6081

• tnm #2265
    tehát senkise érintett:(
  • SamFisher22
    elhiszem, de nekem nincs mds, és azt kérdezem, h nektek van-e?
  • hykao #2263
    Nem véletlenül lett kiírva...
  • hykao #2262
    Nekem simán megy a YASUval, még sosem volt, hogy ne indult volna el.
  • Muki100
    experten annyira nem volt rossz az AI már ct-ben sem, leszámítva azt hogy végigfutva le lehetett késelni mindenki, de ez egy olyan exploit ha nem akarja az ember nem használja ki. Amit trailerekben láttunk AI az reméltem is, hogy csak normalon volt mert az borzalmas.
  • SamFisher22
    off*
    vki át tudná küldeni az .mds fájlt? plz kösz
    on*
  • hykao #2259
    Te én most kissé belemélyedtem (no nem nagyon csak Izlandon bóklásztam tovább egy kicsit...), és HARD fokozaton nekem nem tűnik egyáltalán butábbnak az AI, mint a CT-ben. Sőt, nekem úgy tűnik, hogy nehezebb lett. Már nem csak akkor vesznek észre, ha tök közel vannak, mégha teljes sötétségben vagyok is, és a legkisebb mozdulásra, lépészörejre is egyből felfigyelnek, stb. Te HARDon nézted?

Más: igen érdekes dologra lettem figyelmes. Kikapcsoltam a HDR-t, és amikor elindítottam elölről a játékot HARD fokozaton TÖBB LETT A MOZGÓ ÁRNYÉK, AZ ÉGEN A FELHŐK IS DINAMIKUSABBAN MOZOGTAK ÉS MEGSOKASODTAK A TEREPTÁRGYAK!!! (PL: a házikóban, ahol az elején alszik a fószer előzőleg a villanykapcsolónál a sarokban csak a szekrények álltak, most meg ott volt egy poroltó és egy halom ruha a földön...)

Tapasztalt már ilyet valaki? Lehet, hogy a játék a beállításoktól függetlenül is machinál valamit a grafikával, és ezért nincs nagy különbség az FPS között min és maxon? Még a végén valami brutál gépen előjön az élsimítás is? :O
  • Code92
    ki van írva h. csak sm 3 as vid karin fut pedigh még itt íyrtak 2-en is olyan konfigot amibern még ki is volt emeéve h. fut sm 2 es karin nem akarom fölösben megszerezni tehát akkor most mi az igazság sm 3 alatt csak kidobja h. bocsi nem elég a kártyád?
  • Makkmag
    mi az az SPDT 1.35???
  • mila69en
    nah lőttem pár képet én is szerintem gyönyörű szép a játék

amúgy így a hibákra rátérve eltünt az össze gyorsmentésem:/

• grebber
    Mindig van mellékelve clone mellé!!!!
  • SamFisher22
    yasu belőve, dt4.06, SPTD 1.35... mégis kéri az eredeti lemezt... nektek volt .mds fájl mellékelve?
  • Sland
    Uccsó kép király
  • Senkkik
    Ittvan még pár kép:
    Amugy megint volt egy kisebb hiba: pont akkor mentette el autómatikusan mikor elkezdtek rám lőni :D

• Csuhai G
    Felejtsétek el azt a progit amit a játék mellé mellékeltek! Securom loaderrel és a Daemon Tools legfrissebb verziójával gond nélkül megy a játék!
  • csoola
    nekem se volt jo, probáld az uj daemon-t, sztem neked se 4.06-van, nálam is az volt a gond
  • Makkmag
    elindítottad a Yasu-t?
  • Makkmag
    elindítottas a Yasu-t?
  • hykao #2247
    Van magyarul, már régóta lehet mindenfele kapni. Pl: KATT

Egyébként nemrég olvastam el.
  • csoola
    jah, aki nyomja az mondja már meg h mi a modja a rakéta hatástalanitásának...
  • Makkmag
    4.06-os a Daemon? bekapcsoltál minden emulációt?
  • csoola
    ez melyik pálya?:D
  • SamFisher22
    hi
    megpróbáltam amit az nfoban leírtak, nem műxik.. kérjük helyezze be az eredeti lemezt :<. lehet h az a baj h nekem csak mdf fájl van, mds meg nincs? plz vki help :>
  • hykao #2242
    Nem. Semmi ilyesmi nem volt soha.
  • tnm #2241
    nha, akkor talán már van valaki, aki az én minimumot karcolgató konfigomhoz (lábbam) hasonló géppel már játszik:
    szal mire számítsák, azon túl, hogy el kéne indulnia: 640*480 minden minimumom, max 15 fps????
  • Crazy Mate
    Van Splinter Cell könyv?Van magyarul is?Hol lehet megvenni?
  • MagyaR
    Thx. Közbe Már rájöttem :).
  • XeeN
    A gépet kell újraindítanod...
  • csoola
    nah, skacok mostmár TELJESEN JOL MEGY, feltettem azt az amd.com-rol amit kiirtak a readme-ben. ezt kérlek irjátok ki a bannerhoz, mert lehet h másnak is lesz a dual-core procival gondja...
  • MagyaR
    Helló. Felraktam a daemon tool 4.06ot, de amikor az sptd 1.35öt is fel akarom, azt írja ki, hogy you must reboot after previous operation.

Mármint először kijön az az ablak, hogy update vagy uninstall. Rányomok az updatera aztán ezt írja ki.

Milyen műveletet kell újraindítanom? Nem értem...
  • ati2002
    Aki ért hozzá, nem nézné meg, nem-e lehetne a középen felvillanó cselekvés-ikonok méretét lejjebb venni, nem lenne olyan zavaró és sokkal jobban is mutatna piciben?
  • csoola
    sztem érdekes lene ezt elolvasni, ezt tapasztalatbol irtam, sztem ez egy jo gép, és nemtom h miért produkál ilyet, quake 3-as grafikai szinten...
  • ati2002
    Egy kis tipp:
    A C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos mappában a "menu.bik" videót nevezzétek át másra, pl menu777.bik-re. Sokkal elöbb beköszön az alapmenü, nem kell mindig végignézni azt a kis videót.
  • Casper007
    Most mit kell szivatni. A gép még csak nem is az enyém. De nem hazudok!
  • Tibor
    újregtől kitellik
  • Casper007
    Csakis.
  • Sland
    Árlistáról másoltad ki?
  • Casper007
    Értelek. Az Oblivion-t én sem láttam full grafon, le kellett töltenem egy textúracsökkentő fájlt, hogy elinduljon.
  • Mr Bishop
    Jó a bátyád gépe, Casper !
  • Voltan
    Szívesen informállak majd, de szerintem egy ideig még nem szedem le ezt a játékot. Ha meglesz az új gép, akkor sok dolgom lesz, pl: meg kell tapasztalnom, hogy is néz ki IGAZÁBÓL az Oblivion, meg ilyesmi. :D
    Szóval szerintem jövő héten még nem fogok SC DA-val foglalkozni.