ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA FIORENTINA!
MERDA JUVE! MERDA MOGGI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Da Torino: mezzo Pasqual è della Juventus
26.04.2006 12.17
Secondo quanto riportato da "Tuttosport" oggi in edicola, la Juventus avrebbe già comprato dall'Arezzo la metà del cartellino dell'esterno sinistro Manuel Pasqual per la cifra di 4 milioni di euro. Se venisse confermata questa notizia, l'Arezzo non è che farebbe una grandissima figura, visto che solo ieri il suo presidente Piero Mancini aveva annunciato di non voler meno di 5 milioni e che sperava di risolvere la comproprietà proprio con la Fiorentina.
Fordítás:
Torino: Pasqual 50%-a a Juventusé
A torinoi Tuttosportban megjelent cikk szerint, ma a Juventus megvásárolta Manuel Pasqual játékjogának 50%-át az Arezzo csapatától 4 millió euróért. Ha a hírt megerõsítik, az azért lenne érdekes, mert tegnap az Arezzo elnöke, Piero Mancini bejelentette, hogy 5 millió Euró alatt nem szeretné eladni Pasqualt, és reméli, hogy sikerül megoldani a Fiorentinával a közös tulajdonjog kérdését.
The Viola want to lure the young Italian keeper to defend their goalpost.
Marco Amelia has become a target of Fiorentina, as the Tuscan side are looking to strengthen their side for next season, in a department which following Frey's injury, has not convinced entirely.
The Viola’s main weakness, even last season, was the goalkeeper, especially after the Frenchman’s injury. Now to be on the safe side, Fiorentina are looking for a goaltender who could easily replace Frey when in need, that’s why the current Livorno keeper might be the perfect solution.
Amelia’s excellent form this season has also won him call-ups with the Italian national team and is expected to be the 3rd choice for the World Cup when Marcello Lippi will announce the official list.
nem jön ide az a tapló Barthez...én nem félek tõle...:) ellenben a Diana dolgot nagyojn komolyan gondoljuk...:) az viszont összejöhetne...FORZA VIOLA!
Marseille, április 25., 17.15 A világbajnok kapust Frey pótlására szemelték ki.
Hosszabb ideje bajlódik sérülésével Sebastian Frey, a Fiorentina kapusa. A francia portás pótlására megszerezték kölcsönbe Bogdan Lobontot, ám az Ajaxtól érkezett románnak valószínûleg nem hosszabbítják meg idény végén lejáró szerzõdését, hanem visszaengedik a hollandokhoz.
Francia lapok szerint nem elképzelhetetlen, hogy a nyáron a sérülékeny Frey valamely angol klubnál köt ki, a Fiorentinához pedig az OM-nél túl magas fizetésûnek tartott Fabien Barthez kerülhet. A világ- és Európa-bajnok kapus szerzõdése amúgy is lejár a szezon végén, ezért nem elképzelhetetlen, hogy átteszi székhelyét Olaszországba.
Barthez klubváltása egyébként szinte biztosnak tûnik, mivel a Monaco mellett a Toulouse is szívesen foglalkoztatná.
ebben a cikkben minden benne van, igaz olaszul...de azért belinkelem...:)
Átigazolási hírek
FORZA VIOLA!
FORZA VIOLA!
Rui Costa, a Milan veterán középpályása egyelõre választ vár a klub vezetõitõl, elsõsorban Adriano Galliani alelnöktõl és Carlo Ancelotti vezetõedzõtõl arra, hogy szükség van-e rá még a csapatnál, vagy nyugodtan továbbállhat, annak ellenére, hogy van még egy év a szerzõdésébõl.
- Tudnom kell, hogy számítanak-e még rám, mert nem akarom elpazarolni az idõmet - mondta az idén mindössze 10 meccsen játszó Rui Costa. - Én hiszek magamban, de ha nem kellek itt, akkor két lehetõségem van: visszavonulok, vagy valamelyik korábbi klubomhoz szerzõdök.
A portugál elmondta, legszívesebben a Benfica vagy a Fiorentina csapatánál folytatná, amennyiben erre lehetõsége nyílik.
Mindenesetre én 1 évig még szívesen látnám a Fiorentinában :) Fõleg ha Fiore nem marad...
1. Minden hithû Viola életében legalább egyszer látogasson el Firenzébe és nézzen meg egy meccset a Franchiban
2. Rendelkezz legalább egy Fiorentina ereklyével
3. Nézd a Viola meccseket a tévében
4. Minden nap háromszor fordulj Firenze felé és kiabáld a világba hogy Forza Fiorentina!
5. Csapatod mellett jóban rosszban állj ki.
6. Ne gyûlöld az ellenfelet. Mindig lesznek olyanok akik gyûlölnek, de csak akkor nyerhetnek ha te is gyûlölöd õket.
7. Minden nap legalább egyszer hallgasd meg a Viola Himnuszt.
8. Viola testvéreidnek ne árts, ne veszekedj velük.
9. Ne legyél Gobbová!
10. Ünnepeld meg kellõképpen a gyõzelmeket, ahogy az egy Violához illik.
örömmel nyugtáztam, hogy újabb fényes gyõzelmet arattunk! :D már 3 pont az elõnyünk a Romával szemben...innentõl már csak mi bukhatjuk el a 4. helyet, nem a Roma nyerheti azt meg...tegnap átléptük a magyar határt, majd Mosonmagyaróvárnál megálltunk egy benzinkútnál, és ott telefonáltam...akkor tudtam meg hogy nyertünk...:D:D grat a fiúknak és köszönjük a sampnak!
FORZA GRANDE FIORENTINA!
FT AS Roma 0 - 0 Sampdoria
<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
44' <1 - 0>1 - 0> M. Pasqual
58' <2 - 0>2 - 0> M. Jørgensen
róma x-re áll szal remek
44' <1 - 0>1 - 0> M. Pasqual
Remélem ígymarad a végéig :)
ReaL MaDRid x siempre
addig is FORZA FIORENTINA! és ciao tutti!
jaja! amúgy mostmár matematikailag sem lehetünk rosszabbak 5.-nél...a 6. Lazio 13 ponttal van mögöttünk, és még max 12-õt lehet szerezni...tehát akármi is lesz a vége...már most egy nagy gratula a fiúknak! FORZA VIOLA! FORZA RAGAZZI!
Tavanot én is szívesen látnám, de a média "igazmondásából" kiindulva ebben sem lehetünk biztosak...mármint hogy idejönne...de majd minden kiderül annak rendje és módja szerint idõben...:)
amúgy meg a Toni, Bojinov, Pazzini trió mellé jöhetne Tavano
de van egy nyomós ok, hogy mért nem fogja eladni DDV Tonit...mert össz vissz 3 azaz három csatárunk van...és ha vesz még mellé kettõt, akkor is csak öt, amennyi szerintem minimum kell egy szezonra...a sajtó pedig olyan szinten gusztustalan hogy az nem is igaz...õk is bevehetik...mindig felhúz ha valami ordító nagy kacsát olvasok...de ez még a szokásosnál is hízottabb kacsa...már-már sütnivaló...
Toni marad. Moratti beveheti. az Inter szintúgy.
igen ezekrõl én is hallottam...de szerintem az hogy Toni az Interbe menne csak annyira igaz, minthogy Henry és Ronaldo az Interbe megy...mellesleg Adriano sem fogja ott hagyni a klubot, szóval ez már itt borult...Toni is azt nyilatkozta, hogy marad a Fiorentinában...tehát szerintem felesleges a sajtónak tepernie magát a maga gusztustalan szenzációhajháész stílusában, a kacsáikkal úgysem mennek semmire...
Barthez pedig kizárt hogy Firenzébe jöjjön...DDV világosan megmondta, hogy Freyt akarja teljesen megszerezni...ezt is cáfoltuk...
Toni marad, Frey marad, Barthez nem kell...
nagyjhából ennyi...
FORZA VIOLA!
Moratti pedig nem hinném hogy az argentin válogatottjába éppen Lucaát venné meg...én nem félek tõle hogy elmegy...Moratti pedig beveheti...:D:D
<...>
- Ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A Jóédesanyád!
- Mi?
- Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
- Én is csatlakozhatnék?
- Nem...kopj le.
- Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
- Ez biiiztos?
- Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
- Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
- Úúútálom!
- Ó igen? és mennyire?
- Naggyoon!
...
- Fel vagy véve
<...>
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>