Ragdoll Kung Fu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
de felmentem netre játszani, úgy laggoltam mint atom, ki is fagytam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
S a menübõl csak 24 bites képet lehet választani, 32-es nincs
Király 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
tök süti akkor<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Az irányítást meg kell szokni, úgy történik, hogy bal egérgombbal rángatod a karaktered, lehet külön testrészeket is mozgatni, de akár meg lehet ragadni az "egész" embert és elráncigálni az egyik irányba.
Az ütések/rúgások pedig úgy történnek, hogy jobb egérgombbal adsz irányt az egyes testrészeknek. Minél nagyobb a chi-energiád, annál erõsebbet támadsz 😄 Chi ebergiát pedig úgy szerzel, hogy köröket írsz le a kurzorral.
Elmondva elég furcsán hangzik, ki kell próbálni a dolgot, hozzá kell szokni.
A multi is mûködik gond nélkül, már játszottam is valakinél, el is kent rendesen 😛
Mondjuk még így is vagy másfél óra 8)
Na, várjuk a beszámolót!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Itt egy újabb. Ez lehet hogy gyorsabb.
És itt a torrent! Mininova
Én már pre-loadoltam a gamét, várom is, nagy fun lesz szerintem! 😊
Na févoricba dobtam a témát, remélem leszünk itt sokan, akiknek majd bejön! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DUCATI FOREVER!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(remélem)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lesz benne multi az ígéretek szerint, ahol nem csak legépelõs mód lesz, hanem akár focizni is lehet, meg egyéb marhaságokat játszani. A lényeg az, hogy egy baromira eredeti játék lesz itt egy héten belül, 88 mega, és viszonylag olcsó, kb. 14$
Itt leszedhetitek a trailert.
Ez pedig a hivatalos oldal.
Képeket egyelõre nem rakok, mert nem igazán találtam jó minõségûeket.