ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy ez a hír mennyire biztos forrásból van?

bmffm856
elvileg az van, hogy csak a felét vette meg a merdajuve...de azt is az arezzotól...márpedig a játékjoga nálunk van, tehát ha igaz a hír, akkor lényegében olyan mintha a merdajuvétól vettük volna meg Pasqual felét...nálunk fog játszani, hacsak a féreg (moggi) valami rá jellenzõ gusztustalan rafinériával meg nem szerzi a másik felét is...tehát ha igaz a hír, Pasqual egy évig még akkor is a mienk, ha nem igaz, akkor pedig még kitudja meddig...:)

FORZA FIORENTINA!

MERDA JUVE! MERDA MOGGI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

de a fele akkor is a miénk (bár jobb lenne az egész). nemtom hogy vannak a szabályok, hogy ilyenkor kinél marad 1 évig. De remélem kamu az egész hír

bmffm856
azért ez hihetetlen...ez a Moggi egy törtetõ geci...mia faszt képzel magáról ez a féreg?! ha szembõl nem sikerült akkor hátulról támad?! undorító féreg...bepróbálkozott DDV-nél is, de õ elutasította, mondván nem adja el Pasqualt, erre megy benyalni magát az Arezzohoz...szavakba nem tudom önteni mérhetetlen dühömet...hogy az ilyen gusztustalan undorító mamutcsapatok azt hiszik, hogy belõlük áll a foci...és hogy mindent megtehetnek a világon, akár etikus akár kurvára nema z...hát pedig nagyon nem...sõt! az egész labdarúgásnak a elgjobb az lenne ha az összes ilyen visszataszító világválogatottat felszámolnák és a foci közelébe nem engednék a vezetõiket...mert ezek a csapatok csak rontják a focit...ezek miatt a patkányok miatt tart ma ott a foci, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG a pénz diktál...hihetetlenmód felidegesített...Mogginak pedig üzenem...inkább nem üzenek semmit, mert a jóízlés határait erõteljesen ütné...

bmffm856
nabazmeg...most pattant el a cérna a fejemben...

Da Torino: mezzo Pasqual è della Juventus
26.04.2006 12.17

Secondo quanto riportato da "Tuttosport" oggi in edicola, la Juventus avrebbe già comprato dall'Arezzo la metà del cartellino dell'esterno sinistro Manuel Pasqual per la cifra di 4 milioni di euro. Se venisse confermata questa notizia, l'Arezzo non è che farebbe una grandissima figura, visto che solo ieri il suo presidente Piero Mancini aveva annunciato di non voler meno di 5 milioni e che sperava di risolvere la comproprietà proprio con la Fiorentina.

Fordítás:

Torino: Pasqual 50%-a a Juventusé

A torinoi Tuttosportban megjelent cikk szerint, ma a Juventus megvásárolta Manuel Pasqual játékjogának 50%-át az Arezzo csapatától 4 millió euróért. Ha a hírt megerõsítik, az azért lenne érdekes, mert tegnap az Arezzo elnöke, Piero Mancini bejelentette, hogy 5 millió Euró alatt nem szeretné eladni Pasqualt, és reméli, hogy sikerül megoldani a Fiorentinával a közös tulajdonjog kérdését.

bmffm856
Fiorentina Want Amelia
The Viola want to lure the young Italian keeper to defend their goalpost.

Marco Amelia has become a target of Fiorentina, as the Tuscan side are looking to strengthen their side for next season, in a department which following Frey's injury, has not convinced entirely.

The Viola’s main weakness, even last season, was the goalkeeper, especially after the Frenchman’s injury. Now to be on the safe side, Fiorentina are looking for a goaltender who could easily replace Frey when in need, that’s why the current Livorno keeper might be the perfect solution.

Amelia’s excellent form this season has also won him call-ups with the Italian national team and is expected to be the 3rd choice for the World Cup when Marcello Lippi will announce the official list.

bmffm856
hát az...<#idiota><#idiota><#idiota>

ja nb1.hu... De ez még viccnek is rossz <#idiota>

bmffm856
nyugi Zséé...akkora kacsa mint egy ház...már egy hete is feldobták a dolgot...de azóta semmi...gondolom nb1.hu...:) te is mondtad...valószínûség = 10%

nem jön ide az a tapló Barthez...én nem félek tõle...:) ellenben a Diana dolgot nagyojn komolyan gondoljuk...:) az viszont összejöhetne...FORZA VIOLA!

R10
98-ban nagyon ment neki :DDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

Wááááá! Csak ezt ne!!<#csodalk><#duma><#ejnye1>

Marseille, április 25., 17.15 A világbajnok kapust Frey pótlására szemelték ki.

Hosszabb ideje bajlódik sérülésével Sebastian Frey, a Fiorentina kapusa. A francia portás pótlására megszerezték kölcsönbe Bogdan Lobontot, ám az Ajaxtól érkezett románnak valószínûleg nem hosszabbítják meg idény végén lejáró szerzõdését, hanem visszaengedik a hollandokhoz.
Francia lapok szerint nem elképzelhetetlen, hogy a nyáron a sérülékeny Frey valamely angol klubnál köt ki, a Fiorentinához pedig az OM-nél túl magas fizetésûnek tartott Fabien Barthez kerülhet. A világ- és Európa-bajnok kapus szerzõdése amúgy is lejár a szezon végén, ezért nem elképzelhetetlen, hogy átteszi székhelyét Olaszországba.
Barthez klubváltása egyébként szinte biztosnak tûnik, mivel a Monaco mellett a Toulouse is szívesen foglalkoztatná.

bmffm856
Félreértés ne essék...itt nem Gábor tisztogat...hanem a helyi góré...azaz én...nem tetszik a stílus amit az esgén alkalmazol, ezért innen is pucerálásra kerülnek hszeid...

bmffm856
továbbra is versenyben vagyunk Semioliért, és nagy erõket fektetünk Diana leigazolásába. Corvino 7 millió Eurót ajánlott a Sampnak. Remélem összejön. Nagyon nagy vétel lenne. De sanszos hogy meglesz, mert eddig egy másik csapat sem jelentkezett be Dianáért. bízzunk a legjobbakban!

ebben a cikkben minden benne van, igaz olaszul...de azért belinkelem...:)

Átigazolási hírek

FORZA VIOLA!

bmffm856
valóban lehet benne valami...a Milányban soha nem játszik...nálunk szerintemk játszhatna...arról nem is beszélve, hogy visszatérne egy a legutóbbi fénykort idézõ szimbolikus spílerünk...:)

FORZA VIOLA!

bár mellékesen az nb1.hu-s hírek valóságalapja általában 10%, de ez azért sanszos

bmffm856
<#taps><#taps><#taps> a jó öreg Manuel bármikor jöhet :) a Franchiban szívesen látjuk :)

Milánó, április 24., 16.50 A veterán középpályás vagy visszavonul, vagy más csapathoz igazol.

Rui Costa, a Milan veterán középpályása egyelõre választ vár a klub vezetõitõl, elsõsorban Adriano Galliani alelnöktõl és Carlo Ancelotti vezetõedzõtõl arra, hogy szükség van-e rá még a csapatnál, vagy nyugodtan továbbállhat, annak ellenére, hogy van még egy év a szerzõdésébõl.
- Tudnom kell, hogy számítanak-e még rám, mert nem akarom elpazarolni az idõmet - mondta az idén mindössze 10 meccsen játszó Rui Costa. - Én hiszek magamban, de ha nem kellek itt, akkor két lehetõségem van: visszavonulok, vagy valamelyik korábbi klubomhoz szerzõdök.
A portugál elmondta, legszívesebben a Benfica vagy a Fiorentina csapatánál folytatná, amennyiben erre lehetõsége nyílik.

Mindenesetre én 1 évig még szívesen látnám a Fiorentinában :) Fõleg ha Fiore nem marad...

bmffm856
Viola 10 parancsolat:

1. Minden hithû Viola életében legalább egyszer látogasson el Firenzébe és nézzen meg egy meccset a Franchiban
2. Rendelkezz legalább egy Fiorentina ereklyével
3. Nézd a Viola meccseket a tévében
4. Minden nap háromszor fordulj Firenze felé és kiabáld a világba hogy Forza Fiorentina!
5. Csapatod mellett jóban rosszban állj ki.
6. Ne gyûlöld az ellenfelet. Mindig lesznek olyanok akik gyûlölnek, de csak akkor nyerhetnek ha te is gyûlölöd õket.
7. Minden nap legalább egyszer hallgasd meg a Viola Himnuszt.
8. Viola testvéreidnek ne árts, ne veszekedj velük.
9. Ne legyél Gobbová!
10. Ünnepeld meg kellõképpen a gyõzelmeket, ahogy az egy Violához illik.

bmffm856
na ciao tutti! Praha után ismét itthunn :)...
örömmel nyugtáztam, hogy újabb fényes gyõzelmet arattunk! :D már 3 pont az elõnyünk a Romával szemben...innentõl már csak mi bukhatjuk el a 4. helyet, nem a Roma nyerheti azt meg...tegnap átléptük a magyar határt, majd Mosonmagyaróvárnál megálltunk egy benzinkútnál, és ott telefonáltam...akkor tudtam meg hogy nyertünk...:D:D grat a fiúknak és köszönjük a sampnak!

FORZA GRANDE FIORENTINA!

FT Fiorentina 2 - 1 Empoli
FT AS Roma 0 - 0 Sampdoria
<#taps><#nyes><#taps>

60' Fiorentina <2 - 0> Empoli
44' <1 - 0> M. Pasqual
58' <2 - 0> M. Jørgensen

róma x-re áll szal remek

HT Fiorentina <1 - 0> Empoli
44' <1 - 0> M. Pasqual

Remélem ígymarad a végéig :)

hunbasser
ismerem a filmet,bryan élete,vagy mi a címe,nagyon komoly film<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

bmffm856
na...én most szombatig nem leszek gépközelben, mivel folytatom világjáró körutamat...:) a mostani célállomás Prága...:) 6-kor indul a busz...szombat este érkezem...:)

addig is FORZA FIORENTINA! és ciao tutti!

bmffm856
én is ellenére vagyok...több okból is...:) Luca a kedvenc spílerem, és természetes hogy azt szeretném hogy a kedvenc spílerem a kedvenc csapatomban játsszon...másrészrõl Luca már három éve nagyon nagyot focizik, és még van benne 3-4 ilyen év...ha nem jön közbe semmi...ezt pedig mindenképpen nálunk kéne eltöltenie...és ahogy mondta, õ is maradni szeretne, tehát minden stimmt...harmadrészrõl nem nagyon találnánk egy Lucához hasonlóan gólkérzékeny csatárt...ezzel az üzlettel, hogy megvettük, megfogtuk az Isten lábát...kár lenne elengedni...de én tényleg nem féle attól hogy eligazol, mert minden ellene szól, és többször hangoztatta hogy jól érzi magát Firenzében...remélem ez nem változik, és jövõre még nagyobb sikerekre vezeti a csapatot...:)

jaja! amúgy mostmár matematikailag sem lehetünk rosszabbak 5.-nél...a 6. Lazio 13 ponttal van mögöttünk, és még max 12-õt lehet szerezni...tehát akármi is lesz a vége...már most egy nagy gratula a fiúknak! FORZA VIOLA! FORZA RAGAZZI!

jó, de mondjuk el lehetne adni jópénzér (nagyon jó pénzér), és akkor esetleg lehetne pótolni is valakivel. Bár én ennek ellenére vagyok :)

bmffm856
jaja...és éppen ezért mégkevésbé fér bele a képbe Toni eladása...de aki gondolkodik egy kicsit az rájöhet erre...:) (az újságírok nem nagyon gondolkoznak ezek szerint :P)

Így van. Bár ha bl-be jutunk akkor kénytelenek lesznek erõsíteni a kereten egy pöttyet.

bmffm856
látod...errõl van szó...a barca-tonival is mennyire tele volt a sajtóm azt semmi nem lett belõle...kb ez is ennyit érhet...meg mondom...annyit hogy henry-inter, ronaldo-inter...nagyjából...egyik sem megy se ide se oda...Toni nyilatkozta még januárban...nem szó szerint: "2009-ig van szerzõdésem Firenzében és szeretném ezt az idõt kitölteni." ennél többet szerintem egy médiapletyka sem mondhat...

Tavanot én is szívesen látnám, de a média "igazmondásából" kiindulva ebben sem lehetünk biztosak...mármint hogy idejönne...de majd minden kiderül annak rendje és módja szerint idõben...:)

Énis valahogy így vagyok vele. De sztem azér dobják be minden nagycsapatnál a nevét, hogy a szurkolóknak megfeleljenek, hogy próbálnak erõsíteni. pl aztis híresztelték, hogy a barca is érdeklõdik. Mondjuk ez nem lenne ellenemre, de 1 percig nem vettem komolyan, hogy oda megy, és el se tudnám képzelni...

amúgy meg a Toni, Bojinov, Pazzini trió mellé jöhetne Tavano

bmffm856
egyébként Zséé te nem tudom hogy vagy vele...de engem ki***ottul irritál, hogy minden kurva pénzes nagycsapat Tonira hajt...miafaszt képzelnek magukról?! azt hogy azért mert pénzük van övék a világ?! megvesznek mindenkit aztánnem mennek vele faszra sem...ott van Pasqual is rá meg a rohadt juve hajt...minek?! huszadik hátvédnek?! Toni minek menne az Interbe?! huszadik csatárnak az argentin különítmény mellé?!

de van egy nyomós ok, hogy mért nem fogja eladni DDV Tonit...mert össz vissz 3 azaz három csatárunk van...és ha vesz még mellé kettõt, akkor is csak öt, amennyi szerintem minimum kell egy szezonra...a sajtó pedig olyan szinten gusztustalan hogy az nem is igaz...õk is bevehetik...mindig felhúz ha valami ordító nagy kacsát olvasok...de ez még a szokásosnál is hízottabb kacsa...már-már sütnivaló...

Toni marad. Moratti beveheti. az Inter szintúgy.

bmffm856
egy sim a cop-pastetel nsoról amit oda reagálktam ugyanerre a hírre...:)

igen ezekrõl én is hallottam...de szerintem az hogy Toni az Interbe menne csak annyira igaz, minthogy Henry és Ronaldo az Interbe megy...mellesleg Adriano sem fogja ott hagyni a klubot, szóval ez már itt borult...Toni is azt nyilatkozta, hogy marad a Fiorentinában...tehát szerintem felesleges a sajtónak tepernie magát a maga gusztustalan szenzációhajháész stílusában, a kacsáikkal úgysem mennek semmire...

Barthez pedig kizárt hogy Firenzébe jöjjön...DDV világosan megmondta, hogy Freyt akarja teljesen megszerezni...ezt is cáfoltuk...

Toni marad, Frey marad, Barthez nem kell...

nagyjhából ennyi...

FORZA VIOLA!

Moratti pedig nem hinném hogy az argentin válogatottjába éppen Lucaát venné meg...én nem félek tõle hogy elmegy...Moratti pedig beveheti...:D:D

Toni megy, Barthez jön? <#idiota><#ejnye1>

bmffm856
Egyik kedvenc filmembõl egyik kedvenc idézetem:

<...>
- Ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A Jóédesanyád!
- Mi?
- Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
- Én is csatlakozhatnék?
- Nem...kopj le.
- Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
- Ez biiiztos?
- Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
- Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
- Úúútálom!
- Ó igen? és mennyire?
- Naggyoon!
...
- Fel vagy véve
<...>

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

hunbasser
hajrá fiorentina,nagyon szimpi csapat nekem!

ReaL MaDRid x siempre

Tavano jöhetne. Hétrõl hétre olyan gólokat lõ meg gólpasszokat ad, hogy csak nézek... <#circling>

bmffm856
1996/1997, Fiorentina - Benfica: KEK

bmffm856
1996/1997, Fiorentina - Barcelona: KEK

bmffm856
Fiorentina - Tirol Innsbruck, 2000/2001, UEFA

bmffm856
Fiorentina - Lille OSC, 2000/2001, UEFA

bmffm856
Girondains Bordeaux - Fiorentina, 1998/1999

bmffm856
Violák a Nou Campban...1999/2000 Barcelona - Fiorentina

bmffm856
Fiorentina - Arsenal 1999/2000

bmffm856
Fiorentina - AIK Solna 1999/2000

bmffm856
Fiorentina - Bordeaux 1999/2000

bmffm856
2003. Fiorentina - Perugia, Spareggio

bmffm856
2001. Fiorentina - Parma, Coppa Italia döntõ

bmffm856
Florentina Viola - Pisa, Coppa Italia

bmffm856
Florentina Viola - Pisa, Coppa Italia

bmffm856
Rimini - Florentia Viola Serie C-2