2122
ACF Fiorentina 1926
  • Zséé
    2-1 milánnak. Nem panaszkodhatnak, kaptak 2 11-est...
  • McFrost
    gratter!
    mák:)
  • Zséé
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 2-0 Dainelli :)
    Mostmár biztos a BL!!
  • bmffm856
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!!!

DAINELLIIIIIIIIIIIII!!!! ELSŐ GÓLJAAAAAAAAAAA!!! A LEGJOBBKOR!!!!!!!!!!!!!!

CHIEVO 0 - 2 FIORENTINA!!!!

FORZA RAGAZZIIII!!!
  • bmffm856
    na félidőben eddig minden faszán alakul...csak maradjon is minden így, illetve ne forduljon nagyot a világ...:)

FORZA VIOLA!
  • Zséé
    ok :) én csak juve meccset tudom nézni sajna
  • bmffm856
    itt vagyok én..:) csak közben nézem a bundaüggyel kapcsolatos híreket, és a Milan-Romát is...eddig minden jól alakul...még a bundabotrány is, mert bár behívták DDV-t és ADV-t, a nápolyi ügyészség közleményben tudtatta velük, hogy bár a nevük felmerült, mindezidáig nem találtak semmit ami bizonyíték lenne ellenük...szóval elég sokminden van most...ezért nem tudok annyira idekoncentrálni...

FORZA FIORENTINA!
  • Zséé
    na csakhogy ittvagy :)
  • bmffm856
    Érik a BLünk! FORZA FIORENTINA!!!

21' Gol! Chievo 0, Fiorentina 1. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nel centro della porta.

FORZA RAGAZZI!!
  • Zséé
    22' Chievo [0 - 1] Fiorentina
    21' [0 - 1] L. Toni
  • Zséé
    ezazzz! vezet milán :P
  • Zséé
    nah kezdődik a meccs!!
  • Zséé
    Firenzébe is ilyen árba volt asszem, de majd Peti megerősíti. Nemtom mér ilyen k...a drágák a lotto mezek. Még a nike-k is olcsóbbak.
  • gabber_saviola

Fiorentina H JSY
    19.000Ft

link
  • bmffm856
    ez valami új hír...már olvastam...de szerintem még mindig a 7 milla euró = Diana üzlet állja a helyét...Pazzinit nem hinném hogy adnánk....
  • Zséé
    "Az olasz sajtó szerint a Fiorentina csatára, Giampaolo Pazzini a Sampdoriában köthet ki, cserébe a genovaiak középpályásáért, Aimo Dianáért." origo.hu

Sztem inkább pénzér kéne idehozni. Pazzini többet ér...
  • bmffm856
    azt kétlem...a merdaroma nem nyer a milan ellen, tehát még meg is verhettek bennünket akkor is bl van nekünk...:) szóval majd a lazioval merdaromával mehettek az uefába...:)
  • McFrost
    együtt indulunk:)
  • bmffm856
    nem, mert megverünk benneteket...:) de majd azért ne sírj, az UEFA már biztos...:)
  • McFrost
    nem lesz harag ugye?:)
  • Redvin
    Sneijder jo igazolas lenne, remelem sikerul megszerezni. Viszont szerintem inkabb a vedelmet kene megerositeni.
  • bmffm856
    ja...:DDDDDd
  • gabber_saviola
    csak így magadban megmondod? :DDDDDd
  • bmffm856
    Pár hír a közelmúltból:

- Andrea Della Valle: "Szeretnék biztosítani minden Viola szurkolót, hogy Luca Toni biztos, hogy Firenzében marad, ez 100%."
    - Biztossá vált, hogy a Semioli - Diana kettős közül az egyik jövőre Firenzében küldi majd a játékot...
    - Biztosnak tűnik Frey szerződéshosszabbítása, valamint Jimenez és Montolivo szerződésének megújítása már majdnem 100%...
    - Pasqual marad Firenzében!
    - Corvino megerősítette a Liverani érkezéséről szóló híreket, tehá immáron ez is bizonyosságot nyert...
    - élénk érdeklősdést mutat a klub Julien Faubert valamint az Ajax játékosa, Sneijder iránt...továbbá a livornoi Morrone játékára is felfigyelt a vezetőség...
    - Felmerült Materazzi (mentsIsten), Simic, Amoroso és Ambrosini neve is...utóbbi háromért Ujfalusit kérné a Milan...
    - Sokat hallani Oddo és Firenze kapcsolatairól is...valamint ami új, Pandev neve is felmerült -ha már a Lazionál maradunk...

nagyjából ennyi...tehát a kulcsjátékosaink, Tonival az élen biztos hogy maradnak, így jövőre ha jól igazolunk, ée ezek azért elég jó nevek, talán kimondva-kimondatlanul is, de a scudetto is a célok közt lehet...

na Forza Fiorentina!
  • bmffm856
    kegyetlen nagy képek...:) FORZA VIOLA!
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
  • bmffm856
    köszi szépen...:)
  • bmffm856
    emesenes Viola nagygyűlés volt...:) 4-en beszéltük meg a meccs eseményeit...és hát -nem tagadom- jó sok örömünk volt benne...:) méltóképpen koronáztuk meg a szezont...:)

FORZA VIOLA!
  • gabber_saviola
    amúgy grat