ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
kb olyan lehetett mint amit én a mi harmadik gólunknál csináltam...szegény szomszéd...:P:P

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

naja :DD

bmffm856
ha abból indulok ki amit én csináltam a Palermo harmadik góljánál, akkor inkább nem akarom tudni, hogy Gábor mit csinált...

el tom képzelni mit mûveltél a 3. gólotoknál :DDD

bmffm856
na ha viszont így áll a dolog, akkor beteszem a tabellát...Rosagirl (sajnos) nem sûrûn jár erre, így gondolom nem fogja látni...

1. Juventus 81
2. Milan 76
3. Inter 71
4. Fiorentina 65
5. Roma 64
6. Lazio 52
7. Chievo 51
8. Palermo 46
9. Livorno 44
10. Parma 44
11. Empoli 39
12. Sampdoria 38
13. Ascoli 38
14. Udinese 38
15. Reggina 38
16. Siena 36
17. Cagliari 34
18. Messina 31
19. Lecce 24
20. Treviso 16

bmffm856
én sem szoktam kibírni...:P:P valahányszor felvételrõl nyomják a meccsünket mindig figyelem mert az oldalamat ütvefúróval fúrják...:P:P

gabber_saviola
nyugi Én figyeltem neten, mert nem bírtam ki :)
csak Rosagirl nem szeretné tudni :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
hát...Gábor...nem rajtam múlt...:) én nem írtam be, de látom a szomszéd várban már megtudtad az eredményt...:(

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
Toni 28. gólját rúgta a szezonban, Montolivo pedig elsõ gólját a Serie A-ban! gratulálunk mindkettõnek!

FORZA RAGAZZI!

bmffm856
na...vége a meccsnek...

FT Treviso <1 - 3> Fiorentina
25' <0 - 1> L. Toni
39' <1 - 1> M. Borriello
49' <1 - 2> C. Brocchi
84' <1 - 3> R. Montolivo

Gábor és a Palermo fanok miatti szolidartiásból nem írok semmit a 4. hely alakulásáról, de ami rajtunk múlt azt mi megtettük...:)

FORZA RAGAZZI FORZA VIOLA!

bmffm856
már 3-1 :D:D

Mondolivo :D:D

Bravo Riccardo!

FORZA VIOLA!

bmffm856
vezetünk 2-1-re...:D:D

Toni és Brocchi a gólszerzõk...:)

FORZA VIOLA!

9csöves9
el nem tudnám képzelni hogy leigazoljuk,ismét egy idióta döntés lenne ugyanis van 3 balhátvédünk.évek óta a jobbhátvéd nálunk a probléma de basznak oda igazolni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
köfi Peti, ezt a nevet már hallottam vhol :P

bmffm856
hirtelen ennyit találtam :)

Diego Della Valle

Adatlap

gabber_saviola
nálatok ki a tulajdonos, és van egy kis infó róla?

bmffm856
hír nso-ról:

Capello egy baloldali védõt is szeretne a Juventusban látni, a legesélyesebb erre a Fiorentinában szereplõ Manuel Pasqual. A 24 éves futballista az elõzõ szezonban még a másodosztályú Arezzóban játszott, idén azonban valósággal berobbant az élvonalba, alapembere az idei szezonban remekül szereplõ firenzeieknek.

inkább nem kommentálom, mert az a szalonképesség határát messzemenõen túllépné...

csak annyit hozzá, hogy mi a búbánatot képzelnek magukról az ilyen ótvarros globalista milliárdos mamutcsapatok, hogy van egy tehetséges játékos, azt megveszik, leültetik a padra, ahol aztán elfelejt focizni...ez annyira visszataszítóan önös érdek, hogy az nem is igaz...egy fiatal játékos, aki elõtt esteleg egy eszméletlen nagy karrier állna, és leül a padra, és elvész a tehetsége...ha nem játszatják ne vegyék meg...ott van a Juvéban Alex példája...állítom hogy a világ egyik legjobb játékosa, erre kispadozik...ezek után hogy mi lenne Pasqual sorsa, szerintem nem kérdéses...Capello pedig megcsókolhatja a szomszéd pék dédöreganyjának a pirospozsgás seggét...remélem Pasqual nem megy el...talán ilyen korban még van olyan hogy klubhûség...és még nem rontotta el a pénz...

Forza Fiorentina!

bmffm856
ez pedig példaértékû kép...:)

bmffm856
remélem holnap sok ilyenben lesz része a Viola-publikumnak :D:D

bmffm856
hál'Istennek nem...:) megjött az én Zséé cimborám :P :)

bmffm856
találtam egy érdekes dolgot...

namármost a Mediciek vagy 400 éven keresztül voltak Firenze urai...nevüket számtalan mûemlék, többek között a Medici-kápolna és a Medici palota is õrzi...ezek szerint van egy csapat amelyik a nevüket õrzi...:D

de tuti valami területi bajnokságban nyomják, mert még soha nem hallottam róluk...

gabber_saviola
Peti egyedül maradtál :(

bmffm856
konkrét tipped? :D

én nagy gólarányú gyõzelmet várok...:) 3-0...4-0...valahogy így...nem ártana egy kis gólarány javítás...még fontos lehet a végelszámolásnál...

Folyamatosan követem a dolgokat :DD
Az átigazolásokra is reagáltam.
A hétvégi meccsel kapcsolatban pedig nem is lehet kérdéses, hogy mit várok...

bmffm856
Zséé vajon merre járkálsz mostanában? régen láttalak errre...:D:P pedig érdekelne mit vársz a mostnai derbinktõl...:)

bmffm856
beharangozó a Treviso elleni holnapi meccsünkrõl a szájtomon! FORZA VIOLA!

bmffm856
Firenzében gondolnak a kissrácokra is...:P:P

bmffm856
legközelebb megyek, egy ilyet beújítok az ziher...:D:D

bmffm856
Gamberini nehéz meccsre számít Trevisoban ...hát...elképzelhetõ hogy az lesz, de ha egy gólt begyömködünk a nyilvánvaléóan 11 emberrel bekkelõ hazaiaknak, onnantól beindulhat a nagyüzemi gólgyártás...FORZA VIOLA!

hát ott azér többet ér mint valóságban. szal nemke nekünk :DD Amúgy sztem ez olyan szintû hír minthogy Tonettót a Lazio csábítja...

gabber_saviola
efembe sem jó

sztem egy favágó, idegbeteg játékos :DDDD De fm-ben jó :P

gabber_saviola
mert Zamparininek nem kellett :P

vicc vége.....nem tartom annyira jó pléjának, és szerintem egy Fiorentina kaliberü csapatnak nem ilyen pléja kell

bmffm856
A Juventus FC középpályása, Manuele Blasi a Fiorentinában köthet ki.

várom a véleményeket...

bmffm856
ne is törõdj vele...a média mindig is média marad...Tonetto már aláírt hozzánk, és akármit írnak a médiumok, ez már tény...:)

FORZA VIOLA!

Tudtommal Tonetto már aláírt hozzánk. Ennek ellenére ittvan ez

Sztem már nem tudnak mit kitalálni...

bmffm856
szép volt fiúk! lefociztuk a pályáról a leendõ olasz bajnokot...ez rajtunk kívül nem sok csapatnak sikerült...és ami mégszebb, mi kétszer (itthon, idegenben) fociztuk le õket...az 1 pont nem rossz, de hiányérzetem van, mert ismét gyõzelmet érdemeltünk volna...FORZA FIORENTINA!

uhhhh bazzz 1-1 :(

REAL MADRID

JUVENTINO PEZZO DI MERDA PEZZO DI MERDA
FORZA FIORENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bmffm856
FORZA GRANDE LUCA TONI!!!!!!!!

yessss :D

REAL MADRID

gabber_saviola
0-1

stét! remélem nyertek!

REAL MADRID

bmffm856
de elbasztuk...megint...a faxot a tizenegyesekbe...:(

gabber_saviola
megérdemelt tizi

bmffm856
jövõre viszont blbe megyünk, ti meg majd az uefában virulhattok...és be lehet fejezni az offolást...mi sem járunk át a roma topikba szívózni, de még csak zrikálni sem, kérlek te se tedd...köszönöm.

FORZA VIOLA! LA FIORENTINA ANDARÁ AL CHAMPIONS LEAGUE!

totti10
ti még ott se indultatok<#mf2><#mf3>

hajrá,lilák!

lehet, de kezdjetek beletörõdni az UEFA kupába... <#vigyor><#ravasz1>

totti10
roma megveri a leccet! a fiorentina meg kikap a juve ellen:P

hajrá,lilák!