Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
hát ez a gép sem ingyen volt 😊 Egyébként ez igaz hogy nem akarok kiadni pénzt több okból se.
-nincs nagy igényem a grafika terén, teljesen elég volt az eddigi is.
-nincs saját keresetem, így nem is én fizetnék érte
-túl drágák a játékok
-nemsokára itt a dx10, meg mindent
-ha fejlesztek akkor vszínûleg processzort fejlesztek meg alaplapot, csak most nincs pénzünk rá
-nem csak számítógép létezik :|

Maxtreme
hiszel amit akarsz, szíved joga

shadow off és low mint mondottam.

GoKu x
nyugi emberek, biztos nem fullon van, lehetetlen!!

CalebJoe
20 ropiért mér 7600GT szerzek inkább.
Gerbill
Ha jól tudom már most is vannak olyan kártyák, ami képes dx 10 futtatására, csak program nincs, és ezeknek az árai, addigra már alacsoyabbak lesznek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Senkkik
biztos hogy majdnem minden fulon? nem hagytál véletlen ki valami beállítást?

buldozer99
eléggé gyenge így,mindennek a széle kockás😞

Forca Barca

hykao
Te, ezeken a képeken én még SM 2.0-át sem látok, nemhogy SM 3.0-át...
pfúúúúúúúDe ratyi
pfúúúúúúúDe ratyi
Voltan
Háát... Nem azért, de szerintem a Chaos Theory is nézett így ki...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gyocsika
Az én ATI 9600 Pro 128mb
2400 Mhz
512 ram szerintem egy gyenge graf on elmegy mondjuk a cahos theory is majdnem maxon ment!!

hykao
...de nem is kell a legdrágábbat...(mellesleg már jóideje 20 ropiért hozzá lehet jutni a 6600-hoz, akár GT-hez is PCI-s esetben...)
...és persze csak egy példát hoztam fel, nem kell ebben megakadni...

...és itt csak egy dolog büdös, mégpedig az, hogy sok PC-s nagyon elkényeztetõdött a nagy letöltögetõsdi idõk eljövetelével...se szoftverre, se hardverre ne költsünk, de ingyen kapjunk fasza dolgokat mi?
buldozer99
nem tudja a dx10 et igen,deh ha jol tom dx10március,április!
és ki az a hülye már boszássatok meg hogy kijön a dx10-es széria és egyböl vesz egy olyan vga-t!max junius,amikor már nem lesz olyan drága és nem az elsö szériák lesznek!

Forca Barca

Gerbill
Az, hogy kinek mi sok, hadd döntse el maga. Ha jól tudom a 6600 nem tudja a dx10, az meg nemsoká itt lesz, szvsz az elõtt teljesen felesleges új kártyát venni.

Senkkik
szerintem is

Gerbill
Hát szerintem ez nem szebb mint a legutóbbi Hitman rész. Nem értem ehhez miért kell SM 3. Idáig süllyedt volna a PC világ?

buldozer99
6600gt böven elég még jo kis ideig
és az a 15 ezer télleg nem sok értes
szal........

Forca Barca

GoKu x
biztos full???

GoKu x
1et értek.

GoKu x
nehogy azt mond, h ez szinte full graf(felbontás kiv). nem akarom elhinni.

kirol
Semmi extra?
Sõt szerintem elég gagyin néz ki. És akkor még visszafogtam magam.

hykao
Az sajnos nem. ATI kártyák csak az X1xxx szériától kezdve tudják.
(amúgy szvsz vagy alapból el lehet indítani a játékot SM 2.0-ás kártyával vagy pedig hamarosan jön egy peccs - ha más nem, egy nemhivatalos. ugyanis nem kell átírni a játékot a shader modellek állíthatóságához...)
Maxtreme
Ja és még annyit hogy a menüben nem lehet a shaderek között válogatni.

bakvarnyu
ne gyere mar folyton ezzel a 15 ezer forinttal,ha mar ujat veszel nyilvan nem a legolcsobbat fogod, hogy egy honap mulva dobhassad ki. lehet az ubinak valami szerzodese a hardvergyartokkal,hogy gepigenyes cuccokat hozzanak ki, a Ghost recon 3 optimalizalasa is egy halom tragya volt es most olvasom, hogy a uj Rainbow six is hasonlo lesz
budos ez nagyon

Gideon Wieth
mondom hogy lehet hogy kölcsönkért, szal ne éld bele magad... de reménykedjünk... ha haza megyek és addig nem születik válasz erre a problémára akkor megnézem apám gépén(ahol a 9600os van...

sorry a lassú válaszért csak guye 44 bünti pont meg az óra:S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Maxtreme
Nos az elsõ küldetés csak bemelegítés 😊
Már kezdtem is megilyedni hogy megint sötétben fogunk kószálni. DE NEM 😊
A 2 mission már a dutyiban játszódik VILÁGOSBAN! 😊

Nem rossz a gfx, de eddig sztem semmi xtra 😊
Minden max, csak a shadow low AA of, 4xaaf, 1024

buldozer99
pedig az x800gto-m nem támogat sm3.0😮

Forca Barca

hykao
Hát igen, nem minden kártyával érdemes frissiteni sûrûn a videokártya drivereket. Nekem is 91.47 van fent, és még semmivel nem akadt össze, nem csinált bajt. (nekem is 7-es széria van)
mondok egy érdekességet....hátha valakinél szintén jelentkezik...2 napja talán,hogy leszedtem az utolsó nvidia drivert,a 93.71-est..tegnap bsplayerben akartam hangkimenetet változtatni és újraindult a gép...most Sam barátunknál,mikor a training-et tölti befelé,újraindult..ötletként leszedtem a korábbi drivert..a 91.47-est és nem restartol,nem dob ki...

egyébként szépen futhat 7600gt-vel,mert 7600gs-el is folyamatos..és a menü zenéje isteni,kell a soundtrack😊
hykao
Ez egyedül csak rajtad fog múlni... 😊
Gideon Wieth
szia!
x800GTO-n mennie kéne, mivel bad sectornak is az van és õ teszteli...bár lehet kölcsönkért egy videókarit...
Print screenel kell kivenni mert nekem csak feketeség van..délelõtt akartam berakni képet amikor nem tudtam megmenteni a faszit amit irtam...arról a részrõl de ps-el csak feketeség volt nekem a paint-ban..ha hazajöttem megpróbálom megint, most órán csücsülök :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Vajon hány fps-em lesz 7600GT-vel?😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

buldozer99
Bannerhez meg ki lehetne írni hogy van tölthetõ verzió😛

Forca Barca

buldozer99
akkor ha elindult rakjál be képet!
remélem megy x800gto-val,ha nem jövö héten befigyel a 6600gt ahogy már írtam😄

Forca Barca

Gideon Wieth
Bocs mindenkinek elírtam a kártyát... Sorry... nálam apámnál van a 9600os- nálam x1600 van...tényleg, bocs mindenkitõl... most néztem utána hogy olvasgattam itt dolgokat... Bocs mégegyszer...Nem igazán értek a hardver dolgokhoz....mégeccer bocsi...

Valami 82-83 rarnál ját.
Ja a letöltés.
hykao
Értem...pénzt nem adsz ki játékokra, pénzt nem adsz ki videokártyára...oldják meg az ingyen szórakoztatásodat ugye, úgy, hogy az neked ne kerüljön költségbe? 😊 (kb. 5 ropit kéne rádobnod egy 6600-asra...)
Gerbill
Mi jár a végénél? A letöltés? Ha lent van akkor írd meg hogy megy e kösz.

hykao
Már raktak be, nézelõdj vissza...
Nekem 9600 asom van és már a végénél jár szóval én nem hiszekk ebben az smses mitudoménmibe

kérem valaki küldjün egy screenshoot-ot a game video beállításairól azon belül is -shader opciók-rõl ha lehet kattintva a gördítõsávra.

hykao
Ne fárassz már. Ha nem érted, hogy mirõl beszélek, akkor sajnállak... Itt nem rólam van szó te...
ati2002
Jobban jársz, ha megvárod hogy legyen már konkrét bizonyíték az onlySM3.0-ra. Csak az a baj, hogy sokan SM2-es vga mellett nem merik leszedni, ezt meg is értem.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Elõször is még várjuk meg, hogy igaz-e az SM 3.0, másodszor meg nem csak az SM 3.0 miatt alap ma már egy 6600, ahogy írtam...

De persze lehet makacskodni, meg szembeszélben hugyozni, meg 800x600-ban minimum beállítások és recés élek mellett játszani...csak kérdés kit szivatsz meg ezzel...
Gerbill
Azt is az UBI adja ki. Nem csoda.

Gerbill
És most sajnáljalak, hogy régen mennyiért vettél kártyát? Itt közel nem arról van szó, hogy nem tudták volna megcsinálni, nem is akarták, hogy mi is olyan szerencsétlenek legyünk mint te, és minden pénzünket a gépünkre költsük.

ati2002
Még nincs sok, de lesz, azt garantálom. Ilyen lesz pl a Rainbow Six Vegas is.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Balumann
teljesen egyet értek!
Amíg 800x600-ba elmegy alapon addig nem vagyok hajlandó azért pénzt kidobni hogy jobban csillogjon a padló meg ezek. SCCT nekem ment 1024-en, több effektel, és teljesen jó lett volna nekem az. Egyébként meg a képek max graffon letek készítve nagy valószínûséggel, 1280x1024-be max effektekkel. Ha annyira minta szerû lenne az optimalizáció, bõven elkéne menneyen nem sm3 -as kártyákon.
Ez igaz, hogy scct jó volt, irányításban is, grafikában is.

Viszont én ma este lefogom szedni a játékot, felrakom, és kipróbálom hogy megy-e ati 9600 pro-val 2400mhz -en 512 mb rammal. És kipróbálom azt amit belinkeltem, vagyis írtak az nforce-n, ami ha jól látom képes erõvel régebbi shaderpixel-re kihozni, meg pár dolgot. Úgyhogy ha valaki leszedi, és sm2-je van az írja be hogy megy-e vagy nem, és próbálja ki azt a szart is!