6081

• neptum
    nekem nem akar elindulni azt ir egy hiba üzit
  • Richard90
    húú gyerekek, ez még nem a teljes verzió.
    ez a pre release, sztem. amit a gamestarosok is kaptak
    menjetek bele ebbe a mappába, és ott van egy kép:
    C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc
    úgyhogy ez nem a végleges verzió

• SamFisher22
    hykao énis ugyanezt mondom :)
  • hykao #2302
    Ha kissé visszagörgetsz, láthatsz elég képet arról a pályáról! Már többen is raktak le.
    Vagy neked csak kifejezetten Maxtreme-től jó? :)
  • Richard90
    wow, msot olvasom :D na ezt megcsinálom :D
  • grebber
    Maxtreme: Tegyél be légyszives képeket a havas jeges pályáról!!
  • hykao #2299
    Hát a képeiden látszik, hogy nem élsimítottak. De azt sem értem, hogy miféle SHADER OPTIONS-ról beszélnek ezek. Szerintem ez a szöveg még a CT-ből maradt a readme-ben... :)

Mi van a ruhákkal meg a poroltóval már? Senki nem emlékszik rájuk? :)
  • Richard90
    engemet meg az idegesít qvára, hogy amikor kilépek a játékból, fél órát kell még várnom, hogy leteljen az intro :@
    rohadtul idegesítő
  • MagyaR
    Hmm. Sry a 2 üziért, de én csak egyszer nyomtam rá a mehetre, szal nemtom miért van...

Amúgy a menü az vmi borzalom. Meg miazhogy nem lehet feliratot beállítani? hmmm. Ezt egy patch csak orvosolni fogja, különben a magyarítás is bonyolultabb lesz...
  • mila69en
    nah atirtam 0-ra erre vissza rakja 4-re:D bezzeg én semmiféle 4x-es simítást nem tapasztalok:DDDDDDDDDDDDDDDDd
  • MagyaR
    Az csak úgy fut a háttérbe, ha rákattolsz 2szer. Azt utána ha elindítod a gamme exéjét, akkor elvileg elindul. Legalábbis nekem igen.

Ha neked nem megy akko nézd meg, hogy jól fel van-e rakva az sptd 1.35 meg a daemon 4.06ba variálj, pl. nekem all options onon van a többi defaulton (ahogy a progi beállította).

Stb.
  • neptum
    de a yasus mi a rákra jó nekem semmit se csinál csak a helyet foglaja ?
  • YohAsakura
    amúgy nekem sem megy a YASU.exe-vel.
  • csgj
    ááá, te is mindenhol ott vagy? xD
  • YohAsakura
    le tudod tölteni,mert feltettek egy linket:YASU.exe #2266
  • Thanatos
    örülünk...
  • csgj
    "A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!!"
    Aztamindenitdedurva! Nem gondoltam, hogy már ebben az évben lesz olyan játék, ami meg se moccanhat a gépemen :O Szerencsére ez pont egy olyan játék, melynek egyik részével se játszottam, és nem annyira érdekel. De azért csak leírom ide eme felháborodásomat :D
  • GoKu x
    azért ennyire ne legyetek segítőkészek!!
  • hykao #2287
    1.1 + AA max. a CT-ben van, itt sajna nincs...
  • neptum
    nekem is e problémám :(
  • SamFisher22
    ugyan ez volt írva a chaos theory reamejében is:D, szal nem fogsz találni shader optionst:). de a lényeg érthető.. de ha ígysem megy, akkor marad az 1.1+AA
  • Ronnie17
    hali,nem tudja valaki megmondani hogy hogyan lehetne elindítani a gémet mert most értem haza és mostanra is jött le,feltettem de nem megy és semmi crack semmi az a yasuvagy mi meg baszik csinálni akármit is... ne mtudna valaki segíteni hogyan tudom elindítani????
  • neptum
    tom hülye kérdés de nem tom elinditani milyen progi val indul el van hozá valami de az semmire sem megy nálam mi vel kéne elinditani ?
  • hykao #2282
    Ehh, hol van itt SHADER OPTIONS???
  • hykao #2281
    Természetesen HDR kikapcsolása mellett próbáltuk az élsimítást, de semmi...
  • SamFisher22
    HDRt és antialiast nem lehet egyszerre alkalmazni.. olvassatok readme-t ;)

Q: I can't change antialiasing because it's grayed out and says "Disabled".

A: If you have HDR rendering enabled from "Shader Options" antialiasing will be
    always disabled. This is a hardware limitation of current graphics cards and
    there is nothing we can do to enable it.
  • GoKu x
    vki összefoglalná nekem röviden h mi történt 12:00 óta?? (pvt-ban) vagy tőlem itt is. előre is nagyon szépen köszönöm.
  • hykao #2278
    De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!???
  • mila69en
    hm..... érdekes nekem ez alapból 4-en van
  • PLATINO
    nekm sincsen ki akartam tömöríteni a raral de nem ismere a fájloka és ezért total com. tömörítettem ki az 00 volt egy mdf és azt kihúztam de mds nyista
  • hykao #2275
    De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!???
  • hykao #2274
    Már kipróbáltam, semmi haszna! Visszaállítja 0-ra minduntalan. Ha driverből erőltetem rá, akkor szétdarabolódik a kép totál szarrá...
  • mila69en
    na ezt meglesem:)
  • Frenzy9
    találtam egy ilyen sort a SCDA-Offline/System/SplinterCell4.ini -be
    FSAADegree=0 ez lenne az élsimitás ha jól tudom
    valaki ha teheti próbálja ki nekem már nincs annyi időm....
  • mila69en
    felkellet raknom mert attol folyt ki a szemem, hogy nem láttam semmit:D

szerk: bár a képek készítése óta már vissza vettem egy 5-ös el:D
  • SamFisher22
    ati2002 ultrabig thx, életet mentettél #D. kösz szépen, nem tudom nekem miért nem volt mds... :>
  • hykao #2269
    Hát igen...de azért a te képeid is elég szemfolyatósak. :) (túl nagy a fényerő)
  • Senkkik
    amugy a multiban át lehet állítani vhogy a grafikát?
  • mila69en
    nem is értem, hogy a készítőknek nem folyt ki a szeme:/ mikor nem tették kompatibilissá az élsimítással pedig az egyig legtöbbet érő efekt
  • ati2002
    Pack letöltés. Akinek kell az mds fájl és a YASU.exe .