Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pc-n és xboxon is végigjátszottam!Gamepaddal az igazi!!! Akárcsak a Prince of persia! Cooperatívban boxon még most is nyomom tökéletes!!! Egyébként az xbox verzióban az ajtónyitás nem olyan mint a bedobott screeneken van..... ez érdekes
a 00-ás fájlra (vagy 01-es ha nincs olyan) kattints és ami "megjelenik" tömörítsd ki , majd deamon tools-szal mountold be amit kitömörítettél fájl(oka)t
bocs csak nemtudok operával privátot küldeni
bocs csak nemtudok operával privátot küldeni
Nem meri elmondani a népnek hogy nem fut sm 2.0 vel mert akkor szészedik a 9600 pro tulajok.
az apja gépére tette fel és nagyon megtetszett a faternak és nem haggya odaülni.....<#banplz>#banplz>
83 fájlból áll
leszedtem de hogy töörítsem ki mert valmelyik tömörítve van valamelyik meg nem talán az elsõ 29 van tömörítve a többi meg sima ezzel mit csináljak?help
leszedtem de hogy töörítsem ki mert valmelyik tömörítve van valamelyik meg nem talán az elsõ 29 van tömörítve a többi meg sima ezzel mit csináljak?help
Hm, nagyon eltûnt Gideon Wieth barátunk. Vajon elindult neki és leragadt játszani, vagy megkapta az ötödik felkiáltójelét és nem tud írni, vagy mi lehet?
ennek most miköze a SCDA-hoz?😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ok, azért még ne sirassuk már a játékot (a PC-vel együtt...), amíg még nem tolta végig senki.
Nem érdekelnek az elsõ két pálya után írt kiábránduló (mag)ömlengések... 😊
Nem érdekelnek az elsõ két pálya után írt kiábránduló (mag)ömlengések... 😊
és hidjétek el én inkább venném meg 10,000Ft-ért sam bácsi legujabb kalandjait minthogy vegyek az árából +512ddr ramot..:l
hogy jobban fusson a cucc amikor lewarezolom..
deha az ubisoknak jobban megéri szlogenezni meg ajánlgatni/reklámozni gyártókat akkor... jóhogy nemmá az ajánlott gépigényhez csak AMD procit írnak meg ilyenek (chaos theory képernyõvédõ)
hogy jobban fusson a cucc amikor lewarezolom..
deha az ubisoknak jobban megéri szlogenezni meg ajánlgatni/reklámozni gyártókat akkor... jóhogy nemmá az ajánlott gépigényhez csak AMD procit írnak meg ilyenek (chaos theory képernyõvédõ)
hát én többet nemfogok...itt áltam le számítógép terén..a mostani jólesz még wowozni meg netezni (meg ms worldölni)
beszerzek mihamarabb egy konzolt és azon legalább fix a hardver (és nincs szaggatás, fps mérés, órajel-húzás)
beszerzek mihamarabb egy konzolt és azon legalább fix a hardver (és nincs szaggatás, fps mérés, órajel-húzás)
Az biztos hogy sokan nyomják konzolon mert a Pc-hez sokan még síkhülyék, de nyugatabbra nagyobb az életszínvonal.
hát azt sem hiszem hogy a tõlünk nyugatabbra élõk minden hónapban mégtöbb ramot, jobb videókártyát vesznek (neadj' isten új gépet), de ott többen is használnak konzolt...
gondolom arra írta hogy tíz perc mire lejön 😊 utána még ki kell tömöríteni (legalább 5-10 perc) + fel is kell telepíteni.
ja télleg, ezzel a Yasuval mit kell csinálni? 😊
ja télleg, ezzel a Yasuval mit kell csinálni? 😊
"ezzel csak azt érik el hogy mindig a legjobb cuccokat vegyük meg ha csilli-villiben akarunk mindent látni.." és voilá itt a lényeg😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
eddig nem vettük észre a túlzásba vett effekteket, bár az lenne a baj, hogy túlságosan csilli-villi
nemértem hogy a játékkészítõk miértnem tudnak a mostani pc-khez igazodni (az átlaghoz, ami a legtöbb háztartásban MÁR megtalálható)...õk olyan gépeken tesztelnek (optimalizálnak??!) amik csak nagyon szûk réteg háztartásában találhatóak meg..
ezzel csak azt érik el hogy mindig a legjobb cuccokat vegyük meg ha csilli-villiben akarunk mindent látni..persze ha szarabb gépünk van vegyük le a grafikát és az összhatás ratyi lesz (doom3) >> legtöbb esetben ezt csináljuk... hányszor akarják még átbaffni a fejünket?
ezzel csak azt érik el hogy mindig a legjobb cuccokat vegyük meg ha csilli-villiben akarunk mindent látni..persze ha szarabb gépünk van vegyük le a grafikát és az összhatás ratyi lesz (doom3) >> legtöbb esetben ezt csináljuk... hányszor akarják még átbaffni a fejünket?
Ehh, még 2 óra a letöltésbõl. Olvasgatok addíg_:
The game doesn't run very well in next generation mode tbh Sad, reminds me of how tomb raiders next gen mode ran. The graphics look better than chaos theory but not as much as most were probably expecting. I think the devs went a bit mad with the shine effect, everything is super shiney lol. I know it is to be like realistic lighting but imo it looks a bit overdone.
Using: 1800xt-x, 3700+, 2gb.
Azt írja a grafika szebb lett a CT-nél és a fejlesztõk túlzásba vitték az effekteket.
Egyre kíváncsibb vagyok.<#violent>#violent>
The game doesn't run very well in next generation mode tbh Sad, reminds me of how tomb raiders next gen mode ran. The graphics look better than chaos theory but not as much as most were probably expecting. I think the devs went a bit mad with the shine effect, everything is super shiney lol. I know it is to be like realistic lighting but imo it looks a bit overdone.
Using: 1800xt-x, 3700+, 2gb.
Azt írja a grafika szebb lett a CT-nél és a fejlesztõk túlzásba vitték az effekteket.
Egyre kíváncsibb vagyok.<#violent>#violent>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
bázz ez ...egy rakás sz... fõleg mert a chaos theory a gépemen 1024x768 minden MED-on ,ezmeg nemis menne a gépemen :S
(téleg be kell szerezni egy xboxot...)
szal optimalizálás nuku...téleg milyen motort használ?
(téleg be kell szerezni egy xboxot...)
szal optimalizálás nuku...téleg milyen motort használ?
mér? ubisoft még nem adta ki. ez biztos valahogy kéz alatt látta meg a napvilágot, miért ne lehetne, egy nem végleges verzió, letiltott shaderekkel pl. vagy valami?
pedig bezony, hogy nagyon sok esteben volt már rá példa elöbb kint volt a full mint a demo...
amúgy olvasva a hsz-eket hm... na de most komolyan nem gondoljátok, hogy ez elõ változat meg konzol-os verzió csak valaki éppen ráért meg unatkozott othon ezért megcsinálta pc-re😄DDD meg stb mert ez gigalol
amúgy olvasva a hsz-eket hm... na de most komolyan nem gondoljátok, hogy ez elõ változat meg konzol-os verzió csak valaki éppen ráért meg unatkozott othon ezért megcsinálta pc-re😄DDD meg stb mert ez gigalol
Emu dvd az télleg mit tesz ki ?? 10 perc és eredmény ati 9600 os gépen
2.5ös proccival és 512 mb rammal...
2.5ös proccival és 512 mb rammal...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Eddig csak egy EMUDVD verzió van akkor ez (xbox)emuláltDVD
tehát ugy kell elindítani hogy ezt a yashu tool t elinditom és utána a sc4
exét és kész?
exét és kész?
Nem valószínû. Olvass vissza szerintem, vannak screenshotok és vélemények.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.