Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De lottó nyereményt nem lehet programozni sajna :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nekem ez a véleményem, de mi a fenéért sértõdsz meg ha valaki mást tapasztal? Vagy nem tapasztal.
Hát erre tanított Domján? :-)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Most csak ilyen sok szmájlit tudnék ide írni :)
:-))))
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mindent tök készen kapsz.
Egyébként nagyon hasznos a jóga, csak sok idõ és türelem kell hozzá.
Walk the Talk.
Kételkedtem is az agykontroll mûködésében, hogy ugyan miért is menne faszábbul az agyam hogyha alacsonyabb frekin mûxik (mert én úgy tudtam hogy magas fokú koncentrációnál 40..70 Hz-en, azaz gammában megy), meg hogy miért ne tudnék ártani másnak a hihetetlen pszi erõimmel (pl. ha szembejönne Hitler), valamint hogy is volt hogy a kiscsaj belelátott az agyába (erre még kevesebb esély van mint lehallgatni egy /zárt/ processzort az agy bonyolultsága és a háttérzaj miatt; valószínûbb hogy egyszerûen fáradt volt az ürge és az emlékezetében összekeverte a kérdés és a válasz sorrendjét, velem is fordult már elõ hasonló). A Wikipédián található cikk ( http://en.wikipedia.org/wiki/Silva_Method ) persze gyorsan meggyõzött hogy egy mocsokság az egész, ha már az agykontroll kft. honlapján található mágikus sebgyógyulás-segítõ magnókazetta láttán nem esett le a tantusz :D
A másik baromság amire rávilágított a Wikipédia az a binaural beats ( http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats ), amirõl én is úgy tudtam hogy használ (persze, így utólag belegondolva az agy miért is változtatná meg ilyen könnyen a mûködését egy hangra; legalábbis ha nem epilepsziás az ember)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Szvsz ha már csak a relaxációt használod minden nap, az is sokat segít.
Próbálom én is teljesen elfogulatlanul, venni a gyakorlatokat, nem mindig sikeresen. Szerintem drága a 25E forintos tanfolyamdíj és drágák a könyvek és hanganyagok is. Egy kicsi biznisz szaga van az egésznek.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Walk the Talk.
de van kifejezetten tanuláskontroll is, amit a Domján testvére csinál.
( de kb olyan, mintha könyvbõl biciklizni tanulni) Tudom ajánlani még Srí Chinmoy: Meditáció c. könyvét, abban kifejezetten egyszemélyes gyakorlatok vannak.
[email protected]
Mi a tapasztalásod arról, hogy más rendelkezik-e öntudattal esetleg tudatossággal?
És mi van ha elmegyek egy ilyen tanfolyamra és nem jön be? mmint nem sikerül megmondani h a társam ismerõsének mi a baja vagy nemtok lemenni alfába. Kicsit azért tartok az agykontroll tanfolyamon való részvételtõl mert tartok a többi embertõl akik ott lesznek. Ez tömegiszony?
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Lélekvilág=minden anyagtalan dolog
elme=az ember tudata
\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fõvel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensõmbõl vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegõt!
\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fõvel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensõmbõl vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegõt!
Ez igaz !
Én is tanusíthatom!
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Csak vicc !
Inkább arra céloztam, h mindaz megtanulható, amit az Agykontroll tanfolyam elején az elõadó ígér.
És mûködik, csak hozzáálás kérdése..
Járj utána!
Egyre jobbbban ! :)
sose nyomd fullba a kretént
Lesz majd 1-2 dolog, ami elég furán hangzik majd (pl. idõutazás), de azt tanácsolom, menj el, nézd meg, próbáld ki.
Milyen tapasztalataid vannak így útólag? Megérte? Csak azért, mert én is gondolkodom rajta hogy elmegyek egy ilyen tanfolyamra. Nem titkolom, vannak kételyeim, de valamelyest talán hiszek benne.
Meg azt modnom, amig az ember nem próbálja ki, addig nem igazán tud róla véleményt mondani, mint ahogy minden másban az élet területén.<#wink>#wink>
Nahát, mintha az Aloé Vera topikomat látnám, épp most írtam ugyanezt oda...
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?