Találkozzon az egész SG!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Használni kéne a keresõt topic nyitás elött!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
amúgy én benne lennék, mertt szerintem olyan nagy ellenségem nincs itt...
de azért pár emberre elég furcsán néznék 😄

a miskolc connection topic pl egy talival indult...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Aquir
akkor is. egyébként se korlátozhatod hogy ki ne jöjjön el 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csak az aktívak. <#smile>

Jaja legyen a találkozó a lottozónál <#vigyor1>

Aquir
"Találkozzon az egész SG!"

hány ember is lenne pontosan ha az egész sg találkozna? <#ravasz1>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csacsi
Meg feltennénk a netre a verekedést, mint annó..asszem vmelyik irc chatis "talinak" a videóját 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

és punk-e punker?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Szerintem ez inkább fordítva lenne 😉

Punker
vagy végre meglátnánk az életben is olyan nagypofájúak e a vérpistikék <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
szerintem a modik futnának a leggyorsabban 😄

akkor majd a modik büntetõpontokat adnak v. bannolják a résztvevõket
gabber_saviola
jah nem gyengén

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Match
tömegverekedés lenne...

Mit szóltok hozzá? Kivitelezhetõ?