Ragdoll Kung Fu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Nagyszerû.
Casseus
Van ennek egy pálcikaemberes változata én azzal toltam! Pár kilobájt! Ha kell valakinek privi! Ezt amugy még nem próbáltam!

ha te azt tudnád...^^

Laky
hihi
állítsd a hajlékonyságot ötösre, vagy kissebre, és húzódj fejjel valamelyik alsó sarokba...
elõbb utóbb meghalnak 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

magus
7es palyan szivok nincs idom semmire, allandoan utnek:/

rövid, de lehet multizni + csak úgy simán elindítani egy hostot, amin magadban játszol a géppel 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

rage
Köszi a WINRAR-os tippet !

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mucsácsó
hehhh, azon de nevettem mikor ilyen kutyákkal együtt kellett küzdeni <#nyes><#nyes>amúgy, én is már az utolsó elõtti (?) pályan tartok, ilyen rövid?
Lacc
Én is vele kinlódok, baromi sok hp-je van. Vagy tölti õ is közben, csak nem veszem észre. Mindenestre eléggé meg lehet szopatni, csak fel kell venni a fegyvereket (kedvencem a hosszú nunchaku 😄 ).
nekem amúgy nagyon bejön, egyébként az offisöl vebpédzzsén van pár videó, onnan lehet "tanulni" 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mucsácsó
amúgy én is itt a meditáló cuccnál szenvedek, de most megpróbálom Seth tanácsa alapján! amúgy én a trollnál nem szenvedtem, én elsõre eltaláltam a kõvel!!! <#eplus2><#hehe><#hehe>
mucsácsó
1. nem jön le ingyen, meg még csak pre-load van, amúgy $14.95 pénz<#idiota>
de törten persze már lehet tölteni! <#vigyor><#vigyor><#finom>
2. amúgy olyan érdekes game, verekedõs, vagyis hát kung fu, csak van benne rogybaba effekt! szal nyiklik nyaklik benne az emberke, elég poénos cucc! el lehet vele lenni azért, de elég gyorsan végig lehet rohanni rajta!
attiGT
1/A steamrõl lejön ingyen?
2/Milyen játék ez?

Seth
zt az utolsó faszit már vagy 10x próbáltam elverni de nem jönössze, már idegileg kivagyok. 1 mm energája van nekem fele, erre levillámozik, de olyan lehetetlen pozícióból hogy nemigaz. Rohadt csaló.....

PSN ID.: Beegabor

aki benne van egy laza multipartiban szóljon 😊

Seth
Na én már 10. pályán vok(már csak 1 van hátra??), bele lehet jönni. Meditálni úgy kell, hogy teljesen összerakod a lábaidat, aztán megfogod a törzset és lefele húzod, így lecsüccsen, ha fényes aura vesz körül akkor jó

magus
2 laza kerdes

jarni hogy kell? ugye nem ugy hogy allandoan rakosgatom a labat...

amikor megkapom a nunjakut vagymit akkor mitkell csinalni? korbe korbe lobaltam, utottem a boxzsakot de nem enged tovabb

Lacc
Lepkét meg minden mást úgy kell gyûjteni, hogy megfogod a kiskezét és elkapod vele 😛

Egyébként a trollal én is sokat szívtam, az a trükk, hogy pont a fejét kell eltalálni ha jól láttam. Én is kb. 20x próbálkoztam vele.
Én a nem sokkal utána levõ részen tökölök most, amikor mondja, hogy meditáljak, és úgy töltõdik a hp-m. Hát én teljesen lefekeszek a földre, meg töltöm a chi-t, de rohadtul nem megy fel a hp-m, valamit elrontok.
mucsácsó
hát, én meg még mindig az elején szenvedek <#idiota>
azt nemtom, hogy lepkét hogy kell gyûjteni? <#vigyor>
csak odamész azt annyi? vagy mi? 😄
Seth
hát arra is dobáltam, de mintha ott sem lenne

a reszegre, balra fekszik a foldon
setalj oda es kozelrol dobra ra,messzirol nem birtam en eltalalni
Seth
3. pályán(azis tutorial), hova, kire kell rádobnom a követ??? Már mindenkire rádobtam de semmi sem történt ( dobjam a troll-ra aszongya, de én nem látok semmiféle troll-t)

nekem tetszik,otletes,szep,hangulatos
egyhuzamba elmentem most utolso eloti palyaig, ahol valmi miatt kifagyott es odalett MINDEN,bonus minigamekkel egyutt, kezdhetem elolrol
de aze tetszik
Lacc
Hát aki nem túl nyitott az ilyen hülyeségekre annak elhiszem hogy nem tetszik <#beka3>
mucsácsó
sztem a data, vagy a tcache könytárakban levõ fájlok lehetnek "save"-ek, habár nem vagyok benne olyan biztos...prósza cseresznye<#nemtudom><#nemtudom>
musha
azért az elborultságot díjazom a játékban, az irányítást tanulni kell az tuti, mert kurvára nem egyszerû...majd kiderül hosszabb távon meddig húzza nálam...

Maxtreme
Mégtöbb tutorial? 😊 <#idiota>

Seth
na hátja, meg leeepkeeee<#zavart2>

musha
gombaaaa 😊

Seth
én megcsináltam a tutoriált, hol van a save?? de inkább ne tudjátok meg mi van utána....😞

drop
ja nekem is kéne tutorial utánimentés

mucsácsó
vkinek vmi save-je a Training után? <#idiota><#idiota><#idiota>
Maxtreme
Az irányíthatóság valami förtelem.... Ezért még fizet is valaki?
Del.

precision
én is igy vagyok vele
le is töröltem, pedig azthittem jó móka lesz

Bazinga!

DanielT
Nos, nálam minden tökéletes, azt leszámítva, hogy állatira nem jön be a cucc, pedig minden ilyen újdonsággal el szoktam szórakozni. Totálisan negatív a véleményem egyenlõre.
Evogordon
Én még megvárom hogy aktiválják a steamon.

Lacc

Maxtreme
Az elõbb írtam a megoldást, olvass vissza.

Istencsászár
mármint ha látnék is valamit a gémbõl mercsak kockákvannak😊) x800, 5.9 kata....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
10 perc és lentvan azt csinálok képeket

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jah egyebkent most akkor a steam-es activalas kedden vagy szerdan lessz ?
na vegre mar jon lefele csak rossz programal probaltam leszedni es nem akarta mar nagyon varom 😄D
grebber
Képet szurhatna be valaki mert nem tudom elképzelni 😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Megvan a megódás 😄
Gondolom te sem winrarral csomagoltad ki. Nos akkor tedd ezt 😊

k8bal
jaja!
sajna STEAM-en csak szerdán aktiválják!

bár ha látják hogy van tört sztem elöbb kéne...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
hehe nálam is 77.77 van 😊
Na akkor itt a gond :]

Lacc
Nekem semmi gond nem volt a beállításokkal, minden maxon megy gond nélkül. Legújabb Catalystot használok 😊
mucsácsó
áhh kellene egy save <#idiota><#idiota>
meg van olyan, aki nem csak 24 bitesre tudja állítani? <#idiota>
hanem esetleg 16ra?<#idiota><#idiota>
mucsácsó
hát igen, ezek a nyüszörgések vagy mik, ezek rohadtul idegesítõek! <#idiota><#idiota><#duhos2>
Laky
Rag Doll Kung Fu FINAL READ NFO-EMPORiO

huhúúúú, már töltöm is 😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

rage
6600GT-m van, 77.77-es driverrel
Mivel pl a B&W 2 és minden más tökéletes, marad is ez
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10