6081
-
#2470 Az lehet, hogy direkt ilyen. A sima zártörésnél is meg-megakad némelyik pöcök - olyankor meg kell nyomogatni más iránygombokat, aztán megint mozogni kezd. -
#2469 amúgy a széfek kinyitása nálam is állandóan gondot okoz. nyomogatom a 3.egérgombot, akkor vmi miatt elindul végre :S -
csoola #2468 jah én elsöre a raksit probáltam, lehet h azért nem müködött, köszi! -
#2467 Van zártörés lamellák (pontosabban itt pöckök) eltörésével is meg elektronikus zárak kinyitása kóddal vagy hekkeléssel - eddig ilyenekkel találkoztam. -
#2466 Sokat segít a 3D-s térkép!!! No és ha figyeled, hogy mit dumálnak a füledben!
!!!SPOILER!!!
1. fülkében vezérlőpult
2. alul a rakétán elcsavarni egy kereket
3. feljebb a rakétánál meghekkelni a panelt
4. fel a középen logó kötélhez... -
#2465 Tényleg ebbe van h ajtó kód feltörtés?hackelés -
csoola #2464 még mindig jol jönne a segitség a rakéta kodjához... -
#2463 Most, hogy így mondod úgy rémlik nem is két hanem három fázisa van a betöltésnek. 1 a mozgó bik, utána 2 a sötét és érthetetlenül sivár állókép (legalább a helyszínhez és a küldetéshez tartozó infókat ráírhatták volna, ahogy tették azt az összes előző részben), majd 3 egy olyan szakasz, mint gyorsmentés-töltésnél is.
Gondolom az első 2 szakaszban tölti be a pályát, a textúrákat, hangokat, stb...míg a 3. szakaszban csak az aktuális állást...
Lehet különbség betöltési időben, ha valaki a játék installálásakor nem pipálta be a nagyfelbontású textúrákat. Hisz a nagyfelbontású textúrák 3x annyi helyet foglalnak, mint az alap kisfelbontásúak...nyilván ez a betöltési időben is megmutatkozik.
Nekem még teljes betöltődés után is meg-megakad mozgáskor egy darabig, amíg ki nem swappelgeti magát teljesen... -
#2462 jah ez tényleg érdekes h kétfajta töltése van :))) -
Thanatos #2461 ezt mrá vártam... :) -
#2460 na es kit erdekel a kiado? -
#2459 Lehet, hogy megint a HDR-t tölti. A CT-ben is ha be volt kapcsolva a HDR akkor a pálya betöltése után még vagy egy percig tökörészett "Caching SM3.0 shaders" felkiáltással (az AA hiánya mellett ez is volt az oka, hogy hanyagoltam). Csak mert a videós töltés időtartama nagyjából megfelelne annak amit a régebbi részeknél megszoktunk. -
Thanatos #2458 ok..., de azért remélem érzed hogy ennek a "még letölteni se fogom" frázisnak a kiadó/fejelsztő szempontjából az égvilágon semmi értelme? :) -
#2457 Hát van egyszer egy .bik videó, ami alatt mutatja, hogy tölt - ez néha megismétlődik párszor, majd jön egy sima állókép - szintén töltéssel...malmozok a gép előtt egy ideig, majd betöltődik...szal elég lassú... -
#2456 nevetséges -
#2455 többi részre nem emléxem már sajna h meddig tölt -
#2454 Nálam is röhejesen hosszan tölt a többi részhez képest. Úgylátszik Montreálban tudnak programozni, Shanghaiban nem. :-( -
#2453 Ugyanis meg akartam venni... de így még a sávszélt sem éri meg. -
#2452 Attól is függ mit értesz hosszú idő alatt:)Nekem nem tűnt annak, sokkal jobb, mint pl. a Dark Messiah-é:D Amúgy majd lemérem legközelebb pálya betöltéskor :) -
#2451 Aham, szóval arról bölcsen hallgatott, hogy hogyan indította el... -
#2450 Sajnos nem. -
#2449 Egyébként a betöltés nálatok is hosszú ideig tart? (kivéve állás mentés-visszatöltés) -
#2448 A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
AMD 3700+ 1 giga ram X850XT és nem fog elindulni?:D -
#2447 EASY-n is? Én EASY-n és HARD-on próbáltam többször is, és csak HARDon volt ott a poroltó meg a ruhahalom (valamint az alvó csóka ágya körül a földön szétszórt papírlapok), illetve csak HARDon voltak mindenhol árnyékok és dinamikusabb az égbolt. Direkt kipróbáltam többször is, és mindig megnéztem az aktuális grafikai beállításokat - melyek ugyanazok voltak mindahányszor. -
#2446 huh kössz!
erre nem is gondoltam...
De már megy is a game.
Még1x kösz hykao -
#2445 azt irta, hogy SM2-eset tudó videókártyájával minimum grafón tudott játszani vele... de elég sok infót tudott, meg mindent ami magáról a játék elindításáról szól... -
#2444 Ilyen van az első pályán is. Egy részen át lehet simán sétálni a rácson, meg targoncán meg mindenen keresztül egyenesen egy szakadékik, ahol viszont már utadat állja egy láthatatlan fal... :) -
#2443 nem tudom neked hogy van ,de nekem a poroltó meg a ruhák bárhogy indítom benn vannak.. a többit azt nem néztem az lehet hogy igaz... -
#2442 És mit írt, hogy indította el SM 2.0-án és milyen videokártyával az a megbízható srác? -
#2441 CT-hez is jött ki patch, ami jócskán javitott rajta sztem
ehhez is muszáj lesz kiadniuk, hiszen tele van buggal. pl. a hoteles pályán, ahol a liftek tetején kell mászkálni, át tudtam menni a falon, majd leestem és meghaltam :D -
#2440 pedig nagyon megbízható a srác, no mindegy, reménykedek/ünk a patchben
ami úgyse fog kijönni -
#2439 teljesen egyetértek... alig tudtam követni, olyan gyorsan történtek az események, pár perc alatt a börtönbe került, s kb. ennyi volt a kijutás is:S pedig igencsak nagy traumán esett át Sam, ahhoz képest gyorsan lerendezték... -
#2438 Biztos lesz majd valami pár hét múlva csak türelem. -
#2437 Szerintem azok kamuznak... -
#2436 Az nem is a rarban van, hanem egy külön TOOL mappában... -
csoola #2435 légyszi irjátok le hogyan kel a raksit hatástalanitani az elején mert fasz vok hozzá
-
#2434 érdekes, más fórumokon vannak páran akiknek 2.0-ás videókártyájuk van és azt mondják, hogy megy, igaz a grafika nem a legjobb de megy...
most akkor mi van??? -
#2433 Szerintem az nincs :) -
#2432 megint 300 új HSZ:)
valami fejlemény, pl elindul-e végre (egy patch jó voltából) SM2-es vidkarikon:)? -
SzlobiG #2431 Indításnál kírja ezt: Microsoft Visual C++ ez mi?