ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mák😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mostmár biztos a BL!!
DAINELLIIIIIIIIIIIII!!!! ELSÕ GÓLJAAAAAAAAAAA!!! A LEGJOBBKOR!!!!!!!!!!!!!!
CHIEVO 0 - 2 FIORENTINA!!!!
FORZA RAGAZZIIII!!!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA VIOLA!
FORZA FIORENTINA!
21' Gol! Chievo 0, Fiorentina 1. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nel centro della porta.
FORZA RAGAZZI!!
21' <0 - 1>0 - 1> L. Toni <#vigyor2>#vigyor2>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sztem inkább pénzér kéne idehozni. Pazzini többet ér...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Andrea Della Valle: "Szeretnék biztosítani minden Viola szurkolót, hogy Luca Toni biztos, hogy Firenzében marad, ez 100%."
- Biztossá vált, hogy a Semioli - Diana kettõs közül az egyik jövõre Firenzében küldi majd a játékot...
- Biztosnak tûnik Frey szerzõdéshosszabbítása, valamint Jimenez és Montolivo szerzõdésének megújítása már majdnem 100%...
- Pasqual marad Firenzében!
- Corvino megerõsítette a Liverani érkezésérõl szóló híreket, tehá immáron ez is bizonyosságot nyert...
- élénk érdeklõsdést mutat a klub Julien Faubert valamint az Ajax játékosa, Sneijder iránt...továbbá a livornoi Morrone játékára is felfigyelt a vezetõség...
- Felmerült Materazzi (mentsIsten), Simic, Amoroso és Ambrosini neve is...utóbbi háromért Ujfalusit kérné a Milan...
- Sokat hallani Oddo és Firenze kapcsolatairól is...valamint ami új, Pandev neve is felmerült -ha már a Lazionál maradunk...
nagyjából ennyi...tehát a kulcsjátékosaink, Tonival az élen biztos hogy maradnak, így jövõre ha jól igazolunk, ée ezek azért elég jó nevek, talán kimondva-kimondatlanul is, de a scudetto is a célok közt lehet...
na Forza Fiorentina!
FORZA VIOLA!

25' Gol! Fiorentina 1, Reggina 0. Stefano Fiore (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Christian Brocchi in seguito a un contropiede.
27' Gol! Fiorentina 2, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un colpo di testa da posizione molto ravvicinata palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Dario Dainelli con suggerimento di testa.
35' Gol! Fiorentina 3, Reggina 0. Martin Jorgensen (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra.
64' Gol! Fiorentina 4, Reggina 0. Luca Toni (Fiorentina) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Tomas Ujfalusi con cross.
65' Gol! Fiorentina 5, Reggina 0. Valeri Boijinov (Fiorentina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Luis Jimenez in seguito a un contropiede.
81' Gol! Fiorentina 5, Reggina 1. Nicola Amoruso (Reggina) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Giandomenico Mesto in seguito a un contropiede.
84' Gol! Fiorentina 5, Reggina 2 Nicola Amoruso (Reggina) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di destro palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.
FORZA VIOLA!
74' Fiorentina <5 - 0>5 - 0> Reggina
25' <1 - 0>1 - 0> S. Fiore
27' <2 - 0>2 - 0> L. Toni
34' ❤️ - 0>3 - 0> M. Jørgensen
64' <4 - 0>4 - 0> L. Toni
65' <5 - 0>5 - 0> V. Bojinov
ennél többet nem kell mondani...😊
FORZA VIOLA!
no comment:
számtanpélda:
Összesen 70 ember szavazott az AC Fiorentina Magyarország honlapjának szavazásán. Ebból 48 a negyedik helyre, 11 az ötödik helyre, 4 az elsõre és 4 a harmadikra, 3 a nyolcadikra, és senki nem szavazott a második, hatodik, hetedik helyekre. A szavazók hány százaléka volt Romanista?
FORZA FIORENTINA!
Amúgy nem a nagy arányú gyõzelmeinkrõl vagyunk híresek, szóval a lényeg hogy nyerjünk holnap 😊
inkább beszéljünk arról mennyire verjük el a regginát a hétvégén...😛
mi csõd miatt kerültünk hátrébb, amit egy faszkalapnak köszönhettünk, és semmi bûncselekémny a klubbal kapcsolatban (VCG-vel igen, de a klubbal nem) nem merült fel, és egyáltalán nem is volt indokolt a visszasorolásunk, mert ha hagyják hogy jogutód legyen a DDV által létrehozott klub, akkor az adósságokat megkapjuk de maradunk a B-ben, és ki tudja mi lett volna akkor...tehát ha így vessszük, akkor a liga elvett tõlünk 2 évet, és visszaadott egyet...tehát még mindig lógnak nekünk egy évvel...és alátámasztja az is, hogy a Fiorentina 93 óta a liga feketelistáján volt...tehát pont kapóra jött egy alapos kibaszás a klubbal...de ezt se ragozzuk tovább, mert most nem mi vagyunk a téma, mert nekünk semmi ilyen ügyletünk nem volt mint a juvénak, és ez is csak a "mi vagyunk a sárosak, basztassunk másokat" a juve fórumokon (pár kivétellel) a napokban általánossá vált tendencia része...ennyit errõl...beszéljenek a saját sarukról, és ne másokat mószeroljanak...
csak ennyit szerettem volna...afféle szolgálati közlemény...
FORZA FIORENTINA!