907
-
#907 -
#906 -
dregnarr1 #905 Na ez durva! -
#904 azta,nem gondoltam volna... -
#903 wow, durván jó csaj lett, fel se ismerném ha látnom valami más sorozatban vagy filmben. -
#902 Aztakuvaa!! Nagyon csini lett a csajszi! :0 -
geo91 #901
-
#900 Most fejeztem be az utolsó részt.
Hiányozni fog :( -
Monoton #899 :DDDD
-
Monoton #898 Na végre volt időm befejezni a sorozatot. Nekem a Ren Mar és Mexikó részek voltak gyengék, bár Cesar és Ignacio jók voltak. Nekem az utolsó 3 évad kellemes meglepetés volt, a sorozatzáróval vegyes érzelmeim voltak, de egyébként rendben volt. :) -
#897 Szerintem utána is jó volt. 6 évad az egyik legjobb évad volt. -
#896 nekem az utolsó másfél évad van még hátra,majd rá kell szánni magam... -
#895 én vhogy az 5. évadig bírtam :D
az első 2 az kurvajó volt, utána gyakorlatilag mélyrepülés. szal respect h végigpörgetted :D -
#894 most néztem meg az utolsó részt. hát a vége elég megható lett, egy nagy utazás végére értünk:(
kár a sorozatért, nagy kedvence volt. -
#893 na végre valaki elkezdte csinálni az utolsó pár részhez a feliratot. már csak az utolsó részhez kéne. -
Hymtozis #892 De jó volt...
-
#891 -
#890 nincs... vicc, majd valaki remélem megcsinálja. csak ilyen igénytelen félrefordításos tele helyesírási hibákkal lévő felirat van, azzal meg nem nézem meg. -
geo91 #889 most akkor tényleg nincs magyar felirat a 8. évad 8. részétől? hosszupuskán, supersubtitles-on semmi nyoma... -
#888 Úúúristen! :) Én szerintem nekem az utolsó évadból van még pár részem, de pl az utolsó előtti évad isszonyatosan gyenge volt. Az elején tényleg nagyon jó volt a sorozat, jókat nevettem stb... De a vége felé csak szenvedés volt nekem. :) -
Hymtozis #887 Én nagyon szeretem, tudom, meg értem mi benne a "gagyi", meg a new york-i évad el vlt kapkodva, stb, d nagyon tetszik, minden családtagommal (majdnem 4x) végignéztem a sorozatot... :D, és mivel vége, muszáj lesz újrakezdenem. -
#886 Nem volt ez azért annyira jó, hogy folytatni kellene... :) -
#885 jaaaa,hát én még csak ma kezdem meg az 5. évadot :D -
Hymtozis #884 Hát igen, sajnos vége..., majd újra kell nézni párszor.
Egyikőtöknek nincs véletlen felesleges pár milliárd dollárja, h még egy-két évadot lehozzanak?! :D -
#883 fél éve lett vége a sorinak... azóta nem nézem..:D -
#882 Mar vege van :) -
#881 már csak én nézem a sorit? :DD -
#880 á megvan,zseniális -
#879 emberek nem tudjátok az intronak a zenéjének a címét? tudjátok ez a "litl báksziz..." remélem érthető voltam ASDG -
#878 ááá, az 5. évadot csak szinkronosan találom, borzasztóóóóó -
#877 abbahagyta a hivatalos fordító.. van az utolsó pár részhez ilyen félrefordításos felirat de azzal inkább nem nézem meg, ugy csinálta a fordító, hogy nem is nézte a sorozatot..
most egy srác aki a dexterhez is szokott feliratot csinálni azt írta megcsinálja az utolsó pár részhez a feliratot. -
geo91 #876 mi a búbánat van a feliratokkal? -
#875 már fordítója sincs a sorozatnak:( -
#874 Hát Nancy barátom 8 évet húztunk le együtt, de itt a story vége :( Jó kis sorozat volt! -
#873 szeptember végéig azt írta meg lesz minden rész felirata.. -
#872 ahhhh.. ez a 4. rész vége:D:D:D -
#871 pár hete kezdtem el nézni. most tartok a 8. évad elején. rohadt jó sorozat. doug és andy a legnagyobb arcok:D na meg dean, ha meglátom már röhögök:D -
geo91 #870 lordkeksz lassan dolgozik, nincs valaki aki gyorsabban készíti a feliratokat, mint a breaking bad-nél tamasakahk? -
#869 Remélem évadzáró csattanója az lesz h kiderül Nancy AIDS-es :D:D:D vagy megint fejbe lövik :D -
#868 története az évadnak abszolút nulla. unalmas erőltetett. Kb. az jön le, van még egy évadra szerződés valahogy bírjuk ki, mindegy mit csinálsz csak legyen meg a 20-25perc