Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello World!
A Chaos theory-ban sokkal több fényes-fénylõ felület bump-map meg shader effekt volt, de még a double agent ingame videói is nagyon-nagyon szépek voltak.
Akkor ez most miért ilyen mosott?
ja és valaki próbálta 6600gt-n?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
bár ilyen graf melett .... Csodálkoznék ha el se indulna...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
#1511 -en mintha nem lenne árnyék, úgy látom
#1496 -on meg van, és ezért szebb svsz
tulképpen ezért is nagyon érdekel mert változatosnak ígérkezik. Mivel én ugye azért untam már el a sp 3at a közepe táján mert télleg ez volt...
Sam Fisher belópózik a...
és megmenti, kikapcsolja megakadályozza a...
és szüperkütyüivel elintéz mindenkit ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"SZERINTEM"
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
SZERINTEM
most akkor mi van??
kiadtak egy pre-release(esetleg beta) verziót vagy kilopták... és ez nem is az igazi, az majd nov7-én vagy 10-én jön?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Azért ez rendkívül érdekes, az a gyanúm, hogy Xbox-on más pályák vannak. Pl. Xbox-on a legelsõ pálya egy jeges pálya, ennél világosabb már nem is lehetne, csak semmi víz alatt úszkálás, pedig a játék címe Splinter Cell - Double Agent. biggrin_2.gif
Mindenesetre ez valóban érdekes, hogy miért vannak már pályák, már az elsõ beszúrt képeknél erõsen gyanút fogtam. smile2.gif
A második pálya már itt is börtönös, de ettõl függetlenül szerintem nem egyeznek meg a pályák.
Szerintem az Xbox verzió teljesen rendben van amúgy, a 360-asat sajnos nem láttam, de a sima Xbox-os az abszolut pofás grafikával rendelkezik, nos, hát akkor nem marad más hátra, hogy megnézem majd a PC-s verziót is, csak mivel én is 6600GT-vel rendelkezem ezért döntöttem úgy, hogy inkább majd Xbox-on nyomom végig, ott igaz, hogy gyengébb a grafika mint PC-n, viszont legalább nem fog beakadni. (na jó, néha belassul, de nem jellemzõ és mivel elsõsorban a lopakodásról szól, meg a pontos, nyugodt, célzott lövésekrõl, ezért nem gáz az irányító sem, az elõzõ részeket is Xbox-on nyomtam le, minden különösebb gond nélkül, de mindenesetre ez nagyon gáz, hogy nem egyezik meg teljesen a 2 verzió (PC; Xbox))
Ui.: Interface sem ilyen, hanem a jó öreg régi, jobb felül "kiválasztós".