ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A Bayer Leverkusen védõjét, Jens Nowotnyt a Fiorentina szemelte ki.(origo)" 😄DDDDDD

Mekkora baromság már! jó hogy nem azonnal Desailly-t szemeljük ki...

bmffm856
na akkor hogy tisztázzuk a dolgokat...az érintett nyilatkozata a pletykákkal kapcsolatban...saját fordítás, a forrás meg van jeölve, és hivatalos a forrás, tehát nem vonható kétségbe, hogy igaz:

LucaToni: "Szerzõdésem van a Fiorentinával, és remekül érzem magam Firenzében."

Luca Toni mai nyilatkozata a klub félhivatalos honlapján, a www.violanews.com-on jelent meg. A csatár a következõt mondta el az internetes lapnak:

"A nemzeti válogatott játékosa vagyok, reményeim szerint a világbajnokságra is visznek, de nincsen bérelt helyem a csapatban, mert mindannyian jók vagyunk, és Lippi mester fogja eldönteni ki játszik majd. Szomorú vagyok Vieri kimaradása miatt, de örülök Pipponak, mert élete legjobb formájában van. Vacsoránál (az edzõtáborban -a szerk.) sok szerencsét kívántam a rómaiaknak, szeretném hogy megnyerjék az Olasz Kupát, inkább mint hogy befussanak elénk a negyedik helyre a bajnokságban.
A jövõm? Szerzõdésem van a Fiorentinával, remekül érzem magam Firenzében, mi okom lenne távozni?! A negyedik helyezés? Kemény lesz, de megpróbáljuk, már csak két forduló van hátra, igyekszünk megõrizni a pozíciónkat."

2006.május 3. szerda, 19:35

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

"A Benfica jobbszélsõjét, Simao Sabrosát a Fiorentina is kiszemelte." origo.hu

kamu, de jólenne...

bmffm856
Toni nem megy sehova

Firenze, április 28., 15.45 Az Aranycipõ-verseny éllovasa marad Toscanában.

Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke ígéretet tett arra, hogy nem engedi el a klubtól sem a góllövõlistát 28 góllal vezetõ Luca Tonit, sem Cesare Prandelli vezetõedzõt, noha a szezonbeli remeklésnek köszönhetõen mindketten kelendõ "árucikké" váltak.
A Fiorentina jelenleg 4. a bajnokságban, azaz ha így marad, jövõre a Bajnokok Ligája selejtezõjében indulhat az együttes. Az elnök hangsúlyozta, nem óhajtja egy ilyen fontos megmérettetés küszöbén elveszíteni kulcsembereit.
- Nem tudom, kik találják ki az ilyen alaptalan pletykákat - mérgelõdött Della Valle -, fõleg, hogy semmi valóságalapjuk nincs, egyszerûen hamisak. Az edzõ jól érzi magát nálunk, nemrég hosszabbította meg a szerzõdését, és itt is marad, akárcsak Toni. A BL-kvalifikáció reális elképzelés, de majd akkor gondolkodunk rajta, ha sikerült.

beteszem mégegyszer, mert idegesítõ pletykák terjengenek...

bmffm856
köszi...😊 meg lehet az a BL...a Roma még megy a San Siroba...és ahogy nézem éles lesz a vége a Milannak is...

a mi meccseink:
Reggina (h)
Chievo (i)

a Roma meccsei:
Treivso (h)
Milan (i)

innen akár a Roma szerezhet 4 pontot is...ha mi megverjük a Regginát...meglesz ez...FORZA VIOLA!

gabber_saviola
nah kitartás kövi meccseken már nyerhettek felõlem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
nem hinném hogy gond lenne...azért nem barbár népségek laknak arrafelé...

bmffm856
😞(((((((((((

mostmár csak Toni jusson haza egyben 😄DDDDDDDDDDDd

gabber_saviola
1 Gol Segnati 0 <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
jaja...😞

sajnos gólra játszák 😞

bmffm856
azért ezek árulkodó adatok...nem biztos hogy jobbak voltatok...😊 de tény...a 3 punti a tietek...😞

Palermo Fiorentina
41.7% Possesso Palla 58.3%
1 Gol Segnati 0
9 Azioni Attacco 11
4 Tiri in Porta 2
4 Tiri Fuori Porta 8
1 Tiri Bloccati 1
1 Corner a Favore 6
25 Falli Commessi 20
12 Fuorigioco 4
2 Ammonizioni 4
0 Espulsioni 0
24 Tackles 11
70.8% Tackles Vinti 72.7%
65.7% Accuratezza Passaggi 63.3%

azér remegtetek a végén. sebaj! roma nemnyert

gabber_saviola
jók voltatok, de mi jobbak -.-

peace

gabber_saviola
elmondtam neki mit ne csináljon, vagy megérti vagy nem

bmffm856
fiúk kérlek benneteket ebbõl itt legyen elég...köszi.

gabber_saviola
cinikus vagy vele, jaj isten ments hozzám ne gyere

azzal, hogy beírom a friss eredményeket? sorry, többet nem írok semmit, csak nyalok a palermo topikban 😄D

gabber_saviola
és flémet keltesz a Roma topikban

bmffm856
hát azért azon is sok múlik...de Romában átment amúgy a meccs vízilabdába...4-4...

nem, csak jót mulatok rajtuk hogy mikre nem képesek. a Fió dolgok meg msnen folynak

gabber_saviola
hallod Péter ezt a Zsé haverodat látom jobban érdelki a Roma meccs

bmffm856
és 1-0 a Palermonak...😞

3-3 a roma 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bmffm856
szeva Lombi! 😄😄 nem is tudtam hogy regeltél ide is...ma reggel néztem amikor, és akkor láttam meg...😊
semmi különös nicsnen..szurkolok, hogy szerezzünk 3 pontot Palermoban...😊

FORZA VIOLA!

Lombardini
😄😄

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Csao Toni!! Na mi a pálya?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

2-3 😄D

õk ikszelnek 😛

bmffm856
nekünk otthon reggina nekik otthon treviso...mindkettõ országos 1-es...

1 pont minimum kell palermóból. Jövõ heti program milesz nekünk meg rómának?

bmffm856
jaja...de sok van még hátra...

mégis 1-3 <#falbav>

bmffm856
Tedesco lesérült...Conteh áll be a Palermoba....egész jó kis meccs lehet...a Roma tizit hibázott...😄😄

bmffm856
na akkor hajrá! Forza Viola!

bmffm856
háromnegyed óra...😄😄 FORZA VIOLA!

bmffm856
"a Pazzini Ferrari cserét meg nem is tudom hogy gondolta a Roma"
nem tudom õk hogy gondolták...én így gondolom: <#mf2><#mf2>

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

9csöves9
a Tuttosport már többször eladta nekünk Vierit pl szal azsem a legmegbízhatóbb forrás

a Pazzini Ferrari cserét meg nem is tudom hogy gondolta a Roma

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Valahogy sose szerettem. Na mind1!

bmffm856
középpálya. Szerintem csak afféle biztosíték lesz...ámbátor fene tudja...

Liverani elég öreg már. nem vagyok benne biztos hogy õ kellett. õ milyen posztra van?

bmffm856
Liverani már aláírt. Ez már 100%. 😊

Tavanonak és elsõsorban Dianának én is nagyon örülnék. és a másik kettõvel is egyet értek. Pazznak maradnia kell, és ilyen módon Ferrari sem kell.

FORZA VIOLA!

Tavano jöhetne, Ferrari nemkell, Pazzini maradjon, Diana kell, Liverani is biztos hogy jön?

bmffm856
újabb hírek...csak röviden...

- A Juve garantálta a Fiorentinának, hogy nem szeretné Pasqualt kivásárolni az Arezzotól. (akkor nem értem hogy a tisztelt torinoi tuttosport mért terjesztette a hírt...de bevehetik)
- Maggiot és 3 millió eurót ajánlott Corvino a Lazionak Oddoért.
- Riganó június végén ismét Violába öltözik, továbbá jelenlegi klubjával, az Empolival tárgyalások folnak Almirón és Tavano ügyében is.
- A Roma élénken érdeklõdik Pazzini iránt, akiért cserébe Ferrarit adnák. (remélem az üzlet nem jön létre)
- Corvino 7 millió eurót ajánlott a Chievonak Semioliért.
- Corvino hét millió eurót ajánlott a Sampdoriának Dianáért. (utóbbi kettõ közül valószínûleg csak az egyik jön létre, és ez 90% hogy Diana lesz, mivel neki nincs más kérõje -tudtommal- és Corvino komolyan gondolja a dolgot.
- Érdeklõdik a klub Mutarelli iránt. Az õ szerzõdtetése már télen felmerült, ám akkor nem jött létre üzlet. Talán majd most.

- Leigazoltuk Liveranit a Laziótól.
- Leigazoltuk Tonettot a Sampdoriától.
- ADV bejelentette, hogy a Toni-Inter kapcsolatok teljesen alaptalanak, csak a tisztelt (a Violákkal kapcsolatban feltûnõen sok kacsát terjesztõ) torinoi tuttosport agyszüleménye volt.

Röviden ennyi. Ezek jó hírek (kivéve a Roma-Pazzini ügy, de szerintem nem lesz belõle semmi)...FORZA VIOLA!

bmffm856
Toni nem megy sehova

Firenze, április 28., 15.45 Az Aranycipõ-verseny éllovasa marad Toscanában.

Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke ígéretet tett arra, hogy nem engedi el a klubtól sem a góllövõlistát 28 góllal vezetõ Luca Tonit, sem Cesare Prandelli vezetõedzõt, noha a szezonbeli remeklésnek köszönhetõen mindketten kelendõ "árucikké" váltak.
A Fiorentina jelenleg 4. a bajnokságban, azaz ha így marad, jövõre a Bajnokok Ligája selejtezõjében indulhat az együttes. Az elnök hangsúlyozta, nem óhajtja egy ilyen fontos megmérettetés küszöbén elveszíteni kulcsembereit.
- Nem tudom, kik találják ki az ilyen alaptalan pletykákat - mérgelõdött Della Valle -, fõleg, hogy semmi valóságalapjuk nincs, egyszerûen hamisak. Az edzõ jól érzi magát nálunk, nemrég hosszabbította meg a szerzõdését, és itt is marad, akárcsak Toni. A BL-kvalifikáció reális elképzelés, de majd akkor gondolkodunk rajta, ha sikerült.

<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

bmffm856
nem reménykedem annyira...ez a tippsor inkább egy álomtippsor mint sem esélyes...bár belegondolván minden bejöhet, legfeljebb a siena juve ami nem...de az is csak azért mert a gobboknak úgyis befújnak majd egy tizit vagy kiállítanak az ellenféltõl valakit pofázásért, cannavaro meg majd újabb lábat tör el...és így összekaparnak egy pontot...

Azért ne sok reményt fûzz hozzá... De azért hajrá!

bmffm856
500 huffal ... ha bejön akkor 60 ropi üti a markomat...😄 <és fõként zsebünkben érezhetjük a BLt - tehát dupla haszon> <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

meredek 😄D

Mennyivel dobtad meg?