6081

• hykao #2470
    Az lehet, hogy direkt ilyen. A sima zártörésnél is meg-megakad némelyik pöcök - olyankor meg kell nyomogatni más iránygombokat, aztán megint mozogni kezd.
  • Rage47
    amúgy a széfek kinyitása nálam is állandóan gondot okoz. nyomogatom a 3.egérgombot, akkor vmi miatt elindul végre :S
  • csoola
    jah én elsöre a raksit probáltam, lehet h azért nem müködött, köszi!
  • hykao #2467
    Van zártörés lamellák (pontosabban itt pöckök) eltörésével is meg elektronikus zárak kinyitása kóddal vagy hekkeléssel - eddig ilyenekkel találkoztam.
  • hykao #2466
    Sokat segít a 3D-s térkép!!! No és ha figyeled, hogy mit dumálnak a füledben!

!!!SPOILER!!!

1. fülkében vezérlőpult
    2. alul a rakétán elcsavarni egy kereket
    3. feljebb a rakétánál meghekkelni a panelt
    4. fel a középen logó kötélhez...
  • CalebJoe
    Tényleg ebbe van h ajtó kód feltörtés?hackelés
  • csoola
    még mindig jol jönne a segitség a rakéta kodjához...
  • hykao #2463
    Most, hogy így mondod úgy rémlik nem is két hanem három fázisa van a betöltésnek. 1 a mozgó bik, utána 2 a sötét és érthetetlenül sivár állókép (legalább a helyszínhez és a küldetéshez tartozó infókat ráírhatták volna, ahogy tették azt az összes előző részben), majd 3 egy olyan szakasz, mint gyorsmentés-töltésnél is.

Gondolom az első 2 szakaszban tölti be a pályát, a textúrákat, hangokat, stb...míg a 3. szakaszban csak az aktuális állást...

Lehet különbség betöltési időben, ha valaki a játék installálásakor nem pipálta be a nagyfelbontású textúrákat. Hisz a nagyfelbontású textúrák 3x annyi helyet foglalnak, mint az alap kisfelbontásúak...nyilván ez a betöltési időben is megmutatkozik.

Nekem még teljes betöltődés után is meg-megakad mozgáskor egy darabig, amíg ki nem swappelgeti magát teljesen...
  • Rage47
    jah ez tényleg érdekes h kétfajta töltése van :)))
  • Thanatos
    ezt mrá vártam... :)
  • bakvarnyu
    na es kit erdekel a kiado?
  • Hmuda
    Lehet, hogy megint a HDR-t tölti. A CT-ben is ha be volt kapcsolva a HDR akkor a pálya betöltése után még vagy egy percig tökörészett "Caching SM3.0 shaders" felkiáltással (az AA hiánya mellett ez is volt az oka, hogy hanyagoltam). Csak mert a videós töltés időtartama nagyjából megfelelne annak amit a régebbi részeknél megszoktunk.
  • Thanatos
    ok..., de azért remélem érzed hogy ennek a "még letölteni se fogom" frázisnak a kiadó/fejelsztő szempontjából az égvilágon semmi értelme? :)
  • hykao #2457
    Hát van egyszer egy .bik videó, ami alatt mutatja, hogy tölt - ez néha megismétlődik párszor, majd jön egy sima állókép - szintén töltéssel...malmozok a gép előtt egy ideig, majd betöltődik...szal elég lassú...
  • Matthewpamer
    nevetséges
  • Rage47
    többi részre nem emléxem már sajna h meddig tölt
  • Hmuda
    Nálam is röhejesen hosszan tölt a többi részhez képest. Úgylátszik Montreálban tudnak programozni, Shanghaiban nem. :-(
  • Tinman #2453
    Ugyanis meg akartam venni... de így még a sávszélt sem éri meg.
  • Rage47
    Attól is függ mit értesz hosszú idő alatt:)Nekem nem tűnt annak, sokkal jobb, mint pl. a Dark Messiah-é:D Amúgy majd lemérem legközelebb pálya betöltéskor :)
  • hykao #2451
    Aham, szóval arról bölcsen hallgatott, hogy hogyan indította el...
  • hykao #2450
    Sajnos nem.
  • hykao #2449
    Egyébként a betöltés nálatok is hosszú ideig tart? (kivéve állás mentés-visszatöltés)
  • Matthewpamer
    A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX)

AMD 3700+ 1 giga ram X850XT és nem fog elindulni?:D
  • hykao #2447
    EASY-n is? Én EASY-n és HARD-on próbáltam többször is, és csak HARDon volt ott a poroltó meg a ruhahalom (valamint az alvó csóka ágya körül a földön szétszórt papírlapok), illetve csak HARDon voltak mindenhol árnyékok és dinamikusabb az égbolt. Direkt kipróbáltam többször is, és mindig megnéztem az aktuális grafikai beállításokat - melyek ugyanazok voltak mindahányszor.
  • burki6
    huh kössz!
    erre nem is gondoltam...
    De már megy is a game.
    Még1x kösz hykao
  • mike0013
    azt irta, hogy SM2-eset tudó videókártyájával minimum grafón tudott játszani vele... de elég sok infót tudott, meg mindent ami magáról a játék elindításáról szól...
  • hykao #2444
    Ilyen van az első pályán is. Egy részen át lehet simán sétálni a rácson, meg targoncán meg mindenen keresztül egyenesen egy szakadékik, ahol viszont már utadat állja egy láthatatlan fal... :)
  • Senkkik
    nem tudom neked hogy van ,de nekem a poroltó meg a ruhák bárhogy indítom benn vannak.. a többit azt nem néztem az lehet hogy igaz...
  • hykao #2442
    És mit írt, hogy indította el SM 2.0-án és milyen videokártyával az a megbízható srác?
  • Rage47
    CT-hez is jött ki patch, ami jócskán javitott rajta sztem
    ehhez is muszáj lesz kiadniuk, hiszen tele van buggal. pl. a hoteles pályán, ahol a liftek tetején kell mászkálni, át tudtam menni a falon, majd leestem és meghaltam :D
  • mike0013
    pedig nagyon megbízható a srác, no mindegy, reménykedek/ünk a patchben
    ami úgyse fog kijönni
  • Rage47
    teljesen egyetértek... alig tudtam követni, olyan gyorsan történtek az események, pár perc alatt a börtönbe került, s kb. ennyi volt a kijutás is:S pedig igencsak nagy traumán esett át Sam, ahhoz képest gyorsan lerendezték...
  • bakvarnyu
    Biztos lesz majd valami pár hét múlva csak türelem.
  • hykao #2437
    Szerintem azok kamuznak...
  • hykao #2436
    Az nem is a rarban van, hanem egy külön TOOL mappában...
  • csoola
    légyszi irjátok le hogyan kel a raksit hatástalanitani az elején mert fasz vok hozzá
  • mike0013
    érdekes, más fórumokon vannak páran akiknek 2.0-ás videókártyájuk van és azt mondják, hogy megy, igaz a grafika nem a legjobb de megy...
    most akkor mi van???
  • Mayday
    Szerintem az nincs :)
  • mike0013
    megint 300 új HSZ:)
    valami fejlemény, pl elindul-e végre (egy patch jó voltából) SM2-es vidkarikon:)?
  • SzlobiG
    Indításnál kírja ezt: Microsoft Visual C++ ez mi?