ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercato, Gobbi alla Fiorentina
La Fiorentina ha messo sotto contratto per le prossime quattro stagioni l'ex centrocampista del Treviso e del Cagliari Massimo Gobbi. Il giocatore, 26 anni, si mettera' dai primi giorni della prossima settimana a disposizione del tecnico Prandelli.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Továbbra is hajtunk Barzaglira, és bár Zamparini nem akarja eladni, Barzagli nyilatkozta, hogy szeretne Firenzében játszani, elvégre a szülõvárosa. Tehát messze nem lefutott az ügy. Az új név, akinek nem örülök, az Mutu. Egyszerûen nem kell. Két okból. A Juvéból nem örülnék játékosnak, mert aki ilyenkor szxarban hagyja a klbuot, az zsoldos, és attól mi sem számíthatunk sok jóra. A másik, hogy mint ember nem szimpatikus. Azonban 7 millió eurót ajánlottak érte Corvinoék sajnos, tehát elég komolyan gondolhatják. Sõt, a legújabb infok szerint már Bojinovot is felajánlották a mákosgubásért. marha jó. 😞 Érdeklõdünk továbbá Trabelsi iránt is, azonban konkrétumokat nem tudni még.
Valamint vannak távozók is. Nem sikerült megszerezni Jimenez második felét a Ternanától, akik meglehetõsen ocsmáûny politikát folytatva a hamár szarban vagyunk akkor legyen õ is szarban elv aalpján nem adták el nekünk, ezért Corvinoék döntöttek úgy, hogy akkor visszaadják (persze jó pénzért) a másik felét. Egyébként az Inter és a Palermo érdeklõdik iránta. Szintén nem sikerült megegyezni Brocchi ügyében a Milannal, aki így ma már hivatalosan is visszatért a piros-fekete alakulathoz. Nagyon sajnálom, mert egy csupaszív lelkes és nagy munkabírású játékost vesztettünk el személyében. De nincs mit tenni. Ciao Cristian e ciao Luis! A legjobbakat mindkettõtöknek a továbbiakban is! 😞
FORZA VIOLA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
REAL MADRID
van egy olyan érzésem hogy nálatok megtáltosodhat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
elvileg már nem sok van hátra ahhoz hoigy Blasi a mienk legyen...fene tudja, hogy jól járunk-e vele...igazából nem akkora spíler...de majd meglátjuk...😊
a fiora visszatérve abból igaz valami hogy Blasi érkezhet ide?
ja és term. írj ide nyugodtan, csak a normákat azért tartsuk be. na csé 😊
viszlát<#rolleyes>#rolleyes>
2. ez itt nem Inter topik.
3. viszlát.
elismerem Tonit mint játékos de én személy szerint utálom...
én az Interben a Tavano,Huntelaar,Cassano trióból látnék valakit szívesen...
ja és Iaquinta már majdnem a Roma-é nem?
Internazionale FC: 18 millió euró
Real Madrid: 20 millió euró + Gravesen
AC Milan: érdeklõdnek
FC Barcelona: érdeklõdnek
Manchester United: érdeklõdnek
Szerintem Toni nem az Interbe megy (ha megy egyáltalán). Egy mert keveset ajánlanak érte, kettõ mert a Real Madrid lényegesen jobb ajánlattal rukkolt elõ. Azonban itt is vannak fenntartásaim. Mérlegelve a dolgokat, ha Luca menni akar, hát menjen. Nem ktöelezõ a Fiorentina mezében játszani, és nem fognak könyörögni senkinek, hogy nálunk játszon, még akkor sem ha az maga Luca Toni (akármennyire a legnagyobb kedvencem, akkor is így van, és így is a helyes). De ha már szóba került a Real Madrid. Velük lehetne a legjobb üzletet megkötni szerintem. Egy az, hogy 20 millióról plusz egy játékosról indítanak és innen még lehet felfelé nyomni a dolgot. Gravesen semmi képpen nem kell. Helyette lehetne egy csatárt kérni, mivel ha Luca elmegy,akkor 2 csatárunk marad, ami nem túl megnyugtató. És meg is lenne az ideális jelölt (szerintem). Nem, nem a Dagi. Már játszott nálunk fél évet, fiatal, tehetséges, Brugesben volt egy évet kölcsön, és ha Madridban marad a kispadot fogja koptatni továbbra is. Igen, Portillo az. Tehát mondjuk egy ilyenen, hogy kb 22 millió + Portillo szerintem el lehetne gondolkodni. Gondoljatok bele. Lenne 3 nagyon fiatal csatárunk, akik mind nagyon tehetségesek. És még, hogy azért legyen tapasztalat is a csatársorban, leigazolnám a Iaquinta, Bonazzoli, Flachi hármas valamelyikét. De leginkább Iaquintát. És akkor lenne 4 csatárunk. Pazzini, Bojinov, Portillo, Iaquinta. Hát, akármennyire Toni a nagy kedvencem, ha menni akar hát menjen, és ez a négy csatár azért elég erõs lenne még egy Bajnokok Ligájába is.
Na csak ennyit véleménynek. FORZA VIOLA!
egyébként meg...ahogy egyre több klubot emlegetnek Tonival kapcsolatban, úgy csökken az egésznek a szavahihetõsége, ami nem mellesleg már a legelején is (újságokról lévén szó) a béka segge alól indult...
ez az egész arra jó, hogy engem és a hozzám hasonlóan Viola érzelmûeket felidegesítsék...semmi másra...
de nem hergelem magam vele tovább...lesz ami lesz...m,ajd akkor elhiszek bármit ha:
1. látom olyan mezben.
2. õ maga mondta, hogy ide vagy oda igazolt.
különben nem hiszek el semmit.
na mindegy...FORZA VIOLA!
ha akarják úgy is elviszik, semmit nem tudsz ellene tenni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az Inter 12 millió fontról indította az alkudozásokat, a lilák elnöke, Andrea Della Valle a hírek szerint 17-et kér, azaz nagyon valószínû, hogy a bombaformában lévõ gólkirály õsszel már a milánóiakat segíti a Serie A és a BL küzdelmeiben."
No comment. Az tisztelt újságírók az Inter jókuurvaanyjával mondom meg mit csináljanak...
1. Semmilyen tárgyalás nem folyik. Az Inter gürcöl, de nem tárgyalnak. Ezt ADV, DDV és Corvino is megerõsítette. Õket lényegesen szavahihetõbb embereknek tartom mint az Inter részérõl bárkit.
2. Toni nem nyilatkozott az ügyben, az Inter nevét hivatalos, de még csak nem hivatalos, újságban megjelenõ interjúban sem vette a szájára.
3. Ennek hogy az Inter és Toni között ez van, annyi a valóságalapja, mint ami anno a Barca és Toni, a Manchester és Toni illetve a tegnapi napon bekapcsolódó ("állítólag") Milan és Toni között van. Azaz 0.
4. Megint csak az amelyik kutya ugat, nem harapra tudok hivatkozni. Az Internél csaholnak össze vissza, mintha nem lenne jobb dolguk, és viszataszító módon, gyomorforgató "uszítókampányt" folytatnak a Fiorentina ellen. Hát...eddig közömbös volt számomra az Inter, de komolyan kezdem egyre jobban rühellni õket. Mert ez amit csinálnak a tisztelt médiával karöltve, vérlázító.
Ami pedig azt a médiumot ilelti, ahol ez megjelent (nem írok nevet, mindenki sejti), a seggemet nem törölném ki vele, mert arra sem méltó.
Kb ennyi. Beveheti az Inter teljes vezérkara a sajtóreferensekkel egyetemben, továbbá a mindennemû média összes szerepvállalója kipucolhatja a macskám hátsóját a nyelvével.
Huh de kuurvára felhúzott ez a cikk...
[elég jó eséllyel pályázik az ELTE történelem szakára, miután 136 pontot ért el a 144-bõl az érettségin <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3> ]
REAL MADRID
gondoltam, hogy kam mert a kacsaponthun nincs is foci 😊
www.kacsa.hu -> kacsa -> hápháp LOOOOOL <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
REAL MADRID
A www.kacsa.hu információi szerint, az olasz AC Fiorentina aranycipõs csatáráért, Luca Toniért a Barcelona, az Internazionale, a Manchester United és az AC Milan után bejelentkezett a magyar bajnokság 10. helyén végzõ FC Sopron is. A helyi csapat mindenese, Vízer Máriusz lapunknak elmondta: "Jelenleg is tárgyalások folynak Tonival és az ügynökével, és természetesen Corvinoval is többször talákoztunk, és azt hiszem bátran kijelentehtem, hogy közel állunk a játékos leigazolásához". A firenzeiek sztárja, a Hûség Városából távozó szintén olasz Giuseppe Signorit lenne hivatott pótolni, amennyiben a transzfer létrejön. Az esetleges vételárról információinmk nincsenek, de Vízer Urat ismerve biztosak lehetünk benne, hogy nem fukarkodik, ha a csaaptáról van szó. Az üggyel kapcsolatban egyébként Toni ennyit mondott: " Nagyon csáíbtó ajánlatot kaptam Sopronból, és szeretném kipróbálni magam külföldön is, amihez tökéletes célpont lenne, a nagymúltú magyar bajnokság.". Egyelõre többet nem tudni, várjuk a fejleményeket.
ahopgy röppennek fel ezuek a hírek, úgy leszek egyre biztosabb benne, hogy az egész csak kamu...
FORZA VIOLA! FORZA LUCA TONI!
REAL MADRID
köszi szépen 😄😄
hubazz ezigy kicsit durva lett!
viszont ha lasabbra veszem akkor szörnyû /még ennél is/ minõségromlás!
szval a tanácsom: ne szeress ennyi csapatot! 😛 😄DDDDDD
REAL MADRID

nem szar érzés , ha akar akkor menyjen, Grossot sem sajnálom egyáltalán
ja amúgy Toszkána is ugyanolyn fasza lenne mint Szicília...😊 na de nem ragozom tovább...én is tudom milyen szar érzés mikor az ember csapatát szétcincálják...tehát majd meglátjuk...majd akkor hiszek el bármit is, ha olyan mezben látom...
VIOLA!
jó neki Szicilia, nem kell holmi lilába öltözni :ASDasdasdasdasd
de persze ha jó pénzt fizetnek ám vigyék Tonit...etrõszakkal Firenzében tartani nincs sok értelme...és tartom továbbra is hogy Toni nem egyenlõ a Fiorentinával, mint ahogy egyik másik spíler sem...😊 (persze kurvára fájna ha elmenne, de most mit tudok tenni? )
tényleg Gábor...te mit szólnál egy Bojinov (+pénz) = Barzagli üzlethez?
(csatlakozom Zsééhez olyan szempontból, hogy Bojinovot nem biztos hogy el kéne adni, ám Barzaglit meg mindenképpen szeretném lilában látni...szóval ez így elég faramuci helyzet nekem...)