907
-
Hymtozis #867 Mint utolsó évad, én elnézem ezt az "egy helyben topogást", mert vhogy le kell vezetni.
Mondjuk engem az eddigi lejtők se zavartak, ugyanúgy imádom a sorozatot, egyedül annyi, hogy sztem New York túl elkapkodott volt. -
#866 Ja, csak topognak egy helyben... Bezzeg az első pár évad milyen jó volt még...:( -
#865 Le is ragadtam a hetedik évadnál valahol... -
#864 Hihetetlen tehetséggel tudják újra és újra tönkretenni ezt a sorozatot az izgalmas new yorki vérfrissítés után megint ez a se füle se farka baszakodás.... -
#863 jaaaa.... azt sem tudtam hogy nézitek...:D hát sry... bár nem volt annyira Spoileres -
#862 létezik spoiler is ám. Egy kattintás lenne...
Sajna vannak akik le vannak maradva pár résszel...
fordítja egyáltalán valaki?
két hét után lett a 6. részhez is. -
#861 Nany megint vissza az iparba... nem sokáig bírta kb 7 részig...:D -
#860 Igen. Nancy mikor belevágott a saját termesztésbe, kiderült hogy a szomszédok is tolják az ipart. A DEA-s faszija ajándékképpen kitakarította neki a konkurenciát, ám egyszer befutott a csőbe.
Első részt láttam. Hát nem vagyok elájulva. Elég gyenge eddig a színvonal.
kb évadba elszarakodnak azzal, hogy Nancy haldoklik feléled haldoklik meghal, illetve megtudják ki ölte meg aztán ennyi. -
#859 Nancy forma... ez az évad tök jó eddig. -
#858 Ugyan rég volt már, de előtte bejátszottak 10 másodpercet kb, hogy ki a csávó. A gyerek apjával jött össze pár éve Nancy, aki DEA ügynök volt, és ha jól emlékszem, Nancy miatt halt meg. -
#857 hát az a srác meg ki volt aki az első rész végén be ment, azt vágom hogy ő lövöldözött csak arra nem emlékszem hogy kapcsolódik a sorozathoz? -
geo91 #856 gondolom itthon is hasonló a tendencia, így nem csoda hogy a true blood feliratot előtérbe helyezi lordkeksz, aki a weeds feliratokat is fordítja... kár... -
#855 sajnos elég alacsony a nézettség
s8e1 rész 805e néző
kábeles sorozatok között aznap a 10. (11 van a listán, pl. első helyezett True Blood 4,5m nézője van)
sajnálom, szeretem én, jó kis sorozat, jó pár évadot eltudnák még viselni belőle -
geo91 #854 jöhetne már a magyar felirat... -
#853 ezek beteg eltorzult állatok.... aztak*rva... nagyon beteg ez az évad:D:D -
#852 -
geo91 #851 tényleg ideje volt már előkapni a fűkaszát :D sajnos kicsit már erőltetett volt eddig is. -
#850 Ideje... Unalmas már a sorozat. -
#849 várható volt azért már nem olyan mint az első 4 évad :) de azért szívesen nézem meg a 8. évadot. -
#848 Vége lesz a sorozatnak a 8. évaddal -
Hymtozis #847 -
geo91 #846 -
#845 Most tartok a 7 évad 11. résznél... Mit mondjak?! Gyengusz nagyon ez az évad. :( -
#844 hát nem ez lesz az utolsó évad :D
"A Showtime hosszas tárgyalások után berendelte a Weeds 8. szezonját, 13 részt, mely valószínűleg az utolsó lesz, de ezt gondolom tavasz környékén erősíti vagy cáfolják meg. Ha csak a nézettségen múlna, biztosan folytatódna." -
#843 Mikor lesz a 7.évadhoz szinkron? -
geo91 #842 rém rendes családot nézve (s07e06) bukkantam rá erre az ismerős arcra :D
-
#841 szerintem ezt nem lehet megmondani... nézegesd a sorozatjunkie.hu-t, vagy a weeds facebook oldalát esetleg -
simon7108 #840 mikor tudjuk meg,hogy lesz e 8. évad? -
#839 én meg csak, nézem, én meg csak nézem, aztán a végén jöttem rá hogy vége az évadnak....hát ja, lezárásnak jó -
#838 jó ez a cliffhanger :D mondjuk nem tudni lesz-e új évad, szóval akár lezárás is lehetne :) -
#837 Évadzáró :O picit megállt bennem minden aztán jól voltam aztán megint megállt minden...:D -
#836 29-Aug-2011 Weeds 07x10 System Overhead
12-Sep-2011 Weeds 07x11 Une Mère Que J'aimerais Baiser
19-Sep-2011 Weeds 07x12 Qualitative Spatial Reasoning
26-Sep-2011 Weeds 07x13 Do Her/Don't Do Her -
#835 Nincs, legalábbis volt promo a mostani rész végén :-D -
#834 ok, thx -
#833 nincs vége az évadnak :) -
#832 Komolyan kérdezem, mert kicsit lemaradtam pár résszel... -
#831 nagyon vicces :P -
#830 Vége az évadnak? :) -
geo91 #829 -
#828 ,,,