ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-1 milánnak. Nem panaszkodhatnak, kaptak 2 11-est...

McFrost
gratter!
mák😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 2-0 Dainelli 😊
Mostmár biztos a BL!!

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!!!

DAINELLIIIIIIIIIIIII!!!! ELSÕ GÓLJAAAAAAAAAAA!!! A LEGJOBBKOR!!!!!!!!!!!!!!

CHIEVO 0 - 2 FIORENTINA!!!!

FORZA RAGAZZIIII!!!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
na félidõben eddig minden faszán alakul...csak maradjon is minden így, illetve ne forduljon nagyot a világ...😊

FORZA VIOLA!

ok 😊 én csak juve meccset tudom nézni sajna

bmffm856
itt vagyok én..😊 csak közben nézem a bundaüggyel kapcsolatos híreket, és a Milan-Romát is...eddig minden jól alakul...még a bundabotrány is, mert bár behívták DDV-t és ADV-t, a nápolyi ügyészség közleményben tudtatta velük, hogy bár a nevük felmerült, mindezidáig nem találtak semmit ami bizonyíték lenne ellenük...szóval elég sokminden van most...ezért nem tudok annyira idekoncentrálni...

FORZA FIORENTINA!

na csakhogy ittvagy 😊

bmffm856
Érik a BLünk! FORZA FIORENTINA!!!

21' Gol! Chievo 0, Fiorentina 1. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nel centro della porta.

FORZA RAGAZZI!!

22' Chievo <0 - 1> Fiorentina
21' <0 - 1> L. Toni <#vigyor2>

ezazzz! vezet milán 😛

nah kezdõdik a meccs!!

Firenzébe is ilyen árba volt asszem, de majd Peti megerõsíti. Nemtom mér ilyen k...a drágák a lotto mezek. Még a nike-k is olcsóbbak.

gabber_saviola

Fiorentina H JSY
19.000Ft

link

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ez valami új hír...már olvastam...de szerintem még mindig a 7 milla euró = Diana üzlet állja a helyét...Pazzinit nem hinném hogy adnánk....

"Az olasz sajtó szerint a Fiorentina csatára, Giampaolo Pazzini a Sampdoriában köthet ki, cserébe a genovaiak középpályásáért, Aimo Dianáért." origo.hu

Sztem inkább pénzér kéne idehozni. Pazzini többet ér...

bmffm856
azt kétlem...a merdaroma nem nyer a milan ellen, tehát még meg is verhettek bennünket akkor is bl van nekünk...😊 szóval majd a lazioval merdaromával mehettek az uefába...😊

McFrost
együtt indulunk😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
nem, mert megverünk benneteket...😊 de majd azért ne sírj, az UEFA már biztos...😊

McFrost
nem lesz harag ugye?😊

Sneijder jo igazolas lenne, remelem sikerul megszerezni. Viszont szerintem inkabb a vedelmet kene megerositeni.

bmffm856
ja...😄DDDDd

gabber_saviola
csak így magadban megmondod? 😄DDDDd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
Pár hír a közelmúltból:

- Andrea Della Valle: "Szeretnék biztosítani minden Viola szurkolót, hogy Luca Toni biztos, hogy Firenzében marad, ez 100%."
- Biztossá vált, hogy a Semioli - Diana kettõs közül az egyik jövõre Firenzében küldi majd a játékot...
- Biztosnak tûnik Frey szerzõdéshosszabbítása, valamint Jimenez és Montolivo szerzõdésének megújítása már majdnem 100%...
- Pasqual marad Firenzében!
- Corvino megerõsítette a Liverani érkezésérõl szóló híreket, tehá immáron ez is bizonyosságot nyert...
- élénk érdeklõsdést mutat a klub Julien Faubert valamint az Ajax játékosa, Sneijder iránt...továbbá a livornoi Morrone játékára is felfigyelt a vezetõség...
- Felmerült Materazzi (mentsIsten), Simic, Amoroso és Ambrosini neve is...utóbbi háromért Ujfalusit kérné a Milan...
- Sokat hallani Oddo és Firenze kapcsolatairól is...valamint ami új, Pandev neve is felmerült -ha már a Lazionál maradunk...

nagyjából ennyi...tehát a kulcsjátékosaink, Tonival az élen biztos hogy maradnak, így jövõre ha jól igazolunk, ée ezek azért elég jó nevek, talán kimondva-kimondatlanul is, de a scudetto is a célok közt lehet...

na Forza Fiorentina!

bmffm856
kegyetlen nagy képek...😊 FORZA VIOLA!

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856
köszi szépen...😊

bmffm856
emesenes Viola nagygyûlés volt...😊 4-en beszéltük meg a meccs eseményeit...és hát -nem tagadom- jó sok örömünk volt benne...😊 méltóképpen koronáztuk meg a szezont...😊

FORZA VIOLA!

gabber_saviola
amúgy grat

bmffm856
emesenen...😊

gabber_saviola
Zséhaverodat hol hagytad? 😊

bmffm856

25' Gol! Fiorentina 1, Reggina 0. Stefano Fiore (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Christian Brocchi in seguito a un contropiede.
27' Gol! Fiorentina 2, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un colpo di testa da posizione molto ravvicinata palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Dario Dainelli con suggerimento di testa.
35' Gol! Fiorentina 3, Reggina 0. Martin Jorgensen (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra.
64' Gol! Fiorentina 4, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Tomas Ujfalusi con cross.
65' Gol! Fiorentina 5, Reggina 0. Valeri Boijinov (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Luis Jimenez in seguito a un contropiede.
81' Gol! Fiorentina 5, Reggina 1. Nicola Amoruso (Reggina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Giandomenico Mesto in seguito a un contropiede.
84' Gol! Fiorentina 5, Reggina 2 Nicola Amoruso (Reggina) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di destro palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.

FORZA VIOLA!

bmffm856
Játszik a csapat! Játszik a csapat! Játszik a csapat! Játszik a csapat!
74' Fiorentina <5 - 0> Reggina
25' <1 - 0> S. Fiore
27' <2 - 0> L. Toni
34' ❤️ - 0> M. Jørgensen
64' <4 - 0> L. Toni
65' <5 - 0> V. Bojinov

ennél többet nem kell mondani...😊

FORZA VIOLA!

bmffm856
pár rosszcsont romanista randalírozása a szájtunkon...😊 (olyan szánalmas hogy szavakba önteni nem lehet 😛):

no comment:

számtanpélda:

Összesen 70 ember szavazott az AC Fiorentina Magyarország honlapjának szavazásán. Ebból 48 a negyedik helyre, 11 az ötödik helyre, 4 az elsõre és 4 a harmadikra, 3 a nyolcadikra, és senki nem szavazott a második, hatodik, hetedik helyekre. A szavazók hány százaléka volt Romanista?

bmffm856
mindkettõ igaz...de szerintem egy hármast berámolunk nekik...aztán vagy kapunk egyet vagy sem...😊 de a gyõzelem tuti...😊

FORZA FIORENTINA!

nem nekünk kell izgulni a fejlemények miatt, szóval mi páholyból figyelhetjük a dolgokat 😛

Amúgy nem a nagy arányú gyõzelmeinkrõl vagyunk híresek, szóval a lényeg hogy nyerjünk holnap 😊

bmffm856
érhetõ hogy kiállnak a klubuk mellett, de ez onnantól már nem a klub melletti kiállás amikor a Fiorentinát, a Milant, meg a többit veszik elõ habzó szájjal, hogy de õk mígy meg úgy...engem ez idegelt fel...de tényleg ne legyen a merdajuve itt tovább téma...😊

inkább beszéljünk arról mennyire verjük el a regginát a hétvégén...😛

figy nem ér annyit az egész ügy, hogy sokmindenkivel összevesszél. Várjuk csak ki a fejleményeket. Érthetõ, hogy a juvésok kiállnak a csapatuk mellett, és úgyse jutsz dülõre velük... 😊

bmffm856
hát...kiakasztó ami megy mostanában mindenhol...a juvésok meg egyszerûen (egy-két kivételtõl eltekintve) szánalmasak...nem is kommentálom ezt tovább...de azért leírom azt amit én gondolok...inkább essen ki a csapatom tisztességesen, minthogy végigcsalva megnyerje a bajnokságot...de lehet hogy belém szorult egy kicsivel több becsületesség mint amennyi kellene...ennyit errõl...ez itt ne legyen téma...csak ennyit szerettem volna, ezt is azrét mert nem egy helyen szóba hoztak bennünket is, hogy a Fio így, a Fio úgy...de akkor itt ragadnám meg az alkalmat és mindenki aszámára világossá tenném a mi ügyünket:

mi csõd miatt kerültünk hátrébb, amit egy faszkalapnak köszönhettünk, és semmi bûncselekémny a klubbal kapcsolatban (VCG-vel igen, de a klubbal nem) nem merült fel, és egyáltalán nem is volt indokolt a visszasorolásunk, mert ha hagyják hogy jogutód legyen a DDV által létrehozott klub, akkor az adósságokat megkapjuk de maradunk a B-ben, és ki tudja mi lett volna akkor...tehát ha így vessszük, akkor a liga elvett tõlünk 2 évet, és visszaadott egyet...tehát még mindig lógnak nekünk egy évvel...és alátámasztja az is, hogy a Fiorentina 93 óta a liga feketelistáján volt...tehát pont kapóra jött egy alapos kibaszás a klubbal...de ezt se ragozzuk tovább, mert most nem mi vagyunk a téma, mert nekünk semmi ilyen ügyletünk nem volt mint a juvénak, és ez is csak a "mi vagyunk a sárosak, basztassunk másokat" a juve fórumokon (pár kivétellel) a napokban általánossá vált tendencia része...ennyit errõl...beszéljenek a saját sarukról, és ne másokat mószeroljanak...

csak ennyit szerettem volna...afféle szolgálati közlemény...

FORZA FIORENTINA!