496
Agykontrollról mindent ide!
  • laszlo1
    #496
    Sziasztok!
    Látom, felkavartam a zavarost.
    Szóval, lehet, hogy nekem túl jó a beleérzésem, vagy a képzelőerőm. Azonban az évek tapasztalata az, hogy ez is olyan, minta biciklizés, vagy a síelés. Kitartás és csak lazán. Nem minden úgy alakul, ahogyan képzeled. Hagyni kell lehetőséget arra, hogy a dolog a legjobban alakuljon.
    A villám olvasás egyébként, ha megérted, akkor eléggé összetett folyamat. Időigényes. Nem csak egy csettintés, hogy átpörgeted az anyagot, aztán a fejünkbe megy. Sok visszacsatolás van benne. Matekhoz, műszaki anyaghoz azért a hagyományos áttanulmányozásra is kell időt fordítani benne, stb.
    Mégegyszer: Kinek mi jön be.
    Nekem is égnek állt minden szőrszálam az esettanulmánykor. A társam, azt kérdezte, honnan ismerem a családját. Sehonnan.Képeket láttam.

    Nem akarok senkinek semmit bizonygatni. A scientologia nem tudom mit ad a tagjainak, de én az AK segítségével felépítettem a házam gyerekek és tanári fizu mellett.
    Mindenkinek Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok.
    L1
  • vizes
    #495

    Elfogadom, hogy te hiszel benne, nekem a hajam égnek állt az egésztől.
    Én meg így állok a dologhoz.
    Egy biztos: sokakkal ellentétben én úgy alkottam véleményt, hogy részt vettem a tanfolyamon, és becsülettel végig ültem.
  • Master91
    #494
    "Igen. De ennek semmi köze az agykontoll nevű áltudományos őrültséghez.
    Leülsz, tanulsz, odafigyelsz. Ennyi. Ilyen egyszerű. "

    Szerinted.

    Ha elvégezted a 2 hetet, akkor vagy nem jól ültél le, vagy nem jól tanultál, vagy nem jól figyeltél. Vagy csak nem mostani időszakodba kellett volna menned.

    Szerintem:
    Rengeteg mindent ellehet érni agykontrollal.

    Személyes példa: gyerek kori barátom ki gyógyította magát csont ritkulásból... 17 évesen azt mondták neki a dokik hogy 120 féle gyógszert kell szednie, és örüljön hogy ha 20 éves korára nem toló székes lesz.

    22 éves , és már gyógyszert se szed,annyira jól van.
    Nem a tabletták miatt.

    Az, hogy leülsz és magolsz, tanulhatsz így is, igaz.
    De ezt mondjuk 50%os tanulásnak. Én 100%on akarok, vagy 150%on. Ha ezekkel a gyors olvasással meg trükkökkel ellehet érni, akkor ellehet. Foglalkoztam a gyors olvasásos dologgal, de rá jöttem, hogy én már majdnem úgy olvasok évek óta.

  • vizes
    #493
    " Valóban működnek? Tényleg gyorsabban és könnyebben tud tanulni könyvből az ember?"

    Igen. De ennek semmi köze az agykontoll nevű áltudományos őrültséghez.
    Leülsz, tanulsz, odafigyelsz. Ennyi. Ilyen egyszerű.
    Ha olyat tanulsz ami érdekel az könnyen elsajátítod, ami meg nem érdekel az mehet a rövidtávú memóriába. Vizsga után elfelejtheted. Utána elég ha tudod, hogy hol kell keresni.
  • vizes
    #492
    Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy én is elpazaroltam két hétvégémet az agykontrollra.
    Igen, elpazaroltam. (a 22 ropiról nem is beszélve)
    Nekem sincsen jobb véleményem az egészről, bár azt nem állítom, hogy káros lenne. Illetve nem úgy, hogy bedilizne az ember tőle.
    Erős párhuzamot vélek felfedezni a szcientológusokkal, csak ez itt a light verzió.
  • laszlo1
    #491
    Kedves HIHY!
    Több, mint 15 éve használom az agykontroll technikákat. Kinek, mi jön be leginkább. Hihetetlen dolgok is kialakulnak,bejönnek, de csak ha nagy szükség van rá. A Tóth András úr milyen indíttatásból ír 15 oldalt az ellenkezőjéről?
    Mitől ekkora szakértő? Ha volt tanfolyamon, akkor nem írna ennyi marhaságot. Egyébként mérnök létemre eléggé kétkedő vagyok, de ettől még működik.
    L11
  • Master91
    #490
    Hmmm, meg kérdezem, hátha valaki van aki ért hozzá...


    a gyors tanulás és a gyors olvasás érdekelne

    Valóban működnek? Tényleg gyorsabban és könnyebben tud tanulni könyvből az ember?

    Elkezdtem nézni ezeket a videókat:

  • hihy
    #489
    most találtam/ véletlen
  • vizes
    #488
    És a tanfolyam szervezőinek bankszámlájára gyakorol kedvező hatást.
    Írtam már róla a topikban.
  • patiang
    #487
    Csak a saját testi és lelki egészséged javítására szolgál, ha szolgál.
  • Anaid
    #486
    "egyébként meg nem működik."
    Ez hogy értendő?
  • Zero 7th
    #485
    Az agykontroll nem erre való, egyébként meg nem működik.

    Jobbulást neki, mindenesetre.
  • djstan
    #484
    Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Egy fiatal lány élet-halál közt fekszik az intenzív osztályom, az orvosok próbálnak mindent megtenni érte, de úgy gondolják csoda kellene a megmentéséhez. Hiszem, hogy a csoda lehet az agykontroll ereje. Kérlek Titeket fogjunk össze, és próbáljunk együttes erővel gyógyítást küldeni neki. A lány 150 cm, 24 éves és két gyermek édesanyja. Köszönöm a segítségeteket!
  • zhal
    #483
    Sziasztok, van egy betegség miatt feleslegessé vált jegyem a november 5-6., 12-13. tanfolyamra, ami a honlap szerint már betelt. [email protected]
  • Rotcsa
    #482
    Úgy gondoltam ide illik a téma:






  • Anaid
    #481
    Én játszom? Én nem. Te igen? Vagy alapból ilyen "farkobakú" vagy?
  • Anaid
    #480
    Nem tűnt fel, hogy nem veled beszélgettem? Ez egy nyilvános fórum...
    Mellesleg jól esik nyilvánosan embereket megalázni? Uncsi már és nem emberhez méltó viselkedés.
  • Anaid
    #479
    Ti közelebb lesztek a megértéséhez? Szerintetek meg alapból elutasítandó és nem létező f...ság minden, ami nem mérhető (ezt állítottad, nem? Ami nem mérhető nem is létezik. Na ekkora ökörséget is ritkán olvasni, bocs.). Struccpolitikával sem kerülsz hozzá közelebb.
  • patiang
    #478
    Még egy kérdés: meleged van?
  • patiang
    #477
    Az agykontroll lényege, hogy "bemesélsz" magadnak valamit.
    Képzeld el, hogy szamár vagy, és már megy is:))
    De a hülyeséget félretéve, a talpizmokkal.
  • NandorHUN
    #476
    Valaki nem tudja, h a fület azt hogy lehet mozgatni, vagy melyik izmokkal? :D
  • patiang
    #475
    Már ne haragudj, azt senki sem állította, hogy ez a frankó. De, hogy tudósok is foglalkoznak a témával azért az már jelent valamit.

    De azért mondd kérlek, Te az örökké ellentétes véleményed (lehet igaz is) mindig csak ilyen ALPÁRI módon tudod kifejezni?!
  • qetuol
    #474
    húzhatnék innen? én nem akarok elhúzni,mint te, aki már eljátszottad párszor agonizálva a hattyú halálát, mégis itt vagy újra és újra mint az influenza.
  • dronkZero
    #473
    Ezzel a rezgéses faszsággal kitörölhetitek a seggeteket. Hülyék világmagyarázata hülyéknek. Filózzatok rajta, ha jól esik, de közelebb nem lesztek vele a világ megértéséhez, ezt garantálom.
  • patiang
    #472
    Erre azt szoktam mondani, hogy minden "alkatrészünk" (fizikai, mentális) elcsökevényesedik, ha nem trenírozzuk. S ez mindenre igaz, még gondolatainkra is. Szintén egy kisérletben, két csoport közül az egyik tétlenségre volt kárhoztatva, a másiknak pedig különböző agyi feladatokat kellett megoldani. Már kb két hét múlva jelentős különbséget tudtak mérni. Pedig bemenetelkor a két csoport azonos szinten állt.

  • patiang
    #471
    Biztos vannak benne dogmatikus részek is, azonban egyet ne felejts el: testünk kb 75%-a víz. Akkor mi lehet az egyik, talán a legfontosabb információ tároló illetve vivő? Hát a víz. Most mondhatod erre, hát ott vannak az idegpályák, csakra, vérerek stb. De hát ezek szintén miből állnak? Víz.
    Tudósok egy kisérletben megállapították, hogy a "tiszta" víz (nem akarok belemenni) produkál csak tökéletes kristályformát. Nos képzeld el, hogy a testünkben levő víz tárolja ill továbbítja az infót. De, ha különböző behatások miatt a víz rezonanciája nem tökéletes, akkor milyen infót fog továbbítani? Hamisat.
  • Anaid
    #470
    Lehet a memóriát is frissíteni agykontrollal?
    Most volt egy érdekes eset vérvétel kapcsán: negyedszerre kérdeztem meg a dokim aszisztensétől, hogy kaphatnék-e egy beutalót, hogy leellenőrizzák a vasamat, mert hiányom volt 2007-ben mérték, nem is csekély. Ennél a beszélgetésnél ott volt véletlen a doki is. Az aszisztensnő állította, hogy nem emlékszik rá, hogy kértem volna beutalót. Viszont kinevetett, hogy egy hónap alatt nem töltődik fel a szervezet vaskészlete. Érdekes memóriája van, arra emlékezett, hogy a beutalókérésem kapcsán cirka 1,5 éve miről beszéltünk, és hogy azt mondtam talán egy hónapig szedtem vastablettát, meg vasdúsan táplálkoztam (ez mellesleg a harmadik próbálkozásomkor volt), viszont arra már nem, hogy az egészről azért beszéltünk, mert beutalót kértem. Hihetetlen, hogy emberek milyen jelentéktelen baromságokat megjegyeznek és a lényegre (állítólag) nem emlékeznek. Mindenesetre megtettem neki azt a szívességet, hogy nem szóltam a doki előtt, hogy igen érdekes a memóriája. Csak az volt a cink, hogy így meg engem nézett a doki hülyének, mivel neki hitt. Szal ha legközelebb találkozom vele ajánlhatok neki majd vmilyen memóriafrissítő technikát? Tudtok ilyet? Köszi.
  • Anaid
    #469
    Mondd, ugye nem fáj, ha emberek jól el tudnak beszélgetni? Húzhatnál innen, ne akard szétcseszni ezt a beszélgetést is. Már átlátszóak a reakcióid: ha valahol kellemes csevely folyik belevaúzol, hogy elmenjen tőle a kedvük. Melléfogtál, most nem fog összejönni.:-(
  • patiang
    #468
    Köszi:)
  • qetuol
    #467
    már megijedtem, h a saját gondolataid :)
  • Anaid
    #466
    Sok benne a "dogma".
    Onnantól kezdve, hogy aki jó egészségnek örvend jó a kedélye is túl sok dogmatikus rizsa van benne, amelyek véleményem szerint cseppet sem hűek a valósághoz. Erre a kijelentésre spec én élő cáfolat vagyok. Nemigazán tudom komolyan venni ennek a szövegnek zömét. Sajnálom.
  • Anaid
    #465
    Köszi, de nem próbálom ki. Nem foglalkoztam agykontrollal, de az élet azt dobta, hogy ezen a területen (idegrendszer, akaratlagos befolyásolás...stb.) több tapasztalatom van, mint szerettem volna. Saját tapasztalat, hogy veszélyes dolog játszadozni az idegrendszerrel, bár az elmúlt napokban, amikor csak egy-egy szelet kenyeret tudtam enni jól jött, hogy ne érezzek éhségérzetet, de ettől a szervezetnek még szüksége van táplálékra. Ott a csapda, hogy ha az ember "el tud mulasztani" bizonyos érzeteket akaralagosan hajlamos azt hinni, hogy akkor nincs is ilyesmi. Ehhez, meg nagy mértékű tudatosság és odafigyelés kell, hogy sose felejtse el az ember, hogy bár nem éhes, vagy éppen nem fáj...stb. attól még a probléma nem feltétlen szűnt meg. Az érem két oldala. Könnyebb is és nehezebb is tőle. Megaztán ott a veszély, hogy rögzülhetnek dolgok, amiket nem szeretne az ember, hogy rögzüljön, csak pillanatnyi érdekesség. Nem játék, nem is próbálgatom. Nem akarok senkit lebeszélni róla, hogy próbálgassa, de illik elsorolni, hogy milyen buktatói vannak a dolognak. Az a legjobb, ha spontán a szervezet működik, ahogy kell, hisz mindig optimális működésre törekszik. Bölcsebb, mint a tudat.
  • patiang
    #464
    idézet
  • patiang
    #463


    Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Azonban egészen mostanáig nem láthattuk a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formáját.

    A szavak által a lélek jut kifejeződésre. Nagyon valószínű, hogy lelkiállapotunk óriási hatással van a testünk nem kevesebb mint 70 százalékát kitevő vízre, és ez a hatás nem elhanyagolható mértékben jelenik meg testünkben is. Aki jó egészségnek örvend, annak jó a kedélye is. Persze nem meglepő, hogy az egészséges lélek egy egészséges testben érzi magát a legjobban.

    Minden torzulás a lélek torzulása, és ez magára a világegyetemre is hatással van. Ahogy egyetlen csepp is vég nélkül szétterjedő fodrozódást kelt a vízben, ugyanúgy terjed szét az egész világon és eredményez torzulásokat egyetlen lélek is.
    A víz világosan megmutatja, hogyan éljük az életünket. A víz története az egyes sejtekből indul, hogy felölelje az egész világegyetemet.

    Mi alkotja a világegyetemet?

    A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.
    Mára a kvantummechanika tudománya egyértelműen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.
    Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg

    Az ember is rezeg, és mindenkinek a rezgésszáma egyedi. Akit mély bánat gyötör, a bánat rezgését árasztja magából, aki vidám és teljes életet él, annak megfelelő rezgést bocsát ki. Aki szeretetteljes, a szeretet rezgését küldi magából, viszont aki rosszindulatú dolgokat tesz, sötét és visszataszító rezgést áraszt.Ugyanez vonatkozik a tárgyakra és a helyszínekre is. Például vannak olyan helyek, ahol gyakran történnek balesetek, és van, ahol minden sikerül, és amely örömteli érzéseket kelt.
    Minden rezeg, méghozzá a saját frekvenciáján. Az, hogy minden rezeg, azt jelenti, hogy minden hangot kelt. Persze nem minden hangot hallhatunk. Ismereteink szerint az emberi fül általában a 15 és 20000 Hz közötti rezgéstartományban képes érzékelni a hangot. Tulajdonképpen szerencse, hogy hallásunk korlátozott ellenkező esetben valószínűleg nem tudnánk aludni éjszaka. És amiképpen hang keletkezik, úgy létezik egy mesteri hallgató is, amely érzékeli a hangot: a víz.
    A zene és a kimondott szó rezgés, amelyet gyakorlatilag mindenki könnyen megért, és értelmezni tud. Az olyan hangok, mint amilyeneket például egy buddhista temetési szertartás éneke során képez az emberi hang, gyógyító frekvenciát képesek gerjeszteni.
    De mi a magyarázat arra a jelenségre, hogy a kristályképződést befolyásolják a víznek megmutatott papírra írt szavak? Maguk az írott szavak is egyedi rezgést bocsátanak ki, amelyet a víz érzékel. A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Amikor a víznek egy írott szót mutatunk, rezgésként jut el hozzá, és üzenetét egy sajátos alakzattal fejezi ki. (A betűket a szavak kifejezésére szolgáló vizuális jeleknek is tekinthetjük.)
    Az emberek a környezettől tanulták a szavakat.
    Miért oly különbözőek az emberiség nyelvei? Ezt könnyen megérthetjük, ha figyelembe vesszük, hogy a nyelvet a természeti környezet rezgéseitől tanultuk. A természeti környezet helytől függően igen változatos, és minden környezet más rezgéseket kelt.A vízben, amelynek a köszönöm szót mutattuk, szépséges geometriai kristályok képződtek, bármilyen volt is a nyelv. Amelynek az ostoba, vagy más megalázó szót mutattunk, szemmel láthatóan töredezett torz kristályokat hozott létre.
    Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.
    Amikor a víz megfagy, atomjai összegyűlve kialakítják a kristály magját, és ha a mag biztosan növekedve hatszögletű formát ölt, látható vízkristály jelenik meg; azonban amikor a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.
    A 21st Century Science and Technology című amerikai tudományos folyóirat 1989. március-áprilisi számában Warren J. Hamerman arról ír, hogy az emberi test szerves anyaga olyan frekvenciájú hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a középső C (a zongora klaviatúrájának közepe melletti billentyű) feletti hangnak feleltethető meg. A középső C a modern szabvány szerint körülbelül 262 Hz, tehát ez a hang durván 570 billió Hz lehet. Mivel a Hz másodpercenkénti rezgésszám, ez azt jelenti, hogy az ember 570 billiószor rezeg egy másodperc alatt, vagyis elképzelhetetlenül nagy számmal kifejezhető mértékben. Nehéz elképzelni 42 oktávot, és megérteni, milyen mérhetetlenül változatos és egyedülálló az ember frekvenciája.

    Az ember egy világegyetemet hordoz magában, amely egymást átfedő frekvenciával kozmikus méretű szimfóniát hoz létre.
    Mindent a tudat teremt.

  • patiang
    #462
    Vannak olyan idegrendszeri folymatok, melyek működésébe normális esetben nem tudunk beavatkozni. Ilyen pl a szív ritmusa. Hogy bizonyos mértékig uralkodni tudjak felette, sok idő kellett. Erre nagy segítség a légzéstechnika elsajátítása, s a megfelelő koncentráció. Próbáld ki.
    A rezgés ebben az értelemben mást jelent szvsz. Te is észrevetted már biztos, ha beteg vagy, netán rosszkedvű, akkor sokkal inaktívabb vagy. Az agykontroll, ha nem körítették volna hülyeséggel, ugyanezen próbál meg segíteni. Vagyis, hogy élettudatosabb, aktívabb legyél. A jóga szintúgy, de ő fizikailag is segít.
    Az, hogy tested mely részét, agyi-fizikai, edzed, csakis a Te akaratodon múlik. Én sajnos már fiatal korom óta mozgásszervi betegségben szenvedek. Derék, vállfájás. Rengeteg gyakorlattal elértem, hogy a fájdalomküszöböm megemeltem. Persze csodát ne várj.
  • Anaid
    #461
    Kérdés: a rezgésszám az lenne, amit aura-fotóknál a kéz, illetve ujjakról mérnek? Vagy hogy mérhető?
  • Anaid
    #460
    A rezgésszámot lehet befolyásolni?
    És arról mi a véleményed, hogy lehet-e a test bizonyos részeit "aktivizálni" tudatosan, így placebózni?
  • patiang
    #459
    Lehet hülyézni
  • patiang
    #458
    Mint említettem a jógát ismerem. Eljutottam arra szintre, hogy le tudom lassítani a szívverésem ritmusát. Akik nem tudati szinten próbálnak elméjükre, s azon át fizikai valójukra hatni, azoknak az esetek döntő többségében a placebo hatás a segítség. Ez bizonyított.
    Egyes elméletek szerint a világegyetem nem más mint rezgések kaotikus halmaza, persze megfelelő törvényszerűségek mellett. Mivel ennek az univerzumnak mi részesei vagyunk, ezért mi ugyanezen rezgésekből állunk. Van az egészséges állapot, melyben az adott egyén rezgésszáma a világegyetemmel harmonikusan működik. Azonban, ha mi akarattal (pl drog), vagy akaratlanul megváltoztatjuk ezt a harmonikus együttdolgozást, nos akkor az eredmény betegség. Sokan azért tudnak orvosi segítség nélkül felgyógyulni, mert tudják a rezgésszámukat befolyásolni. No persze ez nem minden esetben lehetséges.
  • Anaid
    #457
    Sőt, jobban vagyok mint mondjuk 3-4 éve. Hogy csinálom? Én sem értem. (mondjuk akkor jobban állított a vasam, mégis cefetebbül voltam) Ilyen az élet...