Ragdoll Kung Fu

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Régen volt hogy egy játék fel tudta baszni az agyamat, na ennek sikerült. Azok a hülye nyunnyogások a sírba visznek, nem bírom...( 2. pályán a csaj hangja jujjjj)

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Sorstárs 😊
Nálam detto ez van.
Milyen drivert használsz a vga-hoz? Nekem van 1 szörnyû gyanúm 😄

mucsácsó
hát na ezaz <#idiota><#idiota>énis elbuktam vagy 3x<#idiota><#vigyor>
Pfff, már az elsõ tréninget nagyon csúnyán bebuktam. Nehézkes nagyon az irányítás sztem. Pl. még normálisan járni sem tudok 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

mucsácsó
hát, én is elég nehezen kezelem, kicsit gagyi sztem az irányítás <#szomoru1>
de felmentem netre játszani, úgy laggoltam mint atom, ki is fagytam <#idiota><#idiota><#idiota>
Malakai
Áhh, én még nem tudok vele játszani, majd csak szerdán kapom meg steamen a startot... >D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hát nem egy egyszerû game az tuti..., elsõre nagyon furcsa az irányitás, de remélem idõvel emgszokom 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah, egy lionhead-es manus csináltam amugy...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rage
Steam-en át lehet megvenni, meg update-elni

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Akkor csak a steam-et használja vagy mi?
nem valve game...

mucsácsó
mi nem ? <#idiota><#idiota><#vigyor>
Neeem?😊
rage
Kipróbáltam, nálam szétesik a kép, valamint nincsenek textúrák sem
S a menübõl csak 24 bites képet lehet választani, 32-es nincs

Király 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Viktorr
megjelent a játékotok😄

nem

mucsácsó
tustam...tudtam <#idiota><#idiota>
mucsácsó
hát úgy azt tustam hogy van, csak hogy mûxik is törten! <#vigyor3><#smile><#smile><#idiota>
Ó hogyne lenne, hiszen Valve-s játék.<#vigyor3><#beka3>
mucsácsó
jéé, multi is van? de kira <#idiota><#idiota>
tök süti akkor<#vigyor><#vigyor>
Lacc
Loller ez hatalmas játék 😄D Mûködik teljesen jól, még csak meg se kell törni, se installni, kicsomagolod és indítod.

Az irányítást meg kell szokni, úgy történik, hogy bal egérgombbal rángatod a karaktered, lehet külön testrészeket is mozgatni, de akár meg lehet ragadni az "egész" embert és elráncigálni az egyik irányba.

Az ütések/rúgások pedig úgy történnek, hogy jobb egérgombbal adsz irányt az egyes testrészeknek. Minél nagyobb a chi-energiád, annál erõsebbet támadsz 😄 Chi ebergiát pedig úgy szerzel, hogy köröket írsz le a kurzorral.
Elmondva elég furcsán hangzik, ki kell próbálni a dolgot, hozzá kell szokni.

A multi is mûködik gond nélkül, már játszottam is valakinél, el is kent rendesen 😛
Köszi, de most ráijesztettem és belehúzott 😉

Mondjuk még így is vagy másfél óra 8)

Na, várjuk a beszámolót!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ducati06
Milyen az irányítás???

DUCATI FOREVER!!!

Lacc
Nekem most ért le csekkolom.
FINAL
Itt egy újabb. Ez lehet hogy gyorsabb.
ahh mar nagyon varom mijen lesz imadom a ragdolos gameket 😊
Bakker, ez még szánalmasabban jön lefelé, mint a B&W 2 <#idiota>

ducati06
AKKOR AZ EMPORIO VERZIÓ MILYEN???

DUCATI FOREVER!!!

mucsácsó
jha, gondoltam hogy majd az EMPORiO eksönözik! <#eljen><#hehe><#idiota>
Evogordon
Az igen

Rag Doll Kung Fu (c) Mark Healey EMPORIO az Nforceon
És itt a torrent! Mininova
Malakai
2.600Ft, egy héten többször ennyit költ az ember. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Atomreaktor
Sztem is nagyon nagy móka lesz, de remélem lesz vmi steam nélküli crack-elt változat is<#idiota>

Malakai
Ideje volt már, hogy legyen ilyen topic.. 😊 Jövõ hét szerdát ír a steam, az 12.? 😊 Ja, az. 😊
Én már pre-loadoltam a gamét, várom is, nagy fun lesz szerintem! 😊
Na févoricba dobtam a témát, remélem leszünk itt sokan, akiknek majd bejön! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ducati06
Rag Doll Kung Fu, a wildly entertaining new game from designer Mark Healey, will be made available to gamers everywhere on October 12, 2005 via Steam, for only $12.95 (about £6.50).

DUCATI FOREVER!!!

Evogordon
A steamon lehet tölteni de még nem lehet vele játszani majd ha aktiválják, de azt még nem tudni mikor aktiválják.

ducati06
Mikortól és honnan tölthetõ le???

DUCATI FOREVER!!!

Lacc
Ja az egyik grafikus késztette.
Evogordon
Ezt a black & white készítõk közül 1 ember csinálja és kiadják a steam-en?

Aquir
ez igen királynak néz ki!! 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Loál János
Hááááá, ez kell! :o))))2

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

k8bal
marha jó lesz!
(remélem)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Match
nehezen tudom elképzelni hogy hogy fog mûködni az irányítás.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

David01
nagyon az 😊)

Istencsászár
érdekes😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lacc
Eljött az idõ, lehet a Steamrõl pre-loadolni a régen várt Rag Doll Kunf Fu-t. Aki nem tudná mirõl van szó, annak röviden: a megszokott 2D-s oldalnézetben kell verekedni egy rongybabával, mintha marionett-bábukkal verekednél. Ha pl. elõre szeretnél lépkedni akkor megfogod az egyik lábat, elõrerakod, majd jön a másik. Persze a verekedés ennél még érdekesebb 😛 A karaktek kinézete váltogatható, nekem úgy tûnt, hogy akár a saját fényképedet is berakhatod fejnek, de ez csak találgatás, csak a trailerbõl gondolom ezt.

Lesz benne multi az ígéretek szerint, ahol nem csak legépelõs mód lesz, hanem akár focizni is lehet, meg egyéb marhaságokat játszani. A lényeg az, hogy egy baromira eredeti játék lesz itt egy héten belül, 88 mega, és viszonylag olcsó, kb. 14$

Itt leszedhetitek a trailert.

Ez pedig a hivatalos oldal.

Képeket egyelõre nem rakok, mert nem igazán találtam jó minõségûeket.
← ElőzőOldal 4 / 4