Bluefish-bunkók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
én is pont most kaptam egy listát, hogy elméleti síkon rakjak össze egy masinát... ha nem is pont dupla annyira jön ki de bõven sokkal drágább, mintha simán bemennénk egy boltba és leveszegetnénk a polcról a cuccot.
de az egyszeri júzernek csak a "zadóvisszaigénylés..." lebeg a szeme elõtt mint vmi mágikus szó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sok rosszat hallottam 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Maradjunk annyiban, hogy a Sulinet succból ami lényegesen drágább, mint boltban, az azért drágább mert a "csodálatos" pályáztatás eltart 2-3 hónapig, és gyakorlatilag 2-3 hónapos áron kapod meg õket. Azért nem kell ecsetelni számtech cuccnál az milyen nagy különbség lehet. Olyan termékeknél aminél meg lehet jósólni, vagy ahol bátran jósolt a forgalmazó árakat, ott normálisak az árak.
Jellemzõen monitor, nyomtató, és tsa. nem szokott drágább lenni.
Aztán mivel SEX-ben kötelesek a teljes garanciát adni, ezért minden ami 2-3-5 év garival lesz, az egyértelmûen drágább. Mint pl. a dobozos procik is 😞
Ettõl függetlenül még lehet benne bratyizós dolog, csak nem kell belelátni ahhoz, hogy gagyi legyen.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez hülyeség... Expert azért eléggé ismert nagyker, és nem az a "haveri-braty bt" :Ð, mégis sulinetes cuccokat is rendelhetnek tõlük a kiskerek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A ready már évek óta eltûnt a vadászból, a moszkvánál vannak az ostrom computer boltjában. Lehet összeolvadtak, 2 kicsibõl egy mégkisebb, talán annyira nem ment a bolt.
A BlueFish lehet hogy unottfejû embereket alkalmaz de legalább korrektek és értenek hozzá
(Pl lehetne fizetni percdíjtõl függõen)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
-Szia! Megismersz?
-oo.. nem..
-EN VAGYOK A VEVO B*MEG.
na, kopni nyelni nem tudtak 😊
ui: en mindossze 2x jartam bluefishben Szolnokon de itt eleg magas fokon ertett az uriember a munkajahoz.
3-4 éve vett az öcsém ott egy Gef3 Ti200-at, akkori áron kb 38k-ért. Hazahozta, de akármilyen 3D elidítására totál fagyás volt a válasz bármely verziójú Detonator-al. Kívéve 1-el, de az az a verzió volt, ami elõször ismerte fel a Gef3 Ti200-at, és siralmas eredményeket produkált. (A Gef2MX400-am leverte.) Vissza vittem, berakták egy Intel-es gépbe, szuperül mûködött, majd berakták egy AMD-s gépbe... ekkor lehidaltam.... megkérdezte az egyik szervizes a másikat, hogy ehhez a kártyához hogy kell a driver-t installálni... (mármint az nVidia Detonator-t) Az AMD-s gépben fagyott, mire közölték velem, hogy vegyek egy Intel-es platformot. (akkor volt 2 hónapos az ABIT KT7 -esem meg az 1700+ -os AMD-m, és egyébbként is fúúúj intel 😊) Végül egy kis ráfizetéssel becseréltem egy OEM BBA Radeon 8500-ra.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
szervizteszt
Szerintetek mennyi és mi köze pl. a kecskeméti BF-nek a a budapestihez?
Nem e lehet összefüggés a között, hogy mennyire értenek adott boltban az eladók a témához, és a között, hogy szinte nem tudsz 2x látni egy-egy arcot a boltban?
A SuliNet-et meg ... nos amennyi köze a boltnak van hozzá.
Ellenben a cikkbõl egyértelmû, hogy a gépet ki se nyitották. Szerintem. 😞
tönkrement a noname hangkártyám, gondoltam a helyi bolt megfelelõ lesz, elvégre csak egy ugyanolyan 2000 forintos cuccot akartam beletenni. elmentem, azt mondták nincs, de megkérdezi a fehérvári központot, hiszen úgyis délután hoznak árut. telefon, van kérem-e? kértem, mondták jöjjek vissza 4 óra körül. visszamentem, nem volt ott, kérték hogy menjek fél 6 körül, akkorra biztos ott lesz. nem volt ott, kértem hogy kérdezzék meg telefonon hogy mi van. telefon, nincs ilyen hangkártya raktáron, nem tudnak hozni. ekkor fogtam az árlistát, kiválasztottam egy 30 ezer forintos példányt (akkoriban az elsõ audigy lehetett talán), aztán azóta is megyek érte. remélem rájuk rohadt 😊
fehérvárit találtam meg neten, megnéztem az árakat, aztán bementem. 3 fatuskó még fél órával a nyitás után is a csippát törölgette a szemébõl. megkérdeztem vannak-e ezek az alkatrészek (memória, processzor, alaplap lett volna), azt mondták nincs, megrendelik, kb 1-2 hét mire megjön, mert nem olyan egyszerû, mert sulinetes, blablabla. mondtam rendben, kértek 10 rugó elõleget, azt is megadtam.
napra pontosan két hét múlva felhívtam õket, hogy van-e valami, vagy nincs, azt mondták baj van a viszonteladókkal, újat kell keresni, lehet hogy árváltozás lesz, érdeklõdjek egy hét múlva. 1 hét múlva megint 1 hetet kértek. ekkor már a plafonon voltam, és írtam egy mailt a bluefish panasz e-mailjére, hogy miért vállalnak el olyat amit nem tudnak teljesíteni, vagy ha elvállalják és nem tudják megcsinálni akkor minek hitegetnek. kb 2 órán belül csöngött a telefon, mert pestrõl leszóltak fehérvárra a levéllel kapcsolatban. elmondtam mégegyszer, hogy ne ködösítsenek, hanem mondják meg, hogy mi van, lesz-e alkatrész vagy nem. azt mondták nem, visszaadták a pénzt.
ezután elmentem egy nevenics boltba, megrendeltem ugyanazokat az alkatrészeket, 4 napon belül minden megvolt, ráadásul ingyen össze is dobták a gépet.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy sikerült megjavítaniuk az index tesztben szereplõ gépet? Ahhoz, hogy a tápkábelt visszakössék, mindenképp fel kell nyitni a gépet, akkor meg már feltûnik a memória kiesése. Vagyis, vagy nem is néztek bele, vagy ????
A mistralról nekem a legrosszabb véleményem van. Addig minden oké, amíg nincs szükséged a szervizbe visszamenni, mert ott általában lehúznak, és átvernek. Régen vásároltam ott, amíg rá nem jöttem, milyen is a garanciális ügyintézésük, és milyen az átlag minõsége a termékeiknek. Azóta meg ismerõsök hajmeresztõ történeteirõl hallottam ott... Hát, én nem sokáig maradnék meg a jelenlegi helyemen, ha az õ stílusukat venném fel.
A ready szervizét még akkorról ismerem, amikor még eléggé hozzá nem értõ voltam a gép szervizelésében, jópár éve... A legemlékezetesebb történet, ahogy a slot1 keretet majdnem széttörte a szervizes, mert fogalma sem volt róla, hogyan kellene kiszedni a procit belõle. Aztán nem olyan régen láttam azt, hogy már nem is a vadász utcában vannak. Nem tudom, hova tûntek.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu