6081
-
#2510 Ezer féle dolgot próbáltam, és nem indul el. Amíg hivatalosan az ubi nem ad ki patchet, addig szerintem semmi remény nincs hogy elinduljon. Patchet figyeljétek. A játék úgy van megcsinálva, hogy véletlen se induljon el sm2-n, direkt csinálták szemétségből.
Multit meg tényleg kipróbálhatnátok, én pl. személy szerint az miatt vártam a játékot. (mármint nem hiszem hogy sokkal jobb lehet az előzőhöz képest az új felállás miatt, de kiváncsiságból, hisz az scct egyik kedvencünk multiba :) ) -
#2509 Szóval lehet hogy hasonló finomságok a sima konzolokba kerültek. A HUD is elég kellemes, szívesen végigtolnám xbox-on is. Na mindegy, el leszek ezzel. :D -
#2508 Nem tudom kimondottan ez a jelenet benne van-e a pc verzióban, de most játszottam egy keveset sima xbox-on a DA-el, és így kezdődik, csak lestem. -
#2507 nyeremény!
aki találkozni szeretne a készítőkkel elkezdhet testápolni -
#2506 emberek multi megy? vagy nem? -
SamFisher22 #2505 aki nem ért hozzá az ne mondjon smmit.. sm2.0-ztok itt.. -
SzlobiG #2504 De az sm2.0 -
#2503 Olvass értelmesen. A 4.2 GB-os verziót találta meg, nem a sm2.0-ás megoldást. :D -
SamFisher22 #2502 btw xD ultralol elidítom az azureust, majd kilépek, és nem vágja ki a runtime errort xD -
#2501 blaumann-nak megy 9600pro-val??
az nem SM 2.0? -
SamFisher22 #2500 valaki legyenszíves segíteni, hogy hogy lehet elkerülni a runtime errort... -
#2499 egy crack azért jo lenne... -
#2498 én mundjuk nehezen iditottam el...mert a yasu toolal nem ment a procyonal meg a securom loaderrel meg runtime error volt....azt rájöttem a yasu tools csak daemon 4.06 al megy..igy viszont simán indul launcherrel is nekem -
SzlobiG #2497 Nekem a legújabb Daemon Tools+ a Yasu tool oldotta meg. -
#2496 Gyerekek nagyon jo a game és elég szépen is fut..mediumon de faszán akadásmentesen és még teccik is a grafika...a game meg sztem kurva hangulatos..pl mire rájöttem a hackelésre lol volt :D:D -
SzlobiG #2495 Azon is futna, hogy milyen grafon azt nem tudom. -
SamFisher22 #2494 baluman hogy indítottad el c++ runtime error után a gamet? -
Szolnokboy #2493 6600on ? -
SzlobiG #2492 Nem is kell annyi. Közel se. Szvsz 7600GT-n elfutna medium beállításokkal. -
#2491 helo látom jó a játék nekem is meglessz.eggyet kérdezek kóddal le van védve? -
#2490 nforce sokat késik :/
De nforce forumába már írták. Pontosabban ott kutattam hátha ott találnak megoldást az sm2-re, és akkor láttam hogy írták. Aztán rákerestem és találtam! Isohunton egyébként nem láttam fake verziót még :-/ -
Szolnokboy #2489 nforce-on még nincs kinn... -
#2488 hát, sajnos nincsen fölös 60000Ft-om új videókártyára :x -
SzlobiG #2487 Sajna ebbe belekell törődni.:( Haladni kell a korral.:) -
strebacom #2486 Nekem még nincs meg,valaki elemezné konkrétabban, hogy milyen is a game:grafika, játékmenet, irányitás, hangok, stb.....
Elöre is köszi!!! -
#2485 Kijött a DVD5-ös verzió
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW 4.25 GB
Isohunt link -
Szolnokboy #2484 köszi :) -
strebacom #2483 Nekem még nincs meg,valaki elemezné konkrétabban, hogy milyen is a game:grafika, játékmenet, irányitás, hangok, stb.....
Elöre is köszi!!!! -
#2482 megnéztem én is easyn normalon és hardon is ugyanúgy ott vannak nekem a ruhák poroltó meg a papírok is az ágy alatt:) -
#2481 Így hirtelen 10+1-re emlékszem, de ebből ugyebár egy az erőmű ami alig negyed óra alatt megvan, egy a börtön, ami szintén nem egy húdehosszú valami, négy a JBA főhadiszállás ami az utolsó alkalmat leszámítva mindig kevesebb mint fél óra. Ezen kívül marad a tanker (2 töltés), Shanghai (asszem csak egy töltés), a luxushajó (asszem itt is csak egy töltés) és Afrika (három töltés). A plusz pálya meg a már említett "instant failed" bug miatt nem volt tesztelve.
Ha esetleg kihagytam valamelyiket akkor majd szól valaki. -
#2480 na te most komolyan erre vársz, van ezer más játék minek rinyálni -
#2479 -
#2478 neki a kártyája tudja az sm3-at. -
#2477 hogy indítottad ell??????? -
SzlobiG #2476 Nah sikerált elindítanom. SM2.0-án gondolom azért nem megy mer az új Unreal Engines az meg full Sm3.0 használ. Szó mi szó iszonyat a grafesz! -
#2475 Hát ez nyilván nagyon játékos és játékmód függő. Én legalább fél órát tökölök egy-egy helyszínen, mert szeretek jól körülnézni, mindent megvizsgálni, elolvasni stb...de biztos van, aki harmadannyi idő alatt végigszalad. -
#2474 Ja más gamet én még szedek,azt más már végivitte:D -
#2473 erre én is kiváncsi vok, páran nagyon gyorsan végigvitték -
#2472 És mennyi a gameidő cskaúgy mellékesen?10 óra?! -
#2471 Hány pálya van amúgy összesen?