2122
ACF Fiorentina 1926
  • bmffm856
    Addig is ehhez mit szólnátok?

• Zséé
    Luca Toni: Maradok! :]
  • bmffm856
    ok :D

majd megcsinálom...már meg is van az ötlet a fejemben...:) (csak majd utána kell nézni milént tudom megvalósítani)
  • gabber_saviola
    jaj de fura :)

köfi
  • Zséé
  • gabber_saviola
    ha már itt vagyok :-)

SuperMarioról nincs képetek, megnézném?
  • gabber_saviola
    igen az jó volt
  • Zséé
    Jah a tavalyi szezon alatt ami volt az nagyon jó volt, amikor a játékosok képei jöttek egymás után és a nevük is ki volt írva. Ha kialakul a végleges keret (lehet hogy már kialakult), akkor majd lehet hogy kéne csinálni egy hasonlót :)
  • gabber_saviola
    igen Di Livio egy olyan személy aki elsőként jelezte anno, hogy marad a süllyedő hajón...sajna kevés az ilyen játékos
  • gabber_saviola
    amit Palermóban találtak ki neki

sajnos ki kell hogy mondjam, Toni nagyon pénzéhes játékos lett és ezt nem Zamparinitől tanulta

igaza van Istvánnak, a Fio egy csapat és nem csak Tonia van, olyan banner kéne ide ami magát a csapatot testesíti meg
  • bmffm856
    ez a fülmelletttekergetősgólörömösmozdulat is elég emblematikus :D
  • McFrost
    akkor jó;-)
    Jőrgenzen sokkal emblematikusabb vagy di Livio
  • bmffm856
    igazad van McFrost...:) ezért kombináltam a kettőt...:)

• McFrost
    én a 2-at választanám , mert ez a csapat CSAPAT , Toni meg egy a csapatból
    és a szurkolók meg állatok:D
  • bmffm856
    úgybizony :D
  • gabber_saviola
    én is örülök neki, hogy maradt persze, inkább Fios legyen mint interes :)
  • bmffm856
    sok igazság van ebben...de én ennek ellenére örülök hogy maradt...:) FORZA GRANDE LUCA! :)
  • gabber_saviola
    Én eladtam volna Tonit, mert gyakorlatilag vb aranyosként elérte a top árát, innen már csökkeni fog az értéke mivel nem mai csírke és ki tudja , hogy idén is akkora akarással fog játszani mint tavaly (tudom azt igérte)

és szorítok neki

flémementes vagyok :)
  • Zséé
    reméljük :)
    bár még befuthat egy ajánlat ami esetleg megint gondolkodóba ejti... (neígylegyen)
  • bmffm856
    ezek után több mint 100% hogy nem megy el...:) megtörtént a nagy "összeborulás" Della Valléval, és a szurkolók is el fogják felejteni ezt a kis közjátékot...:) Luca meg ismét beindul...:D FORZA VIOLA! FORZA LUCA TONI!
  • Zséé
    Tonis jó lesz sztem egyenlőre (aztán ha esetleg mégis eltalálna menni akkor jöhet a másik) :)
  • bmffm856
    Melyik legyen a banner?

• bmffm856
    azt a bannert még tegnap csináltam...:) ez meg mai hír...:) de most megint csináltam egyet...:) ez szerintem jobb lett mint a tegnapi...:)
  • Zséé
    akkor miért vetted ki bannerból? :o
    Mondjuk mostani se rossz :)
  • bmffm856
    Toni marad Firenzében!
  • bmffm856
    Toni:"Una nuova sfida"
    martedì 8 agosto 2006 17.13

Luca Toni: “Ho avuto il colloquio che chiedevo con il Presidente. Ho parlato con il mister e ho guardato in faccia i compagni. Ho capito che qui si preparava una nuova sfida. Ho voglia di giocare a calcio e di ripetere un grande campionato. Voglio giocare, voglio fare ancora goal. La possibilità di giocare la Champions avrebbe stregato qualsiasi calciatore. Questa poi è stata un’estate molto particolare, fatta anche di tante voci.

Lo ripeto ho parlato con la presidenza e sono convito a restare qui, lo faccio per questa squadra, per il gruppo e i compagni. Sarà una nuova sfida da affrontare”.
  • bmffm856
    Diego Della Valle: "Luca resta"
    martedì 8 agosto 2006 17.08

Diego Della Valle , Presidente Onorario della Fiorentina: “Sono bastati una stretta di mano e cinque minuti di colloquio per capire che Luca sarebbe rimasto. La favola è finita bene. Il merito di questo accordo va dato a mio fratello Andrea. E’ un segnale che il calcio cambia e non si può basare solo sui soldi. Non ci sono stati cambiamenti sugli accordi economici. Luca ha capito di essere fondamentale per il nostro progetto, non capita spesso che un giocatore metta davanti a tutto l'attaccamento alla maglia. La Champions che anche Luca vuole dopo averla conquistata sul campo, ce la riprenderemo, ci torneremo”.
  • bmffm856
    "Veled meg aztán főleg nincs bajom :P "

najólvanakkor...:P:)
  • gabber_saviola
    semmi bajom nem volt és nincs a haveroddal, csak nem szeretem, ha vki a moderátor dolgaimmal foglalkozik, miközben szemet hunyok csomó minden felett.

Veled meg aztán főleg nincs bajom :P
    sry, hogy a "már ezért megérte idejönni" után nem raktam szmájlit, pedig akartam

nah viszlát mentem a topikomba
  • bmffm856
    sajna valóban nem kizárt...:(
  • McFrost
    lassan a banner idejét múlja sajnos
  • McFrost
    helló
    mik vannak itt o_o
    nagyarcú modi :ASASADADADASAD:D
  • bmffm856
    "Simán írt Peti pár kommentet és arra válaszoltam, mivel Ő is járkált már át hozzám nem gyenge írásokkal. De okosabb lettem, mert látom, hogy rühelli Peti a csapatom tulajdonosát (már ezért megérte idejönni)"

héhéhéhéhéééjjjj...most ezt kérlek Gábor ne vedd személyes sértésnek...az hogy a csapatod tulajdonosát nem bírom az nem egyenlő azzal hogy a csapatodat nem bírom...a Palermot igenis csipázom...most figyelj...Fradista vagyok, de rühellem Ináncsyt és társait...ez majdnem ugyanilyen...

én úgyérzem senkinek nem ártottam itt, nem is voltam tapló senkivel, szóval most nehogymár én legyek a hunyó, azért mert nektek bajotok van egymással...

persze én is mentem már át a Palermo topikba...Te is jöttél már át, de nem azért fórum a fórum hogy ha valami olyamsi van amiről az embernejk véleménye van, azt megossza másokkal? dehogyisnem! akkormeg mi is a probléma?

szóval szépen megkérnélek mindkettőtöket, hogy az egymással való problémáitoknak ne én legyek az ütközőpontja, mert ezt a szerepet én nem vállalom...ha problémátok vane gymással azt privátban is le lehet rendezni, de akár itt is, úgy hogy engem kihagytok belőle...

megértéseteket köszönöm...
  • gabber_saviola
    "Ilyeneken nem akarok vitatkozni, de...."
    Érdekes a nyelvtani fogalmazásod, mert az első mondatrészt ütöd a többivel.

Érdekes, hogy azzal foglalkozol, hogy mi az Én feladatom. Emlékszem pl. mikor szét spamoltátok a Barca topikot, kaptál érte büntit...NEM. De Te fogod magad és elkezdesz kérdőre vonni, hogy mi az Én feladatom....ne mártsd már a kést a hátamba légy szives.

Simán írt Peti pár kommentet és arra válaszoltam, mivel Ő is járkált már át hozzám nem gyenge írásokkal. De okosabb lettem, mert látom, hogy rühelli Peti a csapatom tulajdonosát (már ezért megérte idejönni)

viszlát & peace
  • ozsi
    kiket igazolt a klub a nyáron ??
  • Zséé
    biztos nincs...
    Ilyeneken nem akarok vitatkozni, de szerinted az nem "flémkeltő", hogy itt csámcsogsz rajta, hogy bundások így, bundások úgy, holott neked pont ennek a mellőzése és megelőzése lenne a feladatod?! Lehet, hogy poénból mondod, de nem mindenki számára olyan vicces. Gondolom Te se szereted amikor a Fradi topikban valaki viccelődik a csapat jelenlegi helyzetén.
  • gabber_saviola
    Barszássrác is megjelent :P
    mem kell neked esküdni. amúgy meg lövésed sincs a calciopolról -.-
  • bmffm856
    jujujujujjjjjj ezt nem kellett volna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
  • Zséé
    Hát arra se esküdnék meg, hogy a Palermó tiszta... (Zamparinit elnézve) :)
    Persze több másik csapattal együtt...
  • bmffm856
    ezt egy szóval nem mondtam...csak azt, hogy semmit nem tudtak ránk bizonyítani...:)