Egyesül a Magyar Telekom és a T-Mobile Magyarország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez az egyezkedés meg csak duma😊 a Gazdi/németek/ már rég kimondták hogy mi legyen.<#worship>#worship>
Hmm, azt hittem hogy már rég lezsírozott dologról van szó. Fentrõl jött az ukáz és már megvették a több tonna rózsaszín festéket. Egyébként vicces, mert ezt a felmondok-mert-nincs-rajtad-sapka dolgot is már a T szineiben követték el, tehát még azt sem lehetett az Axelero-val együtt levetkõzni. Másrészt Sugár András és Straub Elek már elbúcsúztak egymástól, kezet ráztak, stb, vége, konyec. Úgyhogy ez nekem eléggé formalitás szagú 😊).
Nem vagy egyedül...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
én eddig frankón úgy tudtam hogy a kettõ egy és ugyanaz 😄DDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Erre most mit lehet mondani....hurrá!
Egyébként meg a f*sz se kiváncsi rá?!
Egyébként meg a f*sz se kiváncsi rá?!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Még jó hogy nem közösülnek...
Most ismét a centralizációs hullámba értünk, aztán majd megint jön a decentralizációs hullám és szintén szétválnak, csak hogy a papírgenerátoroknak legyen mit csinálni!!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Szervezetlenek,szerencsétlenek,kizsákmányolók, vagyis csak helyi multik,ennyi a hibályuk.
Nekem mindegy. Messzirõl kerülöm a big-big T-t a levédett szinével együtt. Többször is bebizonyították, hogy nem korrektek
Én olyan tájékozott vagyok, hogy azt hittem, hogy a két cég ugyanaz, illetve hogy csak két féle megnevezés ugyanarra a cégre. 😊 Miket nem tudok még... 😊
Azt fejezi ki, hogy több beavatkozás (vagy egy beavatkozás több összetevõvel) együttes eredménye,
illetve hatása nagyobb, mint a külön-külön vett hatások összege (pl. valamely beavatkozás egy repülõteret finanszíroz, ami viszont segít az ugyancsak a beavatkozás által finanszírozott idegenforgalomban).
illetve hatása nagyobb, mint a külön-külön vett hatások összege (pl. valamely beavatkozás egy repülõteret finanszíroz, ami viszont segít az ugyancsak a beavatkozás által finanszírozott idegenforgalomban).
"Az egyesülés megvalósulása után a T-Mobile továbbra is önálló márkaként és önálló üzletágként mûködik majd a Magyar Telekom Csoporton belül"
Te valamit félreértettél... nem szüntetnek meg semmit..
Te valamit félreértettél... nem szüntetnek meg semmit..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
"a csoportszintû szinergiák kiaknázása. "
ez mi? nem az hogy mit jelent (mert az gondolom az utána következõ bekezdések), de mit jelent maga ez a fogalom? szinergiára hasonlító szót utoljára az arckrémnél hallottam 😊 MERT MEGÉRDEMLED 😊
ez mi? nem az hogy mit jelent (mert az gondolom az utána következõ bekezdések), de mit jelent maga ez a fogalom? szinergiára hasonlító szót utoljára az arckrémnél hallottam 😊 MERT MEGÉRDEMLED 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Így mûködik a multinál a "hatékonyságnövelés":
- elõször brandot és image-t váltanak jó sok pénzért, utána megszûntetik
- elõször brandot és image-t váltanak jó sok pénzért, utána megszûntetik
t-offline
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
és mindkettõre van példa 😄
Az elsõre a vodafone házimobil (http://www.sg.hu/cikkek/39832), a másodikra meg a zsinornélküli telefonok (nagyon nyomatják most a tévében a reklámját)
Az elsõre a vodafone házimobil (http://www.sg.hu/cikkek/39832), a másodikra meg a zsinornélküli telefonok (nagyon nyomatják most a tévében a reklámját)
"továbbá a vezetékes és mobil tevékenység harmonizációja új, integrált szolgáltatások bevezetését teszi lehetõvé"
- hogyan integrálják a kettõt?
- hogyan integrálják a kettõt?
Nyugi, úgyis mi fizetjük õket, ha dolgoznak, ha nem.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Na akkor a feleslegessé váló munkaerõt pedig kirugják, igy akarják elérni a javulás😊