Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-nincs nagy igényem a grafika terén, teljesen elég volt az eddigi is.
-nincs saját keresetem, így nem is én fizetnék érte
-túl drágák a játékok
-nemsokára itt a dx10, meg mindent
-ha fejlesztek akkor vszínûleg processzort fejlesztek meg alaplapot, csak most nincs pénzünk rá
-nem csak számítógép létezik :|
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2400 Mhz
512 ram szerintem egy gyenge graf on elmegy mondjuk a cahos theory is majdnem maxon ment!!
...és persze csak egy példát hoztam fel, nem kell ebben megakadni...
...és itt csak egy dolog büdös, mégpedig az, hogy sok PC-s nagyon elkényeztetõdött a nagy letöltögetõsdi idõk eljövetelével...se szoftverre, se hardverre ne költsünk, de ingyen kapjunk fasza dolgokat mi?
és ki az a hülye már boszássatok meg hogy kijön a dx10-es széria és egyböl vesz egy olyan vga-t!max junius,amikor már nem lesz olyan drága és nem az elsö szériák lesznek!
Forca Barca
és az a 15 ezer télleg nem sok értes
szal........
Forca Barca
(amúgy szvsz vagy alapból el lehet indítani a játékot SM 2.0-ás kártyával vagy pedig hamarosan jön egy peccs - ha más nem, egy nemhivatalos. ugyanis nem kell átírni a játékot a shader modellek állíthatóságához...)
budos ez nagyon
sorry a lassú válaszért csak guye 44 bünti pont meg az óra:S
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Már kezdtem is megilyedni hogy megint sötétben fogunk kószálni. DE NEM 😊
A 2 mission már a dutyiban játszódik VILÁGOSBAN! 😊
Nem rossz a gfx, de eddig sztem semmi xtra 😊
Minden max, csak a shadow low AA of, 4xaaf, 1024
egyébként szépen futhat 7600gt-vel,mert 7600gs-el is folyamatos..és a menü zenéje isteni,kell a soundtrack😊
x800GTO-n mennie kéne, mivel bad sectornak is az van és õ teszteli...bár lehet kölcsönkért egy videókarit...
Print screenel kell kivenni mert nekem csak feketeség van..délelõtt akartam berakni képet amikor nem tudtam megmenteni a faszit amit irtam...arról a részrõl de ps-el csak feketeség volt nekem a paint-ban..ha hazajöttem megpróbálom megint, most órán csücsülök :S
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
remélem megy x800gto-val,ha nem jövö héten befigyel a 6600gt ahogy már írtam😄
Forca Barca
kérem valaki küldjün egy screenshoot-ot a game video beállításairól azon belül is -shader opciók-rõl ha lehet kattintva a gördítõsávra.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De persze lehet makacskodni, meg szembeszélben hugyozni, meg 800x600-ban minimum beállítások és recés élek mellett játszani...csak kérdés kit szivatsz meg ezzel...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Amíg 800x600-ba elmegy alapon addig nem vagyok hajlandó azért pénzt kidobni hogy jobban csillogjon a padló meg ezek. SCCT nekem ment 1024-en, több effektel, és teljesen jó lett volna nekem az. Egyébként meg a képek max graffon letek készítve nagy valószínûséggel, 1280x1024-be max effektekkel. Ha annyira minta szerû lenne az optimalizáció, bõven elkéne menneyen nem sm3 -as kártyákon.
Ez igaz, hogy scct jó volt, irányításban is, grafikában is.
Viszont én ma este lefogom szedni a játékot, felrakom, és kipróbálom hogy megy-e ati 9600 pro-val 2400mhz -en 512 mb rammal. És kipróbálom azt amit belinkeltem, vagyis írtak az nforce-n, ami ha jól látom képes erõvel régebbi shaderpixel-re kihozni, meg pár dolgot. Úgyhogy ha valaki leszedi, és sm2-je van az írja be hogy megy-e vagy nem, és próbálja ki azt a szart is!