21
-
altbrucke #21 Na ez az egyezkedés meg csak duma:) a Gazdi/németek/ már rég kimondták hogy mi legyen. -
pemga #20 Hmm, azt hittem hogy már rég lezsírozott dologról van szó. Fentről jött az ukáz és már megvették a több tonna rózsaszín festéket. Egyébként vicces, mert ezt a felmondok-mert-nincs-rajtad-sapka dolgot is már a T szineiben követték el, tehát még azt sem lehetett az Axelero-val együtt levetkőzni. Másrészt Sugár András és Straub Elek már elbúcsúztak egymástól, kezet ráztak, stb, vége, konyec. Úgyhogy ez nekem eléggé formalitás szagú :)). -
#19 Nem vagy egyedül... -
#18 én eddig frankón úgy tudtam hogy a kettő egy és ugyanaz :DDDDD -
Unreal1942 #17 Erre most mit lehet mondani....hurrá!
Egyébként meg a f*sz se kiváncsi rá?! -
Razgon #16 Még jó hogy nem közösülnek... -
#15 Most ismét a centralizációs hullámba értünk, aztán majd megint jön a decentralizációs hullám és szintén szétválnak, csak hogy a papírgenerátoroknak legyen mit csinálni!! -
TeDDyRuSh #14 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szervezetlenek,szerencsétlenek,kizsákmányolók, vagyis csak helyi multik,ennyi a hibályuk. -
SymbioC #13 Nekem mindegy. Messziről kerülöm a big-big T-t a levédett szinével együtt. Többször is bebizonyították, hogy nem korrektek -
intrex #12 Én olyan tájékozott vagyok, hogy azt hittem, hogy a két cég ugyanaz, illetve hogy csak két féle megnevezés ugyanarra a cégre. :) Miket nem tudok még... :) -
Cat #11 Azt fejezi ki, hogy több beavatkozás (vagy egy beavatkozás több összetevővel) együttes eredménye,
illetve hatása nagyobb, mint a külön-külön vett hatások összege (pl. valamely beavatkozás egy repülőteret finanszíroz, ami viszont segít az ugyancsak a beavatkozás által finanszírozott idegenforgalomban). -
#10 "Az egyesülés megvalósulása után a T-Mobile továbbra is önálló márkaként és önálló üzletágként működik majd a Magyar Telekom Csoporton belül"
Te valamit félreértettél... nem szüntetnek meg semmit.. -
Mice #9 "a csoportszintű szinergiák kiaknázása. "
ez mi? nem az hogy mit jelent (mert az gondolom az utána következő bekezdések), de mit jelent maga ez a fogalom? szinergiára hasonlító szót utoljára az arckrémnél hallottam :) MERT MEGÉRDEMLED :)
-
#8 Így működik a multinál a "hatékonyságnövelés":
- először brandot és image-t váltanak jó sok pénzért, utána megszűntetik -
#7 t-offline -
Cat #6 és mindkettőre van példa :D
Az elsőre a vodafone házimobil (http://www.sg.hu/cikkek/39832), a másodikra meg a zsinornélküli telefonok (nagyon nyomatják most a tévében a reklámját) -
#5 vezetékes mobil és mobilizálható vezetékes szolgáltatás. -
#4 kedves egészségükre... -
davos80 #3 "továbbá a vezetékes és mobil tevékenység harmonizációja új, integrált szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé"
- hogyan integrálják a kettőt? -
Aspirin #2 Nyugi, úgyis mi fizetjük őket, ha dolgoznak, ha nem. -
altbrucke #1 Na akkor a feleslegessé váló munkaerőt pedig kirugják, igy akarják elérni a javulás:)