Ragdoll Kung Fu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te azt tudnád...^^
állítsd a hajlékonyságot ötösre, vagy kissebre, és húzódj fejjel valamelyik alsó sarokba...
elõbb utóbb meghalnak 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de törten persze már lehet tölteni! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#finom>#finom>
2. amúgy olyan érdekes game, verekedõs, vagyis hát kung fu, csak van benne rogybaba effekt! szal nyiklik nyaklik benne az emberke, elég poénos cucc! el lehet vele lenni azért, de elég gyorsan végig lehet rohanni rajta!
PSN ID.: Beegabor
jarni hogy kell? ugye nem ugy hogy allandoan rakosgatom a labat...
amikor megkapom a nunjakut vagymit akkor mitkell csinalni? korbe korbe lobaltam, utottem a boxzsakot de nem enged tovabb
Egyébként a trollal én is sokat szívtam, az a trükk, hogy pont a fejét kell eltalálni ha jól láttam. Én is kb. 20x próbálkoztam vele.
Én a nem sokkal utána levõ részen tökölök most, amikor mondja, hogy meditáljak, és úgy töltõdik a hp-m. Hát én teljesen lefekeszek a földre, meg töltöm a chi-t, de rohadtul nem megy fel a hp-m, valamit elrontok.
azt nemtom, hogy lepkét hogy kell gyûjteni? <#vigyor>#vigyor>
csak odamész azt annyi? vagy mi? 😄
setalj oda es kozelrol dobra ra,messzirol nem birtam en eltalalni
egyhuzamba elmentem most utolso eloti palyaig, ahol valmi miatt kifagyott es odalett MINDEN,bonus minigamekkel egyutt, kezdhetem elolrol
de aze tetszik
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sajna STEAM-en csak szerdán aktiválják!
bár ha látják hogy van tört sztem elöbb kéne...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
meg van olyan, aki nem csak 24 bitesre tudja állítani? <#idiota>#idiota>
hanem esetleg 16ra?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
huhúúúú, már töltöm is 😄D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M