6081

• mila69en
    lol tök jó hogy nem látok semmit:D (sötét) de azért áruld mi a külömbség
  • Starfighter
    Hi! Egyszerűen csak forgatod a kamera állást nem? Mert az egyik képen (a hiányoson) ott van a ruha csatja a padlón. Szal, sztem csak más szögből van kimentve a két kép.
  • AtiRadish
    Hát akkor szabad a gazda, mi a trükk??
    Más emeleten voltál oszt ugyanaz a szekrénysor, csak ott nem volt poroltó??
  • Kandurex
  • hykao #2341
    Nem. Mondom, nem nyúltam semmilyen grafikai beállításhoz a képek készítése közben. :)
    Én hiába kattintok erre a Yasu.exe-re, nem történik semmi, igy indítani sem tudom mivel.
  • Kandurex
    Várj, ha kikapcsolod a HDR -t, új részletek kerülnek be?
  • hykao #2338
    LOL, ugyanazon grafikai beállítások mellett:

poroltó+ruhák esete:

és árnyék témák:

az égboltról sajnos elfelejtettem összehasonlító képeket csinálni.

Na ki tudja mi a különbség? (ahogy írtam a grafikai beállítások ugyanazok voltak...) :)
  • mac83
    mikorra várható ehhez crack? mert nekem még mindig baszik elindulni :(
  • grebber
    Igen Maxtremetől jó mert ahogy nézem 6600GT-n eléggé fos a graf a többi betett kép meg isten de más pályáról!
  • zsakosfrodo2
    Kipróbáltam én is,és az redmény ua mint Balumannál, nem indul sem a New Game, sem a Training.
  • zsakosfrodo2
    Lámulni az szokott aki nem a témához ír. Inkább nem kommentelem tovább mert kapok egy sárgafelkiáltójelesháromszöget. Egyszerűen szégyen. -.-
  • SamFisher22
    nekem is kivágta a visual c++ runtime errort, csak nem tudom miért.. vki vmi megoldást?
  • Sland
    Nagyon szép (Y)
  • Hellsing47
    mellékelnék de privát torrentoldalon olvastam...
    lehet kamuzott a csávó,nemtom..csak olvastam azt gondoltam belinkelem...
  • hykao #2330
    Ehh, azt hiszem rájöttem a poroltó és a ruhahalom rejtélyére...elég lol...mindjárt jövök képekkel... :)))
  • hykao #2329
    Az ilyen bemásolásokhoz forrás linket is mellékelhetnél, hogy lássuk a többi hozzászólást is... :)
  • buldozer99
    szép:D
  • buldozer99
    Ezt valaki probálja ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pls akinek SM 2.0-ás kártyája van
  • Balumann
    vagyis ezt akartam kipróbálni fél órával ezelőtt de nem indul már el :(
  • Frenzy9
    törölt hozzászólás
  • Voltan
    Akkor "elvileg" nem kell SM 3.0-ás kártya. Próba cseresznye.
  • Balumann
    Nekem már el se indul a játék, indításnál is kiírja azt a must check, majd a C++ hibát.
  • buldozer99
    engem meg te:D
    most kérdeztem:D
  • buldozer99
    igen és akkor mi lesz?
    nekem is angol tudásommal félre értendö
  • hykao #2320
    ehh, megelőztél... :)
  • hykao #2319
    A SplinterCell4.ini fájlban ezt a sort: "SimpleShader=False" át kell írni erre: "SimpleShader=True" és a madár szerint már menni is fog SM 2.0-ás kártyákon...
  • Voltan
    Az ini file ban a SimpleShader=False -sorban False helyett True-t kell irni.
  • hykao #2317
    Ne lámuljatok már bazz, nem lesz itt semmiféle későbbi verzió.
    Nem baj, hogy már egy ideje aranyra került a játék? (nyilván akkor vagy a sokszorosításnál csummantották ki...)

Az a kép a játékban jelenne meg, ha ez egy PRE változat lenne bazz...
  • Hellsing47
    -For those who dont have a SM 3.0 supported card, and want to turn it off and use SM 2.0... search for this file in your Spinter Cell folder

SplinterCell4.ini

open with wordpad, then find the line ...

SimpleShader=False

edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.

-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?

-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...
    -------
    vki lécci forditsa le..mert én a "perfect" angol tudásommal lehet félre értettem :S
  • Csuhai G
    És ha nekem jól megy a játék, elindul, játszhatok vele, stb, akkor érdemes megvárnom egy rendes törést vagy végigjátszhatom ezt? Szóval inkább úgy kérdem, hogy a játékmenet a későbbi verzióban nem fog változni ugye?
  • Adam II
    Akkor még miért nem kapható?
  • zsakosfrodo2
    Minenki örülne, ha télleg pre verzió lenne, de annyira korán jött, hogy végülis van benne ráció, hogy ez csak vmi "első" változat, amit vhogyan megszreztek, és feltörtek. Majd meglátjuk, lehet hogy a megjelenés napján megkapjuk a 4.5 Gb-os Splinter C DA-t, valamint nem csak a SM3.0-át támogatja.... áááábrándozni szép dolog. :D De lehet hogy igaz leszen, majd meglássuk, bízzunk a csodákban, mert csak egy biztos az életben az pedig az Unikum.
  • mila69en
    hát várhattok még:DDD bár ez tuti, hogy a végleges EU-s verzió de azért ti várjátok meg a véglegest:) a mostanit meg törőld is le:DDDDDDDDDDD Europe: October 30, 2006 US: November 9, 2006 ez van a megjelenéshez írva az IGN-en
  • hykao #2311
    ehh... :O
  • NEOreg3
    a legjobb ha csak a célszemély(eke)t ölöd meg
  • Csuhai G
    Basszus ezt nem mondod komolyaaaaaaaan.....most ezért töltöttem le majdnem 9 GB-ot?
  • pirosBoci
    milyen pálya jön a havas-jeges után?de ennak játéknak az a lényege hogy mindenki kit kinyirsz mert én ezt csinálom ls csak 60%.
  • Balumann
    lehet azért nem törifel még a reloaded akkor?
  • hykao #2306
    Az mindegy az a kép, mert nem jelenik meg se töltéskor se semmikor, szvsz az is csak egy maradvány...sztem ez sajnos a végleges verzió. :)