6081

• mila69en
    a havas pályán ahol felmászok a hajóra ott mit kell csinálni? voltam fent a toronyba valami rádiot bizergálni, bedobtam a altatós gránátot a ventilátornál de utána nem tudom mivan bementem az irányítóba ott elaludtak az emberek aztán kimentem valami konténert vitt kifele egy daru.... nahh aztán nem tom mivan már körbe jártam az egész pereputtyot de semmi:/
  • Muki100
    3 hónappal ezelőtt még 6-7 ilyen választásos pillanatról beszéltek mint pl. lelövöd a pilótát vagy nem, akkor ezeknek nyoma veszett?
    amúgy benne van a shanghai pálya? az, amikor megy a tűzijáték a háttérben? Mert az úgy volt hogy xbox360 exkluzív
  • mila69en
    nem csak az esőben csillognak az emberek:)
  • Szolnokboy
    valaki pls írja le egy spoilerben hogy miért csukták le Sam papát, még nem tudtam letölteni a játékot ergo kipróbálni sem, de nagyon kíváncsi vok mi vezetett idáig :) köszi
  • hykao #2385
    Nem a verejték veri őket, hanem az eső...ha nem tűnt volna fel, az esőben állnak a madarak... :)
  • Mayday
    Te tudod, hogy mennyit er meg neked az, hogy jatssz az uj jatekokkal.

Nekem ugy erzem, megerte befektetnem a jelenlegi gepembe, elvagyok vele, nem az elerheto csucsminoseg, de minden nagyon szepen elkocog rajta az ujak kozul is.

Ha szeretsz jatszani, mindenkeppen megeri, de mindenkinek mas es mas, hogy mire van penze, es "mi eri meg".
  • Boconadi
    De jó hogy nektek megy :(:(:(:(

Kedvenc játékom az 1-et vagy 50x végigtoltam, de már a 2sem ment az mx440 miatt. Talán cserélnem kéne videókarit? Megéri fejleszteni a gépet hogy játszhassak újabb játékokkal szerintetek?
  • ati2002
    Ez már ilyen nextgen effekt.
  • Boroskóla
    Szépnek szép, csak olyan mintha mindenkit verne a verejték, vagy legalább is lázasak lennének :)
  • GoKu x
    nah! erre már én is azt mondom h annyira nem rossz. :)
  • CUCLI
    nagyon baró (Y)
    elvileg mamár énis tolhatom a gamet :]
  • qUaKeRgUy
    Végre elindult a cucc... ^^
    Nálam megy szerencsére fullon 1600*1200-ben , és amilyen makker vok semmi ké, és hang hibám nincs ^^
  • bon
    Ez másik rész, ehhez nem jó
  • zsotee
    Ha már volt akkor sorry...

Splinter Cell Chaos Theory v1.04 Patch Contents

================================================================================

Overview
    --------

Highlights of patch 1.04 include various fixes and minor enhancements.

Bug Fixes
    ---------

- Fixed divergence after restarting/quick loading with users using non-default control settings.

General Improvements
    --------------------

- ATI Shader Model 2.0 support has been implemented.

• Thanatos
    nekem is ott csinálta először
  • ati2002
    A grafikára visszatérve, kipróbáltam 1280x720-ban, driverben adtam egy kicsit Digital Vibrance-ra, mert kicsit fakónak találtam a képet a játékban, és azt kell hogy mondjam, hogy egyszerüen gyönyörű lett. Mintha ebben a felbontásban alapba szebb lenne a grafika. Lehet erre optimalizálták az X360 miatt? Kicsit több szinnel egyre inkább kezdenek hasonlítani a két verzió képei. Feltoltam mindent, a framerate leesett 15-25 fps közé (még majdnem játszható is, de azért zavaró), viszont a látvány elképesztő lett. Csináltam egy kis megaképet, 1,1 MB.
    Kinagyítani! :D
  • Richard90
    hello
    olyan problémám lenne, hogy amikor a második pályáról ki szeretnék lépni, akkor rögtön kidob az asztalra és kiírja, hogy hibázt észlelt, ezért leállt.
    + amikor lépnék vissza, akkor meg art írja hogy nem találja a save game-t (de persze a loading menüpontból visszalehet tölteni, az előző első pályát)
    valaki már tapasztalt ilyet?
  • hykao #2371
    Hmm, valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy állítólag a széfes bulira megoldás lehet, ha az egérrel kattint és görget a görgővel az illető vagy valami ilyesmi. (már nem emlékszem pontosan mit írtak róla)
  • Hmuda
    Nekem csak egyszer (Shanghaiban mikor a jegyzeteket kellett megszerezni), de pölö Emil széfje sehogyan se akart reagálni.
  • Thanatos
    nekem ezt megoldotta azt hogy a jobbra vagy balra mellé nyomtam egy fel vagy le-t is és ugy ment :)
  • Hmuda
    Én csak egyel találkoztam, és csak egyszer volt váalsztási lehetőségem, de az utána következő rész túl vontatott és nyögvenyelős volt, hogy megint nekivágjak. Most lehet nekidurálom magam hardon, majd ott kitapasztalom.
  • hykao #2367
    Na itt vagyok.

A képek közti különbség: az árnyékosabb és a poroltós+ruhás HARD fokozaton készült, a kevesebb árnyékos poroltó+ruhák nélküli meg EASY-n!
    Érdekes, mi? Ja, és az nem csatt, hanem egy gránát, azért van ott mindkét képen.

@Hmuda: Sajnálhatod, hogy nem eleve HARDon nyomtad. Ki tudja a ruhán, poroltón, árnyékokon, égbolton és az AI-n kívül mivel másabb még a HARD fokozat, mint a többi... :)
    Amúgy végigjátszottad minden befejezési lehetőséggel? (azt hiszem minimum 3 féle befejezés van)

kis SPOILER: a legelején ugrás előtt elolvastátok Sarah levelét? :)
  • Hmuda
    Amúgy valaki nem tudja hogyan is kellene használni a megnyitott gadgeteket? Nekem már egy rakás cucc meg van nyitva, de egyik se akar megjelenni a felszerelésemben. Se a fejlesztett hackelő szoftver, se az automata lockpick, se a többféle gránát, semmi.

Amúgy másoknál is előfordult már, hogy egy széf feltörésénél akárhogy nyomom az iránygombokat, az fenének se akar megmozdulni a pöcök? Eddig a széfek minimum háromnegyede bugos ilyen téren.
  • McW
    Szerintem ne szépítsük. Sajnos úgy szar ahogy van. Hozzáteszem, ahogy te is mondtad, a SP sorozathoz képest. De tök mindegy, mert a végeredményen nem változtat... sajnos.
  • Seth
    a KKK-s képen az az arckifejezés halálos :D
  • Hmuda
    Amúgy végigvittem. Nyugisan játszok, erre mint derült égből a villámcsapás, bevágja nekem az utolsó pályát. Minimális dramatizálás, nuku emlékezetes finálé...nem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Credits alatt megy egy élő TV közvetítés hangja, ahogy elmesélik hogyan vadásszák le a JBA maradék tagjait és hogyan szökik meg Sam, de kép nincs mellé, csak a hangokból lehet következtetni, hogy mi is történik tulajdonképpen. Hihetetlen, hogy mennyire össze van csapva a vége.
    Ha tömören össze kellene foglalni a véleményem: a sorozat többi tagjához képest rövid, bugos és közel nem hagyott bennem olyan mély nyomot mint az eddigi részek. Ha egy átlagos játékként tekintünk rá akkor jó, sőt nagyon jó. De én nem tartom méltónak az eddigi részekkel egy lapon emlegetni. Nekem ez a sorozat fekete báránya. Ami a multit illeti: a versus engem eddig se érdekelt, szóval az, hogy mennyire van lebutítva azt majd a többiek eldöntik, de az amit a coopról eddig hallottam (egy síma versus merc botokkal) az tömény szégyen.

Egy figyelmeztetés mindenkinek: nem tudom, hogy azért adott be egy extra pályát mert úgy játszottam ahogy, vagy alapból is bekerül, de senki ne lepődjön meg ha a stáblista lepergése utáni pályán rögtön kezdéskor az arcába vágja a "mission failed" feliratot, anélkül, hogy a kisujját is mozdíthatta volna. Gondoltam jobb ha mindenki felkészül erre.

Egyetlen dologban reménykedem: hátha valami csoda folytán ez csak valami béta verzió...de ennek az esélye nulla. :-(

Képek. Nem, nem ilyen fényerővel játszom, PhotoShop utómunkálatok által lett ilyen, hogy lehessen látni is valamit. :-)
    A hajó kaszinója egy fedezék mögül.
    Samu eszmét cserél Lamberttel.
    A feleslegesen túlefektezett thermovision.
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631162766063.jpg]Vajon észrevettek? [/URL]
    Pedig én csak regglizni akartam...
    BUG: dupla ajtó. A nyomigyerek az egyiket kinyitja, de a másik zárva marad. Órákig nézhettem volna ahogy gyalogol bele az ajtóba, de megsajnáltam és megszabadítottam a szenvedésétől.
    A hajó napozóterme.
    Hány éves a kapitány? VÁLASZOLJ!
    No ezt most asszem kupánütöm.
    Csak nem hagyják, hogy nyugodtan megreggelizzek.
    Pizzát szeretnék rendelni házhozszállítással. Olyan hozza akiért nem kár.
    Samunak se kell fizetnie a szaunáért. Csak bemászik és máris izzad mint a ló.
    Emil bácsi.
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631162766128.jpg]Emil bácsi. #2[/URL]
    A KKK örömmel felvenne a tagjai közé.
    Igaza volt Grimnek. Samu tényleg öregszik.
    !SPOILER! SWAT benyomul.
    Gyere, mutatok valamit.
    Ladder to heaven...
    Kezdem érteni a bugok okát...
  • KoPf04
    Megoldottam,tenx azért.
    Ilyesmi probléma volt,de akkor hogyan lehet ebbe a vacakba élsimítást varázsolni,mert ugye nem nagyon van benne?

• MagyaR
    Mi a rák? Most nézem eltűnt 3 hsz.

Amúgy elég sok bug van a gammába. Olyanok is, ami egyszer-egyszer jelen van aztán nem. Pl. a börtönös pálya végén mentem ott ahol van a pálya végén a helikopter, és nézem, hogy ugyanazon a ponton jobbra-balra megy a helikopter.

A katona meg egyenesen sétál bele a korlátba. Azt lemegyek és a sarokba áll a csávó egy helybe és nem történik semmi ha odamegyek.

Aztán amikor másodszorra errementem (újratöltés után) már minden a helyén volt!
  • Hmuda
    Te én most kissé belemélyedtem (no nem nagyon csak Izlandon bóklásztam tovább egy kicsit...), és HARD fokozaton nekem nem tűnik egyáltalán butábbnak az AI, mint a CT-ben. Sőt, nekem úgy tűnik, hogy nehezebb lett. Már nem csak akkor vesznek észre, ha tök közel vannak, mégha teljes sötétségben vagyok is, és a legkisebb mozdulásra, lépészörejre is egyből felfigyelnek, stb. Te HARDon nézted?
    Én normálon kezdtem neki, mert hardon csak akkor ha ki vannak tapasztalva a pályák és ha úgy kezdek neki, hogy 100% alá nem megyek. De van egy olyan sanda gyanum, hogy ez az utóbbi most el fog maradni.
  • MagyaR
    Ronda... Pfujjj.
  • dante3
    yasu.exe-re katt, bejön egy ablak:azt ott hagyod nem bezárni!!!!
    utána a játék iconjával indítod! Ja és közben a képfile a daemonba mountolva van, összes emuláció bekapcsolva! mennie kell ,ha tudja a vga-d a SM 3.0-át.
  • PuMaa
    frissítsd a vga drivert szerintem
    tegnapelőtt jött ki új forceware:
    Nvidia
    ha így se jó akkor

Az Nvidia driverben kapcsold ki a globális beállításoknál az elszűrést! tett alkalmazás vezéreltre !
  • Starfighter
    Amúgy, neked melyik nvidia driver van fent jelenleg?
  • KoPf04
    ezaz!!!kínozz még bazzz....
    Nálam ezt írja ki:
  • PuMaa
    Csináltam pár képet én is elvileg max grafikán van !

Gépem az aláírásban.

• KoPf04
    Hello

Láttatok már ilyet???

ezt produkálja nálam,miután első indításnál hibaüzenettel leállt.
    Másodszorra kicsit feljebb raktam a grafot mert ronda volt,most meg így néz ki.
    Már újra telepítettem de semmi változás,a beállításokat is alapra raktam de ilyen maradt.
    Valaki tapasztalt ilyesmit,vagy tudja esetleg hogyan lehetne ezt orvosolni?
    Köszi előre is
  • Dj Xyberpunk
    Gyerekek, nem akarom elkiabálni, de minden maxon az alábbi konfiggal, eddig hibátlanul megy (az első sötét pályán egyelőre) :) (50-80fps)
  • Starfighter
    Igen, igazad lehet.
    Akkor nemtudom milehet, vmi grafikai bug.
  • Rage47
    az sztem nem csat, hanem gránát