Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Már bocs de az #1496 a Chaos Theoryból van.

Casper007
Az biztos, hogy a játék szép lesz, és az eddigi részek jól voltak optimizálva, így nem volt nagy a gépigényük. Reméljük, ezúttal is így lesz.

Hello World!

tnm
de jó lenne, tudni, hogy a gamestar-os képek melyik platformon készültek, ill. õk csinálták némelyiket, vagy mind átvett promóciós kép //én még nem adtam fel a reményt, hogy ez nem ilyen lesz

A Chaos theory-ban sokkal több fényes-fénylõ felület bump-map meg shader effekt volt, de még a double agent ingame videói is nagyon-nagyon szépek voltak.

Akkor ez most miért ilyen mosott?

Aki a képeket csinálta😄
Rage47
#1511 úgy tudom azzal készült
hát most a képeket vissza nézegetve nem fogok örülni ha tényleg így néz ki mert akkor megyek chaos theory-zni!!!
ja és valaki próbálta 6600gt-n?
ati2002
Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy az opciókban a "nextgen" grafikát nem kapcsoljátok be, akkor talán elindul.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Külföldi fórumon már olyant is olvastak hogy 4 gb hely kell neki, én már csak a saját szemmenek hiszek.<#buck>
Gideon Wieth
mindjárt meglátjuk most akkor mi van a SM 3,0 alattiakkal ha nem ok rajtuk a game akkor az ubi egy nagyon nagy fost adott ki a kezébõl......

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ati2002
Most olvasom külföldi fórumon: X800GTO ->game crash-es with the message: "Unsupported pixel shader version"

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Rage47
aham, értem. akkor lassan megnyugszok h ez pc-s 😊)
Gerbill
Hát de akkor is, egy játékkészítõ cég hónapokig szokta portolni a saját játékát, nem hiszem, hogy valaki otthon megcsinálta csak úgy.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ez érdekes. Amúgy a gamestaros verzióban jóra értékelték hogy ez a legkirályabb rész itt meg mindenki szidja de majd én is letöltöm és megnézem.
Gideon Wieth
nah durván 15 perc és mondom mi a helyzet ati 9600 al
bár ilyen graf melett .... Csodálkoznék ha el se indulna...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
amúgy ha az árnyékokat bekapcsolod, sokkal élethübb lesz a game.
#1511 -en mintha nem lenne árnyék, úgy látom
#1496 -on meg van, és ezért szebb svsz
Gerbill
Szerintem egyik játékból sem jött ki házi konzolátirat, legalábbis én nem tudok róla.

tnm
az a baj sose tudni, hogy ki mond hülyeséget, vagy, amit mond, azt honna veszi. ez most nem Maxtreme-re vonatkozik, mert például, azt, hogy különbözik, is egy másik fórumban találta...

Rage47
jah... csak nemtom melyik a 7. 😊
Gerbill
A legendbõl nem jött ki semmi maszek konzol átirat szerintem.

Gerbill
De Maxtreme már leírta, hogy nem ugyanúgy kezdõdik a Pc verzió, mint az xbox, a ps verzióban meg sokkal elmosottabbak lennének a textúrák, úgyhogy szerintem ez biztos, hogy Pc

Maxtreme
ÉN!! nem láttam bent.

Rage47
az a Legend?
Gideon Wieth
a story-t ár a gamestar naggyából leírta meg E3on is elmondták😊
tulképpen ezért is nagyon érdekel mert változatosnak ígérkezik. Mivel én ugye azért untam már el a sp 3at a közepe táján mert télleg ez volt...
Sam Fisher belópózik a...
és megmenti, kikapcsolja megakadályozza a...
és szüperkütyüivel elintéz mindenkit ...

zsakosfrodo2
Én csak spekulálok, de a váalszt még nem kaptam meg ezzel a képpel. A kérdés az volt, hogy van-e a kém vs. kém? Ha nincs, akkor PC verzió, mert TUDTOMMAL a PC-sben nincs kém vs. kém.

Kandurex
Hm, na a börtönös pályán kívül is szúrhatna valaki képet...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tnm
én nem, de ugye xbox tulajdonképpen pc, tehát nem annyira nehéz sztem, SZTEM, de lehet hülyeséget írtam

Maxtreme
Tomb raider 7

Rage47
amúgy tudtok ilyen esetrõl, hogy konzolos verziót átraktak pc-re és kiadták?(törten)
tnm
sztem, ha nem oltod le, akkor kb, senki nem reagált volna rá... így viszont én írtam Neked, meg talán majd õ is megvédi magát, egyébként ezzel fejezte be
"SZERINTEM"

Gerbill
Eltévedtél, ez nem a "Pc-s játékoknak leáldozott topik". Ezt a témát szerintem most fejezd be.

bauer15
hát az lesz a legjobbb ha még nem szedem le a 8 gigásat hanem megvárok egy ismer releaset

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Rage47
áhh ez durva!!
tnm
még nem biztos, de ha esetleg kamu, akkor én inkább a minõségi körítésben ismerném meg a sztorit

a pc állandoan fejlödik drágán, de a konzolok jok akár 6 évig tehát meg érik azt a 100k, és még most is talán szebb egy ps2 mint egy pc.
SZERINTEM
Maxtreme
Az online rész menürendszere üt baszki 😄 😄

Nem is konzolos😊))

Rage47
igazi fan vagy akkor😄D
remélem holnapra fény derül erre az egészre ami itt folyik...
Gideon Wieth
Most akkor ez nem is az igazi verzio és hiába szedtem le 8 gigát ??? nehogy már... na mindegy azért ezt is végig jáccuk 😄

GoKu x
és akkor ezek a képek? ezek elég jonak tünnek.

most akkor mi van??
kiadtak egy pre-release(esetleg beta) verziót vagy kilopták... és ez nem is az igazi, az majd nov7-én vagy 10-én jön?

zsakosfrodo2
Légyzíves nézd meg a multijában azt, hogy a versus módot hogyan leeht játszani. Ugyanis ha van kém a kém elleni játék, akkor ez valószínûsíthetõleg mégis egy konzolos átirat lesz, mert én úgy tudom, hogy konzolon van iylen is. Tehát ha van, akkor konzolos átirat és kicsit nyugodtabban próbálom feldolgozni az eddigi infókat.

Gerbill
Szerintem ez inkább csak a "név meg marketing majd eladja" típus.

Balumann
:S

Adam II
Na most tényleg igaz ,hogy a "PC-s játékoknak leáldozott" vagy ez az egész kamu.

Shodan
Na jó, akkor ezt se kell leszedni.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bakvarnyu
Ja hát ez nevetséges. Nem gondoltam volna, hogy ezt a szériát is el lehet rontani.

tnm
hát én már 360-ban gondolkodtam, mer, ha veszek, akkor ugye a jövõre gondolok, de én akkor se tudnék egér, meg bill. nélkül mozogni, az biztos...

Maxtreme
Még 1kis érdekesség 1 másik forumról:

Azért ez rendkívül érdekes, az a gyanúm, hogy Xbox-on más pályák vannak. Pl. Xbox-on a legelsõ pálya egy jeges pálya, ennél világosabb már nem is lehetne, csak semmi víz alatt úszkálás, pedig a játék címe Splinter Cell - Double Agent. biggrin_2.gif

Mindenesetre ez valóban érdekes, hogy miért vannak már pályák, már az elsõ beszúrt képeknél erõsen gyanút fogtam. smile2.gif

A második pálya már itt is börtönös, de ettõl függetlenül szerintem nem egyeznek meg a pályák.

Szerintem az Xbox verzió teljesen rendben van amúgy, a 360-asat sajnos nem láttam, de a sima Xbox-os az abszolut pofás grafikával rendelkezik, nos, hát akkor nem marad más hátra, hogy megnézem majd a PC-s verziót is, csak mivel én is 6600GT-vel rendelkezem ezért döntöttem úgy, hogy inkább majd Xbox-on nyomom végig, ott igaz, hogy gyengébb a grafika mint PC-n, viszont legalább nem fog beakadni. (na jó, néha belassul, de nem jellemzõ és mivel elsõsorban a lopakodásról szól, meg a pontos, nyugodt, célzott lövésekrõl, ezért nem gáz az irányító sem, az elõzõ részeket is Xbox-on nyomtam le, minden különösebb gond nélkül, de mindenesetre ez nagyon gáz, hogy nem egyezik meg teljesen a 2 verzió (PC; Xbox))

Ui.: Interface sem ilyen, hanem a jó öreg régi, jobb felül "kiválasztós".

Adam II
Vérpistis interfész ,le kell rajzolni mit csinál az ajtó ha kinyílik.

Gerbill
És a CT-t Pc játszottad végig?