Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom, felkavartam a zavarost.
Szóval, lehet, hogy nekem túl jó a beleérzésem, vagy a képzelõerõm. Azonban az évek tapasztalata az, hogy ez is olyan, minta biciklizés, vagy a síelés. Kitartás és csak lazán. Nem minden úgy alakul, ahogyan képzeled. Hagyni kell lehetõséget arra, hogy a dolog a legjobban alakuljon.
A villám olvasás egyébként, ha megérted, akkor eléggé összetett folyamat. Idõigényes. Nem csak egy csettintés, hogy átpörgeted az anyagot, aztán a fejünkbe megy. Sok visszacsatolás van benne. Matekhoz, mûszaki anyaghoz azért a hagyományos áttanulmányozásra is kell idõt fordítani benne, stb.
Mégegyszer: Kinek mi jön be.
Nekem is égnek állt minden szõrszálam az esettanulmánykor. A társam, azt kérdezte, honnan ismerem a családját. Sehonnan.Képeket láttam.
Nem akarok senkinek semmit bizonygatni. A scientologia nem tudom mit ad a tagjainak, de én az AK segítségével felépítettem a házam gyerekek és tanári fizu mellett.
Mindenkinek Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok.
L1
Elfogadom, hogy te hiszel benne, nekem a hajam égnek állt az egésztõl.
Én meg így állok a dologhoz.
Egy biztos: sokakkal ellentétben én úgy alkottam véleményt, hogy részt vettem a tanfolyamon, és becsülettel végig ültem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Leülsz, tanulsz, odafigyelsz. Ennyi. Ilyen egyszerû. "
Szerinted.
Ha elvégezted a 2 hetet, akkor vagy nem jól ültél le, vagy nem jól tanultál, vagy nem jól figyeltél. Vagy csak nem mostani idõszakodba kellett volna menned.
Szerintem:
Rengeteg mindent ellehet érni agykontrollal.
Személyes példa: gyerek kori barátom ki gyógyította magát csont ritkulásból... 17 évesen azt mondták neki a dokik hogy 120 féle gyógszert kell szednie, és örüljön hogy ha 20 éves korára nem toló székes lesz.
22 éves , és már gyógyszert se szed,annyira jól van.
Nem a tabletták miatt.
Az, hogy leülsz és magolsz, tanulhatsz így is, igaz.
De ezt mondjuk 50%os tanulásnak. Én 100%on akarok, vagy 150%on. Ha ezekkel a gyors olvasással meg trükkökkel ellehet érni, akkor ellehet. Foglalkoztam a gyors olvasásos dologgal, de rá jöttem, hogy én már majdnem úgy olvasok évek óta.
Igen. De ennek semmi köze az agykontoll nevû áltudományos õrültséghez.
Leülsz, tanulsz, odafigyelsz. Ennyi. Ilyen egyszerû.
Ha olyat tanulsz ami érdekel az könnyen elsajátítod, ami meg nem érdekel az mehet a rövidtávú memóriába. Vizsga után elfelejtheted. Utána elég ha tudod, hogy hol kell keresni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Igen, elpazaroltam. (a 22 ropiról nem is beszélve)
Nekem sincsen jobb véleményem az egészrõl, bár azt nem állítom, hogy káros lenne. Illetve nem úgy, hogy bedilizne az ember tõle.
Erõs párhuzamot vélek felfedezni a szcientológusokkal, csak ez itt a light verzió.
Több, mint 15 éve használom az agykontroll technikákat. Kinek, mi jön be leginkább. Hihetetlen dolgok is kialakulnak,bejönnek, de csak ha nagy szükség van rá. A Tóth András úr milyen indíttatásból ír 15 oldalt az ellenkezõjérõl?
Mitõl ekkora szakértõ? Ha volt tanfolyamon, akkor nem írna ennyi marhaságot. Egyébként mérnök létemre eléggé kétkedõ vagyok, de ettõl még mûködik.
L11
a gyors tanulás és a gyors olvasás érdekelne
Valóban mûködnek? Tényleg gyorsabban és könnyebben tud tanulni könyvbõl az ember?
Elkezdtem nézni ezeket a videókat:
Írtam már róla a topikban.
Walk the Talk.
Ez hogy értendõ?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Jobbulást neki, mindenesetre.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Mellesleg jól esik nyilvánosan embereket megalázni? Uncsi már és nem emberhez méltó viselkedés.
Walk the Talk.
Képzeld el, hogy szamár vagy, és már megy is:))
De a hülyeséget félretéve, a talpizmokkal.
Walk the Talk.
De azért mondd kérlek, Te az örökké ellentétes véleményed (lehet igaz is) mindig csak ilyen ALPÁRI módon tudod kifejezni?!
Walk the Talk.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Walk the Talk.
Tudósok egy kisérletben megállapították, hogy a "tiszta" víz (nem akarok belemenni) produkál csak tökéletes kristályformát. Nos képzeld el, hogy a testünkben levõ víz tárolja ill továbbítja az infót. De, ha különbözõ behatások miatt a víz rezonanciája nem tökéletes, akkor milyen infót fog továbbítani? Hamisat.
Walk the Talk.
Most volt egy érdekes eset vérvétel kapcsán: negyedszerre kérdeztem meg a dokim aszisztensétõl, hogy kaphatnék-e egy beutalót, hogy leellenõrizzák a vasamat, mert hiányom volt 2007-ben mérték, nem is csekély. Ennél a beszélgetésnél ott volt véletlen a doki is. Az aszisztensnõ állította, hogy nem emlékszik rá, hogy kértem volna beutalót. Viszont kinevetett, hogy egy hónap alatt nem töltõdik fel a szervezet vaskészlete. Érdekes memóriája van, arra emlékezett, hogy a beutalókérésem kapcsán cirka 1,5 éve mirõl beszéltünk, és hogy azt mondtam talán egy hónapig szedtem vastablettát, meg vasdúsan táplálkoztam (ez mellesleg a harmadik próbálkozásomkor volt), viszont arra már nem, hogy az egészrõl azért beszéltünk, mert beutalót kértem. Hihetetlen, hogy emberek milyen jelentéktelen baromságokat megjegyeznek és a lényegre (állítólag) nem emlékeznek. Mindenesetre megtettem neki azt a szívességet, hogy nem szóltam a doki elõtt, hogy igen érdekes a memóriája. Csak az volt a cink, hogy így meg engem nézett a doki hülyének, mivel neki hitt. Szal ha legközelebb találkozom vele ajánlhatok neki majd vmilyen memóriafrissítõ technikát? Tudtok ilyet? Köszi.
Walk the Talk.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Onnantól kezdve, hogy aki jó egészségnek örvend jó a kedélye is túl sok dogmatikus rizsa van benne, amelyek véleményem szerint cseppet sem hûek a valósághoz. Erre a kijelentésre spec én élõ cáfolat vagyok. Nemigazán tudom komolyan venni ennek a szövegnek zömét. Sajnálom.
Walk the Talk.
Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Azonban egészen mostanáig nem láthattuk a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formáját.
A szavak által a lélek jut kifejezõdésre. Nagyon valószínû, hogy lelkiállapotunk óriási hatással van a testünk nem kevesebb mint 70 százalékát kitevõ vízre, és ez a hatás nem elhanyagolható mértékben jelenik meg testünkben is. Aki jó egészségnek örvend, annak jó a kedélye is. Persze nem meglepõ, hogy az egészséges lélek egy egészséges testben érzi magát a legjobban.
Minden torzulás a lélek torzulása, és ez magára a világegyetemre is hatással van. Ahogy egyetlen csepp is vég nélkül szétterjedõ fodrozódást kelt a vízben, ugyanúgy terjed szét az egész világon és eredményez torzulásokat egyetlen lélek is.
A víz világosan megmutatja, hogyan éljük az életünket. A víz története az egyes sejtekbõl indul, hogy felölelje az egész világegyetemet.
Mi alkotja a világegyetemet?
A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létezõ saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.
Mára a kvantummechanika tudománya egyértelmûen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.
Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg
Az ember is rezeg, és mindenkinek a rezgésszáma egyedi. Akit mély bánat gyötör, a bánat rezgését árasztja magából, aki vidám és teljes életet él, annak megfelelõ rezgést bocsát ki. Aki szeretetteljes, a szeretet rezgését küldi magából, viszont aki rosszindulatú dolgokat tesz, sötét és visszataszító rezgést áraszt.Ugyanez vonatkozik a tárgyakra és a helyszínekre is. Például vannak olyan helyek, ahol gyakran történnek balesetek, és van, ahol minden sikerül, és amely örömteli érzéseket kelt.
Minden rezeg, méghozzá a saját frekvenciáján. Az, hogy minden rezeg, azt jelenti, hogy minden hangot kelt. Persze nem minden hangot hallhatunk. Ismereteink szerint az emberi fül általában a 15 és 20000 Hz közötti rezgéstartományban képes érzékelni a hangot. Tulajdonképpen szerencse, hogy hallásunk korlátozott ellenkezõ esetben valószínûleg nem tudnánk aludni éjszaka. És amiképpen hang keletkezik, úgy létezik egy mesteri hallgató is, amely érzékeli a hangot: a víz.
A zene és a kimondott szó rezgés, amelyet gyakorlatilag mindenki könnyen megért, és értelmezni tud. Az olyan hangok, mint amilyeneket például egy buddhista temetési szertartás éneke során képez az emberi hang, gyógyító frekvenciát képesek gerjeszteni.
De mi a magyarázat arra a jelenségre, hogy a kristályképzõdést befolyásolják a víznek megmutatott papírra írt szavak? Maguk az írott szavak is egyedi rezgést bocsátanak ki, amelyet a víz érzékel. A víz híven tükrözi a világon létrejövõ összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Amikor a víznek egy írott szót mutatunk, rezgésként jut el hozzá, és üzenetét egy sajátos alakzattal fejezi ki. (A betûket a szavak kifejezésére szolgáló vizuális jeleknek is tekinthetjük.)
Az emberek a környezettõl tanulták a szavakat.
Miért oly különbözõek az emberiség nyelvei? Ezt könnyen megérthetjük, ha figyelembe vesszük, hogy a nyelvet a természeti környezet rezgéseitõl tanultuk. A természeti környezet helytõl függõen igen változatos, és minden környezet más rezgéseket kelt.A vízben, amelynek a köszönöm szót mutattuk, szépséges geometriai kristályok képzõdtek, bármilyen volt is a nyelv. Amelynek az ostoba, vagy más megalázó szót mutattunk, szemmel láthatóan töredezett torz kristályokat hozott létre.
Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.
Amikor a víz megfagy, atomjai összegyûlve kialakítják a kristály magját, és ha a mag biztosan növekedve hatszögletû formát ölt, látható vízkristály jelenik meg; azonban amikor a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.
A 21st Century Science and Technology címû amerikai tudományos folyóirat 1989. március-áprilisi számában Warren J. Hamerman arról ír, hogy az emberi test szerves anyaga olyan frekvenciájú hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a középsõ C (a zongora klaviatúrájának közepe melletti billentyû) feletti hangnak feleltethetõ meg. A középsõ C a modern szabvány szerint körülbelül 262 Hz, tehát ez a hang durván 570 billió Hz lehet. Mivel a Hz másodpercenkénti rezgésszám, ez azt jelenti, hogy az ember 570 billiószor rezeg egy másodperc alatt, vagyis elképzelhetetlenül nagy számmal kifejezhetõ mértékben. Nehéz elképzelni 42 oktávot, és megérteni, milyen mérhetetlenül változatos és egyedülálló az ember frekvenciája.
Az ember egy világegyetemet hordoz magában, amely egymást átfedõ frekvenciával kozmikus méretû szimfóniát hoz létre.
Mindent a tudat teremt.
Walk the Talk.
A rezgés ebben az értelemben mást jelent szvsz. Te is észrevetted már biztos, ha beteg vagy, netán rosszkedvû, akkor sokkal inaktívabb vagy. Az agykontroll, ha nem körítették volna hülyeséggel, ugyanezen próbál meg segíteni. Vagyis, hogy élettudatosabb, aktívabb legyél. A jóga szintúgy, de õ fizikailag is segít.
Az, hogy tested mely részét, agyi-fizikai, edzed, csakis a Te akaratodon múlik. Én sajnos már fiatal korom óta mozgásszervi betegségben szenvedek. Derék, vállfájás. Rengeteg gyakorlattal elértem, hogy a fájdalomküszöböm megemeltem. Persze csodát ne várj.
Walk the Talk.
És arról mi a véleményed, hogy lehet-e a test bizonyos részeit "aktivizálni" tudatosan, így placebózni?
Walk the Talk.
Egyes elméletek szerint a világegyetem nem más mint rezgések kaotikus halmaza, persze megfelelõ törvényszerûségek mellett. Mivel ennek az univerzumnak mi részesei vagyunk, ezért mi ugyanezen rezgésekbõl állunk. Van az egészséges állapot, melyben az adott egyén rezgésszáma a világegyetemmel harmonikusan mûködik. Azonban, ha mi akarattal (pl drog), vagy akaratlanul megváltoztatjuk ezt a harmonikus együttdolgozást, nos akkor az eredmény betegség. Sokan azért tudnak orvosi segítség nélkül felgyógyulni, mert tudják a rezgésszámukat befolyásolni. No persze ez nem minden esetben lehetséges.
Walk the Talk.
Képzeld, ma kaptam meg a vérvételi eredményemet, 2,2-es a vas szintem, de nem veszem észre magamon a klasszikus anémiás tüneteket. Jól hatok magamra.:-):-) Vagy ez már túl abszurd?:-(
Mi a véleményetek a hang és fényterápiáról?
Próbálta már valaki?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Egyéni vélemény, de ragaszkodom hozzá.
Torokmanduláimmal voltak gondok, már úgy volt, hogy ki kell vetetni, mert nem akart rendbe jönni, akkor tanított meg anyám erre, és gyakorlatilag pillanatok alatt elmúlt a dolog. Akkor elfogadtam, hogy ez egy jó módszer.
Aztán az, hogy az azóta eltelt húsz év alatt egy szájbavert náthát nem lehetett vele elmulasztani kezdeti stádiumban, az egy kicsit betette a kaput. Érzem, hogy kapar a torkom, érzem, hogy beteg leszek. Megcsinálok mindent amit kell. Másnapra rosszabbul vagyok. Jó sokat ért, mi? Egy sima megfázást kiheverni agykontrollal három nap, agykontroll nélkül 72 óra. Pont ennyit is ér.
Plusz azóta kicsit utánanéztem a témának, meg úgy általában az orvostudomány szintjén tájékozódtam, és most már nincsenek kétségeim, hogy kamu az egész.
Tudatában vagy Te annak mennyi suskát összeszedtek?
Walk the Talk.
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen José Silva.
:P