6081
-
Thanatos #2430 nem arra irtam tudod jól hanem a stilusra... -
#2429 Hello akkor most h tudom elindítani a gamet? Az a YASU tool v mi az nem volt benne a rar-ba, csak a SCDA.mds meg SCDA.mdf. -
#2428 2. -
#2427 Hanyadik pályától kezdődik a börtönlázadós rész? -
#2426 Nekem még ott is (lapulok a melléképület falánál, a már eleve ideges őr elblattyog mellettem és semmit nem vesz észre (pedig még a bejárat felett volt is egy lámpa, szóval annak a fénye is egy nagyon kicsit rámvetült, mégse vett észre). Az persze már régen rossz ha lapulás közben mozogsz. :-) -
#2425 Miért is töltené, ha tudja, hogy nem indul a gépén...
Egyébként érdekes, mert ebben a játékban nem találkoztam nVidia reklám logóval... -
#2424 Hát igen, ez fura, hogy sokkal több és másmilyen helyszínű börtönös képet láthattunk a korábbiakban.... -
Thanatos #2423 "Még letölteni sem fogom"
jól kibasztál a készitőkkel... -
#2422 Nekem ilyen csak a smasszerekkel volt a börtönlázadásnál. Izlandon már 1-2 méterről kiszúrtak a madarak, full zöldnél is, főleg, ha mozogtam. -
#2421 Ezzel egyetértek. Hiányoltam már eleve a legalább 10 perces átvezető videót, nem, ezt lerendezték 1 percben. Hiányoltam a közös sittes akciókat Jamie-vel, pedig erről sok képet is láttunk anno... :(
pl ezt:
-
#2420 Hát nekem volt, hogy miliméterekre került el és nyugisan végezte a dolgát (hardon). Nekem nagyon nem jön be. :-/ -
#2419 Azzal a zöld-sárga dologgal nekem nincs bajom. Végül is még ez is sok, hisz az életben nincs fényerőcsúszka... :) És HARDon azért még zöldnél is észrevesznek ha túl közel vagy, nem csak ha már hozzáértél az emberhez.
Valamint örülök, hogy alapesetben a HUD a lehető legkevesebbet takarja ki a képből. -
#2418 SPOILER
Autóbaleset következtében meghalt az egyetlen még meglévő közeli hozzátartozója, a lánya...így semmi félteni valója nem maradván életében, elvállalta az eddigi legveszélyesebb és legnehezebb munkát - beépülni egy bűnszervezetbe...(ezért kamuvádakkal börtönbe küldik - a könnyebb beépülést elősegítendő...)
Mondjuk nekem kicsit gyors léptékű volt a téma...
Az egyik pillanatban még a kötélen másztam felfelé, épphogy elérve a gépet a rakéta robbanása előtt...aztán egy kis videó Lambert narrációjával, és már ott is álltam a cellámban - egy kis duma - és már téphettem is le falról a plakátot...
Szal örültem volna, ha lehetett volna kicsit még szüttyögni a sitten, a börtönlázadás előtt... -
#2417 Hát én még mindig azt mondom, hogy a látványosan lebutított lopakodás miatt nem túl meggyőző. Ha zöld akkor nem látnak, ha sárga akkor meg látnak. Nincs átmenet és ez engem nagyon lehangol. Nincs az, hogy az őr keres és nem tudsz már jobb helyre bújni csak egy olyan sarokba ahhol egy kicsit magasabb a fényérték és imádkozol, hogy elég legyen a sötétség. Itt meg vagy látható vagy, vagy nem. -
SamFisher22 #2416 valaki plz segítsen hogy miért írja ki indítás után h runtime error? -
#2415 Hat, en is erzek hasonlot uj jatekokban, mintha szandekosan rosszul optimalizalnak, vagy mittudomen. Sokkal szebb jatekok elfutnak, aztan csinalnak nehany ujat, es szaggat a fullos konfogokon. Ezt ugy altalanossagban mondom, az uj Splinter Cellt meg nem probaltam ki. De szerintem pl a FEAR is indokolatlanul sokat igenyelt. -
#2414 Hát gondolom úgy vélekedtek, csak az érdemel teljes látványvilágot, aki HARDcore játékos. :))) Kérdés, vajon miben más még HARDon a játék a látványon és az AI-n kívül...
Amúgy az AI szted milyen HARDon? Én meg vagyok vele elégedve. -
#2413 áh köszi, tényleg, csak Calibration-ra kell nyomni:P -
#2412 Szánalom gyerekek.
Van egy 1 éves X850XT PE kártyám (GPU 540 MEM 1180), melyet 90.000 Ft-ért vettem. Gyönyörűen toltam vele FEAR-t + kieg, Call of Juarez, Just Cause (és nem ám low beállításokkal) és erre ez a foschtalichka el sem indul rajta!
Na ez a szánalmas, nevetséges megalol.
Emlékszem a Chronicles of Riddick is kb. ilyen színvonalú grafikával és karakterekkel rendelkezett és 1210-el tépett a VGA kártyámmal... ez meg... egy forintot nem ér a szememben az ilyen játék.
Még letölteni sem fogom, a legszánalmasabb az egészben az, hogy EREDETI Splinter Cell: Pandora Tomorrow járt a VGA kártyámhoz! -
#2411 Jah, nekem is ott volt, nem tudom, hogy mi is a céljuk ezzel a más fokozat = extra tereptárgyak dologgal. :-/
Amúgy nem lett 100%, mert valaki észrevett, csak a varázskütyüm elfelejtett jelezni, hogy valaki beazonosított... -
#2410 Hmm, akkor ezek szerint két fülke van? Majd megnézem. Neked sikerült HARDon 100%-ra? És volt poroltó meg ruhahalom? :) -
#2409 HARD-on, persze. De mint mondtam, az első felüljáró fülkéjéről van szó. Mikor felkapaszkodsz rögtön lesz egy lépcső ami közvetlenül odavisz a töküres fülkéhez. -
#2408 De ezt HARDon csináltad így? Mert nálam ott van egy munkás abban a fülkében, és nem mozdul az istennek sem! -
#2407 Fényerőt és kontrasztot lehet menüből (nekem pont jó az 50-50 - így elkülönül az összes fehér és fekete árnyalatú teszt-négyzetecske), AA-t nem - és ez utóbbit driverből sem érdemes ráerőltetni, mert sajnos nagyon úgy néz ki nem kompatibilis a játék vele... :( -
#2406 Én így csináltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak engem egyszer valaki észrevett, de a jelzőkém egyszer se figyelmeztetett ilyesmire. :PMikor Johnt kinyírják (idáig elég egyszerű a 100%) akkor ugyebár felmásztam a sárga emelvényre, annak a lépcsőjén le, ennek a vezérlőfülkéje üresen állt, átállítottam, a végére futottam (volna ha egy bug miatt nem tünt el volna a talaj a lában alól, szóval sokkal inkább az oldalán függeszkedve odakapaszkodtam), lámpa OCP-vel ki, fel a csövön, el a végére, kötélen le, megvárom míg a munkás elmegy (mert egy idő után ráun), hekk, fel a létrán és usgyi. -
#2405 hi! de ez unreal engine ha jol tudom de nem az unreal 3.0 ugye? -
#2404 nézegettem jobban a graf beállitosokat...
AA-t nem lehet bekapcsolni?:S Brgihtness-t szintén nem lehet állitani a játékban??
amúgy most felnyomtam egy csomó minden high-ra, és kidobott exe hibával :D - 6600GT -
#2403 Az első pálya teljesítése után csak 50%-on zártam HARDon... :(
-30%-ot kaptam, mert 6 ellenfelet eszméletlenné tettem, és -20%-ot, mert valahol megtaláltak egy testet...
Van néhány helyszín, ahol egyelőre ötletem sincs, hogy lehetne megcsinálni , hogy ne kábítsam el az ellenfelet (pl. védősisakos munkás a rakétánál, amelyik "be van betonozva" abba a kis vezérlőfülkébe...)
Más is tapasztalta a részletesebb terepet, és árnyékokat, eget HARDon? -
#2402 Csak az irígység beszélt belőlem, mert én 3 hónap alatt sem vinném végig, annyira nincsen kitartásom :) -
#2400 A credits utáni pálya neked is automatán failed vagy azt végig tudtad még játszani? -
#2399 Jujj, az komoly. :)
Egyszer nekem is sikerült erőből belerúgnom az ajtófélfába, az is kb ennyire volt sikeres. -
#2398 Milyen nehézségi szinten nyomtad? -
#2397 Vannak benne választási lehetőségek de a bizalom növelésén/csökkentésén kívül gyakorlatilag semmit nem érnek.
Az egyetlen komolyabb választás csak a legvégén van, de az is olyan lehetetlen helyzet, hogy csak ráztam a fejem. -
#2396 Az ok, de ennyire csak az esőn, mint a képen... :) -
#2395 3 napja itthon figyelek .....
eltörtem a lábujjam .....
szerinted mit csinálok egész nap? :) -
#2394 motor!!!!!!!!
az nem avul el ilyen hamar + levegőn vagy :) -
Aspyrin #2393 Gépet tuti nem fejlesztenék. Hogy miért? Mert jön a Vista a directx 10-el. Ha most veszel egy dx9-es videokarit jövőre már nem nagyon fogsz boldogulni vele, hiszen a frankó grafikák mind dx10 alatt fognak virítani(szvsz). Nem beszélve a többmagos procikról/alaplapokról amiknek vészesen zuhan az ára. -
#2392 Aha, csak az a nagy helyzet, hogy most nemtudom mi éri meg jobban. Vegyek egy új mocit, fejlődjek felfelé nagyobb motor felé (250) vagy a gépet fejlesszem. Én nagyon érzem hogy nem érné meg hogy fejlesszem, de jobb lenne, többet tudnék szórakozni a gépemen. Csak azért kérdeztem. na sziasztok! -
#2391 Ennyi idő alatt? Akkor nagy gémer lehetsz. :D A kérdés márcsak az, hogy megéri e végigvinni pár nap alatt. Én minél tovább húznám és élvezném a játékot, bár még el sem kezdtem :) -
#2390 Hát végigjátszottam......
vegyes érzések:
- grafika szép,csilli villi az ég rettentő csúnya ha lekapcsolom a hdr-t szebb lesz.....
-bugok dögivel
-játékmenet halovány ....
Az eddigi részek leggyengébb darabja szerintem a Chaos Theory továbbra is az etalon Nálam összhatásában!
Inkább csináltak volna egy új persiát ezzel a játékmotorral (Unreal)
A gépigényről nem beszélek egy Ps3.0-t támogató 256mb vramos kártyan 1 gb ram 3 ghz körüli proci elég hozzá!!!
A legfontosabb a 256mb videómemória!
Köszönjük meg ezt a gyenge x360-as portolást!
A gamepad-et valaki tudta használni nekem nem sikeült sajnos!