6081
-
neptum #2305 nekem nem akar elindulni azt ir egy hiba üzit -
Richard90 #2304 húú gyerekek, ez még nem a teljes verzió.
ez a pre release, sztem. amit a gamestarosok is kaptak
menjetek bele ebbe a mappába, és ott van egy kép:
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc
úgyhogy ez nem a végleges verzió
-
SamFisher22 #2303 hykao énis ugyanezt mondom :) -
#2302 Ha kissé visszagörgetsz, láthatsz elég képet arról a pályáról! Már többen is raktak le.
Vagy neked csak kifejezetten Maxtreme-től jó? :) -
Richard90 #2301 wow, msot olvasom :D na ezt megcsinálom :D -
#2300 Maxtreme: Tegyél be légyszives képeket a havas jeges pályáról!!
-
#2299 Hát a képeiden látszik, hogy nem élsimítottak. De azt sem értem, hogy miféle SHADER OPTIONS-ról beszélnek ezek. Szerintem ez a szöveg még a CT-ből maradt a readme-ben... :)
Mi van a ruhákkal meg a poroltóval már? Senki nem emlékszik rájuk? :) -
Richard90 #2298 engemet meg az idegesít qvára, hogy amikor kilépek a játékból, fél órát kell még várnom, hogy leteljen az intro :@
rohadtul idegesítő -
MagyaR #2297 Hmm. Sry a 2 üziért, de én csak egyszer nyomtam rá a mehetre, szal nemtom miért van...
Amúgy a menü az vmi borzalom. Meg miazhogy nem lehet feliratot beállítani? hmmm. Ezt egy patch csak orvosolni fogja, különben a magyarítás is bonyolultabb lesz... -
#2296 nah atirtam 0-ra erre vissza rakja 4-re:D bezzeg én semmiféle 4x-es simítást nem tapasztalok:DDDDDDDDDDDDDDDDd -
MagyaR #2295 Az csak úgy fut a háttérbe, ha rákattolsz 2szer. Azt utána ha elindítod a gamme exéjét, akkor elvileg elindul. Legalábbis nekem igen.
Ha neked nem megy akko nézd meg, hogy jól fel van-e rakva az sptd 1.35 meg a daemon 4.06ba variálj, pl. nekem all options onon van a többi defaulton (ahogy a progi beállította).
Stb. -
neptum #2294 de a yasus mi a rákra jó nekem semmit se csinál csak a helyet foglaja ? -
YohAsakura #2293 amúgy nekem sem megy a YASU.exe-vel.
-
csgj #2292 ááá, te is mindenhol ott vagy? xD -
YohAsakura #2291 le tudod tölteni,mert feltettek egy linket:YASU.exe #2266 -
Thanatos #2290 örülünk... -
csgj #2289 "A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!!"
Aztamindenitdedurva! Nem gondoltam, hogy már ebben az évben lesz olyan játék, ami meg se moccanhat a gépemen :O Szerencsére ez pont egy olyan játék, melynek egyik részével se játszottam, és nem annyira érdekel. De azért csak leírom ide eme felháborodásomat :D -
#2288 azért ennyire ne legyetek segítőkészek!! -
#2287 1.1 + AA max. a CT-ben van, itt sajna nincs... -
neptum #2286 nekem is e problémám :( -
SamFisher22 #2285 ugyan ez volt írva a chaos theory reamejében is:D, szal nem fogsz találni shader optionst:). de a lényeg érthető.. de ha ígysem megy, akkor marad az 1.1+AA -
Ronnie17 #2284 hali,nem tudja valaki megmondani hogy hogyan lehetne elindítani a gémet mert most értem haza és mostanra is jött le,feltettem de nem megy és semmi crack semmi az a yasuvagy mi meg baszik csinálni akármit is... ne mtudna valaki segíteni hogyan tudom elindítani????
-
neptum #2283 tom hülye kérdés de nem tom elinditani milyen progi val indul el van hozá valami de az semmire sem megy nálam mi vel kéne elinditani ? -
#2282 Ehh, hol van itt SHADER OPTIONS??? -
#2281 Természetesen HDR kikapcsolása mellett próbáltuk az élsimítást, de semmi... -
SamFisher22 #2280 HDRt és antialiast nem lehet egyszerre alkalmazni.. olvassatok readme-t ;)
Q: I can't change antialiasing because it's grayed out and says "Disabled".
A: If you have HDR rendering enabled from "Shader Options" antialiasing will be
always disabled. This is a hardware limitation of current graphics cards and
there is nothing we can do to enable it. -
#2279 vki összefoglalná nekem röviden h mi történt 12:00 óta?? (pvt-ban) vagy tőlem itt is. előre is nagyon szépen köszönöm. -
#2278 De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!??? -
#2277 hm..... érdekes nekem ez alapból 4-en van -
PLATINO #2276 nekm sincsen ki akartam tömöríteni a raral de nem ismere a fájloka és ezért total com. tömörítettem ki az 00 volt egy mdf és azt kihúztam de mds nyista -
#2275 De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!??? -
#2274 Már kipróbáltam, semmi haszna! Visszaállítja 0-ra minduntalan. Ha driverből erőltetem rá, akkor szétdarabolódik a kép totál szarrá... -
#2273 na ezt meglesem:) -
Frenzy9 #2272 találtam egy ilyen sort a SCDA-Offline/System/SplinterCell4.ini -be
FSAADegree=0 ez lenne az élsimitás ha jól tudom
valaki ha teheti próbálja ki nekem már nincs annyi időm.... -
#2271 felkellet raknom mert attol folyt ki a szemem, hogy nem láttam semmit:D
szerk: bár a képek készítése óta már vissza vettem egy 5-ös el:D -
SamFisher22 #2270 ati2002 ultrabig thx, életet mentettél #D. kösz szépen, nem tudom nekem miért nem volt mds... :> -
#2269 Hát igen...de azért a te képeid is elég szemfolyatósak. :) (túl nagy a fényerő) -
#2268 amugy a multiban át lehet állítani vhogy a grafikát? -
#2267 nem is értem, hogy a készítőknek nem folyt ki a szeme:/ mikor nem tették kompatibilissá az élsimítással pedig az egyig legtöbbet érő efekt -
#2266 Pack letöltés. Akinek kell az mds fájl és a YASU.exe .