén ismét Violába öltözik, továbbá jelenlegi klubjával, az Empolival tárgyalások folnak Almirón és Tavano ügyében is.
- A Roma élénken érdeklődik Pazzini iránt, akiért cserébe Ferrarit adnák. (remélem az üzlet nem jön létre)
- Corvino 7 millió eurót ajánlott a Chievonak Semioliért.
- Corvino hét millió eurót ajánlott a Sampdoriának Dianáért. (utóbbi kettő közül valószínűleg csak az egyik jön létre, és ez 90% hogy Diana lesz, mivel neki nincs más kérője -tudtommal- és Corvino komolyan gondolja a dolgot.
- Érdeklődik a klub Mutarelli iránt. Az ő szerződtetése már télen felmerült, ám akkor nem jött létre üzlet. Talán majd most.
- Leigazoltuk Liveranit a Laziótól.
- Leigazoltuk Tonettot a Sampdoriától.
- ADV bejelentette, hogy a Toni-Inter kapcsolatok teljesen alaptalanak, csak a tisztelt (a Violákkal kapcsolatban feltűnően sok kacsát terjesztő) torinoi tuttosport agyszüleménye volt.
Röviden ennyi. Ezek jó hírek (kivéve a Roma-Pazzini ügy, de szerintem nem lesz belőle semmi)...FORZA VIOLA! -
Toni nem megy sehova
Firenze, április 28., 15.45 Az Aranycipő-verseny éllovasa marad Toscanában.
Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke ígéretet tett arra, hogy nem engedi el a klubtól sem a góllövőlistát 28 góllal vezető Luca Tonit, sem Cesare Prandelli vezetőedzőt, noha a szezonbeli remeklésnek köszönhetően mindketten kelendő "árucikké" váltak.
A Fiorentina jelenleg 4. a bajnokságban, azaz ha így marad, jövőre a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat az együttes. Az elnök hangsúlyozta, nem óhajtja egy ilyen fontos megmérettetés küszöbén elveszíteni kulcsembereit.
- Nem tudom, kik találják ki az ilyen alaptalan pletykákat - mérgelődött Della Valle -, főleg, hogy semmi valóságalapjuk nincs, egyszerűen hamisak. Az edző jól érzi magát nálunk, nemrég hosszabbította meg a szerződését, és itt is marad, akárcsak Toni. A BL-kvalifikáció reális elképzelés, de majd akkor gondolkodunk rajta, ha sikerült.

-
nem reménykedem annyira...ez a tippsor inkább egy álomtippsor mint sem esélyes...bár belegondolván minden bejöhet, legfeljebb a siena juve ami nem...de az is csak azért mert a gobboknak úgyis befújnak majd egy tizit vagy kiállítanak az ellenféltől valakit pofázásért, cannavaro meg majd újabb lábat tör el...és így összekaparnak egy pontot... -
Zséé #1225 Azért ne sok reményt fűzz hozzá... De azért hajrá! -
500 huffal ... ha bejön akkor 60 ropi üti a markomat...:D [és főként zsebünkben érezhetjük a BLt - tehát dupla haszon] 

-
Zséé #1223 meredek :DD
Mennyivel dobtad meg? -
A Parma FC középhátvédjét, Paolo Cannavarót a Palermo és a Fiorentina is vinné.
[origo sport] -
Na itt a tippsorom tippmixre...necces...de ha bejön nem kevés pénzecske üti a markomat...:)
Chievo - Roma H 2,50
Empoli - Inter D 2,70
Palermo - Fiorentina V 1,85
Siena - Juventus H 4,60
Treviso - Ascoli V 2,10
szorzó: 120,6292
-

-
ejj de szép :DDDDDDDDD
viszëm tányára kápá'ni a fogait..seccperc álátt készën lösz ám á munká...
háromnyomásos földművelés egy személyben... -
-
egyre jobb szmájlikat szerválunk...:DDDDDDddd -
-
-
:ASD:AS::AS:ASDASASdsdasd -
OFF: nem állom meg hogy be ne tegyem...
A Mónika show-ban:
Vendég:
- Az élettársam felhívta a Westel telefonunkról annak a b*zi, k*csög cigánynak a kurv@ját.
Mónika:
- Megkérhetném, hogy a telefontársaság nevét ne mondja ki?
NAGYON DURVAAAAAA!!!!

ne értsétek félre nem nézem azt a szart, ezt a neten találtam ilyen szemelvénygűjteményben...na ON -
Zséé #1212 Pirest most a Serie A-ba csábítják
London, április 27., 19.40 A Roma és a Fiorentina is vinné a francia középpályást.
Válogathat az ajánlatok közül az Arsenal idei BL-menetelésének egyik legjobbja, Robert Pires. Mint már közöltük, a veterán futballista nem akarja elfogadni a londoniak egyéves szerződésajánlatát, ezért vélhetően távozni fog. Az érdeklődők között ott van az Ágyúsok legutóbbi áldozata, a spanyol Villareal és a Serie A 4. helyéért óriási csatát vívó két csapat, a Roma és a Fiorentina.
- Mindkét alakulat felvette velem a kapcsolatot, de engem egyelőre csak az foglalkoztat, hogy megnyerjem a BL-t az Arsenallal - mondta a korábbi Marseille játékos.
Mondjuk ezis kamu hír, de ezt el tudnám képzelni
-
"két doboz májkrémért" 

-
"Moggi akit akar azt nagy valószínűséggel megszerzi"
Mért? ki ő? az Atyaúristen? annak képzeli magát az tuti, de különben csak egy surmó féreg...
"lehet fogalma sem volt hogy van ilyen opciója a Fiorentinának"
Ezt te magad elhiszed? Mer én nagyon nem. Annál is inkább mert a féreg előbb bepróbálkozott DDV-nél, de ő elutasította, és akkor jöt a moggiféreg tipikus gennyes hátsótámadása...előlről nem megy, akkor majd hátulról...ha te ezzel etikailag és erkölcsileg egyetértesz, azt inkább nem kommentálom.
"nehogy meglepődjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt"[i]
szép is lenne...de méginkább jellemző...ismét bizonyítaná moggi, hogy a Jóisten földi helytartójának hiszi magát...holott emberileg nemhogy két doboz májkrémet, de két teherautónyi száraz tehénszart sem ér...
[i]":)"
Szerintem ez marhára nem vicces...inkább szánalmas és gyomorfogató...mint ahogy moggi is és a juve is... -
Moggi akit akar azt nagy valószínűséggel megszerzi,ugyhogy lehet szidni meg stb neki lehet fogalma sem volt hogy van ilyen opciója a Fiorentinának
nehogy meglepődjetek ha mondjuk két doboz májkrémért hozná el nyáron Pasqualt:) -
remélem jutunk valamire...nagyon kéne Pasqual jövőre is...merda moggi merda mancini... -
Zséé #1207 

-
Fejlemények a Pasqual ügyben.
Most olvastam két cikket a www.violanews.com oldalon, és a következőket írják a Pasqual ügyről.
Összefoglalva nagyjából annyi, hogy Mancini, az Arezzo elnöke törvényt sértett azzal, hogy eladta Pasqual 50%-át a Juventusnak. Mégpedig azért, mert amikor a Fiorentina megvette az első 50%-ot, akkor a szwerződésbe belefoglalták, hogy a másikfelére is opciónk van, tehát mi licitálhatunk először. Namost ezt Mancini szépen seggberúgta, és ezért a firenzei vezetőség jogi eljárást fontolgat. Firenzében bejelentették, hogy mindent megtesznek majd az igazuk törvény előtti bebizonyításához.
Remélem sikerül...az sem érdekelne ha DDV bevetné minden befolyását, de ez a két szemét, Mancini és Moggi gusztustalanul össszejátszanak...én DDV helyében mindkettőt perbe fognám és a gatyát leperelném róluk.
FORZA VIOLA! -
majd a nyereményemből meghívlak egy sörre...:D:D -
jaj ne, inkább ad nekem azt a pénzt :P -
én is esküszöm megteszem :D:D