6081
-
#2225 Már bocs, de nem az enyém, hanem a bátyámé. Különben is, a fejlesztőktől kitelhet, hogy pl. az Asus kártyák nem futtatják normálisan a játékot. -
#2224 Ironizálni próbáltam...
Még jó, hogy a bátyád gépén jól fut, kész erőmű! -
#2223 atom géppel amit apuci megvesz, jóhogy jól fut a game:) -
#2222 Csak tudnám, hogy minek kell ennyit kiírni?
Nem elég lenne, hogy:
X4200, 2GB, Nv7900GTX512
MOND MÁR? Ki kíváncsi arra, hogy milyen sz*r géped van otthon? -
#2221 3.pálya:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy tudom kinyitni a széfet a tréning végén? -
#2220 Nem az. Mindenki panaszkodik, hogy így lassú, úgy lassú, és nem a gépek hibájából. Itt azonban más a helyzet, én legalábbis nem találom lassúnak. -
#2219 Ezen a gépen tökéletesen fut? Nem mondod? Hihetetlen! -
#2218 A bratyóm most rakta fel a gémet a gépére, kár, hogy ott fog ülni egész héten, de mindegy. A lényeg, hogy az ő gépén tökéletesen fut:
Asus M2N-E (AM2-nForce 570 Ultra-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II)
AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Dual-Core (Windsor) BOX
DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
Asus GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express -
#2217 nincsmeg -
#2216 Bocs hülye kérdése de demo van? -
csoola #2215 kiváncsi vok, söt, megkérlek h dobj meg egy privivel ha ez megvan, h h megy a game, mert nekem ez igy nagyon csufos... jah és a van vkinek ötlete, h esetleg a hibát kijavitsam, akkor irjatok, nagyon köszönöm, azért akármennyire is gépigényes, érdekelne a játék, mert már kellene egy ksi splinter életérzés... -
csoola #2214 nah gyerekek, alul meglehet nézni a konfigom, egy hetes, de EZ A SZARSÁG KÉT VÁLLRA FEKTETTE!!! azt kell mondjam, az UBI most vmit nagyon elrontott, sokáig folt lesz ez a nevén. a játék, vagy egy uj ficsörrel gazdagodott (lasitott felvételben mozognak a karakterek, egyszerüen LASSUAK, nem szaggat, csak LASSU), vagy vmit rohadtul elrontottak a "fejlesztök". meglehet nézni, h a játék alap beállitáson, milyen "szép",
és elgondolkodni h: "kell ez nekem?". hát én sajnálom h leszedtem ezért 8 gigát, de szerencse h nem adtam rá ki pénzt, mondom, igy szaggatni pfffffff, még a graw, aminek köztudottan fullos gép kell, maxon az se szaggatott!!! (sajna idöközben megvan tölem tagadva a képfeltöltés, nemtom miért..) -
#2213 próbálta már vki a multit lan-on?
-
#2212 jah, a következő SC XD -
#2211 OK, akkor meg vagyok nyugodva :) -
#2210 Nem kell eldobni, mondom még nagyon sokáig menni fog vele minden. Kb másfél-két év mire olyan játék fog megjelenni, ami ONLY DX10-es feature-öket tartalmaz. -
#2209 Bizony, nagyon érett már a dolog.
Amúgy a DX 10-el hogy lesz? Kijön, és dobhatom is el a 7600GT-t? Mert az kissé feldühítene... -
#2208 Az kellemes váltás lesz akkor, rengeteg új látványelem nyílik meg így számodra, és hatalmas sebességnövekedés lesz. És élből menni fog minden játék nagyon sokáig. -
#2207 Na jó, azért ez szép. Alig várom már a gépfejlesztést (jövő héten esedékes). Már egy éve spórolok rá, és még régebben várat magára. Most egy 1600-os Athlonom van, 9600Pro-val, meg giga rammal. Ráfér egy kis újítás. Most majd 3600+ Athlon lesz, még fél giga RAM és egy 7600GT. Ég és föld lesz. Amúgy ez a fenti konfigom van már vagy 5-6 éve (kivéve az ATI-t, az valamivel később jött, és eddig minden eldöcögött rajta úgy-ahogy. Büszke vagyok a kis zümire! :D) -
#2206 Most jobban utánanéztem. 84.43-as volt a driverem. Hogy hagyhattam ennyire elavulni? -
#2205 Hát igen, ekkora felbontásnál nem kell kimondottan aggódni az AA miatt. :-) -
#2204 -
#2203 A 91.47-es neked megy rendesen?
Kilép a progikból, nem lesz fekete képernyő? -
#2202 Naná. Egy ekkora név meghalna egy PS3 exkluzivitástól (látva a horribilis árat és a nevetséges indulókészletet). Lesz XB360-ra és PC-re is. -
#2201 A sztori nagyon jó, csak vannak benne logikátlanságok, amiket a régi csapatok nem hiszem hogy elkövettek volna. Lásd a #2163-as első négy pontját (kicsit spoileresek, de nem vészesen). -
#2200 azt kihozzák pc-re?:OO -
#2199 #2191: nem néztem utána tüzetesebben, csak a DXDIAG-ban megnéztem az illesztőprogi verzióját. De tudom hogy nem a legfrissebb darab, szóval most szedem a legújabbat az nvidia.comról. Refreshlock meg persze nincs. Nem zavar ha valami 60Hz-n fut, mert ami nem tud ilyesmit állítani az általában még a fáradtságot se éri meg. :-)
#2193: olvastam cikkeket, láttam videókat, plusz az X06-es demo valami fenomenális képet mutatott róla, maga lesz a technikai csoda ha kijön.
#2194: az a lebutított lopakodássegítő. Látható vagy, és nem vagy látható. Átmenet nincs. -
#2198 Majdnem. :) Sötétségjelző. (minél zöldebb, annál sötétebb helyen vagy...) -
#2197 Még a Splinter Cell könyvet sem Clancy írta... -
#2196 ennél a résznél lehetett hallani, hogy valami híres francia író aki már több ilyen kettős ügynökös sztorit írt segített ennek a résznek a megírásában, meg a fődizájner koma (gerighty) is mondta hogy most megváltoztatjuk azt a beidegződést miszerint samu "három zöld pont". De tényleg uncsi a sztori? Én attól tartottam hogy az ubi a sok delay miatt már sok spoilert kinyomott a játékról :( -
#2195 9600XT-m volt, de az a játék fél fogára se lett volna elég.
Most a 7800GS-em viszi abszolút maxon türhető sebességgel (nagy különbség nincs a minimum és maximum között sebességileg). -
#2194 alul a képeken miaz a sárga, meg zöld pötty?
mehecc, nemmehecc vagy mi? -
#2193 ebbe miért vagy ilyen biztos? /nem kötözködés, csak ne vegyétek el tőlem fölöslegesen ezt a hitet/ -
#2192 Jaja, az jó lesz! -
#2191 6.14? Az milyen? :O
Én a 91.47-est ajánlom 7800GS-hez. Nekem is ilyen kártyám van, és még semmilyen játékkal nem volt gond vele ezzel a driverrel.
Tehát akkor 15"-os TFT és 1024x768-as felbontás. Ok.
Refresh lockoló progi nem fut? -
#2190 x1800ad meg van még?
mindent maxra tettél? hány fps? kíváncsi vagyok mennyire állja meg a helyét az xbox 360 mellett. -
#2189 A sztorit mindig a fejlesztőcsapat írja. Clancy csak a nevét adja, más köze nincs a játékokhoz (sajnos). -
Frenzy9 #2188 törölt hozzászólás -
#2187 Az vígasztal, hogy a montreali csapat csinál nekünk egy Assassin's Creedet. :-) -
#2186 sztem a sztoriba annyi beleszólásuk nincs a shánghájiaknak, hacsak nincs minden ubisoft stúdióban egy Tom Clancy, aki épp a következő játék sztoriját írja....