6081

• Balumann
    már mindent próbáltam vele. Akármivel próbálkozok semmit se érek. Akkor érne valamit ha futna a játék, csak nagyon akadozna e helytelen támogatás miatt... (esetleg akinek akad a játék az megpróbálhatja).
    A játék eleve így van megcsinálva hogy még csak el se pötyögjön, akinek nincs meg ez a hülye sm3-as kártyája. Még van 1-2 olyan is akinek akkor is kifagy akinek megvan, van akinek meg bugos a graff beállítás. Szar az egész úgy ahogy van.
  • robotnyk
    ha létezik olyan tényező, ami sikeresen kinyírhatja a pcs játékpiacot, az ilyen gerinctelen húzások azok.
  • zsakosfrodo2
    Elnézést, véletlen volt, már Balu korábban belinkelte. Sry mindenkintől. :(
  • zsakosfrodo2
    EGyrészt ezért sem érti senki a SM 3.0-át.
    És egy megoldási lehetőség, de még nem sikerült rájönni a helyes megoldásra: 3D-Analyzer. Ezzel el lehetne érni azt, hogy a program, amit választunk az 1.4-es pixel Shader-t használjon, ill. lehet emulálni is, és még van vmi Anti-rész is.
    A baj csak az, hogyha a játék mappájában lévő exe-vel indítom el a játékot, kiírja a MUST CHECK feliratot, majd kiírja a Runtime Error üzenetet. Szal csak ajánlani tudom, hátha vkinek sikerül. Ha sikeülr valakinek kérjük írja meg AZONNAL, hogy milyen beállítások mellet,és hogyan sikeülr elindítani. Szal a program linkje:

3D-Analyzer
  • priluki
    Hát nemakarok senkinek a lelki világába gyalogolni,de sztm a képek alapján a játék egyenesen ronda! Kiprobálom azért,mert már töltöm egy napja.. de kiábrándultam most kicsit belöle.
  • bakvarnyu
    látom figyelsz..
  • Richard90
    jaja nekem is ingadozott
    de sztem a netem miatt volt (valami gubanc lehet a szolgáltatónál, VIVANET)
    amúgy amikor ki aratam lépni a játékból újra elkezdte betölteni a pályát.
    utána meg kidobott egy hibaüzenetet visual c++ hibával :S
  • kill3r21
    6600GGt- akkor megy? tudtommal az tudja az sm3at
  • Crazy Mate
    Lenne egy kérdésem:van olyan aki a wanadoo.atw.hu-ról töltött ma v. tegnap?A sebesség még mindig ingadozik és lassú?
  • kirol
    Hát az itteni képek nem nagyon hasonlítanak ezekre:

Pedid ezek a képek is elég gázosak, kockásárnyék, kockalámpa.
    Nem értem mire a gépigény.

Kíváncsi vagyok, nekem hogy fog kinézni, bár ezt egy darabig még nem tudom megnézni.
  • tnm #2135
    hát pl. az nfs szériához, meg half-life-hoz képest, de sztem a B&W2-vel is sokkal többen játszottak
    és igen, sztem nem egy tömegjáték, lehet, hogy sokan játszanak vele effektíve, de relatíve sztem a játékosok alacsony %-át érdekli ez a game
    /lehet, hogy tévedek, de az én saját, nem reprezentatív felmérésem szerint ez a helyzet/
  • mike0013
    semmi sem kizárt:)
  • Hellsing47
    az ubokasoft már csak ilyen genya...

de lemerném fogadni hogyha nem SM3 kellene neki akkor Starforce védelem lenne rajta
  • mike0013
    áááááááááááááááááááá
    játszani akarok vele!!!
    rohadjon szét a UBISOFT ezért...
    ha nem adnak ki hozzá 1 héten belül patch-et akkor megyek tüntetni
  • Thanatos
    splinter nem tömegjáték?? ember te miről beszélsz??
  • atenza
    Privi ment még korábban, lécci válaszoj rá.
  • bon
    Akkor már inkább a 93.71-et
  • pirosBoci
    ha felraknám 92.91 forceware t akkor javulna a helyzet?
  • Gyocsika
    Reméljük kidobnak lasasn valami demót! Azt tuti megnézem!
  • hykao #2126
    Passz. Ez valami egyedi hiba nálad.
  • Gyocsika
    De ne hagyd abba hátha te leszel a remény!!! :D
  • Vakeraka
    Ez kira akkor el sem indul majd az ati 9600-amon. Pedig már 3 napja töltöm
  • Gyocsika
    Én is most váró hejzetet veszek fel csak adná az úr hogy legyen igazad :)annak idején amikor az SP PT jelent meg akkor nem indult a game és akkor váltottam kártyát ai most is van a 9600 Pro megvagyok vele elégedve. De majd lehet most karácsonykor ugyis kicsit lemennek az árak benevezek egy uj kártáyra. És ezúton kérném a ti segítségeteket ti mit ajánlotok nvidia
    vagy ati én személy szerint ATI s vagyok iugy hogy lehet egy x1600 lesz de
    jobb lenne az nvidia? Szerinetetek és melyiknek jobb az ára?
  • Tatyla
    és az miért van hogy leáll meg kilépked meg el se indul néha?
  • hykao #2121
    Ez összeesküvés elmélet...inkább szvsz sima lustasági és/vagy beleszarási szempontok játszottak szerepet...

Mivel az egyes Splinter Cell játékokat nem ugyanaz a stúdió, hanem mindegyiket más-más készíti, így nem az előző játékból fejlesztik tovább az újat - pl. grafikai szempontból - hanem lépcsőzetesen, míg az egyik stúdió még az aktuális megjelenésűn dolgozik, egy másik már a következőn...így eshetett meg, hogy a CT skálázható SM beállításaival és FSAA használhatóságával ellentétben a DA már megint más tészta...
    Persze ez még nem mentség részükre, csak leírtam, hogy mi lehet az ok...
    Ettől még elfogadhatatlan az élsimítás hiánya és a látványhoz - illetve a SHADER modellezés skálázhatóságához - képesti kötelező SM 3.0...
  • Senkkik
    Át kell menni az akadálypályán és kinyitni a széfet , felmenni a tetőre és az antennánál megbütykölni vmit de ott nem vehetnek észre ,aztán egy lépcsőn le kell menni vhol és ott is bent egy servert fel kell törni utánna pedig ha még van időd ahol a séfes rész volt a közelben van egy ajtó ahol lőni lehet azt kell megcsinálni 1 tárral 79 pontot. ha lejárt az idő vissza a kivetítőhöz ahol a széfet mutatják.
  • Ridley
    hi!

probléma:

bemountolom a legújabb daemonnal és nem történik semmi,azaz szerintem valamit dolgozik a gép de semmilyen lemezkezelő progit nem tudok utánna elindítani,gépet nem tudom lekapcsolni.
    Akkor áll minden a helyére ha csökkentett módban nem indítom el a daemont majd az image fájl helyét megváltoztatom így rendes indításkor nem akarja betölteni.

szal vmi ötlet?

thx előre is
  • tnm #2118
    hát ezzel csak az a baj, hogy a Splinter Cell sose volt az a tömegjáték, ha még egy NFS Carbonnal csinálják ezt talán el is hiszem, de annyira sokan nem fognak kártyát /még inkább architektúrát/ váltani, inkább letesznek erről a játékről, vagy felteszik a polcra... SZTEM
  • PuMaa
    A 3. pályán mit kell csinálni mikor az a 2 csávó kísérget ide oda és lézerek közt kell mászkálnom meg ilyenek
  • Rage47
    az a jég sztem naaagyon élethü, tök jó
  • Balumann
    Na szóval egyértelmű, hogy a játéknak mennie kéne sm2-vel, ez akkor derülne ki ha nem dobna ki hibával. Sztem ez csak 1 álhiba... Tegnap is meg ma is végignéztem az .ini fájlokat, hátha találok beállítást, de nem találtam. Torrentes forumon írták ezt, és ezzel teljesen egyet értek (van esély hogy kifog jönni patch):

"Markitinges szempontból teljesen jó és helyénvaló a Ubisoft és a Vga gyártók viselkedése. Először rákényszerítenek, hogy megvedd az új kártyát, majd amikor a profit csökken, akkor kiadják a Shader 2.0-ás patchet. Ezáltal a profit ismét növekedni kezd. A patch már alapból létezik, mindössze a játékban van letiltva. Idő kérdése és játszhatunk mi is."

Úgyhogy várjunk patch-re, talán 1-2 hónap mulva kiadnak
  • hykao #2114
    Bazzeg ne basszál már ki velem, hogy folyton dolgozzak utánad már... :)
  • hykao #2113
    Azzal ne törődj. A Custom-ra kattintva átállíthatod, amit akarsz, és a beállítások elmentődnek save-re.
  • Senkkik
    hű bakker.. bocs nem így gondoltam
  • Senkkik

• Che
    Szép kis buggal taliztam ma. most ültem le játszani és a JBA gyakorló pályán el rontottam egy kaput így bezárult.ugye vissza kell menni az előzőhöz hogy újra kinyiljon.namost én véletlen le estem egy magaslatról és fent akadtam a keritésen aztán egy lazabuggal átcsusszantam két zárt kapu közé....se ki se be....vicces volt...
  • Tatyla
    meg hol elindul hol nem és miért nem talállja a mentést?
  • ati2002
    képeket utólag lekicsinyítettem 800x600-ra, amúgy 1024-esek.

• Tatyla
    hogy kell a next-gent kikapcsolni mert állandóan visszaáll?
  • Senkkik
    nah nekem most mennem kell de 1-2 óra és rakok képet hacsak megnem előz valaki :D